Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky TopFly


Přidal/a Kolektiv senioru - Kappadokia - NIKDY! dne 15.05.2018

Zajezd Topfly - Kappadokia pro seniory? Rozhodně NE!Hrůza. VAROVANI!Vůbec to nebylo pro seniory, využívání, nucené nákupy a zdržování, na nucených nákupech nejvíce času. Jinak nestíháte. Delegátka - hrůza - jméno?těžké říci - Zuzana?Pořád měla svůj program, nevěnovala se, neřekla,kdyby jsme něco potřebovali,at se ozveme, nesdělila nikdy, kde bydlí..nezajímala se nikdy zda bydlení a strava je ok, zda v autobuse není někomu špatně, zda se někdo neztratil, ke konci nás nepočítala vůbec...to jsme mohli jet samy.Jediné, co jí šlo - byl prodej zájezdů, balíčků, pití apod. Nezájem o seniory. Ví, že se neozvou a že jsou slušní a neotravují.Hrůza. Na hotelech bordel. Cekat hodinu na uklid pokoje?ani omluva - nic. Hotel v horach - bez výtahu!!museli jsme tahat kufry nahoru!ano jen 2 patra!Spolehate na to,ze seniori nectou webové stránky, ale snad se nám to podaří dát do novin a informovat, aby jste nemohli takto zneužívat seniory. Hynenismus. Odporné. Jinak Turecko krásná země, velká, hory krásné, jídlo bylo dobré. Ale to nucení kupovaní nápojů - drahých za Eura - hrůza. A vybírat pro lidi,co mají plat opět peníze v Eurech?dva delegáti na nic a řidič. Ano pro řidiče na drobnost ano, ale říkat si o papírové bankovky pro tureckoněmeckého placeného delegáta?pro vás paní delegátko?Sprosté. Nemáme slov. Varujeme ostatní seniory!Nenechte se jako my zlákat a nenechte se využívat. Rozšiřte dále tyto informace.
Přidal/a Martin Matějka dne 30.03.2018

Dobrý den, 21.3.2018 jsme se vrátili ze zájezdu do SAE s CK Top Fly. Zájezd byl dobře zorganizovaný na čemž má svůj velký podíl i průvodkyně p. Daniela.Ubytovaní v obou hotelech bylo velmi dobré, fakultativní výlety splnily naše očekávání. Děkujeme za krásných osm dní strávených v Emirátech. Ivana a Martin Matějkovi
Přidal/a Jana Spejchlíková dne 17.03.2018

Dobrý den, 15.3.2018 jsme se vrátily z poznávacího zájezdu CK Top Fly do SAE a chtěly bychom touto cestou poděkovat za výborně zorganizovaný zájezd a perfektní službyprůvodkyně p.Daniely. Ubytování i jídlo bylo na jedničku, žádné nedostatky jsme neshledaly, všechny zastávky včetně návštěvy tržišť apod byly v dostačujícím časovém prostoru, nikdo nás nenutil nic kupovat, nikdo nám nic nevnucoval, bylo na uvážení každého z nás co si chceme koupit a co ne. Ještě jednou děkujeme za krásnou dovolenou Jana Spejchlíková a Alena Novotná
Přidal/a Libuše Špinková dne 09.03.2018

S Top Fly Pammukale a super zájezd. Delegátka Petra Kloučková je úžasná. Radí si zájezd zopakujeme.
Přidal/a Jitka Cutychová dne 08.03.2018

Dobrý den,včera jsme se vrátili ze zájezdu v SAE,plno krásných zážitků,úžasné průvodkyně Věra a Daniela.Jen nám celý pobyt pokazilo ubytování v hotelu ROYAL GRAND v Sharjah.Nefungovali zásuvky,světlo na stropě jen mžouralo a když vše přišli opravit tak řekli nefunguje,když jme chtěli lampičku lamp no,všichni na pokoji je měli,my jsme v noci chodili s baterkou jak na táboře,ta byla na pokoji k dispozici.Jídlo v tomto hotelu nestálo za nic .Druhý hotel velký luxus a jídlo o mnoho lepší.Zájezd doporučuji,ale jednou stačí luxus a bohatství nenahradí klid a pohodu.
Přidal/a Věra Bébarová dne 03.01.2018

Když čtu recenzi od Beny, tak vidím, že od našeho zájezdu do SAE před rokem a půl se nic nezměnilo. Průvodkyně Jana je stále stejně trapná... Zážitky, které jsme s ní měli, jsme dlouho bavili společnost...
Přidal/a Bena dne 03.01.2018

Zájezdy s CK Top Fly doporučujeme, ovšem pokud není průvodkyně Jana. Je to neochotná, přespříliš rázná paní, která klienty jen doveze na určité místo a ztratí se. V SAE s námi neabsolvovala žádnou prohlídku, vždy šla někam odpočívat. Její kritika uvedená v předchozích recenzích je naprosto oprávněná. Pokud s námi jezdila v autobuse, podávala vyčerpávající informace, ale to bylo vše. Výlety nás nutila koupit hned ihned po přistání, pak prý to nebude možné. Byl to záměr prodat drahé zájezdy (bez potvrzení o zaplacení), dříve, než klienti zjistí, že na recepcích hotelů, kde jsme byli ubytováni, stojí stejné zájezdy o 20-30 % méně. Pak byly některé výlety chytře sloučeny, ačkoliv jsme si je zaplatili každý zvlášť včetně dopravy (např. návštěva Moderní Dubaje a Mall centra a výjezd na nejvyšší budovu světa Burj Khalifa). Takže doprava byla zaplacena 2 x. Vrcholem byla ale návštěva Tradiční Dubaje, kde jsme měli na prohlídku velkého známého tržiště čas asi 30 min. s tím, že nám to bohatě stačí, že ona ví, o čem mluví. Byla to vychytralost, která nám zabránila navštívit jiné obchůdky, než ten jeden, kam nás zavedla ke svým známým prodejcům. Tam nás nehorázně okradli (např. pytlík bonbonů z velbloudího mléka za 350,- Kč, trocha kadidla za tisícovku apod..) Ovšem ona odcházela poslední s plnou taškou dárků, bezpochyby na náš úkor !!! Jak se nám podařilo v posledních minutách zjistit, např. šafrán stál jinde až 20 x méně, kadildo za babku, apod. a dalo se výhodněji smlouvat.Všichni v autobuse jsme měli vztek, že jsme jí "nalítli" a nevymohli jsme si delší čas a individuální prohlídku tržiště. Čas by na to byl, odvezla nás pak do hotelu, jehož jméno jsme předem neznali a do večera bylo pak času dost. Něco podobného se odehrálo při cestě k Indickému oceánu. Zastávka na ovocném trhu, kde prý koupíme věci, které jinde neseženeme, např. datlový sirup. Když pomineme to, že se nám trhovci snažili prodat 2 roky prošlé výrobky, byla to její další lež za provizi. Ve všech supermarketech byl sirup i doporučené datle k dostání v různých druzích i levnější. Takže nedejte na její "rady" ohledně nakupování a projděte si sami obchody v místech ubytování !. A prosím, nekupujte na předváděčkách, nebo vás vyjde např. kožená bunda i na několik desítek tisíc. Zblbnou vás tam tím, že říkají na střídačku ceny v dirhamech, eurech, dolarech, spočítají část v hotovosti, zbytek na kartu a pak se nestačíte divit. Úplně něco jiného byl poznávací zájezd Top Fly na Severní Kypr s průvodkyní Zuzanou a někdy se navíc zúčastnila i průvodkyně Petra. Zuzana byla vynikající po všech stránkách, všude s námi, výklad daleko nad rámec jejích povinností, zajímalo ji vše,hlavně spokojenost klientů. Totéž bylo u Petry. Obrovský rozdíl proti arogantní Janě, u které dle jejích slov nebylo spoustu věcí její povinnosti a opravdu neporadila vůbec nic. Pouze když z toho měla prospěch, viz. nákupy.
Přidal/a Marta Tomaskova dne 03.09.2017

S dětmi jsme si vybrali Bulharsko a to zejména díky příznivé ceně cestovky. Děti byly poprvé u moře a já s manželem jsme měli z Bulharska trošku obavy. Vše však bylo brzy rozptýleno čistým hotelem přímo u pláže. Cestovní ruch musí být v Bulharsku na velkém vzestupu, všechno šlapalo velmi dobře a všichni byli moc ochotný. Dovolená by to byla perfektní, nebýt úrazu našeho syna. Pracovník CK nám pomohl s vyřízením veškerých náležitostí v nemocnici. S prací Topfly jsem byla maximálně spokojená. S pozdravem Marta.
Přidal/a Maruška dne 30.08.2017

CK Topfly, chtěli bychom s manželem poděkovat za krásnou dovolenou v hotelu PALACE v Bulharsku. Odjížděli jsme trochu s obavami, ale vše bylo perfektní jak z hlediska hotelu, tak přímo i Vaší kanceláře. Hotel je čistý, jídlo chutné a personál velmi příjemný. Můžeme doporučit pro rodiny s dětmi. Bazény jak pro děti, tak i pro dospělé. Děkujeme
Přidal/a Alice Volaříková dne 26.08.2017

Ahoj, minulý týden jsme s manželem letěli s cestovní kanceláří Topfly do Hotelu club Simena na Severní Kypr. Informace o zájezdu a odletu přišli v čas. Nikdy jsem předtím neletěla, tak jsem byla trošku vystresovaná, ale vše bylo v pořádku. Delegát se o nás celou dobu staral a dával různé tipy. Ubytování nám stačilo a jídlo bylo vynikající. Ochutnali jsme středomořskou kuchyni. Hodnotíme zájezd na jedničku.
Přidal/a René dne 09.07.2017

Právě jsme se vrátili z dovolené, kterou jsme koupili Topfly, byli jsme s manželkou v hotelu Acapulco Beach. Naprostá spokojenost a to po všech stránkách. Počínaje rychlým a kvalitním servisem při zakoupení dovolené na poslední chvíli u prodejce v Brně, letadlo letělo na čas a hotel Acapulco můžeme jen doporučit. Velké poděkování ovšem patří delegátovi Marcelovi. Je to delegát na svém místě. Dokázal se o nás postarat po všech směrech, příletem počínaje a ubytováním konče. Pokud pojedu na další dovolenou na Kypr, tak určitě s touto CK. René
Přidal/a René dne 09.07.2017

Zdravím, právě jsme se vrátili z dovolené, kterou jsme koupili Topfly, byli jsme s manželkou v hotelu Acapulco Beach. Naprostá spokojenost a to po všech stránkách. Počínaje rychlým a kvalitním servisem při zakoupení dovolené na poslední chvíli u prodejce v Brně, letadlo letělo na čas a hotel Acapulco můžeme jen doporučit. Velké poděkování ovšem patří delegátovi Marcelovi. Je to delegát na svém místě. Dokázal se o nás postarat po všech směrech, příletem počínaje a ubytováním konče. Pokud pojedu na další dovolenou na Kypr, tak určitě s touto CK. René
Přidal/a Jan Novotný dne 03.07.2017

V pátek večer jsme se vrátili s rodinou s touto cestovkou a můžu jen doporučit. Byla to nejlepší dovolená jako jsme měli. Byli jsme v 4* Aquamarine v Bulharsku. Zaslané informace k odletu byly včas, delegátka Topfly rodilá Bulharka, mluvící česky, takže super, ještě nám poradila kam večer na nákupy. Děti se úžasně zabavili, můžeme jen doporučit :)
Přidal/a Jakub Jakub dne 17.06.2017

CK TOP FLY mi totalne pokazila dovolenou. Po zaplaceni zajezdu a splneni vsech nalezitosti mi az po 10 DNECH bylo receno, ze hotel nemohl potvrdit moji rezervaci. Na to ze sem mel za tyden odlitat je to celkem dost pozde. Ze strany CK byla sice nabidnuta alternativa hotelu, ale totalne mimo lokalitu puvodniho hotelu ackoli CK mela v nabidce hotely ve stejne ci rozhodne blizsi lokalite hotelu puvodniho. Alternativu sem tak povazoval za vysmech a odmitl. Ze strany CK zajem nula. Vsak prijde dalsi blb a zajezd koupi....
Přidal/a parta holek dne 08.05.2017

Právě jsme se vrátily z dovolené v severním Kypru a musím jen chválit. Krásná dovolená bez problémů.Příští ro pojedeme znovu.
Přidal/a Lidka dne 02.05.2017

Dobrý den, chtěla bych poděkovat naší delegátce Zuzce z OV, za úžasné znalosti, ochotu, vstřícnost a milý přístup k nám všem. Vrátila jsem se z Okruhu Serním Kyprem, všem doporučuji, nádhera. Ubytování luxusní na 3 místech. Počasí v době zájezdu 25 - 29 st. vše ještě umocnilo. Každý den bylo sluníčko a naše Zuzka zářila stejně. To, co jsem si tady načetla od lidí, kritiku, jak to CK dělá, že cena je nízká, ale balíčky obnáší cenu jako zájezd, je jen Vaše volba. Tak proč si stěžujete, nemusíte jet? Také si lidé udělali v našem termínu za pětku dovolenou, je to ale nefér vůči CK. Je to můj názor a já byla spokojená. Byla jsem loni v Dubaji, a také chválím Petru i Janu. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Vše je v lidech a kdo chce hledat chyby, bude hledat. Doporučila bych všem, nastudujte si vše, co zájezd obnáší a ušetříte si zbytečné stížnosti. Čech ve světě........za málo peněz hodně muziky. Přeji CK hodně spokojených klientú a moc krásných zážitků všem, kdo s CK vyrazíte. Hezké dny všem přeje Lidka
Přidal/a Lenka Černá dne 24.04.2017

Byli jsme na poznávacím zájezdu v Dubaji od 7.4.do 13.4.2017. Před rozhodnutím uskutečnit zájezd jsme si přečetli několik recenzí a trochu jsme váhali. A musíme napsat toto poděkování za skvělou dovolenou. Výběr hotelů výborný, strava špičková a vůbec dovolená perfektní. Velký podíl na velice vydařeném týdnu má hlavně průvodkyně Jana, která svými znalostmi, přehledem, organizací a humorem zvládla vše na jedničku. Děkujeme průvodkyni Janě a CK. Rodina Černých
Přidal/a Ing. Aleš Valášek dne 13.04.2017

Byli jsme na poznávacím zájezdu v Dubaji od 24.2. do 2.3.2017. Na doporučení z uveřejněných recenzí jsme si výslovně vyžádali průvodkyni Petru a nelitovali jsme. Je to profesionální a přitom velmi příjemná a ochotná průvodkyně, která nám velmi zpříjemnila celý pobyt. Díky ní jsme se dozvěděli mnoho zajímavého o Emirátech a místním životě a zvyklostech. Zájezd se nám velmi líbil a všem ho doporučujeme. Děkujeme průvodkyni Petře. Manželé Valáškovi, Vrchlabí.
Přidal/a Marie Nováková dne 09.04.2017

Na poznávacím zájezdu v Dubaji jsme byli od 31.3. do 6.4.2017. Informace o Arabských Emirátech a o Dubaji od delegátky Petry byly podány velmi profesionálně, za což ji moc děkujeme.Zájezd se nám moc líbil. Manželé Novákovi, Pardubice.
Přidal/a martin švec dne 02.04.2017

Byli jsme s přítelkyní teď v březnu v Arabských Emirátech. Kromě návštěv drahých obchodů se zlatem a kůžemi, které nás nebavili a ceny byly astronomické ačkoli jsme dostávali ohromné slevy to bylo docela fajn. Nicméně si myslí že velice záleži na tom jakou dostanete delegátku. Jsou tam dvě. Petra a Jana. Zatímco Petra je opravdu fajn, ochotná a příjemná, ta Jana je vážně brutální. Je to úroveň tak IV. cenové, což může a nemusí někomu vyhovovat, nicméně hlavně nechce nic řešit a když už jsme se na něco zeptali jako třeba když máme do 15 hodin volno s možností koupání a moře je cca 8 km daleko jak se tam dostaneme když kyvadlový bus od hotelu kde bydlíme k moři nejezdí - busem, taxi , kolik to cca stojí, její odpovědi typu já Vám k tomu nic neřeknu nebo zeptejte se na recepci nás opravdu dostávaly do kolem a absolutně nechápu jak může delegát takto odpovídat. Tak jsme se drželi Petry a bylo to v pohodě :) ale představa, že tam budem přes týden s touhle ženskou, to bych si fakt hodil ..... Ale jinak dovolená byla fajn, dostali jsme co jsme si zaplatili a vždy je to o lidech
Přidal/a Marie Voriskova dne 20.12.2016

Zajezd Dubaj odlet 18.11.2016 byl uzasny. Poznat Dubaj je opravdovy zazitek.Pruvodkyne Jana velice znala a zkusena. Moc se nam tam libilo, bylo by ale lepsi tam byt delsi dobu, . Marie
Přidal/a Vašek a Dana dne 02.10.2016

Poznávací zájezd do Dubaje jsme si maximálně užili. Dobře jsme se předem připravili, takže jsme si na místě koupili jen výlety, které nás zajímaly (indický oceán, Abú Dhabí a noční Dubaj), zbytek času jsme si zorganizovali sami. Průvodkyně Jana, Petra a Lidka dělají svou práci profesionálně a podrobně nás seznámily s místními zvyky a poměry. Levné metro (celodenní lístek stojí cca 140 Kč) nám umožnilo dojet se vykoupat k Burj al Arab, navštívit Mall Emirates s halou pro lyžování a vrátit se z večerní návštěvy vyhlídky na Burj Khalífa (lístky lze koupit a zaplatit kartou on-line na netu za cca 850 Kč - proti CK ušetříte 500 Kč). Ubytování bylo na vysoké úrovni. U hotelu vždy velké nákupní středisko a v Dubaji i kousek na metro. Odpoledne před odletem jsme strávili u hotelového bazénu. Emiráty rozhodně stojí za návštěvu, zejména všechna ta nej, na která zde narazíte. Opravdový zážitek jsou zpívající fontány a vyhlídka z Burj Khalífa. 850 Kč
Přidal/a JENDELA dne 01.09.2016

Cestovní kancelář, nebo spíše její manžel a dle jeho vyjádření i majitel je smutná hrůza sama. Cele to mají cíleně pouze na co nejvyšší zisk a nebojím se říct, ze jeden velký podvod, jak dostat ze zákazníků peníze. Odletí te na dovcu, naslibuji hory doly, vychovali a nakonec jste úplně někde jinde, bez služeb, které jste si zaplatili a za vše se po vás chce zaplatit. Reklamovali jsme, zkažené dovolena a majitel se vám jen vysměje. Nedoporučuji nikomu, kdo nechce zbytečně riskovat.
Přidal/a Rei dne 25.06.2016

S touto CK je dobré vyrazit tak do háje a nazpátek.
Přidal/a Jitka Helena dne 21.06.2016

V červnu jsme s kamarádkou absolvovaly poznávací zájezd do Kappadokie 55+. Před odjezdem, po přečtení recenzí jsme měly obavy, zda jsme vybraly dobře. Nakonec jsme zjistily, že opravdu neukáznění a problémoví jsou turisté, nikoli průvodkyně Jana, která byla sice rázná, ale se vším nás seznámila a ochotně vše vysvětlila. Jeli tam lidé, kteří již s touto CK byli, stěžovali si na ní, ale jeli opět. Jistě, vždyť je to levné. Nakonec to byli oni, kdo byli nespokojení. Při nezakoupení balíčku, (který by se mohl nabízet s, nebo bez obědů) je osobní doprava po památkách v tomto kraji opravdu složitá. Vše se absolvovalo v klidu, návštěvy v tkalcovně koberců, výroba kůže (zde mají dost staré modely), prodej zlata (zde trochu vlezlí prodavači) a výroba keramiky pro zasmání. Při hodnocení celého zájezdu jsme byly spokojené.Utvořila se příjemná bezproblémová skupina lidí, na které budeme rády vzpomínat. Děkujeme CK Top Fly a i paní Janě za příjemnou dovolenou. Určitě s touto CK ještě vyrazíme. Jitka a Helena, Praha
Přidal/a Věra dne 04.05.2016

Vzhledem k tomu, že jsme si v Dubaji od delegátky Jany nezakoupili žádný z nabízených předražených zájezdů a fungovali jsme na vlastní pěst, tak jsme byli se zájezdem spokojeni. Bohužel nám na základě toho nebyla ochotná ani dát informaci, jak se dostaneme k moři ( protože ubytování sdělují až na místě, tak v první chvíli člověk neví, kde vlastně je) s poznámkou, že to není v programu zájezdu. To jsem od nich ale očekávala. Povinnou návštěvu prodejen předražených kožených a zlatých výrobků při stěhování z jednoho hotelu do druhého jsme brali jako nutné zlo - bylo to uvedeno, jako tradiční Dubaj- výlet zdarma. I když škoda dne. Takže, když se člověk nedal zmasírovat delegátkou a neprodražil si zájezd o dalších 10.000,- Kč, ale udělal si vlastní program ( metro a taxíky jsou opravdu levné), tak jsme měli super dovolenou.
Přidal/a Věra Pospíšilová dne 27.04.2016

Vrátila jsem se velmi spokojená z poznávací dovolené od cestovní kanceláře Top Fly po Emirátech.Naše průvodkyně paní Jana byla skvělá a velmi dobře znalá místních podmínek.Zájezd neměl chybu a i když jsem cestovala singl cítila jsem se bezpečně.Za sebe doporučuji!!!
Přidal/a Alena dne 15.04.2016

Otřesný zážitek s průvodkyní Janou, už na letišti jsme byli všichni v šoku, jak se chovala. Její nálady a neochota, když se jí někdo na něco zeptal tak se otočila a odešla a nebo ho tak strašným způsobem odbyla. Vrchol byl na letišti při odjezdu, ani nevylezla z autobusu a odjela. U odbavovacího okénka nám řekli, že bohužel nejsme v počítači a že nás neodbaví. Pokud bude někdo cestovat do Dubaje zjistěte si průvodkyni a pokud je to Jana tak to ZRUŠTE, budete mít ušetřené nervy.
Přidal/a jana,hana pavel,pepa,jirka monika ,zdena,iva dne 04.04.2016

vše se doplácí až na místě a keš a bez potvrzení,tak že vás původní levný zájezd přijde šíleně draho a ty služby,největší ubohost nic neukážou pouze z autobusu delegátky otřes neochota s nimi již nikdy polovina lidí ze zájezdu si stěžovala a na ze zaplacených výletů se vracela na hotel sama taxíkem nemáte možnost ani nic nakoupit nic nevidíte jen honička a pak čekání na autobus kterému nezaplatí parkoviště tak že ten někde krouží a pak na něj čekáte a zájezd pro seniory to je jako maraton pro vrcholové spotrovce a nebo jen sedíte v autobuse a podívejte se do prava a do leva NEDOPORUCUJI
Přidal/a Rei dne 28.03.2016

Tak pokud člověk nevidí Dubaj, tak to opravdu neuvěří. A neuvěří, ani, když ji vidí. Vlk s poštou na Ještědu je lahůdka.
Přidal/a Lída dne 13.03.2016

Dobrý den, s CK jsem byla poprvé a můžu jen doporučit. Poznávácí zájezd do Dubaje s Petrou a Janou byl pro mne opravdu na úrovni profi. Obě dámy se svými znalostmi o všem, co v těchto Emitátech je jiné než pro nás evropany, byla na vysoké úrovni. Uměly se všude domluvit, vše vyřešit. Petra neuvěřitelně musela vyprovodit japonce z našeho busu, kteří si spletli bus a nechtěli ven. Se svou noblesní elegancí se to povedlo, zklidila od nás veliký potlesk. Vše bylo pro mne v poho, vřele doporučuji. Dubaj, pokud nevidíte na vlastní oči, neuvěříte. Děkuji delegátkám a přeji hodně spokojených klientů, jako jsem byla já. Lída
Přidal/a Zdeněk dne 07.10.2015

Dobrý den,s ck jsem byl na dovolené již dvakrát.Poprvé loni v březnu na poznávacím zájezdu na Pamukkale,byla to nezapomenutelná dovolená,průvodkyně Zuzka neměla chybu věděla o Turecku všechno naco jsme se zeptali a celkově CK splnila všechno podle plánu zájezdu.Podruhé jsem byl letos na poznávačce na Kappadokii a vrátili jsme se teď v sobotu.Cestovní kancelář opět nezklamala.Krásná dovolená,průvodkyně Silva měla také velké znalosti o destinaci i o Turecku jenom malou skvrnou bylo že bylo vidět, že už končí sezona tak v jednom hotelu byla trochu špína v koupelně,ale to CK asi nemůže ovlivnit.Děkujeme za krásné dovolené a pokud pojedeme do Turecka ještě jednou, tak určitě s CK TopFly. Zdeněk a Hana z Liberce
Přidal/a Katka dne 10.09.2015

Byla, v říjnu 2014, katastrofa - stížnost se řeší u soudu.
Přidal/a Hanák dne 19.06.2015

byl jste s nima někdo v Turecku?
Poslední příspěvky diskuze
Invia 30.09.2022 20:07 od Leona Kravcova
Exim Tours 29.09.2022 17:22 od Zuzana Mádrová
Blue Style 26.09.2022 18:48 od Ivana
Blue Style 23.09.2022 20:01 od Sonja Škrabalová
Čedok 22.09.2022 10:37 od Šafránkovi
Poslední recenze
Redok Travel
Redok Travel
Exim Tours
Čedok
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz