Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Redok Travel


Přidal/a Milena Frenzlová dne 12.07.2017

Květen 2017 Benátky - CK Redok spolu s CK Poznání - byl to bezva prodloužený víkend. Jelo se v pátek, přes den jsem "konečně" shlédla z busu Alpy, zakončili jsme v Terstu. Potom 2 dny Benátky. Počásí tedy skoro nestálo za nic, resp. pršelo, polovina busu utratila europeníz za pláštěnky, ale průvodkyně fajn, řidiči busu fajn a velmi jsme si to užili....díky... .-))
Přidal/a Jan dne 20.12.2016

Pro Janu Byl jsem s CK Mayer Crocus na poznávacím zájezdě v Norsku a max spokojenost, profi průvodkyně Andrea. Hodně věděla. Zájezd vřele doporučuji.
Přidal/a jana dne 04.03.2016

Prosím kdo jste byli na poznávacím zájezdu Grand tour Skandinávií dělá to ck crocus spolu s redokem napište nám vaše zkušenosti. Moc děkuji Jana
Přidal/a Fejtová ze Svitav dne 11.01.2016

Byla jsem na leteckém poznávacím zájezdu Vánoce v Paříži a zámek Versailles ve dnech 3.-6.12.2015.S průvodcem jsme měli sraz na letišti,vše OK.Ubytování v hotelu TIM bylo skvělé,snídaně dostačující.Líbilo se mi, že jsme byli ubytováni asi 50 m od stanice metra, jelikož jsme ho využívali denně.Cestu jsme zvládali bez problémů, a to hlavně díky pomoci našeho průvodce Petra Horáka.Nikdo nezabloudil,nikdo se ze skupiny neztratil.Pan Horák se nám plně věnoval, trpělivě vše vysvětlil a odpovídal na všechny dotazy k čemukoliv.Zajímavě vykládal o všech památkách,které jsme navštívili a vždy přidal nějakou zajímavost.Tento zájezd s CK Redokem doporučuji.Letos jejich služeb opět využiji.
Přidal/a Helena dne 02.10.2015

Děkujeme za krásný poznávací zájezd na Ischii od 19.9.do 26.9.2015.Zájezd byl velice dobře organizačně připraven a průvodce pan Václav Kabíček přispěl k pohodě a jeho znalosti a forma výkladu nelze ohodnotit než na výbornou!. Řidiči byli příjemní. Ubytování a jídlo v hotelu Maremonti bylo velmi slušné a nelze nic vytknout. Děkujeme ještě jednou a příští rok na shledanou s Vaší cestovní kanceláři.
Přidal/a Tomáš dne 01.09.2015

Přidávám tady recenzi na Redok. S touhle cestovkou jsem byl v termínu 21.8. - 25.8.2015 v Pařiži. Můžu jen doporučit. Ubytování skvělé (čisté). Program sestavený skvěle i když jsme museli zpomalovat kvůli některým starším účastníkům. Jediná výtka je na paní průvodkyni, sice velmi ochotná, dokázala zkrátit čas ve frontách i nám vše vyřídila, ale ve Francii bych očekával průvodkyni která mluví plynule Francouzky. Ta naše mluvila Anglicky ( a je prada že i ta Angličtina by mohla být plynulejší). Na další rok opět využiji společnost Redok Travel.
Přidal/a Ivana dne 04.08.2015

Já jsem byla v květnu na poznávacím zájezdu v Paříži a byla jsem absolutně spokojená.Naše průvodkyně Věruška byla opravdu příjemná a Paříž i historii ovládá na jedničku a moc zajímavě o všem vyprávěla. Pomohla nám od front předprodejem vstupenek. Řidiči byli taky v pohodě a ubytování dostačující. Zájezd s Travelem můžu jen doporučit.
Přidal/a Svatava dne 03.07.2015

V neděli 28.6.2015 jsem se vrátila ze zájezdu- Petrohrad...Chci poděkovat zaměstnancům Redoku za organizaci zájezdu. Neměl chybu. Pan PhDr Jeřábek Tomáš- náš průvodce zaslouží medaili za vědomosti- bezedná studnice znalosti.. Plně se nám věnoval, trpělivě vysvětloval....Vše klaplo, nemělo to chybu. Dále děkuji zaměstnankyním, kteří mi pomohly vyplňovat tiskopisy a upozornily mě ještě na některé důležité detaily týkající se zájezdu /jsem starší ročník, potřebovala jsem to/. Bohužel jsem si jména nezapamatovala. Takže ještě jednou díky a příště zase s vámi na zájezdy snů.
Přidal/a Pavla dne 08.05.2014

Byla jsem na poznávacím zájezdu Paříž a zámek Versailles ve dnech 30.4.-4.5. CK mohu doporučit. Cesta bez problémů, poloha ubytování skvělá, úžasná průvodkyně plná entuziasmu z Francie, program sestavený výborně, hotel čistý, není co vytknout. Jen bych doporučila zhodnotit fyzickou schopnost zvládnout program zájezdu u starších klientů, s ohledem na skutečnost, že se jedná o poznávací zájezd a celý den jsme byli na nohou a někdy v rychlejším tempu případně se déle čekalo ve frontách. Průvodkyně nám mnohokrát pomohla ušetřit si právě ve frontách čas, zvládla s námi i oběd o třech chodech v blízkosti katedrály, přesun metrem ve špatném počasí. Hodnotím 1! Doporučuji a rozhodně využiji služby CK i příště.
Přidal/a Brázdovi dne 29.11.2013

Minulý víkend jsme byli na dvoudenním adventu v Rakousku (Štýr, Salzburg a průvod čertů), který organizoval REDOK spolu s Datourem. Spokojeni jsme nebyli jenom my, ale minimálně polovina účastníků. Autobus vyjížděl ze Svitav a do Prahy přijel o 40 minut později, aniž by se nám někdo omluvil a vysvětlil, proč ke zpoždění došlo. Organizace zájezdu též nebyla nejlepší. Ve Štýru jsme byli zbytečně dlouho, čas by se lépe využil ve Schladmingu před Krampuslaufem. V hotelu Goldene Traube v Gollingu byly, i přes urgenci na recepci, na pokojích studené radiátory, takže po celodenním dešti nebylo možno věci usušit. Snídaně nemohla začít v 8 hodin, protože prý nebyla uvařená vajíčka a obsluhující dívka z toho byla nervózní. Muselo se čekat na pokyn, přičemž ostatní produkty již na stolech byly. V cestovních pokynech uváděná informace, že program lze změnit s ohledem na počasí nebo jiné události, byla dodržena jen z poloviny. Odjezd ze Salzburgu o půl hodiny dříve jsme museli doslova "vybojovat". Paní průvodkyně sdělovala základní organizační informace jen minimálně. Její výklad v městech byla za pochodu a nebylo jí rozumět. Nezastavila se, aby počkala na poslední účastníky a poté povídala, pokud možno čelem k lidem. Ale za jízdy v autobusu nás informovala, které Alpy jsou vlevo nebo vpravo, přitom v mlze a ve tmě nebylo vůbec nic vidět. Od řidičů jsme čekali nabídku nápojů a jejich ochotu je připravit. WC v busu bylo zamčené bez jakéhokoli upozornění, že se nedá použít. Tento výlet do Rakouska se opravdu nepodařil a určitě služeb Redoku a Datouru příště nevyužijeme a ani CK nikom nedoporučíme.
Přidal/a Březinová Ludmila dne 24.02.2013

Byla jsem s Redok Travel na poznávacím zájezdu na Srí Lance v listopadu 2012.Pokud s nimi pocestujete do exotické země,dejte si pozor na počet účatníků.V katalogu měli uvedeno,že naplněnost zájezdu je do 20 osob.Až po příletu na Srí Lanku jsme ovšem zjistili,že totéž bylo řečeno klientům CK Croccus a bylo nás celkem 42 + 3 průvodci.Velký autobus v exotické zemi-velké problémy-ať již s mobilitou,ubytováním a hlavně v mezilidských vztazích.Do autobusu pršelo.Byla jsem v Číně s China tours-18 osob a v Jižní Americe s Livingstone 16 osob –oba zájezdy naprosto skvělé.Na zájezdu s Redokem se snažili průvodci program zájezdu omezovat.Údajně kvůli špatnému počasí.Nejhezčí počasí bylo poslední den – azuro.Měl být výlet na Hortonské pláně.Den před tím klienti,kteří seděli za průvodkyní v autobuse,j slyšeli jak do mobilu říká,že výlet zruší,protože jsme „staří a rozhádaní“Oficiálně bylo řečeno,že se obávají dalších úrazů.Je pravda,že se jedna účastnice nepěkně zranila hned na začátku pobytu.Upadla ale v restauraci na WC na neoznačeném schodě.V Evropě by takový binec byl žalovatelný.Po ošetření a pobytu v nemocnici ,s krvácením do dutiny lební ,ji 2 dny před koncem zájezdu průvodce přivezl k autobusu „ťuk-ťukem“.Nazpátek s námi letěla ve stejném letadle bez jakékoliv péče navíc.Ještě jsme dokonce měli jedno mezipřistání navíc.Nejen v Dubaji ale i na Maledivách.Dobře se tedy seznamte i se zdravotním pojištěním,které vám Redok poskytuje(my jsme platili +610 Kč).V případě onemocnění může jít o život.A tam jsou možné věci,které jsou v Evropě nepředstavitelné.
Poslední příspěvky diskuze
Exim Tours 25.06.2022 21:18 od Martina
Invia 22.06.2022 14:40 od Renata
101 CK Zemek 21.06.2022 08:55 od CraigDer
Blue Style 20.06.2022 14:18 od Pavel123
Blue Style 20.06.2022 08:38 od Tomáš
Poslední recenze
Blue Style
Fischer
Blue Style
Invia
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz