Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky KM Travel


Přidal/a Alice Staňkovå dne 05.10.2017

Letos jsme byli s CK.KM travel v Bulharsku-Sozopol a byli jsme velice spokojeni. Ubytování - vila Venis nemělo chybu, pokoje super, výhled na moře, úklid pravidelný, všude čisto a voňavé. Paní domácí příjemná. Pěkná zahrada s posezenim, Market hned vedle ubytování. Moře a plaze teplé a čisté . Velmi nás nadchli večerní procházky starým i novým Sozopolem. S cestovní kanceláří KM travel jsme byli na dovolené již několikrát a vždy bylo vše v pohodě. Příště opet jasná volba.
Přidal/a Romana dne 07.09.2016

Dovolená Řecko-Kréta,Apartmán Mari. Cesta letadlem bezproblémová..Ubytování krásné,přesně tak jak ukazují fotky.A hlavně soukromí.Majitelka příjemná.Delegátka fungovala na 100%, a všechno co jsme chtěli vědět nám bylo zodpovězeno. Po ruce jsou nabídky s různými výlety..,Taverny na každém kroku,a pláže jsou krásné, moře čisté…Já mohu cestovku jen doporučit..Na Krétě jsme už po druhé.A letěli jsme už třikrát CK-KM travel .Nikdy bych už neletěla s CK-Pantour,,nikdy nikam :-(
Přidal/a Heda dne 06.09.2016

Byli jsme s KM na Korfu (2016) - Kassiopi Aparthotel Philipos, vše bylo podle popisu, slušné ubytování s bazénem, prostorné, ochotná delegátka i zaměstnankyně cestovky, pěkné místo, moře i malé plážičky. Delegátka nám domluvila vypůjčení auta, vše bylo v pořádku a dle domluvy, chválím!
Přidal/a Inn dne 23.11.2015

Olymská riviéra nemůže za to, že je někdo nespokojený. Za to mohou služby CK. Nyní už mají v katalogu uvedeno, že balkony jsou průchozí. Tenkrát to tam nebylo. Každý asi potřebuje kousek soukromí. Na konci srpna jsme byli s jinou menší CK v Nei Pori letecky za pár kaček, prvotřídní ubytování poblíž parku, kde má stanoviště vláček do Platamonasu. Měli jsme studio ve 3.patře a na tom patře jsme byli sami. Balkony jsou řádne odděleny. Byli jsme na 11 nocí, 3x byl ůklid vetně výměny ručníků, ložního prádla a doplnění toal. papíru. Prostě super.Na pláži jsou lehátka 3E kus včetně pití. Pláže široké, čisté. V pátek trhy a večer u pobřeží perfektní občerstvení na zahrádkách. Loni jsme s toutéž CK byli na Rodosu ve Faliraki a opět to nemělo chybičku. Takže, kde je potom problém? Je to všechno o kvalitě služeb, jaké ubytování jsou schopni svým klientům v dané destinaci nabídnout, aby byli spokojeni. A o tom to je.
Přidal/a zdenka dne 19.11.2015

Letos jsme s km travel odjeli do chorvatského gradacu a byli jsme spokojeni. doprava přesně na čas, ubytování čisté, strava slušná. jezdíme s různými ck, tato nebyla horší. každý si na netu může zjistit další informace a ví co ho čeká. my jsme vždy štastní že jsme užili moře a v pořádku se vrátili. dovolená je 1x do roka a nabídka velká!
Přidal/a Zuzka dne 09.11.2015

Nechápu proc tady resite blbosti. Pokud nejste spokojeni tak priste mate na výběr s tisíce cestovek. Nebo na stejne misto už nepojedu a pojedu jinam. Tak jako my. Byla jsem s celou rodinou to znamena tři male deti v Nei Pori a vim ze uz nikdy nepojedu na Olymskou rivieru at je to jaka koliv ck. A než někam jedu tak si přečtu milion článku.
Přidal/a Inn dne 09.11.2015

No podle mě zde tak vehementně obhajují CK KM jen zaměstnanci cestovky. Nikdo jiný by neměl zájem napadat každého, kdo napíše pravdu, co s touto CKzažil. A když náhodou napíše někdo další názor, viz.p. Kazner, tak napíšou, že píšeme ze stejné IP adresy. To je nevídané. Já kolem té cestovky v Brně denně chodím a byla jsem svědkem, jak odtam vycházeli lidi a nadávali. Asi je odbyli s reklamací. Ty balkony v Sirosu nejsou odděleny zídkou, je tam jen takové nízké zábradlíčko mezi balkony, takže to bylo, jakoby ti hluční nepřizpůsobiví občané seděli nebo stáli vedle vás. Bylo to peklo. Já jsem jim to samozřejmě řekla v CK po návratu a dostalo se mi jen přesně tak arogantní odpovědi, jako se tady do mě navážejí ty 2 dámy. Ono bude asi dobré zorganizovat v létě reportáž, až se bude vracet jejich letadlo, aby se jejich klienti vyjádřili k pobytu.
Přidal/a Martas dne 09.11.2015

Klasická ukázka čecháčkovství. Hodnotíme zde prosím cestovku a osobní výpady si řešte jinde!
Přidal/a Libuše dne 08.11.2015

Pro pána nebo paní Inn, Vážený ,Vážená urážek už bylo dost a pokud se opravdu tak moc nudíte ,u recenzí KM travel nejste zajímavý.Děkuji paní Michaeli ,za názor taky si myslím ,že je to jen jeden a ten samý pisatel.Zřejmě psychicky nemocný člověk .
Přidal/a Inn dne 08.11.2015

Pro Libuši, Vy napomínáte p. Kaznera, aby se vrátil na zákl. školu? Nejste náhodou z vesnice? Překlepy dělá každý a zvlášt, když píše např. z mobilu nebo z tabletu v tramvaji, pokud jste ovšem někdy tramvaj viděla. Cestovek je u nás 3OOO a naštěstí se to začíná čistit, tak doufám, že zmizí i KM, protože jim a jejich příznivcům, jak je vidět, chybí vychování.
Přidal/a Inn dne 08.11.2015

Pro Michaeli, Já že mám s p. Kaznerem stejnou IP adresu? Tak takové lži si nechejte od cesty. Za tohle vás můžu klidně žalovat. To jste si opravdu dovolila dost.Doufám, že se za tuto nehoráznou lež omluvíte. Jsem z Brna a pokud nenapíšete omluvu, podniknu patřičné kroky v tomto směru. Kvůli obhajování cestovky se uchýlíte i k takovému podrazu. FUJ.
Přidal/a Michaela S. dne 08.11.2015

již 3x jsme byli s KM travel v řecku, pokaždé Letokárie, 2x Siros1x Stella a obojí ubytování výbroné. Paní INN bude zřejmě rasista, když se tak ohání. Sleččna Petra Solovská je skvělá, věnovala se nám vždy maximálně a k úplné naší spokojenosti. Také se nám stalo, že někteří hosté byli hluční, ovšem ve 100% TO BYLI NEVYCHOVANÍ ČEŠI. Tak si nestěžujte na srby. a Souhlasím s panem Reném, jelikož Vaše buranské odpovědi se opradu jeví jako rejpal co chce ušetřit a čeká Allinclusive za cenu LAstu.
Přidal/a Michaela S. dne 08.11.2015

Zajímavé jež, že Inn a Kazner píší ze stejné IP adresy, že by manžel? :D
Přidal/a Libuše dne 08.11.2015

Pro pana Kaznera, každý si najde svou cestovku a každému vyhovuje něco jiného.Pokud nejste cizinec a jste čech ,vrate se znovu na základní školu !!!
Přidal/a Kazner dne 08.11.2015

Tato vase reakce na pana Reneho je hooooodne neprimerena. Po me zkzsenosti s toto cestovkou,je take naprosto katastrofalni. Takove cestovky tady nemaji,co delat.Jste podprumerni arogantni,proste katastrofa.Nikdy vice!!!
Přidal/a Libuše dne 08.11.2015

Inn :nesvéprávná nejsem ,jen mám ráda kolem sebe lidi ,kteří jsou milí ,ochotní !!!Proto si pamatuji já i můj manžel jméno delegátky.Jsem ráda ,že cestujete s jinou cestovní kanceláří,protože pokud, bych cestou narazila na Vás ,naše dovolená by nestála za nic .Více méně mi připadáte jako zhrzený klient. At se Vám v životě daří a užívejte si dovolené s jinou cestovní kanceláří .Libuše
Přidal/a Inn dne 07.11.2015

Pro Libuši, jestliže CK ubytovává české klienty do baráku se Srby, tak to je ouvej. Proč to nedělají jiné cestovky? My jsme měli Srby zleva i zprava. To je úplně jiná mentalita a pobyt vám to zhnusí. Proč to píší až nyní? Protože na ten hnus nemůžu zapomenout a leží mi to, jak se říká v žaludku. Nikdy předtím ani nikdy potom jsme nic takového nezažili. A jestliže někdo potřebuje natolik delegátku, že si ještě po příjezdu domů pamatuje její jméno, tak je z mého pohledu jakoby nesvéprávný, neschopný samostatného pohybu, prostě potřebuje pořád někoho nad sebou bez něhož neudělá krok. Pokud byste jela párkrát s německýma CK, tak byste zjistila, jak velký důraz je tam kladen na samostatnost klientů. Už tady nemíním nic psát, protože jestliže někdo nepobýval delší dobu v zahraničí a jede 1 x za rok na pár dni někam pouze s českou CK, tak ani nemůže pochopit, o co tady jde a to je vše.
Přidal/a Libuše dne 07.11.2015

Inn : Myslím ,že pokud si lidé pamatují jméno delegátky není to tím ,že by byl pracovník CK !Bude to asi tím ,že delegátka Petra Solovská ,byla ochotná ,příjemná a pracuje na správném místě!!!Souhlasím s panem René. S CK jezdíme na dovolenou každý rok a jsme velmi spokojení.A taky je zvláštní ,že jste s touto cestovkou byl na dovolené v roce 2012 a až ted píšete recenzi.Trochu opožděně.A taky si nemyslím ,že by tato cestovka měla zkrachovat ,je totiž suprová a není to jen můj názor ,ale i lidí kteří se s touto CK rádi vracejí na své oblíbené místa.
Přidal/a Inn dne 06.11.2015

Pro Reného, Vy jste nějak divně informovaný asi. To je pro mě novinka, že KM nabízí Siros jen na LM a proto se nemůže nikdo divit, že je to hnus. Asi jste zaměstnanec ck, že obhajujete celonoční srbský rambajs v Recku a delegátku jmenujete jménem, což si normální člověk vůbec jméné delegátky po odjezdu nepamatuje. A vůbec ani nevím, k čemu má vlastně gelegátka v Leptokárii sloužit. Ledaže by tam jezdili nezletilí s potřebou neustálého dozoru. A zajímavé je, že se mi ještě u žádné jiné cestovky nepodařilo takový humus koupit, jen u KM. A to asi bude čím? No asi tím, že jiné CK takový podobraz neprodávají.
Přidal/a René dne 02.11.2015

Inn: zas nějakej rejpal, co si myslí, že když koupí letecky na LAST za 8 tisíc bude mít allinclusive. Nesouhlasím, s VAším názorem. Taktéž jsme byli letos letecky Siros Leptokaria- letos a rozhodně SIROS není humus a cirkus!!! Pěkné a solidní ubytování, delegátka Petra se snaží dělat, co je v jejích silách. RAči si připlaťte, když chcete luxus a nekupujte LM, když pak kafráte.
Přidal/a inn dne 01.11.2015

Hrůza byli jsme s nima 1x v Leptokárii letecky. Ubytování Siros, což byl humus a cirkus, protože téměř celý barák okupují Srbové, nedalo se tam spát a ani vyjít na balkon. To se jen tak nevidí. Delegátka nás nezajímala, protože nebyla schopná zajistit jiné studio. S KM nikdy více. Zkrachovaly lepší CK a tato už má na čase, aby z našeho trhu zmizela. To, co předvádějí některé tyto menší CK je na hraně únosnosti. A budou fungovat tak dlouho, dokud budou lidé ochotni naletět. Byli jsme s nima 2012 prvně a naposled. Vždycky jsme jezdili a budeme jezdit s CK F.
Přidal/a Radka dne 12.09.2015

Zdravím, my byli vloni na Olympské a už nikdy víc, moře špinavé, pláž né oblázkovo-písečná, ale štěrkovitá, ztklamání. Raději BGR s KM Travel, tam jsem snima byla velmi spokojená
Přidal/a Romana dne 08.09.2015

Krásná dovolená Řecko-Zakynthos,,aparthotel Akis. :-) Cesta letadlem bezproblémová,vždy si to skvěle užíváme.Ubytování krásné,přesně tak jak ukazují fotky.A hlavně soukromí.majitelka příjemná.Delegátka fungovala na 100%, a všechno co jsme chtěli vědět nám bylo zodpovězeno.Městečko je male,ale krasné,všude se dobře dá najíst,,a po ruce jsou všude nabídky s různými výlety.My si půjčili auto ,cena 30 eu na den,objeli jsme pul ostrova.Doporučuji stoji to za to.Bankomaty po ruce,Taverny na každém kroku,a pláže jsou krásné moře čisté...Já mohu cestovku jen doporučit.
Přidal/a aneta dne 23.08.2015

Ve zkratce :-) chorvatsko makarska.cesta v pohode,ridici super,klima,zachod,pauzy na kafe.Ubytovani horsi...zapach v koupelne..minimalni soukromi.Delegatka o nicem a hlavne slibovana ceska kuchyne sice byla,ale nenajite se..jidlo si dovezou..male porce a po celou dobu vas sleduje delegatka.na snidani je moznost si vzit jeste musli a vanocku s marmeladou,ale ta po 3 dnech dojde a dalsi nedodaji.vemte si zasoby :-)
Přidal/a Andrea dne 20.08.2015

Letos jsme byli s touto CK v Řecku - Olympská riviéra - Velika. V CK nám paní řekla, že je to oblast, kam se jezdí zatím chvíli, nicméně turisté jsou zatím spokojeni. Na místě jsme se od delegátky dozvěděli, že se tam jezdí prvním rokem a jsme vlastně takoví "pokusní králíci". Dále nám bylo v CK řečeno, že se jedná o klidnou oblast, ale že na místě nebude vůbec nic, kromě vyprázdněných kaváren, jsme nečekali. O tom, že nám v CK řekli, že je tam možnost půjčení kol a skutru a na pláži vodní sporty a na místě samozřejmě nic, ani nemluvím. Mně osobně to nevadilo, jsem ten typ, který dovolenou dokáže proležet jenom pláži, nicméně ostatní účastníci zájezdu se těšili také na nějaké to "dobrodružství". Paní delegátku jsme za celou dobu viděli asi jednou, chodila bud brzy ráno nebo neohlášeně během dne, takže člověk, který neseděl celou dobu na pokoji neměl šanci ji zastihnout. Jinak cesta v pohodě, řidiči příjemní a ochotní. Závěr? Příště volíme jinou destinaci (nejlépe několik let ověřenou).
Přidal/a Eva Humpová dne 13.08.2015

Byla jsem letos poprvé s CK KM Travel a byla to moje zatím nejlepší dovolená za 13let co jezdíme k moři.Byli jsme na Krétě-Stalida aparmány Mari a super.Ubytování nové nádhera,čisto,příjemní majitelé.Delegát perfektní člověk,ochotný.A samozrějmě nesmím zapomenout moc pochválit p.Pavlíčkovou z Kroměřížské pobočky.Je to člověk na svém místě.Tuto CK všem vřele doporučuji.Příští rok je pro mě výběr CK jasný KM travel.Díky
Přidal/a Libor Konečný dne 22.07.2015

Pravda je že s inú cestovku to bude možná do hotelu ale taky za inú cenu.... ale cestu musíte počítat že se asi pojede již v pátek a v tom největším návalu takže bude cesta tam ne 8,5h ale 10 a zpět ne 10 i s rozvozem ale třeba 12. Na druhou stranu v tom teple bylo lepší se vézt až do Brna než v tom hicu překládat věci v Mikulově a být doma o 45 min dříve... :-)
Přidal/a Mira dne 21.07.2015

Ale Rabac sám o sobe super:-) možno cez inú cestovku
Přidal/a Romana Hajdukova dne 21.07.2015

Dobrý den,loni jsme byli moc spokojení na Krétě,ubytovaní,pláže,delegát,cesta, I jidlo se tam dalo koupit za dobrou cenu.Všechno naprosto ok s cestovkou KM-travel,Žádný problém.Letos letíme na ostrov Zakynthos Alykes,ubytovani hotel Akis,tak věřím,že to bude opět všechno bez problemů,, :-),,
Přidal/a Libor Konečný dne 21.07.2015

Tak také i my jsme dojeli z Rabacu kemp Oliva. Za nás i s dítětem určitě super dovolená, cesta Rabac-Mikulov 8,20h s jednou zastávkou, klima a bus s řidiči na pohodu, to že se ještě rozvezlo pár lidí (Břeclav,Hodonín) tak v Brně jsme byli opravdu za 10h,ale byla ještě půl hodky pausa v Hodoníně, akorát řidiči mohli trošku víc informovat o rozvozu. Sám jsem toho názoru jet s řidiči pohodlně a dojet v pořádku, než to honit a dojet rozbitej, Takže řidičům a jejich busu děkujeme a ceníme za 1. Delegátka Zuzana měla 2 info schůzky kde podala vyčerpávající informace (kdo si málo pamatuje doporučím notýsek a psát si to.. :-) ) Ale nebylo toho moc. Doporučení kam zajít směnit,na koho a co si dát pozor bylo výborné, kdykoliv jsem došel za paní delegátkou tak byla k dispozici a podala dostatek informací (a pokud byla na výletě s klienty v Pule- měla zástupkyni p.Gitu) takže i s tímto maximální spokojenost. Co se týče kuchařů tak lepší to být nemohlo, rozhodně jídlo čerstvě uvařené a obrovské porce, takže zbylo i na pozdější dojezení.... :-) Moře úžasné, akorát kdo zůstal na pláži v kempu tak moc radosti asi neměl, protože je to v zátoce takže vlny nic moc a dost ježků, my se po vydatné snídani vypravily zhubnout 20.min. chůzí na menší pláže a neprohloupily jsme protože tam bylo skvěle, místní i z hotelů se okolo 11h odebrali k obědu a bylo spousta místa na pláži. Celkový dojem a strávená dovolená za 1* a určitě budeme uvažovat příští rok se vrátit tam kde nám bylo dobře. Kdo má problém s cestováním tak si musí připlatit a letět letadlem a může se za 2h koupat... a nebo jet autem a pak může nadávat akorát sám sobě... Ubytování bylo vyhovující , tak jak je uvedeno v CK, akorát jediná vada na kráse je lezoucí hmyz, občas nějaká johana atd, ale byli k dispozici postřiky, ale kdo jede do kempu tak jede v podstatě do přírody tak s tím musí počítat. Takže závěrem díky celému osazenstvu v kempu v čele s delegátkou Zuzanou za super týden dovolené a budeme se těšit za rok... :-)
Přidal/a Michaela S. dne 21.07.2015

My jsme vyli v chatovém areálu Oliva loni v srpnu, nechce se mi věřit, že by se to takhle změnilo. Za mě super dovolená, chatky čisté, skromně zařízené, ale účelně. Plně dostačující. Jídlo (polopenze) výborná, ochotní kuchaři, porce velké, zbývalo nám ji na oběd. Delegátka všem vyšla vstříc a doporučila místní speciality a krásný výlet lodí. Pláže přeplněné, ale místo jsme si našli vždy, moře čisté. Určitě doporučuji, ale náročného klienta, který je zvyklý jezdit do hotelů, tato dovolená neuspokojí. Velký dík patří všem kuchařům, delegátce i řidičům
Přidal/a Mira dne 21.07.2015

Tento rok sme boli s km travel na dovoleny v Istrii-Rabac hruuuuuza šlo nás 5 ale bylo to katastrofálne nikdy viac cez túto cestovku!!!cesta z istrie do Brna trvalá 10 h a 10 minút v autobuse hralo dookola 5 pesničiek od Lucky Vondrackovej , na ubytovanie sme čakali 5 hodín a upratovačky to ani nehovorím tie by tam ani nebolo treba vošli do chatky vyšli a ešte že máte to ,,vydenzifikovane,, no úžas:-):-):-):-) delegatka hneď ako nás videla tak furt bola unavená schôdzky nepravidelné ...atď už nemám ani chuť to komentovať na rok zase skúsime iných klamarov
Přidal/a Zuzka dne 06.07.2015

Dobrý den, včera jsem se vrátila s rodinou z Řecka Nei Pori. Ck nezklamala,řidiči super a tímto děti zdraví pana řidiče Kostase. Ubytování vyhovuje ceně pekne urcite bych se vrátila do Nei Pori. Co nás překvapilo bylo to, že si člověk musí uklízet po dobu pobytu sám i povlečení i ručníky si musíte měnit sami. Což ja nikde z Řecka neznám. To že neexistuje ani toaletní papír o tom ani nemluvim. Co se tyče plazi řeknu jen jedno jsou siroke a pozvolný vstup do more takže super. Ale Spinave neuklízí se. Jinak Ck super. Děkujeme moc radi se ještě uvidíme
Přidal/a Zuzka V. dne 17.06.2015

Záleží na tom, jak moc jsou hranice se Srbskem zasekané, ale opravdu to trvá kolem těch 20 hodin. Cesta zpět se mi zdá rychlejší :-) Klienti ubytovaní v Nei Pori vystupovali z busu o cca hodinu dřív než my, pak se teprve jelo do Leptokárie, kde jsme byli ubytovaní my. Nejdelší (a podle mě nejnudnější) cesta je přes Maďarsko - samé lány kukuřice, nikde nic k vidění. Každopádně řidiči pouštěli celou cestu různé filmy (Jak dostat tatínka do polepšovny, Tři veteráni, Vratné lahve, Účastníci zájezdu...). V buse můžete u řidičů koupit pivo v plechovce, kávu, čaj za české koruny. Doporučuju mít dostatek pití u sebe, sice se zastavuje na benzinkách na wc, ale pokud neplatíte kartou, musíte mít srbskou/makedonskou měnu nebo maďarské forinty, někde voda na benzinkách není pitná nebo označení o tom že pitná je chybí, takže nevíte jesli není užitková. WC je většinou neplacené, to v buse využívali lidi minimálně. Ale taky jsme jeli busem, kde děti stále pily Fantu, Colu apod. a potom chodily pořád na wc, které se v půli cesty nedalo používat. Chápu dodržování pitného režimu, ale tyhle měly flašku neustále u pusy :-D Ještě si vezměte nějaké nafukovací polštářky, mikiny nebo nějakou deku, klimatizace jede i v noci a někomu může být zima (doporučuju na noc ponožky), navíc pokud budete vy nebo vaše děti chtít spát na zemi, pak to přivítáte.
Přidal/a iva dne 17.06.2015

Zuzka: pokud vím, KM Travel to nemá, ty spací autobusy :( cesta trvala cca 20 hodin, ale dá se to v klidu přežít, zastavuje se co 3,5-4 hodiny. mají skvělé řidiče, kteří se o Vás starají celou cestu. Ty velice chválím :) ikdyž se to nemá, spali jsme skčení pod sedačkama :D takže se to dalo vydržet :)
Přidal/a Zuzka dne 17.06.2015

Iva no ja to jen slyšela, proto jsem se ptala jestli to má i KM travel. Ale už vím že to nemají. A jak dlouho Vam trvala cesta.
Přidal/a iva dne 17.06.2015

To Zuzka: nevím, ale my loni jeli normálním zájezdovým busem. u informaci o dvoupatrových busech u KM travel máte od koho? To je nějaká novinka?
Přidal/a Zuzka dne 06.05.2015

Dobrý den, jedeme s Ck KM Travel do Nei Pori dva dospělý a tři deti, muže mi prosim dát nejake informace o autobusech co tam jezdí? nektere autobusy jsou dvoupatrový že dole se dá spát. Děkuji za informaci.
Přidal/a Alena dne 25.01.2015

S cestovkou jsme byli na dovolené 3x. V Chorvatsku a v Řecku.. Vždy jsme byli spokojeni, delegátka hlavně v Chorvatsku na Makarské byla výborná, vše zajistila a podávala vyčerpávající informace. S cestovkou jezdi i naše dospělé děti a také byly spokojeny.Zájezdy nejsou předražené a dají se pořídit za slušnou cenu.Ještě bychom chtěli poděkovat p. Fraňové, z pobočky v Kyjově,která profesionálně podává veškeré informace, je vstřícná , ochotná vždy dobře poradí.I díky ní se těšíme na letošní dovolenou.
Přidal/a Romana Hajdukova dne 16.12.2014

S KM travel jsme byli na dovolené na Krétě, a byli nad míru spokojeni. Informace, které jsme dostali v kanceláři nebyly klamavé, krásné čisté ubytování, milá delegátka i paní přímo v kanceláři. Rádi pojedeme znovu. - !!!!!!PŘÍSTI ROK ZAKYNTHOS :-)
Přidal/a Libuše Mikýsková dne 15.07.2014

S CK KM Travel jsme letos jeli na dovolenou po druhé a byli jsme naprosto spokojení.Loni jsme byli na Olympské riviéře v Nei Pori a dovolená se nám moc líbila.Řidiči byli úžasní cestu tam jsme dokonce zvládli za 18.hodin ,ale bylo to i tím ,že nás nedrželi v Srbsku a Makedonii na hranicích dlouho.Ubytování čisté ,krásné,veliké měli jsme apartmán na Fany .Majitelka Fany češka co bylo taky velkou výhodou.No a letos jsme jeli na Korfu -Acharavi apartmán Mery.Opět velmi spokojeni.Cesta sice byla delší,ale ostrov nádherný ,moře teplé ,krásné.Majitelé Mery sice Řekové ,hodní pohodoví lidé.A co se týče delegátek v obou případech jsme byli moc spokojení.Pokud nám to příští rok výjde určitě s touto cestovní kanceláří pojedeme znovu .U nás má velké plus.Ještě bych touto cestou chtěla poděkovat paní Pavlíčkové z pobočky v Kroměříží za jeji ochotu a laskavost.TAK SNAD ZASE PŘÍŠTÍ ROK!!!
Přidal/a Zuzka dne 26.06.2014

S CK KM Travel jsem byla 3x na Korfu (Acharavi apt. dům Mery) a 3x v Bulharsku - Sozopol (vila Ivan, vila Venis a Slunce). Vždy bylo dodrženo co inzerovali v katalogu. Jediné mínus byl autobus při jedné cestě do Řecka - byl bez wc a měl pokaženou klimatizaci, která ve předu foukala až moc, že lidi seděli zabalení do osušek, zatímco zadní část trávila cestu ve spodním prádle (pro informaci byl to bus v CK označovaný jako "Jednička" )- snad už nejezdí, každopádně se řidiči snažili zastavovat co 3-3,5h na neplacených wc a aby se mohli lidé proběhnout. Nevím jak je to letos, ale dřív se na Korfu jezdilo z Bari, z Brindisi nebo z Benátek - doporučuju zakoupit alespoň sedadlo na trajektu, jinak se nevyspíte, neodpočinete si a budete se o místo přetahovat s Turkama, kteří jedou z Itálie domů - nemá cenu si myslet, že to na lodi nějak vydržíte - co jsem jela, tak ani jednou nebyl bazén na trajektu napuštěný, paluba byla pokrytá mastnými sazemi z komína a ceny v obchodech na lodi 2x vyšší než na pevnině. Jinak vše ok, delegáti vždy protáhli klienty po městečku a ukázali směnárny, obchody, lékárny, nabídli výlety apod. Delegátka v Sozopolu J. Fedáková byla každý den k dispozici ve všech ubytovacích kapacitách, i když nikdo nepřišel nic řešit, prostě tam seděla a povídala si třeba s majiteli, ale byla tam. Se zdržením na srbských hranicích je nutné počítat, každopádně viděla jsem , že řidiči mívají přichystané plechovky českého piva, které umožní rychlejší odbavení na srbských hranicích. Paní na pobočce v Kroměříži velice ochotná, poradí i z vlastní zkušenosti. Letos se chystáme opět s touto CK a vypadá to opět na Sozopol.
Přidal/a dáda dne 19.03.2014

S KM travel jsme byli na dovolené dvakrát a vždy jsme byli nad míru spokojeni. Informace, které jsme dostali v kanceláři nebyly klamavé, krásné čisté ubytování, milá delegátka i paní přímo v kanceláři. Určitě rádi pojedeme znovu.
Přidal/a Kazner dne 05.09.2013

Dovolená do Bulharska-Sozopol naprosto příšerná. Odjezd nikoliv v plánovanou dobu, ale až o hodinu později. Delegátka naprosto bez zájmu řešit problém a své odpovědi formulovala velmi nevhodným způsobem. Po upozornění že jsem na dovolené a ne na výšlapu odvětila, že nemáme kondičku atd. Večerka byly ohlášena na 23 hodin, poté údajně nás mohou zadržet až na 48 hodin, kde nás mohou i mlátit. Nejela jsem s nějakou základní školou, nýbrž jako dospělá na dovolenou a relaxaci. Být v 23 hodin potichu v pokoji mi jako pobyt na úrovni nepřipadá. Cesta zpět byla další katastrofou. Jelo se přes Rumunsko, jelikož nám bylo řečeno, že v Srbsku jsou nepokoje(Turci údajně obsadili celnice). Přitom to nebyla pravda. Byla tam jen hodinová zácpa, jak jsme se dozvěděli od lidí, kteří cestovali z ostrova Korfu, kteří přes Srbsko v pohodě jeli. Na dotaz u řidiče, proč jsme jeli přes Rumunsko se nám dostalo odpovědi, že můžu být ráda, že jsem doma. Příjezd měl být v dopoledních hodinách. Dorazili jsme však až v 20:30. Skandál! Tuto cestovní kancelář nepovažuji po tomto pobytu za seriozní, proto nedoporučuji v žádné případě nikomu.
Přidal/a Michaela dne 21.07.2013

Byli jsme s ck KM Travel na Korfu 2011, vše odpovídalo tomu, co jsme se dozvěděli v CK. Jen moře nic moc.
Přidal/a Dalibor dne 22.09.2011

CK-KM travel Brno, Kréta hotel Amniosos, vám naslibuje all inclusive od 10-23h a je to od 11-22h, animační program který neexistuje a lehátka na pláži zdarma za který platíte 7E za každý den. Jídlo je spíš chudá polopenze, které si nechávají dovážet a ubytování - né hotel***, ale zděné bungalovy, kde se rozpadá nábytek a nemáte si kde dát věci. Jste na samotě, kde dávají lišky dobrou noc, uprostřed Kréty z jedné strany 80 km vzdálený Heraklion a z druhé strany 70 km Chania, nemáte kam jít. Pláž písečná neudržovaná, samé chaluhy, přístup do moře kamenitý a skalnatý. No prostě děs, nikomu nedoporučuji toto místo ani cestovku KM travel Brno, která nás mylně informovala.
Poslední příspěvky diskuze
Invia 30.09.2022 20:07 od Leona Kravcova
Exim Tours 29.09.2022 17:22 od Zuzana Mádrová
Blue Style 26.09.2022 18:48 od Ivana
Blue Style 23.09.2022 20:01 od Sonja Škrabalová
Čedok 22.09.2022 10:37 od Šafránkovi
Poslední recenze
Redok Travel
Redok Travel
Exim Tours
Čedok
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz