Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Afrodita


Přidal/a Alena Zůchová dne 28.06.2018

Dovolená Kypr - Long Beach - červen 2018 - ubytování mělo být v malém domečku, ale přidělili nám pokoj v jediné patrové vilce v prvním patře. Alespoň s výhledem na moře. Jídlo moc dobré, personál ochotný,velké plus snídaně i večeře na terase hned u moře - velmi příjemné. Delegátka Kinga se tvářila mile, ale jakmile jste se na něco zeptali, vysloveně jste obtěžovali. Při odjezdu byl z její strany problém rozdělit lidi do dvou autobusů a byla přímo nepříjemná. Poloostrov Karpaz - výlet - Golden pláž - velké zklamání - v moři plavalo spousta plastových odpadků, nádoby, igelity, prostě binec. Delegátka Petra na výletě - vynikající. Letecká doprava - letadlo staré - velmi hlučné - občerstvení skromné - letušky - vše v turečtině.
Přidal/a Ilona Dostálová dne 24.06.2018

Dovolená v květnu 2018 - Severní Kypr Long Beach - maximální spokojenost. Úžasný klid , bez animací , hotel příjemný , personál přátelský , delegátka Kinga ochotná , každý dotaz -přání okamžitĕ plnila. Maximální péče z její strany , vidno , že tu práci má ráda. Kdo potřebuje klid a relax - Long Beach je ideální místo.
Přidal/a Tomáš Kozel dne 17.06.2018

Dovolená na Severním Kypru naprosto bez problémů. Odletové časy přesně seděly s tím, co bylo deklarováno. Informační schůzka s delegátkou prakticky ihned po příjezdu, všechny potřebné informace. Resort Long Beach je perfektní místo pro klidnou dovolenou. S CK Afrodita klidně i někdy příště.
Přidal/a Evžen Grinberg dne 12.06.2018

Cestovka neseriozní,Kypr Long beasch,neřeknou předem časy odletů,okrádají o 2dny,platba 6měs.předem,nejhorší ubytování malé okno,výhled do stráně, 300m od recepce nebyl k dispozici vozík na kufry,žádné suvenýry ani pohledy,nákup 2km,výlety předražené -Karpáz-sever Kypru nic není mimo 2 mešit a divokých oslů a normál.pláže za 50 euro a ještě delegátka vybírala diško do klobouku pro řidiče,nedůstojné,výlet odhad celkem kolem 120km a snad CK může z 50 eur dát 5eur řidiči,žádali jsme o výměnu pokoje,delegátka neřešila,už ne s Afroditou.
Přidal/a Veronika Mráčková dne 20.05.2018

Dobry den, S cestovni kancelari jsme byli s kamaradkou a dvema detmi minuly rok v Turecku a bylo to fantasticke.Vsichni bylo moc mily a to se nebavim o ubytovani. Byli jsme vsichni ctyri na jednom pokoji,takze verte,ze to pro nas bylo dost narocne,ale dovolena by se mela uzivat a tak jsme to i tak udelali. Myslim,si ze cestovni kancelar nema nic spolecneho s odlety. Kazdopadne za me a urcite i za mou kamaradku by jsme cestovku doporucili a doufam,ze pojedeme co nejdrive znovu.
Přidal/a Iveta Kolářová dne 24.04.2018

Na dovolené s touto cestovkou jsme byli loni na severním Kypru v hotelu Long Beach a letos pojedeme znovu. Vše naplnilo naše očekávání a dovolená byla skvělá. Delegátka perfektní.
Přidal/a Filip dne 23.04.2018

Byli jsme s nima na Sev. Kypru a v Turecku a nemuzu si na nic stezovat. Na Sev. Kypru jsme byli v hotelu Long Beach u Famagusty v bungalovu primo na plazi. Kdo si chce opravdu odpocinout, tak tohle misto je naprosto idealni, protoze to neni nijak velka turisticka destinace a je tu naprosty klid. V Turecku jsme byli ve Von Resortu Golden Coast. Moc krasny hotel, skvela kuchyne, ultra all inclusive 24h denne, perfektni personal, krasna poloprazdna plaz, jeden z nejlepsich hotelu ve kterem jsem kdy byl. S CK Afrodita budeme jezdit pravidelne, nemame duvod menit nic co funguje,co slibi to splni a delagakty jsou naprosto super, mile a ochotne.
Přidal/a Milan Dvorak dne 03.12.2017

POZOR na tuto cestovní kancelář!!! Cestovní kancelář je neseriózní a chová se podvodným způsobem, otázkou je zde její neschopností nebo zda jde o záměr. Důkazy zajisté mám včetně fotodokumentace. V létě letošního roku jsme letěli s touto CK AFRODITA do Turecka, kde nás přivítali v 2:00 pro 5 člennou rodinu s 2 postelemi a 1 postýlkou pro batole), původně chyběli 2 přistýlky, 1 přistýlku jsme nedostali ani do konce pobytu. K reklamaci se vedení společnosti CK Afrodita nepostavila čelem, podle ní vše bylo v pořádku, i když slíbila opětovné prověření případu. Téměř po půl roce se však nic nestalo a CK hraje mrtvého brouka a celou záležitost má zřejmě již uzavřenou... Co se týče kvality delegátky, tak to raději nebudu komentovat... S touto CK již nepojedeme. Tak si dejte prosím pozor, ať si nezkazíte dovolenou!
Přidal/a Helena Kostková dne 25.09.2017

S touto cestovní kanceláří již nikdy nikam nepojedeme. Slečna Miriam je sice milá, ale naprosto nespolehlivá. Co slíbí, nikdy nedodrží. Na první kontaktní schůzku přišla o 40 minut později, slíbené sms ohledně odjezdu nikdy nedorazily, požadovaný výlet z nabídky nedělá, ale nabízí za 200 EUR zprostředkování s německou cestovkou s německým průvodcem. Naprosto ignorace a nezájem o klienty, další spolucestující byli přehazování z hotelu na hotel 3x, kvalita 0. A to nemluvím o tom, že zkrátí dovolenou nočním letem - celý tzv. první den dovolené se odehraje večerním odletem z Prahy s ubytováním ve tři hodiny ráno druhého dovolenkového dne. POZOR!!!!!
Přidal/a veronika dočková dne 30.07.2017

Přesně jako píší ostatní nespokojení klienti..díky špatně nasmlouvaným letům nám ck zkrátila dovolenou o dva dny..přílet druhý den ve dvě ráno a odlet z destinace v osm ráno..to se nám u zahraniční ck nikdy nestalo. určitě už s ck afrodita nikdy nepoletíme..destinace severní kypr super ale s jinou ck..
Přidal/a Hana Janišová dne 10.07.2017

A ještě něco, když už jsem tu dvakrát :-) Vzhledem k tomu, že zájezd byl vážně super a CK Afrodita nakonec docela ochotně splnila naše reklamace, které se týkaly toho posunutí odletu, tak s ní pojedeme příště klidně zase, s tím, že s leteckou společností opravdu velmi zásadně pohovoří na téma služby cestujícím a informovanost...
Přidal/a Hana Janišová dne 10.07.2017

Byli jsme s CK Afrodita na týden v hotelu Long Beach poblíž Famagusty. Dovolená se, ačkoli se to zpočátku, díky velkému zpoždění letadla, báječně vydařila. Hotel je velice příjemný a na pohled roztomilý, personál milý a ochotný, moře nádherné, počasí skvostné a v neposlední řadě i ceny velmi příjemné. A kuchyně v tomto hotelu naprosto úžasná! Také blízkost úžasné Famagusty je velkým plus. Pravda je, že přímo v místě opravdu není NIC, ale tomu, kdo chce hlavně dokonalou relaxaci to určitě nevadí a může kdykoli právě do Famagusty, která stojí za opakovanou návštěvu - navíc jízdenka místním minibusem je za pár šupů.
Přidal/a Hana Janišová dne 22.06.2017

Ještě jsme ani neodletěli a už víme, že nám o den pošoupli odlet. Napsala jsem jim, že to ani nevadí, což byla chyba, protože díky tomu jsme mohli vypovědět smlouvu bez penále. Načež teď, týden před odletem jsme se dověděli, že nám o den skrouhli zájezd - přílet ve tři ráno druhý den zájezdu, zato odlet odpoledne poslední den. tedy taky jedno jídlo, ale to by se přežilo, ale hlavně noc. a když to reklamuji, dozvím se, že sice nám slevu dát mohou, ale v tom případě se můžeme nastěhovat ten druhý den až ve 14 hodin. A že prý už vypovědět smlouvu nemůžeme, když jsem napsala, že posunutý odlet nevadí...
Přidal/a jan kovarik dne 12.06.2017

uz ted špatné nesplnily all inskluziv 500 m na jidlo do horsiho hotelu aprtmany Lambarkis Kreta odletame v nedeli zklamani nepopsatelne.
Přidal/a eva koudelová dne 11.06.2017

Touto kanceláří prodaný zájezd neodpovídá inzerci co se týká počtu dní a nocí. ještě se mi nestalo aby mi na letecký zájezd některá CK ukrojila prakticky 2 dny a noc . ze zaplacených 8dní a 7 nocí byl příjezd na hotel cca v 17h odpoledne a odjezd z hotelu v sobotu v 1 h po půlnoci . Na to jsem upozornila hned jak jsme dostali letenky a jak jsem zjistila nebyla jsem sama . Další věc je ta ,že sice delegátka čekala na letišti a dala nám instrukce na papíru schůzka byla ,ale až druhý den ve 13 h. Po tuto dobu jsme jsme vůbec nevěděli kde je přístup na hotelovou pláž to jsme prostě nenašli.Na schůzce jsme se to dozvěděli až od paní která to tam již znala. Odlety jsou předem dané a časově shodné jak jsme zjistili v knize není tedy pravda ,že CK nezná dopředu časy odletů! Co se týká hotelu tam je to moc hezké zaměstnanci příjemní a nejsou vlezlí jako třeba v Tunisu. To však není zásluha CK. Za mě a dceru s touto CK již určitě znova cestovat nebudeme!!
Přidal/a Marie Koričanská dne 27.06.2016

Včera jsem se vrátila ze Severního Kypru , dovolená naprosto perfektní , CK " dodala " vše , co slíbila . Delegát byl velmi ochotný a schopný .
Přidal/a Eva dne 14.12.2015

´Nesouhlasím s Inn.Nejsem zaměstnanec CK a byla jsem na letošní dovolené na Karpatosu spokojená a velkou zásluhu na tom má i delegátka Hanička kterou touto cestou zdravím.Byla opravdu vstřícná a vždy milá.Kdo má rád krásy přírody a projede ostrov autem tak se mu musí líbit.Stojí za poznání.S pozdravem Eva
Přidal/a Inn dne 03.12.2015

No jako normálně. Všechny kladné recenze píší zaměstnanci CK, všude stejný rukopis. Karpathos znám a tam nechtějí jezdit ani řeci, tak nevím, co je tam tak ůžasného. My jsme tam byli lodi na 1 denním výletě a měli jsme toho dost. Je to 2 roky a to jsme byli v ˇRecku s německou TUI s odletem z Mnichova za 249E, koupeno na letišti v den odletu Fly and buy. V Německu jsou takovéto pobyty de facto neprodejné a v CZ je to luxus. Měli by psát jen opravdu klienti a nikoliv zainteresovaní zaměstnanci.
Přidal/a Pepa dne 29.10.2015

Zažili jsme letos v říjnu krásnou dovolenou na severním Kypru a to právě díky CK Afrodita - byl jsem s nimi už v minulosti na Krétě a vše jako tehdy bezva klapalo, delegátka Markéta byla skvělá, ve všem nám vyšla vstříc a dobře se o nás starala, takže mi nezbývá než tuto destinaci a hlavně cestovku všem vřele doporučit :-)
Přidal/a Michal dne 09.10.2015

Odcestoval jsem s nimi na Kypr, kde jsem vážně onemocněl. Delegátka mi odmítla jakkoliv pomoci, prý, že má jiné schůzky, do nemocnice jsem musel taxíkem, tam jsem byl 3 dny hospitalozován a nakonec převezen letecky do ČR k doléčéní. Delegátka mi řekla, že repatriaci nezařídí, protože jsem nezemřel.
Přidal/a Petra dne 23.09.2015

Byli jsme na Karpathosu. Zajištění od CK vč. ubytování bylo vše ok. Ostrov můžu také doporučit - je krásný. Jenom bych ráda upozornila ostatní na informace od delegátky - ne vždy jsou přesné. Např. hned při příjezdu nám doporučovala určitou půjčovnu aut, že je nejlevnější na ostrově, že si to zjišťovala a at nejlépe hned nahlásíme, na kdy chceme půjčit auto. Protože mi toto jednání přišlo až moc vnucovací, zastavili jsme se v nejbližší půjčovně aut - mezinárodní firmě Budget a auto jsme měli půjčeno daleko levněji (stejná kategorie, stejné podmínky pojištění apod.).
Přidal/a Standa dne 18.09.2015

Byla nás parta 12 kamarádů a byla to nejskvělejší dovolená kterou jsem zažil, na Severním Kypru ubytování a vše co k tomu patří no prostě bomba .Ubytování v Krystal Rocku.Naše průvodkyně Terezka byla skvělá .Jen bych měl jednu připomínku protože se letí z Tureckou leteckou společností tak by ten překlad mohl být v češtině.
Přidal/a Rak dne 06.08.2015

Co říci. Stalo se mi, že jsem nebyl na seznamu cestujících do letadla při odbavení. Stát se to může, nikdo nejsme neomylní. No a co jde, že mohli říci alespoň omlouváme se, ale né až v době, kdy jsme na celý problém znovu upozornil. Jinak pobyt, let byly bez problémů, ale za to se CK nezasloužila.
Přidal/a Eva dne 29.07.2015

Musím souhlasit se Zuzanou též jsme byli ubytováni v Ammosu a delegátka Hanička je opravdu sluníčko.Přimluvila bych se o výměnu skútru za alespoň malé autíčko,aby byla při cestování mezi klienty lépe chráněna.Myslím že by si ho za svou práci pro CK Afrodita opravdu zasloužila.Byli jsme již na pátém Řeckém ostrově a zatím nejlepší delegátka s jakou jsme se setkali.Děkujeme za krásnou dovolenou.Karpatos stojí za poznání.
Přidal/a Zuzana dne 01.07.2015

Chtěla jsem poděkovat CK Afrodita za opravdu nádhernou dovolenou strávenou na řeckém ostrově Karpathos - bydleli jsme v apartmánu Ammos Beach. S CK Afrodita jsem byla již na 4 dovolené a musím říct, že to byly mé nejkrásnější dovolené a myslím, že už jsme procestovali opravdu hodně. Letošní dovolená na Karpathosu byla opravdu okouzlující. Nádherný kus světa, nádherné pláže, téměř pusté, kouzelné hory, průzračné moře, milí a vstřícní lidé, ubytování - nádherná romantika. Každodenní pohled na východ slunce z apartmánu bude pro mně nezapomenutelný! Opravdu skvělá a přátelská delegátka Hanka, druhé sluníčko na Karpathosu. Krásné výlety, skvělé zorganizované. I přes současnou situaci v Řecku musím říct, že se nás to jako klientů ani v nejmenším nedotklo. Kdybych se nepodívala na internet, ani nevím, že nějaký problém v Řecku je. Velký dík této cestovní kanceláři !!!
Přidal/a Linda dne 28.06.2015

Chtěla jsem poděkovat paní Vendule Košatové a celé CK Afrodita za pěkně strávený týdenni pobyt na Sever.Kypru.S touto cestovkou jezdíme už několikátý rok a vždy jsme max.spokojené.Ubytování pěkné,strava perfektní... a moře čisté...ještě jednou děkujeme:):)
Přidal/a Irma dne 25.06.2015

S ck Afrodita mám dobrou zkušenost, byla jsem s ni loni i letos a vse bylo podle mych představ, slecna delegatka příjemná, ubytování super, strava výborná.
Přidal/a Wok dne 24.06.2015

To je ale náhodička paní majitelko CK Afrodita alias Maky a Simona. Nikdo tu nenapise jak je rok dlouhy a zrovna 24.6. tri minuty po sobe se sejdou Maky a Simona a obe jedou na Karpatos, parada :))
Přidal/a Simona dne 24.06.2015

S CK Afroditou jsem jela loni (2014) na Krétu, vše bylo v nejlepším pořádku. Byli jsme ubytovaní přímo na pláži, celou cestu s námi byla delegátka, starali se o nás. Letos s nima asi pojedeme na Karpathos, mají moc hezké hotýlky
Přidal/a Maky dne 24.06.2015

Jezdíme s nimi každý rok, letos na letíme na Karpathos a moc se těšíme. Skvělé služby a super ceny :)
Přidal/a Wok dne 19.06.2015

Pozor na ne, ck afrodita vlastni dcera majitelky zkrachovale ck west holiday Vendula Kosatova. Kosatova ve skutecnosti cestovku ridi. Chtel jsem si u nich koupit zajezd, ale poslali mi nepodepsanou smlouvu a pozadovali ode mne podpis a zaslati penez do druheho dne na jejich ucet. Kdyz jsem zadal vseobecne obchodni podminky poslali mi podminky jine cestovky tvrdili ze jsou pojisteni u evropske cestovni pojistovny pritom to nebyla pravda.
Přidal/a Stepan dne 08.12.2014

Již jsme s nimi odjeli dvakrát: Západní Kréta a Severní Kypr a letos pojedeme na Karpathos, protože jsou nejlevnější.
Přidal/a Petra dne 27.05.2014

Mám s touto ck také dobrou zkušenost.
Přidal/a Olga dne 01.08.2013

Byla jsem s nima v Řecku a byla to perfektní dovolená.
Poslední příspěvky diskuze
Invia 08.08.2022 14:38 od Dušan
Blue Style 08.08.2022 11:25 od LenkaD
Blue Style 07.08.2022 12:54 od Petra
Exim Tours 07.08.2022 08:22 od Moravcova
Invia 05.08.2022 17:55 od Jan Slonka
Poslední recenze
Blue Style
Čedok
Fischer
Blue Style
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz