Recenze cestovní kanceláře

Blue Style

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Miloslav | 14.05.2024 12:47
S kamarádem jsme si na internetu vybrali zájezd do Egypta. Společně jsme zašli do kanceláře CK Bluestyle, úřadující slečně nadiktovali vše, co potřebovala a zaplatili. Pro cestovní dokumenty si prý máme přijít až týden před odletem. Týden před odletem jsem pro ty dokumenty do kanceláře zašel, ale slečna mně je nechtěla dát, prý si musí přijít vedoucí. Nechápal jsem, o jakém vedoucím to mluví. Říkal jsem jí, že my nejsme žádná organizace, že jsme jen rovnocenní kamarádi. Ale ne, prý si musí přijít kamarád. Když jsem jí řekl, že kamarád si přijít nemůže, protože je momentálně ve Švýcarsku a vrátí se až krátce před odletem, tak mě přinutila abych mu zavolal, aby jí zavolal zpět, že mně ty dokumenty může dát. Jinak mi je prý nedá. Ještě že jsem se mu dovolal a on jí mohl zavolat zpět. Jinak bychom asi neodletěli. Ten cestovní dokument přitom CK může vytisknout kolikrát chce.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petr cestovatel | 30.04.2024 14:20
Komunikace s cestovkou zadrhla ve chvíli, kdy mi ze dne na den, samozřejmě po ujištění, že zítra, kdy budu mít k dispozici všechny potřebné informace pro objednání zájezdu, zvýšili cenu o 11000,-. No co si o tom myslet.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Soňa | 29.04.2024 12:01
Dobrý den, varujeme klienty CK BS, cestující do Egypta při pořízení víza na letišti. Od CK za 800 CZK jsme jej nechtěli, na letišti je za 25 USD. Konkrétně v Marsa Alam 19.4.24 nás 2 místní nahnali ke dvěma stánkům, označeným "Blue style" se slovy BLUE STYLE HERE. Zde jsme po kontrole pasu dostali vízum a prý 27 USD. Až po odchodu z narvané příletové haly jsme si všimli, že na konci haly v bance je vízum za 25 USD, a ještě později, že i na razítku víza je cena 25 USD. Takže - pojďme si to shrnout: Nejde o 2 dolary, jde o vědomé okrádání klientů cestovní kanceláří BS a tamními vykřikovači. A to je fakt ubohost.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarmila | 26.04.2024 14:05
Byla jsem velmi zklamaná z přístupu CK Blue Style. Koupila sem si "zájezd" ( pochybuji že tato CK ví c co to zájezd znamená) do SAE u CK BS jen pro jeho cenu a volné datum které jsem přesně potřebovala. A i tak se to celé odehrávalo. Na můj dotaz ohledně dodatečných služeb jsem byla odkázána na služby delegáta. Na můj dotaz delegátovi jsem byla odkázána na služby CK. Nečekejte služby CK, oni prostě jen prodají pobyt, letenky a zahrnou transfer u místní agentury.... Vlastně není co reklamovat letenky, pobyt i transfer jsem využila. To že vím jak vypadá "zájezd" a jaksi jsem to čekala i zde je pouze mojí chybou.... takže milí cestovatelé pokud nechcete zájezd ale jen zprostředkovatele klidně s CK BS jeďte... GOOD LUCK... ps: nevím co by se dělo pokud by nastal problém.... naštěstí nenastal

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Antonin | 24.04.2024 13:00
Nejezdete do hotelu City max v Šarže je tu plno vody smrad bahno nepristupne cesty k hotelu a plazi vse zavreno

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Doubková | 18.04.2024 16:06
Od listopadu zakoupen zájezd do Egypta s odletem 20.6.2024.Bohužel do dnešního dne nemůžeme udělat rezervaci míst v letadle. Je to pro nás dosti důležité protože cestujeme s hendikepovanou vnučkou a tak potřebujeme místa v přední části. Bohužel odpověď cestovní kanceláře stále stejná že rezervace není spuštěna. Prý nemají potvrzené letadla .Tak jako pardon ale dva měsíce před odletem a oni nemají letadla .Prostě jedno velké zklamání a víme že jsme udělali chybu si tuto CK vybrat

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kazilovský | 17.04.2024 16:43
Dovolená 27.4.2024 Kaptverdy sedum dní sedumdesát tisíc. Po příletu nedorazila zavazadla. Na letišti delegátka absolutně nezájem.Vyřiďte si to sami. Autobus s cestujícíma na nás čekal jeden a půl hodiny. Druhý den delegátka sdělila,ať si nakoupíme základní věci, bude proplaceno.Dva dni shánění . Po příletu na telefonickou reklamaci absolutní nezájem. Katastrofa, hlavně masívní reklama na udání zájezdu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Renata | 08.04.2024 20:59
Naprostá spokojenost

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavel Ondřejek | 07.04.2024 18:38
Marsa Alam z Ostravy do 5* hotelu Novotel. Vše bez chyb

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lukas habarta | 05.04.2024 20:15
Velice chválim paní ohnoutkova Petra jeto perfektní člověk co rozumí dovolené vždy luxusně poradi a najde si vždy čas a najde dle našich požadavku skvělou dovolenou takových Lidi je málo milujeme blustyle děkujeme Petra ohnoutkova

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Libor Bílek | 29.03.2024 13:09
S CK Blue Style už nikdy více!!! Výhled z terasy na moře možný pouze po vykloubení krční páteře, zatímco vidíte pouze shnilá a zkroucená prkna střechy strojovny bazénů. A k tomu hluk z těchto motorů 24/7 a to i přes zavřené dveře. V odpovědi pana Davida Kupce z CK na naši stížnost uváděny nepravdivé a lživé údaje (bez shlédnutí poskytnuté video nahrávky - viz. facebook s mým jménem), odpověď na odvolání zamítavá. Průvodce v rámci výletu neochotný a velice nepříjemný (rádio a hands free volání atd.). Dle vyjádření CK je vše normální a v pořádku. Zrušil jsem tedy u této CK už i letní dovolenou na ostrov Kos. Po přečtení několika desítek recenzí na CK Blue Style si říkám jestli se nestydí za ty reklamní spoty o "nezapomenutelných zážitcích" apod. 3x FUJ a styďte se!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
zdenek | 25.03.2024 15:15
vše výborné delegátka slovenka proč nemluví česky sem tam ji nebylo rozumět.všude ve světě musí mluvit jazykem té země ve které působí. u nás to neplatí? moře velké vlny není to na plavání.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Honza | 07.03.2024 14:19
Poslední dovolená s Bluestyle naprosto odporná. Plavba po Nilu je spíše cesta po domluvených provizích místních obchodníků. Za rozbitý autobus nebyli schopni prez noc sehnat náhradu. Průvodce odpornej sexistickej Arab. Podle CK vše v pořádku. Takže taková kvalita služeb.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Helena Šenkeříková | 01.03.2024 16:48
CK nedodržuje vlastní nabídku, objednaný a zaplacený zájezd přímo na jejich stránkach se mi pokusila zdražit o 2.900 Kč, tj. o 20%. U last minute (stalo se 1.3. u odletu 4.3.) vskutku neotřelý marketingový tah ???? Z principu jsem odmítla. Gratuluji a přeji hodně podobných úspěchů. P.S. Recenze vám poslední dobou nějak nefandí, není-liž pravda? ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eva Vlkova | 29.01.2024 15:39
Neprofesionální jednání, zřejmě špatně nebo nedostatečně proškolení prodejci a při hledání řešení ignorace. Pro změnu v loňském roce jejich delegátka na hotelu podávala neověřené informace a poté byla arogantní.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Cestovatel | 25.01.2024 14:09
PŘIDÁVÁM NEGATIVNÍ RECENZI NA BLUE STYLE .MAM STEJNOU ZKUSENOST JAKO PREDCHZI LIDÉ CO BLUE-STYLE HODNOTÍ.DELEGAT OD NICH VAM DA VYPLNIT REKLAMAČNÍ LIST KDE JSOU NA VYJÁDŘENÍ 2 ŘÁDKY.TAK ŽE TAM ANI NENAPÍŠEŠ CO SE STALO.NA TENTO FORMULÁŘ KOUKNE PRACOVNIK A VŠE ZAMÍTNE.JEŠTE NIKDY NIKOMU NIC NEVYRIDILI.JE TEDY OTÁZKA JESTLI S TOUTO CESTOVKOU NEKAM JEZDIT.KDYZ SE VAM JEJICH VINOU NECO PŘIHODÍ MŮŽETE SI JIT STĚŽOVAT ROVNOU NA LAMPARNU.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavel Sadravetz | 24.01.2024 09:06
Se samotným zájezdem sem byl spokojený ale po příjezdu na parkoviště air parking Buštěhrad zjistíte že máte nabourané auto a parkoviště za to nenese zodpovědnost!z tohoto důvodu nedoporučuji parkování tady i když to samotná cestovka nabízí, nedokážu pochopit proč není parkoviště pojištěné

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marie | 23.01.2024 18:54
NEJHORŠÍ CESTOVKA NEUPOZORNILI NAS ZE PAS MUSÍ PLATIT 6 MĚSÍCŮ PO NAVRATU!!!!!CHYBĚLI NAM 2 DNY NEPUSTILI NAS DO LETADLA ZAJEZD ZA 200 000KC PROPADL KOMPENZACE ŽÁDNÁ

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jana Nováková | 21.01.2024 07:05
Bohužel se přidávám k lidem co blue-style zklamala.Delegat který pracuje v hotelu pro blue-style mě odbyl, ze reklamaci vyřídíme až doma.ALE REKLAMACE BYLA ZAMITNUTA TAK JSEM PŘIŠLA O 70000KČ.VYKRADLI MI POKOJ.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Oleksandra Shehda | 11.01.2024 18:07
Bad experience! Changing hotels! I booked the renovated hotel, modern with spacious rooms but in reality I received the family casual hotel. I am completely disappointed with the hotel we had. Even at some days of the stay there was a bad smell in the room, but there was no chance to complain as at the very beginning we were not able to change the room. Speaking about tours, I asked to arrange some trips and we will pay for them, but the guide said that it will be free of charge. Also she informed us that there is possible to get the refund. We were not informed that tours can be considered as a refund!!!! Even that I asked before signing!!! All conversations were in English but the documents before the flight in Czech!.So you think it’s ok to do such business? It’s not ok to solve the problem like this. No solutions were offered!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ivuska Zklamaná | 09.01.2024 19:15
S BLUE-STYLE ZDARMA DO EGYPTA získáte štenice a vši na pokojích také vám při deratizaci zničí všechno oblečení, delegát vám zakáže o tom mluvit.Že budete odškodněni .ALE NAKONEC VÁM NAPÍŠOU ŽE TOTO JE BĚŽNÉ A REKLACI VAM JEJICH PRACOVNIK FILIP JANDUS V PRAZE ZAMÍTNE.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronikaˇ Jičínská | 30.12.2023 11:28
Blue style nejhorší cestovka co muže být ! Hotel , žádný problém vše v pořádku , ale přístup cestovky nejhorší co jsme zažili žádná komunikace , dopis před odletem od hotelu ale žádná zprava z CK . 8 denní dovolená a tím ze posledni den se nám nepočítá a vše si platit sami a první den jsme se zpožděním přiletěli v 1 ráno ????????‍♀️ Takže dva dny placeni allinclusive úplně k ničemu ! Rozhodne tuto CK nedoporucuju !!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomas A. | 18.12.2023 16:43
Super dovolena od A az po Z. Prodej zajezdu, komunikace, informace, deleget, hotel ( Steigenberger Alaya )

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Karolina | 04.12.2023 19:10
Prvně a naposledy s Blue Style! Přítel se otrávil v hotelu, byl hospitalizován, málem umřel a cestovní kancelář? Ta se k tomu vůbec nepostavila. A když jsem požadovala náhradu za pár dní, co byl v nemocnici, tak se mi vysmáli. Bych chtěla vidět, kdyby se to stalo jim, jak by jim to bylo příjemné… nikdy víc!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Doubin23 | 27.11.2023 18:55
Reagovali jsme na last moment nabídku zájezdu do AbuDhabi, Yas Hilton 5*hotel vč. All-In za super cenu pro celou rodinu. Vše potvrzeno a zaplaceno asi 4 týdny před odletem. Pouhých cca 24hodin před odletem, nám cestovka oznámila, že nás nemohou v hotelu ubytovat a nabídli alternativu, která byla jiné kvality. To jsme odmítli a velmi rychle nám vrátili zaplacenou cenu. Nakonce jsme letěli sami bez cestovky. Jsou to šmejdi. Buď je to jejich totální neschopnost zajistit si rezervace v hotelu, nebo spíše je to jejich obchodní model. Už nikdy více...

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Nikola Modrová | 26.10.2023 19:33
Blue style nám s klidem prodala pokoj, který měl hotel v rekonstrukci a nenabízel ho. Mimochodem o 10tis dražší.. ani na hotelu nechapali, jak nam ho mohli prodat. Vykompenzovali to nejlepším apartmanem jaký meli a chovali se k nam jako k VIP návštěvníkům, takze dovolená byla super, ale jde o princip. Profesionalita cestovky nula…

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petr | 13.10.2023 11:00
CK Blue Style má nyní svůj byznys postavený na klamání a co největším zisku. Náš ***hotel byl rozdělený na důstojné pokoje a nedůstojné pokoje. Při prodeji inzerovali ty důstojné a po příjezdu ubytovávali v těch nedůstojných. Náš byl původně zjevně sklad na nářadí nebo něco podobného. Důstojné pokoje byly jen pro zákazníky Viamare. CK Blue Style měla k dispozici jen sklepy. Cimry ve strašném stavu. Spíše tedy turistická ubytovna, než hotel. Klimatizace za příplatek, koš jen na WC, dveře nedržely zavřené, lednice zrezivělá, baterie vaklací, výhledy na zahradu úžasné. Z jedné strany podvozek auta s výfukem, z druhé střecha se střepy a pravidelně spínacím bojlerem. Postel jako dovezená z basy.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení


Příloha



JosefS | 10.10.2023 16:32
CK nese odpovědnost za poskytnutí služeb i když jsou tyto služby poskytovány třetí osobou (např. leteckým přepravcem). Došlo ke zpoždění zavazadla. Pojištění „zpoždění zavazadla“ kryje pouze proplacení „nezbytných náhradních věci osobní potřeby“. Náklady za dopravu zavazadla z letiště na hotel lze zpětně nárokovat vůči letecké společnosti. Součástí smlouvy s CK byla i doprava zavazadel z letiště na hotel. CK nám zpožděné zavazadlo na hotel ale nedoručila. Ztratili jsme tak půlden naší dovolené, kdy jsme svůj čas věnovali vyřizování a cestování vozidly taxi na letiště pro zavazadlo a zpět se zavazadlem do hotelu na své náklady. Kompenzaci nepřiznali a vysmáli se nám.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Katka V. | 05.10.2023 13:07
S BlueStyle již nikdy nikam. Naposledy jsem s dcerou navštívila Rhodos, hotel bídný, při all inclusive příprava nápojů z odsolené mořské vody, takže veškeré pití včetně kávy a postmixů slané. Na pokoji hmyz, zasmrádlé lůkoviny a přístup personálu přezíravý. Loni jsme byli v Tunisu, kde nám bez předchozí konzultace změnili hotel a v náhradním o nás nevěděli a uprostřed noci mě s 8letou dcerou odmítali ubytovat. Následnou stížnost BlueStyle odbyl slušným posláním kamsi. Takže za mě tato CK již bez šance…Doporučuji se vyhnout obloukem. Cca před 2 týdny přišla informace o přeplatku na smlouvě se žádostí o uvedení čísla účtu, kam vrátit. Pak vyhodnotili jako chybu na své straně, ale již se neobtěžovali informovat i mě. Profesionalita této CK a zájem o zákazníka na nule!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Radek Janeček | 29.09.2023 23:54
Děkuji za perfektně zorganizovanou dovolenou na Korfu ( Labranda Sandy Beach resort )21.9 - 28.9.2023 s odletem z Brna. Vše pěkně zapadalo do sebe a dovolená se vyvedla na 1.Určitě přes Vaši CK zase objednáme. Přeji Vám mnoho dalších spokojených zákazníků. Radek Janeček

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Margit | 25.09.2023 07:48
Super dovolená, super delegáti, pěkné místo, super vyžití. Okolí hotelu, pláže, tobogány, bazény…V hotelu čistí, uklizeno a voňavý denně.. Kréta, září 2023

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alena Rolencová | 24.09.2023 12:10
Moc děkuji za beproblémovou dovolenou na Kapverdách-v hotelu HALOS casa resort. Prostorné a čisté pokoje, restaurace s neuvěřitelnou nabídkou jídel a pití. Velmi ochotný,příjemný a neustále usmívající se personál. Pláže čisté s jemným bílým pískem, živějším oceánem, ale zato teploučkým 28st. Velký dík patří i delegátům, zvláště pan Pavel Stránský, který nás provázel po celou dobu dovolené. Byl velmi milý, příjemný, ochotný a předal nám řadu zajímavostí o této zemi. Za to mu patří velký dík.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Anna 123 | 11.09.2023 09:43
Dobrý den právě jsem se vrátila z dovolený, byla jsem na Djerba Resort dar Djerba Narjess a musím říct, že to vůbec nebylo pěkný. Co se týká toho, že to měl byt4* hotel tak nebyl. Pokoj byl v bungalov na přespání dobrý, ale co se týká jídla tak des a hrůza celý týden jedno a to samé k jídlu ovoce jen tři druhy většinou zkažený, dva dny byly na výběr různé nápoje, ale pak už jen voda. Lehátka u moře i u bazénu poničené bez madracek na lehátko, když jsme to řekly delegace tak odpověděla co by jsme za ty peníze chtěly takže jsem nebyla vůbec spokojená. Poslední 4dny před odletem jsem si radši koupila jogurty, presnidavku a sušenky a to jsem jedla, protože jak jsem vlezla do restaurace tak se mi zvedal žaludek. Měly jsme nárok pouze na dva kousky zákusků víc ne. Všude fronty na jídlo. No prostě des a hrůza. To je asi vše co bych k tomu napsala.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Helena | 10.09.2023 21:19
Právě sem se vrátila z Turecka. Resort Sunmelia beach. Luxusní dovolená. Pokoje, jídlo, služby, personál i organizace CK. Moc děkuji za krásnou dovolenou????????????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav sotak | 10.09.2023 08:06
Z , Blue style velice spokojeni není co vytknout vy rozmarznezti Egypt Kalawy ČR

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kristýna Frková | 06.09.2023 14:13
Pokud si chcete nechat skazit dovolenou, jeďte s Blue Style. Na Kefalonii jsme přiletěli ve čtvrtek, kdy nám delegátka oznámila, že někteří z nás nedostanou objednaný hotel a tudíž nám vybrala náhradní ubytování. Byli sme v šoku. Na bookingu jsme zjistili, že náš hotel má od pátku volné pokoje. Delegátka najednou otočila, že nám hotel na pátek zajistí. Dočkali jsme se až v sobotu, po dlouhém čekání v 15:30. Pobyt 8dní/7nocí, z toho jsme si užili 4 dny. Děkuji CK Blue Style za skaženou dovolenou. Cestovka, na kterou není spolehnutí. Poprvé a naposledy! Leta tam - zpoždění 45minut, let zpět - také zpoždění.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Nikola Heraltová | 01.09.2023 11:48
S touto cestovkou už opravdu nikdy. Zájezd za 52 tisíc a problém s tím, zařídit plnohodnotnou postel pro tři dospělé, celou dovolenou jsem byla nucena strávit na dětské přistýlce a s bordelem na pokoji, na který jsme čekaly přes 5 hodin! Ochota delegáta se rovná nule…. Sraz až druhý den po příletu, vše si vyřešte samy…. 8 dnů dovolené s tím že osmý den Vás vypakují hned v 6 ráno ???? s touto cestovkou už nikdy a nikam, nejhorší jednání!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Gabriela Špačková | 30.08.2023 16:22
Tunis hotel Sofiane. Nemám slov kam sme se to dostali. Dva dospělí a 4 děti. Věčně hladoví , jídlo na příděl při All inclusive.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina Schmidtová | 29.08.2023 12:18
S Blue Style nikdy vice!!!! Blue Style nabízí ubytování s terasou s výhledem na bazén, ale pak můžete skončit na pokoji s terasou na chodbě jako se to stalo nám v červnu v 2023 v hotelu Nostos Beach Boutique Hotel na Bali na Krétě. Přes urgence po příjezdu, nebyla s delegátem řeč. Hotel prozradil, že CK Blue Style si platí nejlevnější pokoje a pak si zákazníci ztěžují. Skutečnost, že pokoj byl s okny do chodby, nešlo rozsvítit, větrat a kolem chodili další ubytování na výtah... zkazilo nám to celý pobyt. CK na mojí zpětnou reklamaci reagovala negativně a nic neřešila. Při rezervaci a platbě bylo všude uvedeno "standardní pokoj s výhledem na bazén". Takže s Blue Style NIKDY VÍCE!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
František | 28.08.2023 21:32
Nedoporučuji paní Delegátka Natali Samková. Zaplatily jsme dovolenou za 90tisic a nezařidila ani lednici na pokoj,nebyla tak důležitá pro mě, ale pro mé děti dvouleté dvojčátka. S blbým výsměchem mi řekla do telefonu že neví proč to tam píšou že lednice nemají,takže jogurty atd nebylo ani možné mít v tom teplu na pokoji tudíž děti nemohli mít nic.Jinak vše super až na delegátka. Přeji vám jen to nejhorší :)

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kholová Zdeňka | 26.08.2023 15:35
Pobyt v hotelu Sunshine Rhodes 4* v termínu od 14.8.-24.8.23. Nejdražší a nejhorší dovolená za dobu, kdy využívám služby CK Blue Style. Vzhledem k počtu cestujících a skutečnosti, že 8.2.23 již CK neměla k dispozici dvoulůžkové pokoje, mi prodejce zájezdu nabídl rodinné pokoje na základě obrázku v katalogu. Realita ubytování byla úplně odlišná. Zastaralé, zanedbané, špinavé a nefunkční pokoje. Delegátka Dominika Saljaková pouze prodejce zájezdů. Po informativní schůzce dne 15.8. se mnou na recepci řešila připomínky k úrovni pokojů. Recepční si vše zaspala, slíbila nápravu. K té však nedošlo, protože delegátka nemá zájem zjistit, zda hotel zjednal nápravu. Nereaguje na SMS, viděli jsme ji také pouze 1x. Tento hotel nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina Neuvaldová | 21.08.2023 12:42
Dobry den,byli jsme v Marsa Alam od Blue Style…vse perfektni,jen malo vody v mori,ale hotel,jidlo a ceska animatorka Anetka super????Hotel Prostel Crystal Beach-perfektni…moc dekuji…pristi rok opet s vami????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Oleksandr | 18.08.2023 15:14
0 spokojenost s ti cestovkou byli s mě v Tunisku to je hrozně hotel Hroza za 55000 Všechno špinavé, na stížnosti nic se ne reaguji, změnili nám hotel až na 4 den , vudec nikomu ne doporučujeme tuto cestovku

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Hanka K. | 18.08.2023 14:09
16.6.-23.6.2023 Nessebar, hotel MPM ARSENA. Pěkný, čistý hotel přimo na pláži, usměvavý personál, všude čisto. Bohužel totálně neprofesionální, neochotná a nepříjemná česká delegátka, která nám zkazila celý dojem z jinak super dovolené.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Miloslava Jindřichová | 15.08.2023 08:10
Dobrý den, chtěla bych poděkovat za hezkou dovolenou v hotelu Serenity Bay v Bulharsku od 29.07.2023 do 04.08.2023. Byla to skvělá dovolená v klidnějším hotelu s perfektními službami. V té době jsem měla kulaté narozeniny a byla jsem mile překvapena, že na pokoji mě čekal dárek, láhev sektu a dort. Moc mě to potěšilo a děkuji

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří Šmejkal | 14.08.2023 13:29
Dobrý den V pátek 11.8. jsme se vrátili s ostrova SANTORINI , kde byla naší delegátkou paní Šárka. Dovolená byla úžasná. Píši hlavně proto, abych poděkoval paní Šárce za její absolutně profesionální přístup k rekreantům. Její znalosti o ostrově, dějinách, kultuře byly ohromující a shodli jsme se, že její kapacitu znalostí nemohou obsahovat ani kroniky. Nebyl dotaz na který by neměla vyčerpávající odpověď. Je radost jezdit na dovolené tohoto charakteru, kde se setkáváte s takovými profesionály.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiřina Drapalikova | 08.08.2023 17:38
Již několikrát jsme cestovali s Blustyle ,bohužel tentokrát Mars Alam Pensee roeal garden...7.7-17.7.2023 .Pokud po cest.kancelari nic nepotřebujete je klid.Bohuzel vnučka si udála v dětském bazénu úraz po sjezdu že skluzavky v momentě když potřebujete pomoc delegáta Blustyle je horor.Nema na váš čas a je dost hrubí!!!Bohužel ani stížnosti na chování delegáta nepomohly.Cestovni kancelář vše uzavřela ,že vše bylo ok.Bohuzel nebylo došlo k vydírání ze strany delegáta vůči nám buď budem ticho a dostaneme kompenzaci nebo nic.Stezovala jsem si na chování delegáta a přesto Blustayl odpověděla zamítavé nám vlastně byli kompanzace nabídnuty ...výsměch!!!!Takže varují již nikdy s Blustyle!!!Pokud máte problém Blustyle se vám jen vysměje!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ladislav | 05.08.2023 21:02
Dovolená Tunis Djerba hotel Narjess dar Djerba Úplná katastrofa cely špinavý hotel zničený viac sa mi o tom nechce ani pisat , Škoda mojiho času . Delegátka Ivana Opatova nám nic nepomohla dřív se zastávala domácích ako nás zákazníků . Ze ak mám problém můžeme si to vydiskutovat medzi 4 očima nám bylo arogantně řečeno od ni. Nikdy více !

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jakub Votava | 04.08.2023 13:24
Když nastane problém, nemáte šanci se domoci odškodnění, good luck pro všechny

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eva Bartůňková | 27.07.2023 15:34
Dovolená 18.-26.6.2023 Turecko hotel Caretta Beach, v tomto hotelu již potřetí, bez připomínek, jídlo velmi dobré, výběr a dostatek , pokoj čistý, každý den uklizený, obsluha milá. Delegátka na hotelu několikrát za pobyt, zatím jsme nikdy nepotřebovali, takže nemohu posoudit, pokud by byl problém. Info o okolí a výletech dostatečně. Vynikající mladý hoch animátor, doprava bez problémů. Ze svého pohledu mohu jen doporučit / až na některé východní návštěvníky - větší množství, brzo ráno hurá s ručníky na lehátka a pak se ukáží možná odpoledne/ za to ale cestovka nemůže.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Terezie Wosková | 22.07.2023 14:37
Chtěla bych napsat osobní poděkování našim delegátům Gabriele Morongové a Odřeji Žerníčkovi za jejich profesionalitu a ochotu, pomohli nám se situací zapomenutých pasů, pozdrželi pro nás odbavení zavazadel a vše pro nás díky nim nakonec dopadlo v pořádku. Bez nich bychom zřejmě neodletěli, děkujeme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavla Nováčková | 18.07.2023 20:03
Jedním slovem-KATASTROFA

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kubištová Vendulka | 17.07.2023 08:09
Tunis Djerba Hotel Callimera Djerba Beach

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jindra Němcová | 10.07.2023 19:17
Dovolená -Korfu-hotel Labranda beach Myslím,že kdybychom jeli bez ck,byli bychom na tom stejně. Delegáta jsme viděli pouze při úvodní schůzce.Na udaná tel.čísla se nebylo možné dovolat-volané číslo neexistuje,na 2.číslo žádná reakce.Nakonec se mi podařilo dovolat se na chef delegáta,který mi poskytl nějaké informace.Na recepci hotelu žádná informační tabule/jak jsme byli zvyklí u jiných ck/,jen kniha s informacemi o destinaci a jednotlivých odletech. Co se týče ubytování-měli jsme mít pokoj s bočním výhledem na moře-byli jsme ubytováni v 1.p.nad jídelnou,takže výhled na střechu jídelny a na malý kousíček moře. Celkově-bohužel naše nejhorší zkušenost s CK za 20let.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina | 10.07.2023 15:17
Dobrý den, BS vše opět na 1*. V květnu Casa Mare v Marsa Alam. Každý den přítomný delegát a zajímal se, zda je vše v pořádku. Hotel čistý, vynikajici jídlo, vše opravdu na 1*. Informace dle popisu. Vynikající prpdejkyň v OC Olympia, paní Vállová.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina Krejčová | 09.07.2023 11:20
Hotel Detelina Bulharsko - CK Blue style - neúplné informace např. ohledně cesty na pláž - nikdo nás neupozornil, že cesta z pláže na hotel je opravdu do velkého kopce. All inclusive odpolední snack - rozteklá zmrzlina. Ovoce celý týden pouze jablko pomeranč grep. Slibované animační programy v hotelu neexistují. Dětské hřiště totální propadák. Slíbený snídaňový balíček na cestu od paní Delegátky jsme nedostali - prý zapomněli ???? a to jsme měli ještě v ceně poslední den snídani. Snaha recepčního tuto chybu nějak napravit nebyla žádná. Nejlépe tam fungoval pan plavčík ten se staral o bazén jak se patří ???? Paní delegátka byla na hotelu jen první den na informační schůzce, pak už se nezajímala. Za nás hotel Detelina a CK Blue style již nikdy více.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Radmila Čitáriová | 07.07.2023 21:59
Naprostá spokojenost,dovolená na jedničku v hotelu Equinox -Marsa Alam, delegát každý den v hotelu i při odjezdu a to v nočních hodinách. Vše proběhlo bez problémů, určitě znovu jen s blue style dovolená.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lea Pawliková | 06.07.2023 21:39
S cestovní kanceláří jsme byli naprosto spokojeni. Do hotelu (sea world albatros Egypt) docházel delegát každý den. Informovanost, spolehlivost, vše v naprostém pořádku.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Viktor Bőhm | 02.07.2023 17:48
Cca 30h před odletem jsem chtěl zakoupit zájezd s odletem 3.7 v 0.50h , 2.7.od 9h do 17.30h proběhlo 6hovorů a nikdo mi nedokázal odpovědět jestli odlétám nebo ne, jen mi vždy bylo řečeno, ze čekají na potvrzení z hotelu o volném pokoji, jiny hotel mi nebyl nabídnutý. V době kdy se vše neřeší jen přes email a funguje i telefonické spojení, nechápu jak se mohlo tohle stát. Chápu že je neděle, ale hotel či recepce v hotelu by měla fungovat.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Gábina | 29.06.2023 12:45
Dovolená od 24.6.23 v hotelu Mix colombo Malorka, pláž jeden velký průs.., hnůj na pláži i ve vodě, nic s tím nedělají, maňána! Sem už nikdy.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Vladimíra Zittová | 28.06.2023 08:25
Z dovolené jsme se vrátili 26.6.2023 , cestovní kancelář je naprosto spolehlivá, pečlivá a v každé situaci nápomocná. Do hotelu v daný čas každý den docházela delegátka, kdyby jsme něco potřebovali. Rozdala telefonní čísla na sebe a kolegu, abychom kdykoli zavolali. Naštěstí jsme nic akutně řešit nemuseli. Místo dovolené byl Egypt hotel Rixos Alamein a bylntonzýden prožitý v ráji! Díky

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Gábina Supkova | 23.06.2023 20:01
Dovolená 1.-8.4.2023. Egypt AMC Royal Hotel. Vše perfektní. Vhodné pro malé děti.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiřina Ranecká | 20.06.2023 13:58
Dobrý den,chtěla bych varovat před CK Blue style!!! V sobotu jsme se vrátili z dovolené v Řecku-Zakynthos.Již po příletu to byl zmatek,nebyl tam žádný delegát mluvící česky.Neumím anglicky,proto jsem si zaplatila dovolenou s českým delegátem.Později jsme se dozvěděli,že delegátka měla před týdnem úraz a že bude "fungovat" pouze po telefonu.Dopadlo to tak,že nefungovala skoro vůbec.Když jsem potřebovala nějaké informace tak psala pouze SMS(nebyla schopná ani zavolat a vše vysvětlit).Když jsem se ptala kde má hotel pláž a lehátka (byly v ceně) tak stroze odepsala,že hotel letos lehátka na pláži nemá.Žádná snaha o vysvětlení.Nechápu proč nezajistili jiného delegáta,když věděli,že paní je neschopná!Vrchol všeho byl,když se při odletu přišla podívat na letiště (tam ji už nikdo nepotřeboval).Raději ani nevybrala od lidí "dotazníky spokojenosti".Pokud chcete klidnou dovolenou tak určitě vyberte jinou cestovku.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
jitka Zacharová | 14.06.2023 03:24
Naprostá spokojenost

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Borávková Jitka | 13.06.2023 22:12
CK Blue style je perfektní, od roku 2000 kdy jsem poprvé využila jejich služeb se v ničem nezhoršily, klobouček dolů ???? právě jsme se vrátili z dovolené z Turecka,kdy měl vnuk zdravotní potíže, delegátky se zachovali suprově, taxík k hotelu byl přistaven do 5.minut,v nemocnici čekala překladatelka odvoz zpět na Hotel bleskový,nic jsme neplatili pouze léky, které řešíme s pojišťovnou ????, velké poděkování ???? zachránili nám zadeček..... Doporučuji tuto CK, když potřebujete a jste v nesnázích, vždy pomohou ???? děkujeme a držte své služby i nadále ,dopravu hodnotím špatně, jelikož jsme na letišti strávili více, než 12.hod.,ale za to nemohla CK,ale dopravce aerolinie ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronika Katrňáková | 11.06.2023 11:04
Týdenní pobyt na Krétě úplně super. Vše šlo podle info,co nám došly od CK. Jediný co mohla CK připsat, tak vzít repelent na komáry. Jinak vše OK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petra Libánská | 05.06.2023 17:41
Hlavně si dávejte pozor na Blue style- hodně často jsem slyšela , že okrádají na dnech- nevěřila jsem tomu, než jsem sama zažila. Klasicky týden před dovolenou dostanete pokyny k odletu, které se jeví být v pořádku 7 nocí 7/8 a v polovině pobytu Vám to změní a zkrátí pobyt o 1 den . A nezmůžete vůbec nic. Takže si draze zaplatite 6 dní a při odletu a přileletu jsme měli zpožďení . Cestujeme často, po dlouho době s Blue style , ale vím, že pro přiště se jim vyhnu.☹️???? OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ . Jestli nechcete mít zkaźenou dovolenou jako my, tak si raději kupte zájezd někde jinde.????????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka Doležalová | 30.05.2023 16:29
Za nás Blu Style nespokojenost. Při týdenní dovolené v Marsa Alam zkrátili pobyt 2 lidem z naší 7 člené skupiny o 11 hodin. V pondělí poslali letenky a v úterý jiné pro 2 lidi a vůbec je nezajímalo, že letíme ve skupině 7 lidí a 2 letenky posunuli na ranní odlet místo večerní a ostatních 5 lidí odletělo až večer. Takže další problémy se společným skupinový návratem, na pobyt u moře nám ještě navazoval tuzemský.Paní v Blu Style vůbec nezajímalo, že jsme skupina, a že nám tak radikální uspíšení odletu způsobuje velké komplikace. Celý problém ještě chtěla přehodit na egyptského delegáta....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marek Dittrich | 04.05.2023 08:48
Lítáme 3x ročně s různými cestovkami. Pokaždé když nastal nějak problém a CK na něj prostě sr**a tak to bylo VŽDY s Blue Style

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavel Sykora | 09.04.2023 17:13
Po návratu z 12. denního poznávacího zájezdu do Egypta. Pocity smíšené! Plavba po Nilu - super. Prohlídky památek - super. Snaha o co největší zisk CK Blue Style evidentní! Návštěva Luxorského chrámu u ostatních CK je v ceně zájezdu u Blue Style je za 40 USD fakultativně! 4* hotel, který nám CK přidělila v Hurghadě - Grand Seas museli asi dlouho hledat. Vybydlený! V oblasti Hurghady snad nejhorší 4* hotel :-(

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarda Jaroslav | 09.04.2023 09:42
Za mě Bluestyle opět spokojenost. Co jsem si zaplatil, to jsem dostal. Egypt Hurghada, hotel Sunrise Holidays Resort, 5* přímo u moře, luxus. Při příletu perfektní organizace místních spolupracovníků cestovky, kteří mluvili česky. Při odletu taky. A ono to chce vybraný hotel pořádně proklepnout podle čerstvých recenzí a nekoukat jen na fotky. Českou delegátku jsme viděli jen jednou, řekla nám něco o destinaci a nabídla výlety, jinak jsme ji nepotřebovali. Všechno bylo OK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Adéla Jordová | 03.04.2023 08:55
Dobrý den, chtěla bych moc pochválit cestovní kancelár Blue style. Práve jsme se vratili z dovolene v Egyptě. Byli jsme v hotelu Aqua Joy Resort by Sunrise a byla to uzasna dovolena. Krasny hotel, vyborné jidlo, velmi pratelsky personal. Vse na jednicku. Rozhodne doporucuji!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Doležalová | 14.03.2023 08:04
V neděli jsme se vrátili z Egypta Marsa Alamu. Super dovolená a příští rok využiji tuto CK znovu. Děkuji Alena.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavel | 07.03.2023 13:49
Takhle si Blue Style představuje rodinný pokoj,který má 2 ložnice. Delegát nezastupuje zájmy klientů,ale hotelu. Dokud nás nedonutil okamžitě zaplatit dalších 15 000,nechali by 4 dospělé a dvouletou holčičku bydlet v téhle kobce o rozměru koupelny. Pokud bych chtěl alespoň dětskou postýlku,musel bych vystěhovat nábytek na terasu.Blue Style reagoval jen do zaplacení. Pak už se odmlčel. V podstatě chování prodejců hrnců. Nikdy víc.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení


Příloha



Klusová Hana | 29.01.2023 09:43
Jsme na dovolené v SAE Ras Al Khaimah a musím říct vše perfektní.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka | 07.11.2022 17:01
Sphinx agua hotel Hurghada,po příjezdu ráno pokoje do 10 minut, náramky v 10 hodin.Pokoje čisté,na jídlo chodíte do sousedního hotelu king , jídlo dobré,obsluha -velmi ochotný personál.Moře čisté,boty do vody jsme ani nepoužili.Animátoři se snažili.Celkově skvělá dovolená, určitě na tento hotel ještě přijedeme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eva Jellušová | 07.11.2022 13:20
Emerald lagoon Resort predáva sa ako štyri hviezdy a hodnota je tak najviac dve. Za cenu čo zaplatíte nemáte služby žiadne Mali sme štyri izby na všetkých boli zvieratká a komáre ktoré Vás štipu a kusance katastrofa. Aj keď vám urobia deratizáciu na izbe nepomôže. Hrôza prístup a aj všetko tam. Nikoho nič nezaujíma hlavne, že zaplatíte. Hotel je pre talianov ak nie ste talian nikoho nezaujímate. Veľké sklamanie už nikdy viac!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Erika | 30.10.2022 13:09
S touto cestovku uz nikdy. Hotel Old palace resort predavaju ako 5* no splna iba 4*. Po absolvovaní dovolenky sme napisali sťažnosť no prišla zamietava odpoveď . Kto nám uhradí pokazenú dovolenku nie po materiálnej stránke ale po psychickej? Drahá cestovka, choďte tam na dovolenku, zaplaťte ako bežný človek a potom odpisujte. Nedostala som odpoveď na jednanie Vašej delegátky, ktorá tam je asi tiez na dovolenke. Tie Vaše hviezdičky si prečítam až v Hurgade? Moje recenzie na hotel cez Vašu spoločnosť sa urcite objavia nech vedia dovolenkári, nech sa nenachytajú na nekvalitné služby ako sme dopadli my. A ten automat na odpovede vypnite,je neľudský. Personál bol arogantný a o klime okrem izby si nechajte snívať.Skratim s Vami a tento hotel neodporúčam.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Roman B | 28.10.2022 15:26
Tragedie jménem Blue Style. Zajímali se o mě do té doby, než jsem zaplatil. Poté odmítli komunikovat s hotelem ohledně nemožnosti rezervace ala cart restaurací (což bylo vzhledem k vytíženosti doporučené) se slovy, že zajišťují pouze přílet a odlet (slova paní Sýkorové že Znojma). Několik urgencí a proseb z mé strany bez efektu, nakonec paní Sýkorová slíbila, že zavolá, což se samozřejmě nestalo. Další problém nastal při pokusu o prodloužení dovolené - na centrále mi po telefonu řekli, že vůbec nevědí, kdo je delegátem v místě pobytu, at si zavolám sám delegátovi a řeším to s ním. O to jsem se pokusil, delegát s tím nejdříve nechtěl mít nic společného, poté slíbil, že zavolá. Opět nic. Tuto CK zajímají pouze 2 věci - vaše peníze a snaha vám prodat co nejvíce výletů na místě - což jsou další peníze pro ně. Nic více, nic méně.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petr Valenta | 28.10.2022 11:25
S Blue Style kdykoliv . Zatím dvakrát a vždy super. Lesbos a Kréta hotel Matala Bay vše perfektní. Jídlo ,nápoje ubytování prostě super. S vnučkou 8 let paráda.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Broňa Apolenářová | 15.10.2022 14:49
Byly jsme přes Vaší cestovní kancelář v Egyptě v Hurghadě , vše v pořádku, maximální spokojenost, dávám 5 hvězdiček, děkujeme , s pozdravem Apolenářová ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 05.10.2022 23:23
Pozor na Blue style a krásné fotky v katalogu - nic přes interně a hlavně nic rychle neplatit - všechno polštáři na papír vč. třeba vzdálenosti restaurace od Vašeho pokoje. U mne teď na Kapverdách 250 m a dávat si to 5x za den ve vedru nic moc. A pozor na Kapverdy Murdeira Village resort - mělo by to mít max 2 hvězdičky.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka Vlčková | 04.10.2022 10:27
Už jsme letěli 4x, po každé komunikace, letadlo, pokoj hrozné. Paní se přiznala že nám dala schválně nejhorší rezort protože to potřebovala prodat a přitom věděla že sebou bereme 2 malé děti. Teď jsme zájest zrušili a zaplatili jsme pokutu, kdyby sme to nezrušili tak bych stejně nemohla odletět protože mi pokazila příjmení, nejhorší cestovka co může být tak letíme od Fischera.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka Š, | 02.10.2022 17:45
Byla jsem s CK Blue Style loni v Řecku a letos na Djerbě. S jejich službami jsem byla naprosto spokojená. Během pobytu byla na hotelu denně k dispozici delegátka, navíc měla rozdělený čas pro nové klienty a potom pro ostatní. Před odletem zpět pro nás přijel autobus s delegátkou, na letišti byly také delegátky, u každé odbavovací přepážky jedna. Prostě se o všechny postaraly. To se nedá říct o službách CK Fischer, se kterou jsem byla v Turecku na přelomu června a července. Delegátku jsme viděli jen na první schůzce, pak už ne. Před odletem zpět přijel pouze autobus s řidičem, delegátka ne. Bohužel, ani na letišti nebyl vůbec žádný delegát CK Fischer. Ostatní CK tam delegáty měly. Služby CK Blue Style jsou kvalitní a jak mají být. CK Fischer by si z nich měla vzít příklad, jak se starat o klienty.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 30.09.2022 19:56
Kapverdy s Blue style - nejhorší zájezd v životě! Už nikdy nic - ani zadarmo

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ivana | 26.09.2022 13:50
Jezdím s ck blue style velmi často hlavně do Egypta a Tuniska. Letos jedu potřetí na Džerbu a musím říci, že s obavami. Zájezd v červnu aladin džerba, prodáván za 4*hotel je pouze 3*,aje to na ubytování a službách velmi znát. Ubytování byla katastrofa!!!! Podala jsem reklamaci a bylo mi sděleno, že zájezd určitě splnil účel a další bláboly že strany ck. Požádala jsem o finanční kompenzaci a nic. Teď v září jsem byla opět na dzerbě caribbean world, opět katastrofa! HOTEL VŮBEC NEODPOVÍDÁ 4,5*!! SMRADLAVE POKOJE, NEDOPLNOVANI JIDLA V JÍDELNĚ, VELMI NEOCHOTNÁ A NEPŘÍJEMNÁ DELEGÁTKA, PROSTĚ HRŮZA!! Připadá mi, že ck kupuje zájezdy velmi levně, nekontroluje vybavení í, služby atd, a zájezdy prodává s velkou marží, a čeká, kdo z klientů se ozve. Patrně to bude poslední zájezd od bluestyle. Nedoporučuji Iva

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ivana D. | 25.09.2022 17:26
Turecko - zájezd byl ok, ale problém byl s výlety, byly nesmyslně drahé, nekvalitní a na podnět cestovní kancelář vůbec nereagovala. zvolený přepravce - na obou letech došlo k vyprodání jídla v letadle. Při zpátečním letu si asi 15 lidí různě muselo přesedat, protože na jejich sedlech již někdo seděl.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jana Marková | 25.09.2022 14:58
Dobrý den jsem invalidní a letěli jsme s manželem na Džerbu cestovka nám sehnala asistenci a to mi hodně pomohlo moc dobrá cestovka vřele doporučuji všem i invalidům

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ivana D | 25.09.2022 14:51
Turecko - zájezd byl ok, ale problém byl s výlety, byly nesmyslně drahé, nekvalitní a na podnět cestovní kancelář vůbec nereagovala. zvolený přepravce - na obou letech došlo k vyprodání jídla v letadle. Při zpátečním letu si asi 15 lidí různě muselo přesedat, protože na jejich sedlech jijž někdo seděl.ad

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tereza | 21.09.2022 11:42
Za mě BlueStyle super, nikdy nezklamal. Vždy jsme dostali to, co bylo na fotografiích. Jako věrní zákazníci dostáváme na každý nový zájezd slevu, což je taktéž milé. Letos jsme byli v Egyptě a opět to byla paráda, nikdo neměl faraona a to i přesto, že jsme pili jejich drinky s ledem a jedli zeleninu a ovoce. Hotel-moderní, útulný, čisťounký, personál vstřícný, jídlo bezkonkurenční. Takové hody jsem ještě nezažila. Jistě se tam zase někdy vrátíme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří K. | 19.09.2022 11:15
CK Blue Style. Několikrát jsme touto CK byli v Egyptě a na Maledivách,jak se nám tam líbilo,to není zásluha BS. Jednat s BS je téměř nemožné.Při objednávce pobytu na Maledivách jsem si vybral ,že chceme letět s Emirates a oni mi dali FlyDubai,byla to prý moje chyba,odsouhlasil jsem podstrčené lety,asi za 10000Czk nám to rádi změní.Letos v Kalawy/úžasné místo/ jsme si zaplatili výlet a dvakrát jsme dopláceli cenu,napoprvé to zaplatit asi nešlo,jindy jsme si vybrali výlet a ten pak byl jiný,klienti jsou pak zklamaní a BS nechválí.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Štěpán Králík | 13.09.2022 12:15
S cestovkou je nulová spolupráce, delegátka nic neví ani neodpovídá na zprávy. Hotel nám 5den pobytu nám zavřeli hotel s žádnou komunikaci a když jsme se dozvěděli čas odjezdu tak autobus měl 15-30min zpoždění.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Iveta Fialová | 09.09.2022 08:17
Byli jsme na pobytu od 28.8. do 4.9.2022 v Egyptě - Marsa Alam, kde jsme měli tu čest poznat delegátku slečnu Veroniku Jonášovou, která byla velmi příjemná, vstřícná, ochotná a navíc velmi sympatická, což se v dnešní době často v této kombinaci nevyskytuje. Touto cestou bychom jí chtěli za vše moc poděkovat a popřát jí co nejvíce spokojených klientů, ať již bude delegátkou kdekoliv. Dovolená se nám velmi líbila, užily si ji jak děti, tak i my dospělí. Děkujeme, s pozdravem Fialová I., Liška L. a vnoučata Sára a Tomík.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
D. Bolomská | 05.09.2022 10:52
Dovolená by byla ok, kdyby delegáti přiznali svou neschopnost již na počátku zájezdu. Člověk by si ušetřil mnoho času a nervů, kdyby hned na začátku věděl, že delegát stejně nebude schopen nic zařídit a každý problém si cestovatel bude muset vyřešit sám.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pán Mirek | 29.08.2022 20:35
Jak tak pročítám recenze tak nejsme první ani poslední když nám změnili odlet o 12 hodin a tudíž nás obrali o jeden den dovolené. Dávejte si všichni dobrý pozor mění čas odletu a příletu do destinace. Lžou, že za to může letecká společnost ačkoliv jsem si ověřil, že je chyba na CK BlueStyle a jejich vyjádření je, že při koupi zájezdu jste souhlalsili, že si můžou dělat co chtějí. Jak nechutné. A ten den mají do svých kapes. Tak to udělají celému letu a mají vyděláno. UŽ NIKDY VICE!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Adéla | 23.08.2022 11:52
Zakoupili jsme u cestovky Bluestyle zájezd do Řecka. Dle stránek a fotek na webu měl hotel vypadat úplně jinak - 4* hotel bychom hodnotili 2* možná i méně. Špína, starý nábytek, nefunkční sprcha a odtok v umyvadle... Řešení situace jsme začali okamžitě. Neustále telefonáty s delegátem, vysvětlování nám pokazilo první dny dovolené. Výsledek byl stejně nevalný. Žádná výměna pokoje ani úklid či oprava v pokoji, jak bylo slíbeno. Sepsali jsme reklamaci a během toho nám ještě delegát řekl, že nemá čas, že spěchá. Cítili jsme se hrozně. Stejně tak to bylo s výlety, které CK nabízela. Delegát neměl čas za námi přijet, vše řešeno přes telefón. Následně nám z rodinných důvodu odletěla naše delegátka a ani nedala vědět. Obvolávali jsme všechny možná čísla, abychom se s nimi spojili. Následně nám akorát přišla sms, kdy nás vyzvedne autobus při odjezdu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina Antošová | 15.08.2022 07:58
S Blue style už určitě nikdy nepojedeme. Jeli jsme na zájezd s cestovkou, protože neumíme jazyk,aby nám pomohli na letišti a v hotelu s domluvou. Delegátku jsme bohužel neviděli ani při příjezdu, ani při odletu. Pouze jsme měli druhý den při příjezdu schůzku s jiným delegátem, který nám řekl,že hotel nezná, že naše delegátka je nemocná a na telefonu, ať si ji kdyžtak zavoláme. A když jsme po příjezdu do ČR řešili zapomenuté klíče od auta na pokoji,tak jsme se opět pomoci nedočkali. Jen samé výmluvy.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Helena Francová | 11.08.2022 07:09
Nespokojenost,hotelový pokoj vážně nebyl 4 hvězdičkový ,zaplatíte si nějaký komfort a místo toho ....jídlo pomalu na povel.... U moře hrozný nepořádek(Tunis Hammamet)

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Anita Hrbasova | 08.08.2022 19:51
Pokud cestujete s CK Bluestyle a bookujete 4* hotel a priplatite si za vetsi rodinny pokoj jako my, muze se dost dobre stat, ze vam zavolaji 20 h pred odletem a pracovnik CK vam sdeli, ze pro vas bohuzel pokoj nemaji, ale pokud mate zajem, tak vam mohou nabidnout 3* hotel a maly pokoj, coz samozrejme odmitnete jako neadekvatni nahradu. Pracovnik CK vam nekolikrat zdurazni, ze jste se asi preslechla, protoze vam davaji slevu a tim se vse zrejme vyresi. To same uslysite pote od delegata. Takze za nas rozhodne nedoporucuji tuto CK. Pokud bych si chtela zabookovat 3* hotel a maly pokoj, tak to udelam sama. Celkove bych hodnotila negativne nepripravenost pri overbookingu a neschopnost zajistit patricnou nahradu, dale komunikaci ze strany CK a pozdni informovani o cele situaci. To, ze jsem musela sama informovat hotel o tom, ze prijedeme s ditetem a potrebujeme proto pristylku, o tom ani nemluve. Bohuzel recepce ani nevedela, kolik lidi prijizdi. Takze dekuji, ale priste radeji ne!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Katerina | 03.08.2022 07:32
NIKAM NECESTOVAT S BLUE-STYLE Za mě nejhorší cestovní kancelář, na hotelech mají nejhorší pokoje, ale tentokrát nám dokonce prodali pokoj na hotelu, který hotel ani nenabízí. Připlatili jsme si za pokoj, který hotel vůbec nemá, teď je 2 měsíce po dovolené, CK není schopna uznat svoji chybu, na vše má 30dní klasicky a když chcete zavolat na reklamace tak reklamační linka neexistuje, vše pouze mailem, na které reagují za měsíc. Zájezd stál 75000kč a od cestovky jsme dostali směšných 2000kč nazpět i když jsme bydleli o kategorii v horším pokoji…

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Patrik | 01.08.2022 13:54
Koupil jsem si dovolenou v Egyptě a týden před odletem nám cestovka dala vědět, že nám odlet posunuli od 8 hodin!!?? Bez kompenzace ani nám nepřesunuli odlet domů z destinace o 8 hodin, nic. Po asi 20 telefonátech po ruzných místech v blue style společnosti, jsme z neochotných zaměstnanců blue style, kteří s námi hovory prováděli vymanili, že let kterým jsme měli letět byl přeplněný, z čehož vyplívá, že blue style prodal více letenek než měl míst, co je toto za drzost a aroganci! Koupili jsme si také prémium letenky, ale i tak jsme byli mezi přesunutými. Člověk si připlatí za letenku, koupí si jeden z nejdražších hotelů, ale i tak se k němu chovají jak... No, letos to bylo naposled co jsem letěl s Blue Style, přístí rok budu hledat alternativy a pro čtenáře této recenze, bych doporučil to samé.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tůma | 31.07.2022 17:56
Dobrý den v současné době jsme na dovolené v Marsa Alam v hotelu Novotel.Vstup do moře zakázáno pouze šnorchovat koupat vůbec.Koupsni pouze v bazénu u hotelů .Nedostatek lehátek a deštníků u bazénu.Pouze co dobré je stravování.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kristyna | 25.07.2022 07:38
Musím říct, že s blue stylem už nikdy. Od prvního okamžiku jsme byli nespokojený. Jeli jsme větší skupina do Turecka. Zkrátili nám zájezd o půl dne a kompenzace žádná. Delegátky absolutně nefungovaly. Neposkytly žádné informace, vlastně jsme je vůbec neviděli. Problem byl při ubytování, nikdo nám nepomohl, pri příjezdu na letiště, jsme si také vše museli najít sami. Kdyby jsme jeli na vlastní pěst, udělali bysme lépe.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lwo1950 | 21.07.2022 19:39
CK BlueStyle mi před dvěma lety místo peněz za zrušený zájezd poskytla voucher. V následujícím roce jsem musel zájezd zrušit kvůli nemoci a totéž se mi stalo letos. Je mi 71 let a jsem nemocen, takže prakticky není možnost, abych mohl vycestovat, zvláště letecky. Ovšem CK mi odmítá voucher proplatit! Před dvěma lety, kdy jim teklo do bot, tak zákazníci solidárně přistoupili na vouchery, vlastně formu skryté bezúročné půjčky. Teď nastal čas splácet dluhy, ale CK se k tomu nemá. Je to hanba a ukazuje to morální profil vedení CK

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martinka | 08.07.2022 09:59
Vytkla bych nedostatek informací od delegátky, byli jsme v Řecku. Hotel odpovídal obrázkům, personál příjemný, dalo se s nimi na ledacoms domluvit :-), pokud byl k nim člověk příjemný, tak vycházeli vstříc. Jak jsem v úvodu říkala - delegátka nám zapomněla jaksi říct, že je ještě stále potřeba mít roušku/respirátor do autobusu, takže když jsme nastupovali v Kósu do autobusu, řidič na mně koukal jak na voračku, že nemám respirátor. Dále dost předražené výlety, které u jiných cestovek, které v tom hotelu operovali byli opravdu předražené - stačilo si porovnat ceny. Dokonce i konkurenční cestovka (podotýkám česká) nabízela stejný výlet o 20 EUR levněji. Jinak nemám co vytknout, líbilo se mi tam a říkám, pokud si tam člověk nehraje na celebritu (což Řeci nemají moc rádi, jak jsem vypozorovala), tak ani s personálem nebyli problémy, ba naopak, obsluhovali mně jako královnu (chlapi).

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
světlana | 06.07.2022 19:25
dovolená červen 22 Korfu, doprava super, 8 hodin před odletem změna hotelu, trošku stres, ale vše dopadlo dobře, hotel měl být stejné kvality, což bych neřekla že teda nebyl, měli jsme vybraný hotel s aquaparkem, písčitá pláž, místo toho dva bazény a pláž kamenitá, chtěli jsme na západní stranu ostrova a místo toho byl východ, vše ale zachránil personál hotelu a poskytované služby, nakonec jsme si to užili, delegátka trochu na baterky, kdyby tam nebyla, asi by to vyšlo stejně :-)

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Rodina Šímova | 06.07.2022 12:24
Pobyt s CK Blue style vřele doporučuji, již po několikáté jedním slovem perfektní, super bezstarostná dovolená, od objednání zájezdu až po celý pobyt. Byli jsme v hotelu Lutania Beach na řeckém ostrově Rhodos. Při jakémkoliv problému, nám byla k dispozici delegátka Petra Menzelová,která byla velmi příjemná, milá a vše vždy vyřešila k naší spokojenosti. Za to jí patří velký dík.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Staškova | 05.07.2022 18:56
Blue style Kréta hotel Bela Pais jedna velká špinavá katastrofa. Jídlo celý týden vše stejné děs ovoce nic,obsluha se vůbec nestarala jedna velká bída, vůbec nedoporučuji tohle budu ještě řešit. Za mě vzali peníze a o nic se nestarali vůbec nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Miloš | 04.07.2022 20:49
Sme cez BS v Grécku v Lefkade.S inclusiv to nemá nič spoločné.Je to plná penzia.Neochotný personál na hoteli posaidona česť výnimkám.Žiadne služby obsluha atď.Ten hotel a BS už nikdy.Delegát vraj si máme napísať sťažnosť.25000 na osobu výhodných hnus.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Iva Jelinkova | 28.06.2022 16:13
Cestovní kancelář Blue style nikomu nedoporučuji..rok jsem si vybírala místo pobytu a hotel..v listopadu 2021 řádně objednala a zaplatila zálohy abych se týden před odletem dozvěděla, že v hotelu v Laganasu na Zakyntosu pro mě není místo..přitom zájezdy do toho hotelu v tom termínu ještě cca tři týdny před mým plánovaným odletem nabízela..paní mi poslala nabídku na jiný hotel, ale na druhý konec ostrova a daleko od pláže..takže jsem chtěla samozřejmě vrátit peníze..půl roku mela cestovka moje peníze.. naštěstí po duraznych urgencích je mám na účtu...sehnala jsem si rychle jiný zájezd a mohu všechny pozdravit z krásné pláže ve středisku Matala s jinou CK.Nadherna dovolená za poloviční peníze..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Vojta | 20.06.2022 13:30
Po vynikající zkušenosti s touto cestovní kanceláří jsme se hned pár dnů po návratu z první dovolené rozhodli objednat další. Tentokrát jsme šli na pardubickou pobočku - a super! Mladá slečna Klára nám se vším skvěle poradila a my se už můžeme těšit na nové zážitky, tentokrát v Turecku :) Děkujeme!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Matoušková pavla | 18.06.2022 00:18
Pobyt s Ck Blue Style 30.5. - 6.6. Hotel Labranda Kiotari Miraluna. Naprostá spokojenost se vším, perfektně vše fungovalo, krásný čistý pokoj, k moři kousek, delegátka skvělá, krásný výlet do Rhodosu s perfektní průvodkyní Diankou, ochotný personál hotelu, barů, prostě nemělo to chybu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
MatejB | 14.06.2022 09:41
Dovolenka Turecko S komunikáciou pri vybavovaní zájazdu som bol veľmi spokojný, hotel super obsluha, izby, jedlo..... Jedine za čo dávam mínus hviezdy je delegát absolútne nemal žiadny záujem informovať jediná jeho starosť bola informovať vsetkych aby nezabudli dať sprepitne.... Na vyletoch tak isto žiadna starosť a výlet by som si nabudúce radšej riešil sám na vlastnú päsť na pamiatky a vodopád žiadny čas hlavne že nás zaviedli do reštaurácie a zlatníctva...

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka C. | 14.06.2022 05:26
Neúplné informace, které nám CK Bluestyle podala.Vybrali jsme hotel s programem all inclusive.Cena nebyla nejlevnější a tak bychom očekávali,ze po dobu pobytu budeme mít přístup k jídlu a pití.V hotelu je all in nastavený takto:snidane 7:30-10:00, 12:30-14:00 a vecere až 19:00-21:00,což by nevadilo,kdyby nám tuto skutečnost ck oznámila.Při koupi dovolené ck uvádí,ze all in můžete čerpat od 7:30-22:00,což je dost zavádějící informace,protože např.kávu si smíte dat jen odpoledne mezi 15:00-17:00.Nestezujeme si na hotel,stezujeme si na ck,která nám tuto informaci měla podat,kdybychom věděli,ze na all in budeme hladovet,určitě bychom tento program nezvolili,případně vybrali jiný hotel.Delegatka na naši stížnost reagovala tak,ze nam vysvětlovala,ze je to malý hotel a takto je to nastaveno,což nás nezajima,protože tento problém nemá hotel,ale ck s podáváním informaci.(červen 2022)

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 17.12.2021 17:50
Nejhorší cestovní kancelář se kterou jsem kdy jel na dovolenou. Již nikdy více. Přístup naprosto hrozný. Vyjádření ohledně reklamace je pořád stejné. Fotografie podle kterých všichni vybíráme neodpovídají realitě, a jediné co mě k tomu bylo řečeno, že jsou ilustrační a je to ve všeobecných podmínkách, takže tam můžou dát cokoliv a realita bude úplně jiná, takže nevím podle čeho má zákazník dovolenou vybrat!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina | 14.12.2021 20:22
Naprosto skvělá dovolená. Naše delegátka se chovala opravdu perfektně a pomohla nám na poslední chvíli (naše chyba :D ) výlet, který jsme si přáli. Byli jsme opravdu nadšení. :) Tunisko - Hammamet

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Roman | 10.12.2021 13:08
Byli jsme v Egyptě, naše druhá dovolená a opět super, naprosto bez výhrad.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela Gajová | 27.10.2021 09:34
Dobrý den, užili jsme si perfektní dovolenou na zájezdu na ostrov SAMOS od 17.9. do 24.9.2021. Touto cestou bychom chtěli s manželem poděkovat slečně delegátce Nině Šťastné za perfektně odvedenou práci, za ochotu, znalosti, vstřícnost. Děkujeme. Marcela a Jindra

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Bára | 01.10.2021 13:49
Cestovní kancelář Blue Style NEDOPORUČUJI! Letěla jsem na dovolenou se svou invalidní maminkou, která má neurologické onemocnění nohou, které se jí podlamují, ztrácí rovnováhu a nemůže stát na místě. I když jsem vše oznamovala cestovní kanceláři a kromě poznámek jsem jim před cestou ještě volala, že bude potřebovat asistenci, se žádné nedočkala ani po cestě do Egypta ani na cestě zpět. Přímo na letišti v Hurghadě nám slíbil delegát v hotelu, že tam na nás bude čekat kolega z Blue Style a na letišti nikoho od Blue Style nebylo a samotné zaměstnance z letiště Hurghada tato informace nezajímala.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Likan7 | 01.10.2021 07:00
Již podruhé jsme byli s Blue Style na dovolené, tentokrát na Kosu. Všechno proběhlo bez problémů, od prodeje zájezdu, až po dopravu zpět. Díky za Mitsis Ramira Beach. Doporučuji tuto cestovku.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina | 25.09.2021 12:11
Blue Style byla dosud moje oblíbená cestovka,ale po poslední zkušenosti už nikdy více. Nejdřív nám vyúčtovali vízum,které jsme nepotřebovali, ale nikdo nás na to ani neupozornil. Zkusili jsme tedy reklamaci, na kterou nám bylo řečeno, že už je pozdě. Problémy na letišti, které v Egyptě, které způsobil egyptský delegát Blue Stylu (prý jsme měli nepravé PCR covid testy, které jsme si den předem nechali udělat ve fakultní nemocnici), údajně nemůže řešit český delegát na místě, to beru, musí prý čekat venku, ale aby na nás tato šéf delegátka byla ještě arogantní?! Prý si za to můžeme sami a měli jsme si PCR výsledky sami zkontrolovat. Byla prostě na straně egyptských pracovníků, kteří se tam na nás sesypali a drželi nás tam odhadem 40 minut, že bez nových testů za 25USD nás nepustí. Mimochodem, tyto testy by, když už, měl platit taky Blue Style (máte na to nárok), což nám samozřejmě taky zatajili. Dále fotky neodpovídaly realitě, na fotkách je i sesterský hotel, kam se ale platí vstup 15USD/ 2 osoby. Také vám nikdo neřekne, že před odjezdem se platí za každý PCR test 25-33USD,což už si hradíte sami. Celkem nepříjemné překvápko.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Světlana | 22.09.2021 16:41
Upozornění na zavádějící fotografie na stránkách Blue Stylu ohledně vybavení hotelu CLUB MEGA SARAY v tureckém letovisku Belek. Hotel je to vynikající, především kuchaři a cukráři jsou výteční. Nicméně fotodokumentace hotelu na webu BlueStylu je matoucí - hotel už pouze nový akvapark. Původní skluzavky a tobogány u bazénu už jsou zbourané. Když jsem cestovní agenturu po návratu na to upozornila, tak mi bylo řečeno, že fotografie jsou pouze ilustrativní. Tak pozor, jestli se vašim dětem líbí konkrétní tobogány. A ještě jedno upřesnění, na které Blue Style neupozorňuje - do akvaparku můžou pouze děti nad 120 cm Menší tam skutečně plavčíci nepouštějí - používají metr. Nechci si ani domyslet, kdyby jedno z našich dětí bylo menší než 120 cm a jezdit na tobogánech by nemohlo, jak by naše rodinná dovolená dopadla. Druhé, vyšší by totiž jezdit mohlo. To by bylo po příjemné dovolené! BlueStyle by na to mohl upozornit, když je to pravidlo fungování hotelu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václav | 23.08.2021 17:40
Dobrý den po přečtení těchto příspěvků jsem si říkal že je něco špatně ale i já s manželkou jsme měli Voucher přesněji TS+ a dovolenou jsme měli naplánovanou na srpen 14-21 tedy osm dní od Blue Style. V době kdy jsme vybírali dovolenou Turecko ještě nebylo otevřené a tak jsme objednali Djerbu. Byl nám odečten Lex Voucher zájezd jsme doplatili. Mezitím se otevřelo Turecko ale Tunisko a Djerba se pro turisty uzavřela. Také jsme byli jako na trní co budeme dělat protože nás jelo šest ale v Blue Style nám dali možnost vybrat si podle vlastního výběru a tak jsme vybrali místo Djerby zase Turecko. Sedm dní před odletem nám přišli instrukce k odletu jaké formuláře vyplnit no a po příjezdu na letiště jsme byli překvapeni že je vše vlastně jednoduché ukázali jsme certifikát o ukončeném očkování a vstupní formulář do Turecka no a byli jsme odbaveni a odletěli jsme na naší dovolenou v Turecku. Při příletu do Turecka na nás čekala delegátka která s námi jela i autobusem až do hotelu a bylo vidět že blue style má delegáty na profesionální úrovni dostali jsme během cesty do hotelu veškeré informace. Při odletu s Turecka na nás samozřejmě čekal delegát Blue Style Za sebe můžu říct že s Blue Style jsme neletěli poprvé a poprosili jsme delegáta že by jsme chtěli určitá sedadla v letadle a on nám je zařídil. Pro všechny naše cestovky je situace u nás nepředvídatelná díky ministerstvu zdravotnictví a klobouk dolů že i přes tyto komplikace vám cestovka vyjde vstříct. Proto všem CK a hlavně Blue style obrovské díky a příště samozřejmě poletíme zas. Václav Z Liberce číslo letu QS 1190 do Turecka QS 1197 z Turecka.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václav | 22.08.2021 15:16
Dobrý den po přečtení těchto příspěvků jsem si říkal že je něco špatně ale i já s manželkou jsme měli Voucher přesněji TS+ a dovolenou jsme měli naplánovanou na srpen 14-21 tedy osm dní od Blue Style. V době kdy jsme vybírali dovolenou Turecko ještě nebylo otevřené a tak jsme objednali Djerbu. Byl nám odečten Lex Voucher zájezd jsme doplatili. Mezitím se otevřelo Turecko ale Tunisko a Djerba se pro turisty uzavřela. Také jsme byli jako na trní co budeme dělat protože nás jelo šest ale v Blue Style nám dali možnost vybrat si podle vlastního výběru a tak jsme vybrali místo Djerby zase Turecko. Sedm dní před odletem nám přišli instrukce k odletu jaké formuláře vyplnit no a po příjezdu na letiště jsme bili překvapeni že je vše vlastně jednoduché ukázali jsme certifikát o ukončeném očkování a vstupní formulář do Turecka no a byli jsme odbaveni a odletěli jsme na naší dovolenou v Turecku. Při příletu do Turecka na nás čekala delegátka která s námi jela i autobusem až do hotelu a bylo vidět že blue style má delegáty na profesionální úrovni dostali jsme během cesty do hotelu veškeré informace. Při odletu s Turecka na nás samozřejmě čekal delegát Blue Style Za sebe můžu říct že s Blue Style jsme neletěli poprvé a poprosili jsme delegáta že by jsme chtěli určitá sedadla v letadle a on nám je zařídil. Pro všechny naše cestovky je situace u nás nepředvídatelná díky ministerstvu zdravotnictví a klobouk dolů že i přes tyto komplikace vám cestovka vyjde vstříct. Proto všem CK a hlavně Blue style obrovské díky a příště samozřejmě poletíme zas. Václav Z Liberce číslo letu QS 1190 do Turecka QS 1197 z Turecka.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Berenika | 19.08.2021 07:49
Nebyla jsem nadšená. 1. Když jsme přiletěly do Řecka, dozvěděly jsme se na letišti, že námi vybraný a zaplacený hotel není volný a CK nám zajistila jiný hotel v jiné lokalitě (cca 40 km vzdálené od námi vybrané destinace). 2. V náhradním hotelu netekla ve sprše teplá voda. 3. Ačkoliv na webu CK bylo nabízeno z destinace asi 5 zájezdů (výletů), reálně delegátka CK nabízela pouze dva. 4. Protože jsme o jeden z těch už nenabízených měly zvláštní zájem, zeptala jsem se delegátky, zda by nám ho nemohla zajistit přes jinou CK. Tvrdila, že tento výlet už nepořádá žádná z CK - bohužel jsme (pozdě) zjistily, že polská CK, pro klienty i z našeho hotelu, tento zájezd nabízela. Mohly jsme se tedy snadno svézt s Poláky, jen kdyby paní delegátka buď měla dost informací, nebo měla zájem zařídit něco nad rámec toho nejnutnějšího.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 05.08.2021 11:43
Dobrý den, Chtěl bych se podělit o své zkušenosti s CK BlueStyle. V loňském roce využila tato CK našich neznalostí spojených v souvislosti s problematikou spojenou s COVID 19 v cestovním ruchu a možností odstoupení od smlouvy. Ještě před nabytím platnosti zákona tzv. "Lex Voucher" se nám v e-mailové komunikaci CK pokoušela doslova vnutit a přijmout jejich voucher. Nejprve to začalo tím, že bez jakéhokoliv upozornění jsme údajně uzavřeli smlouvu s CK o zájezdu a to tím, že jsme použili jakýsi aktivační kód voucheru při prohlížení zájezdů na stránkách této CK. Pokud řádně nevyplním objednávku a hlavně ji neodešlu ( vše prostř. El. komunikace), nemůže se jednat o závaznou objednávku. Na toto nám bylo sděleno, že postačí zadat i při pouhém prohlížení jakéhokoliv zájezdu aktivační kód a objednávka je automaticky uzavřena i pokud není odeslána! Dále nás CK ujišťovala, že pokud zájezd odmítneme, přijdeme o zálohu z předešlého roku 15.200,- a CK BlueStyle po nás bude soudně vymáhat celou náhradu ,, údajné škody“, která byla ve výši zájezdu tj. 50.500,-kč. Vzhledem k tomu, že jsme nechtěli jít do soudního sporu, zájezd jsme v plné výši zaplatili. Při fakturaci, kterou nám zaslali 3 dny před odletem, jsme zjistili, že ze zálohy 15.200,- Kč nám CK BlueStyle vytvořil voucher v hodnotě 14.000.- Kč. Myslím, že je to dost vypovídající o praktikách této CK a jsem si zcela jist, že to byla má poslední dovolená s CK BlueStyle.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ludmila | 30.07.2021 21:09
Take se pridavam k negativnimu hodnoceni CK Blue Style. 1/ Od poradatele zajezdu bych pred odletem uvitala informaci, ze sluzba na baleni zavazadel je na letisti zrusena. 2/Pod pojmem piscitooblazkova plaz si nepredstavuji plaz pouze z ruzne velkych kaminku a kamenu. O pisku si muzete nechat jenom zdat. Vstup do more bez bot do vody byl nemozny. Slizke oble vetsi kameny +sila pohybu vody v mori , vam ani pri nejlepsi vuli nedovoli dojit do more treba jen po kolena. Takze pokud se chcete vykoupat v mori a nemate boty do vody, hned na kraji sednout na zadek a sunout se do more a stejne tak zpet. Stacilo by, kdyby CK uvedla, ze boty do vody jsou nutne nebo alespon vhodne. 3/Smlouvu o zajezdu jsme sjednali a zaplatili na 7 noci, od 19.7. do 27.7. Odlet mel byt 26.7. v 22.55. V den odletu musite vyklidit pokoj do 11.00. Ten šok, kdyz v 16.30 dne 25.7. vola delegatka, jak to, ze jsme si nevyjednali check out (prodlouzeni pobytu na pokoji), si tezko nekdo prredstavi. Moje odpoved, proc bychom to delali, kdyz odletame az nasledujici den, tedy 26.7., odstartoval pekelné nasledujici 3 hodiny. Kdyz to zkratim, CK Blue Style* nam voucher vystavila spatne, pouze na 6 noci, tedy s odletem o den driv. Ano, nasi chybou bylo, ze jsme voucher nezkontrolovali dukladneji. Udelali jsme to u jmen, dat narozeni, sluzeb,.... Na datumy pobytu jsme se nepodivali, to nas vubec nenapadlo, ze by tady nemohlo neco nesouhlasit. Na druhou stranu ale, prece i pracovník CK Blue Style, ktery na zaklade dat uvedených na podepsane Smlouve o zajezdu vystavuje voucher, odpovídá za svoji odvedenou práci. . Takze od 16.30 do 19.40, kdy nas vyzvedaval autobus na letiste, jsme museli pobalit 2 pokoje (dcera s 2letym synem v jednom pokoji + ja, manzel a 6lety vnuk v druhem pokoji), dcera a vnuk jeste rychle absolvovat testy na Covid ( vraceli jsme se 26.7. v 0.55 , takze kvuli necelou hodinu platnym novym opatrenim zaplatit 70 euro za testy, coz ale s cestovkou nesouvisi). Ale pak zaplatit check out za oba pokoje , coz cinilo 140 euro. A to nemluvim o tom blazinci, kdy jsme s cestovkou a s delegatkou po e- mailu a telefonicky behem tech 3 hodin resilii, kdo ma pravdu, jak to tedy je, kdy se vlastne vracime... do toho pro jistotu balite..... Dovolena krasna, ale ten posledni den, resp.odpoledne, nam CK Blue Style hodne "zprijemmila". Ted uz chci jenom verit, ze na zaklade odeslane reklamace dojde ze strany CK Blue Style k bezproblémovému vracení alikvotni castky penez za zkraceny pobyt.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dovolenkář | 18.07.2021 11:18
Na dovolené jsem byl s Blue Stylem několikrát, nyní naposledy. Při objednání přes internet, a zaplacení to pro cestovku končí. Nikam se již nedovoláte, vždy je obsazeno, nevíte, ani zda jim platba došla, takže na letiště jedete v nejistotě, zda odletíte. Při všech složitých opatřeních k vůli Covidu 19, vám nikdo neporadí. Na letišti u stánku Blue Style také nic. Do destinace na ostrově Kos jsme si museli zakoupit nové letenky za 11200 kč, a čekali na letišti v Praze 24 hod. Z letiště na ostrově jsme si museli vzít Taxi do hotelu. Delegát v místě se o nic nepostaral, a to jsme ho viděli až po 5 dnech na schůzce jiné skupiny, takže ani nevěděl jestli jsme dorazili. Při odletu jsme ho již neviděli. Tuto cestovku můžu doporučit, jenom těm, kteří chtějí mít zkaženou dovolenou ještě před odletem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Coty | 12.07.2021 12:41
Přidám se k záporné recenzi CK Blue Style. Vybrali jsme si schválně zkrácenou dovolenou na 6 dnů/5 nocí. Platbu chtěla cestovka okamžitě do druhého dne bez nějakého odsouhlasení podmínek. Dodatečně jsem zjistil, že je možnost připlatit pojištění na Covid (Blue style save). To se také podařilo. Už jsme čekali na cestovní podklady,když se ozvala bez nějakého představení jménem paní z cestovky.Postavila nás před hotovou věc: odlet je posunut z 4.50 hod na 18.15 hod. Zato že přijdeme o jeden den pobytu nám byla stanovena kompenzace ve výši 3000,- Kč. To že jedeme ve skupině a měla s námi letět i další osoba nikoho nezajímalo. Původně jsem si myslel, že i ona bude mít posunutý odlet. To se ale nestalo.. Zkoušel jsem volat na info linku a zjistit důvod odsunutí odletu - info linka absolutně nedostupná ( stále dokola vyčkejte na spojení atd). Na telefonu hlasitý odposlech a v pohodě jsem doma poobědval. Po 40 minutách se ozvala nějaká asistenka (opět bez představení a anonymně) Naučené řeči jak papoušek, Nikdo za nic nemůže, to já ne , to někdo jiný. Po požádání o připojení na nějakou kompetentní osobu najednou ožila a po přepnutí se ozvalo pouze pípání. Tak jsem zkoušel napsat e-mail. Druhý den přišla odpověď. My za to nemůžeme. K odsunu odletu byly vybrány osoby, které se přihlásily jako poslední(první lež). Ta osoba která měla letět s námi se přihlásila o čtrnáct dní později než my!!!. A jako vrchol bylo, že jsem posun odletu odsouhlasil (druhá lež). Byl jsem postaven před hotovou věc. Chování cestovky Blue Style beru jako podrazácké, nekorektní, nepřístupné a schovávání se za anonymitu. Na druhou stranu musím přiznat, že nabídnutá kompenzace mi byla ještě v době dovolené poslána na účet - čekal jsem nějaký voucher nebo nabídku slevy na příští zájezd. Díky takovému chování CK Blue Style jsem přišel o jeden celý den dovolené v Řecku. Příště již s CK Blue Style určitě nepojedu a nikomu nedoporučuji. Nakonec jsme se v resortu potkali tři páry, které mají stejnou zkušenost jako já a byl jim stejně jako nám odsun odlet. Kdo byl na více dnů to zkrácení pobytu tak nepocítí jako my , kteří jsme měli dovolenou naplánovanou doslova na hodiny. CK Blue Style nikomu nedoporučuji !!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
pavlacerna | 12.07.2021 12:38
Dobrý den, ségra to nakonec vyřešila právně. Našla právní kancelář, která se nekalými praktikami cestovek zabývá a to i konkrétně danými neplatnými vouchery, zkuste toto: https://www.legans.cz/cs/voucher, poskytují bezplatné posouzení případu a jen v případě získání 100% peněz zpět si vemou odměnu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Katerina Polaskova | 18.10.2020 17:34
CK mi prodala zajezd s acquaparkem ktery nefungoval. CK se hajila ze bylo zakoupeno pres Invii a oni mi nepredali informaci. Nasledne jsem zjistila, ze v dobe koupe zajezdu acquapark mela CK Blue style informaci o tom, ze acquapark funguje, ale nasledne ji zmenila na zavreno a uvedla to na poslednim radku informaci spojenych s kovidem. Zodpovednost odmitla prijmout a za zmenu hotelu zadala doplatek. Velmi nekorektni a cilene klamani zakaznika. Acquapark byl na hlavni fotce pri vyberu hotelu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jana K. | 16.10.2020 16:47
S touto cestovkou jsem byla poprvé 2004 a 2020, ale upřímně už asi nikdy víc....Chápu, že letos byla dost zvláštní situace, chaos v přijatých platbách, kdy vůbec nikdo nic nevěděl, odkazování na další a další pracovníky,14 dní před odletem do Řecka samé změny. Výměna hotelu na úplně jinou stranu ostrova, při příjezdu na vyměněný hotel Vám sdělí, že hotel po pár dnech končí, tak do dalšího....a pak zjistíte,že původní vybraný hotel normálně funguje.....velká nedůvěra k této CK

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
gabriela | 06.08.2020 12:06
Poprvé jsem byla s dcerou s CK a vybrali jsem CK Blue Style, nedoporučuji, již nikdy více s touto CK! Arogantní přístup od začátku až po vyřízení reklamace! Hotelový pokoj s výhledem na klimatizační jednotku hotelu, smrad z kuchyně každý den, strava příšerná, obě s dcerou jsme měly zažívací potíže, shnilé banány, broskve k snídaní, okoralé housky, k obědu se nabízely mimojiné houby! (nevím kde na Rhodosu rostou houby), játra. Hotelový personál absolutně nepřipraven, nevím, proč CK tento hotel nabízela, uklízelo se, malovalo před zákazníky, absolutně neprofesionální pířstup! Nevím k čemu je delegát na místě, jako překladače opravdu nepotřebuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Mark | 12.07.2020 12:45
Bulharsko -Primorsko -červen - 2020 Destinace- Bulharsko - let - Praha - Burgas Misto pobytu Primorsko - Hotel Seina Palace Cestovni kancelář Blue Style Měli jsme obrovskou nedůvěru k této cestovce ale přesto jsme to riskli jelikož ,jsme vždy jezdili individualně tak,že jsme vždy spoléhali sami na sebe, jelikož je to destinace v Evropě -Bulharsko- Primorsko, tak jsme byli uplně vklidu , kdyby se vyskytl jakýkoliv problem. Pěkna dovolena malo lidí na pláži i v hotelu , všude klid a pohoda velka spokojenost. Od hotelu k moři na pláž zhruba 350m uplně na pohodu. Moře velmi čisté a krásné pláž písek , moře bych srovnal čistotou i k Sardinii nebo i s Floridou opravdu nas to překvapilo. Hotel velmi exkluzivní ,velmi jsme byli překvapeni službami vybaveností , co se táká jidla , je pravdou ,že Vás obsluhují v rouškách jako personal , hosté nemuseli mit roušku, ale mohli jste si toho dat co hrdlo ráčí.Jídlo ok, jinak co se týká obědů a večeře tak jsme chodili pěšky asi 15minut chuze do města kde bylo množství restaurací a gyrosů ,mořských plodu co hrdlo řáčí za par korun žádná drahota. Jinak množství supermarketů k dispozici pokud potřebujete cokoliv koupit není problém levněji jak v česku včetně piva i alkoholu i cigaret. Pokoje super cistota a každýden nove povlečení i ručníky no není co vytknout. Co se týká delegatů my je v podstatě nepotřebujeme jelikož si vše dokažeme vyrešít sami, ale byli přitomni informace podali povinnost splnili. Ale jestě jednou hotel TOP!!! Na Bulhasko dost dobré . Jelikož lítáme hodně mimo Evropu tak jako v nouzi místo hluchý Egyptů a Arabských emirátů nebo Tunisů raději tady!! Cenově nepopsatelně uplně jinde a vklidu ani nemusite umět jazyk.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucka | 27.02.2020 22:05
Rozhodně NEDOPORUČUJI Můj požadavek byl jediný - Český delegát. Byla jsem ujišťovana, ze za náma na hotel přijede delegátka. Dopadlo to tak, že napsala SMS že je nemocná a že pokud máme dotazy máme ji zavolat. Za 8 dní na hotelu jsem slečnu neviděla pouze s ní 2x mluvila přes telefon. Toto chování mi nepřijde vhodné! Všechny informace jsme si museli zjistit od personálu. To že hotel je v rekonstrukci také nikdo nezmínil! Takže raní budíček v podobě bagrování... S touto cestovní kanceláří už nikdy!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Milada,Jarda | 03.02.2019 14:15
Dovolená s CK BLU STYLE už nikdy více !!! Záři 2018 Egypt-Hurghada-hotel Fort Arabesque. Hotel, který je nabízen touto CK je údajně presentován jako 4+ hvězdičky. Tato CK garantovala na pokoji milibar doplňován nealko nápoji zdarma, delegátka – bylo to už zrušeno před rokem. Wifi na recepci za poplatek 2 eura, zákaznici Blu Style jsme museli platit 3 eura na hodinu, na pokoji garantovali trezor, bohužel žádný nemají, protože jsou pokažené, toto nám po reklamaci sdělil šéf delegát, kterého jsme kontaktovali, výsledek = 0. Klimatizace na pokoji tak hlučná, že se dala pouštět jen v naši nepřítomnosti a delegát na to, bohužel s tím se nedá nic dělat a náhradní pokoje nemají . CK garantovala zapůjčení windsurfingu na 0,30 hod zdarma , realita byla že pro Blu Style jen za poplatek 10 eur na hodinu, delegátka údajně zajistila, aby to bylo bez poplatku a hned druhý den jsme to vyzkoušeli, ale zase jen za poplatek 10 eur. Bohužel, delegátka se objevila za celý pobyt dvanácti dnů pouze dvakrát a to, po příletu za dva dny a den před odletem, šéf delegát bohužel ani jednou. Reklamace probíhaly pouze pře telefon, hotová katastrofa. Toto byl jen začátek, protože to nejhorší přišlo později a to pod dveřmi něco proběhlo a turistka s vedlejšího pokoje chytla švába, šváb byl odnesen na recepci a přivolán hlavní manager hotela a informovali jsme opět delegáta CK . Po návratu od moře na pokoj a krátkém pobytu na pokoji se nám udělalo špatně a silné bolesti hlavy, jak jme zjistily naše pokoje byly vystříkány proti švábem a různému hmyzu, bohužel nás nikdo neinformoval. Na pokoji v noci po zdech pobíhaly ještěrky (gekoni), CK odpověděla, šváby i ještěrky patří k místní fauně a že to je normální. Při odjezdu autobusem na letiště nám nějaký delegát CK rozdával nějaké papíry abychom ohodnotily CK Blu Style, ale že máme napsat jen dobré hodnocení, to vše téměř za tmy a v jedoucím autobuse. Po příletu do CZ nás několik lidí podalo stížnost a reklamaci na jednání delegátů a odpověď - vše je v nejlepším pořádku a nic se zvláštního nestalo a vše je v souladu CK Blu Style. Doporučení pro ostatní, BLU STYLE prostě NE !!! S pozdravem Milada, Jarda, Jana a ostatní.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ivana | 28.09.2018 09:12
Září 2018 Djerba: hotel Yadis Djerba Thalassa a spa. S cestovní kanceláří Blue Style jsme byli letos už po třetí. Po příletu na Djerbu nás čekala delegátka a rozdala nám obálky s informacemi. Nastoupili jsme do autobusu a delegát který nás doprovázel do hotelu byl prostě super, vše co bylo potřeba tak nám pomohl a my jsme se ubytovali. Druhý den jsme měli schůzku s delegátkou, která nám vysvětlila spoustu věcí a říkala pokud bude nějaký problém tak se na ní máme obrátit. Byla prostě suprová, pokud jsme něco potřebovali, neváhala a pomohla. Jediný nedostatek který jsme měli byla po příjezdu na hotel na pokoji kde na nás čekala připravená večeře. To fakt nebyla večeře pro dospělého člověka. Spíš bych řekla, že to byla lehká svačinka. Jinak za nás příště opět Blue Style. Dovolená neměla jinak žádnou chybu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří Opat | 23.09.2018 08:51
Dobrý den všem, nemá cenu zde psát slohovou práci, jen bych všechny rád varoval před ck Blue Style. Po příletu do cílové destinace v Tunisku nás bez vysvětlení a omluvy zavezli do jiného hotelu, což bylo dané už v době výběru dovolené, to znamená, že když jsme vybírali dovolenou, oni už věděli, že nás pošlou jinam, takový malý podvod. Odpověď arogantní delegátky: "máte to v obchodních podmínkách" a víc se s námi nebavila. V tomto náhradním hotelu navíc nebylo vůbec nic domluvené!!! a recepční vůbec nevěděl co s námi, protože jsme zde být vůbec neměli a hloupá a arogantní delegátka se ani neobtěžovala jít s námi an recepci a něco zařídit. Náhradní hotel mnohem horší než námi vybraný a zaplacený, bez vodních atrakcí pro děti, kvůli kterým se hlavně dovolená vybírá. V hotelu Abou Sofiana služby a zázemí katastrofa, často nebyly k dispozici ani příbory, protože prý jich mají málo. U mini louže, která měla být bazén byl bar s velmi omezenou otevírací dobou, takže nebylo možno využít nápoje zaplacené v All inclusiv. Zkrátka dovolená velmi nepovedená a to jen díky aroganci a neochotě ck Blue Style. Na nějaké jednání nebo snad omluvu, byť jen pár řádek do mailu můžete zapomenout, tato ck se s vámi prostě bavit nebude. Ještě jednou důrazně varuji před nákupem zájezdu u CK BLUE STYLE !!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alena | 14.09.2018 07:02
U CK jsme zakoupili zájezd v termínu 29.7.-8.7.2018 do Marsa Alam hotel Royal Tulip Beach Resort pro 4 osoby. Ihned při první scůzce s delgátkou Ck Terezou Abess v den odletu jsme vyjádřili nespokojenost s ubytováním. V Egyptě jsem byla já i partner po několikáté a jsme si vědomi, že nelze srovnávat úroveň hotelu s hotely např. v Rakousku, ale tohle bylo i na Egyptské poměry hrubě podprůměrné pro hotel oficiálně označen 5*. Stejný názor měla nezávisle na nás i rodina (2 dospělí a 2 děti), která přiletěla s námi. S ohledem špínu v hotelu (nedopadlky cigaret všude kolem, špatně umyté nádobí, zašlá špína na židlích v jídelně, prostírání v dětské koutku, koupena v pokoji apod), nebezpečně poničené zařízení (dětská židlička v jídelním koutku pro děti, trampolína apod.) a nefunkční zařízení (nefungující část zásuvek na pokoji, trezor, velmi obtížně otevíratelné dveře, chybějící přikrývka na posteli pro starší dítě a v dětské postýlce namísto matrace složená přikrývka) jsme žádali o výměnu hotelu. V oblasti Marsa Alam jsem byla pouze jednou a hotel, kde jsem byla v minulosti neměla CK v nabídce jsem tedy navrhla hotel Radisson Blue, který jsme měli původně vybrán než nám byl i s hledem na nový aquapark Ck doporučen Royal Tulip. Do druhého dne měla delegátka zjistit možnosti. Na schůzce měla zjištěnu pouze cenu za Radisson pro dospělého, děti nebyla schopna zjistit a pořád říkala, že na centrále mají jednání (v sobotu) a nezvózně volala různým lidem, pouze mezi řečí zmínila hotel Sunrise marina a tento nás cestou z letiště příliš nezaujal, tudíž jsme neprojevili zájem. Rodina, která první den rovněž měla zájem o změnu a neochotu delegátky od změny následně ustoupila a to i s ohledem na jejich kratší pobyt. Delegátka měla tedy zjistit cenu za změnu hotelu za dítě a během večera nám na pokoji zanechat vzkaz. Rovněž jsme ji požádalai, aby se šla na náš pokoj podívat. Vzkaz jsme neměli ani ráno, tudíž jsem delagátku kontaktovala a celé nedělní dopoledne strávila komunikcí, případně chytáním wifi, abych byla dostupná. V 9:21 jsem požádala o transfer na 15h a na to mi bylo napsáno, že začne řešit s šéf delegátem. Když jsme šli dát našeho 14ti měsíčního syna spát, volala v 11:42 delegátka, že do 12h máme pokoj vyklidit. Na mé rozčílení, že neumím za pár minut sbalit všechny věci, sdělila, že se tedy máme sbalit, co nejrychleji. Naše stěhování tedy vypadalo spíše jako úprk s brečícím nevyspalým miminem. U recepce jsme následně uplatnili reklamaci, když delegátka vůbec nevěděla co má dělat, partner hovořil s šéfdelegátem a uhradili jsme cenu za změnu hotelu. Rozhodně nesouhlasíme s tvrzením delegátky, že reklamace je neoprávněná, na námitku, že si nikdo nestěžoval jsme poukázali na další rodinu jejíž stížnosti jsme byli svědky a na to nám bylo sděleno, že to nepodali oficiálně, takže je vše v pořádku. Bphužel nelze vložit fotografie pořízené v hotelu na nichž je jasně viditelná špína, poničené zařízení a např. jídlo v dětském koutku tj. nechutné hranolky a párky s kečupem, což rozhodně nepovažuji za dětskou stravu. Při sjednávání smlouvy CK viděla věk našeho syna (nar. 2/2017) a žádala jsem o doporučení hotelu zejména pro děti a v tomto hotelu jsem skutečně byla neustále ve stresu, aby pobyt zde neměl pro něj nějaké zdravotní následky. Z všudypřítomného několik hodin neuklizeného špinavého nádobí, pokaždé jinak chutnající vodě (jednou po džusu, jindy po pivu) a povalujících se nedopalcích cigaret se mi samotné dělalo špatně. S partnerem i dětma cestujeme velmi často a s takovu úrovní hotelu jsme se ještě nesetkali. Z naší strany bylo řešeno hned první den pobytu a i tak jsme byli nuceni v hotelu zůstat téměř tři dny v důsledku neschopnosti CK, což rozhodně nešlo považovat za dovolenou.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Exim Tours 17.05.2024 11:23 od Ivana Ž.
A-Z Tour 14.05.2024 15:08 od Pavel Papesch
Exim Tours 09.05.2024 07:23 od Ruzena Hlavacova
Invia 06.05.2024 09:45 od Jaroslav
Invia 26.04.2024 17:15 od Slávka
Poslední recenze
Blue Style
Čedok
Čedok
DER Touristik CZ
České Kormidlo
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz