Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Kentlucky


Přidal/a Renata Klusáčková dne 22.03.2018

CK Kentlucky je CK, která cenzuruje recenze svých klientů. Navíc způsobem naprosto nepřijatelným. Před několika dny jsme se vrátili ze zájezdu na Kubu organizovaným CK Kentlucky Na přání CK jsme napsali recenzi.Tuto následně CK uveřejnila pouze částečně a navíc s komentářem, že zbytek nelze uveřejnit vzhledem k urážlivému obsahu recenze.Postavili nás takto do role hulvátů, hrubiánů a nezdvořáků. Vše uvedeno s veškerými našimi tituly( dcera je lékařka).Po přečtení takto upravené recenze jsem CK kontaktovala s tím, že žádám uveřejnění celé recenze( pro úplnost uvádím, že byla napsána v podobném duchu jako tato).Toto se nestalo. Svoboda slova a vyslovení vlastního názoru je v rámci CK Kentlucky pojímáno zcela v souladu s chováním jejich delegátů na Kubě( jmenovitě Pavla a Miriam) a celým systémem komunistické hegemonie státu Kuba. Zvláště bych chtěla upozornit na zkreslené a ideologicky zabarvené dezinformace obou těchto delegátů. Vše jsme následně ověřovali, a tak dospěli k závěru, že nám byly podávány nekorektní informace ať už z neznalosti delegátů či záměrně.CK Kentlucky bych rozhodně nemohla doporučit. Renata Klusáčková
Přidal/a Táňa Šafránková dne 12.04.2016

Ahoj všem, teď jsem se vrátila z Kuby 24.3. - 8.4.2016 od CK Kentlucky, zájezd úžasný, Pavel velký sympaťák, Miriam příjemná a vždy se snažila vše vysvětlit, pokud bylo potřeba i pomoci, tímto bych jim chtěla moc poděkovat. Ale..... mám velkou výtku k CK Kentlucky ohledně míst v letadle.Myslím si že jsem toho již dost procestovala ale nikdy od žádné CK se mi nestalo že bych po dobu letu neseděla vedle svého spolucestujícího.Let trvá skoro 14 hodin a vy sedíte po celou dobu vedle cizího člověka, kterého neznáte a nemáte si s ním co říci, moc nepříjemné a určitě si na to příště dám pozor,T.Š.
Přidal/a Rei dne 28.03.2016

Kentlucky nebrat. Naprostý propadák. Nechají vás na letištích při tranzitech bez pomoci a v místě pobytu se stížnosti neřeší. Za mě palec dolů.
Přidal/a zuzana dne 20.04.2015

Môžem potvrdiť predchádzajúcu recenziu , perfektne zorganizovaný zájazd , vynikajúci delegáti Pavel a Miriam , ktorá nás sprevádzala na fakultatívnych zájazdoch, oplatí sa , dozviete sa a uvidíte , čo vám knižný turistický sprievodca nedá .Ešte raz ´dakujeme cestovke a jej perfektnej starostlivosti o klientov.
Přidal/a Lucia dne 14.10.2014

Ahoj, boli sme s Kentlucky v marci/2014 na Kube. Fantastická dovolenka, úžasní delegáti Miriam a Pavel. Maximálna spokojnosť, doporučujeme !!!
Přidal/a Helena dne 05.03.2014

Ahoj! Jezdila jsem s Kentlucky na Kubu! Moc se mi libilo! Cestovka je supr! Doporucuji!
Přidal/a Hynková dne 04.10.2013

Máte s nima někdo zkušenost? Našla jsem na jejich webu zájezd na Maledivy který se mi líbí.
Poslední příspěvky diskuze
Invia 08.08.2022 14:38 od Dušan
Blue Style 08.08.2022 11:25 od LenkaD
Blue Style 07.08.2022 12:54 od Petra
Exim Tours 07.08.2022 08:22 od Moravcova
Invia 05.08.2022 17:55 od Jan Slonka
Poslední recenze
Blue Style
Čedok
Fischer
Blue Style
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz