Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Víkend


Přidal/a Jiřina Vlková dne 06.02.2018

Dobrý den, já jsem byla s CK Víkend už asi 12x lyžovat v Itálii a vždycky spokojená. Pokud se někdy nepovedl hotel, a to bylo asi ve dvou případech, kdy v něm byla zima, už ho příště CK nenabízela. Obdrželi jsme v jednom případě i slevový poukaz. Jinak bývá ubytování i strava na výborné úrovni. Pravda je, že někdy je delegát výborný, někdy o něco méně ale nesetkala jsem se nikdy se delegátem, který by byl špatný. Pokud jde o nabízené služby CK, myslím, že jsou velice dobré, což určitě naznačuje i spousta prodaných lyžařských zájezdů. Já určitě nemám důvod CK měnit a chci věřit, že mi tenhle názor vydrží.
Přidal/a Olga Pluhařová dne 25.08.2017

Dobrý den, před pár dny jsem se vrátila ze zájezdu po Jižním Norsku s CK Víkend. Nemám nic, než slova chvály. Průvodkyně Eva Valentová byla super- milá, vstřícná, pohodová i pohotová, vždy nás seznámila s trasou či túrou toho dne a poskytla veškeré informace, které jsme potřebovali, včetně mapek. Již v zadání zájezdu bylo uvedeno, že způsob ubytování bude poněkud "spartánský", nic pro slečinky, ale nicméně všechny kempy byli čisté, kompletně vybavené. Některé chatky téměř luxusní, jiné velmi prosté, ale útulné. Fakt není na co si stěžovat. Pochvalu zaslouží taky oba řidiči, kteří byli vždycky včas na domluveném místě a uzoučké zatáčky kroutili bravurně. Mám spoustu krásných zážitků a o to přece na dovolené jde. Děkuji Víkendu a paní Evě.
Přidal/a Marcela Mašátová dne 02.08.2017

Přeji hezký den všem. Předchozí negativní recenze mě udivily. Jezdím s touto cestovkou do Alp jak v létě, tak i v zimě. Už cca 15 let, a to i 4x za rok (2x v létě, 2x v zimě). Ubytování je někdy dobré, někdy úžasné, ale nikdy se mi nepřihodilo, že by bylo špatné. Delegáti jsou samozřejmě různí, ale zase nemohu říci, že bych se setkala s výrazně špatným, nebo neochotným průvodcem. Za velké plus považuji i to, že mi cestovka při odřeknutí zájezdu, a to v den odjezdu, již dvakrát vrátila 1/2 zaplacené sumy formou slevy na dalším zájezdu. S tím jsem se nikde jinde nesetkala. Velice ráda s ní budu jezdit i nadále.
Přidal/a Marie Pátková dne 24.07.2017

Dobrý den, včera jsem se vrátila z turistického zájezdu do Dolomitů s CK Víkend. Chci poděkovat naší průvodkyni paní Evě za vyčerpávající informace ke každému výstupu, které nám vždy ráno ochotně předala. Po celý pobyt měla úsměv na tváři a milé chování ke všem účastníkům zájezdu a ještě stihla večer krásně zpívat a hrát na kytaru. Děkuji, ráda pojedu příští rok znovu na podobný zájezd.
Přidal/a Jan Chadraba dne 07.02.2017

Jezdím na hory již mnoho let. Vrátil jsem se ze zájezdu W29 Do Ziana 30.1-5.2.2017 Doprava výborná pohodlný , čistý autobus a skvělý pan řidič. Jel naprosto plynule bez výkyvů což je při nočním cestování zvlášť příjemné.Totéž nelze řící o průvodkyni paní Radvanové. Mírně řečeno zmatky- pasy jsme dostali v 10hod (pro nějaké nesrovnalosti se seniorskými slevami) při rozdávání na jednu ženu vybyl mužský skipas a delegátka by ji poslala na kopec. Po protestech ho došla vyměnit. Když byly stížnosti na zimu na pokojích tak omluva byla dojděte si to vyřídit na recepci. Celý den nikdo nevěděl kde delegátka je pro případ jazykové pomoci nevím jak by to dopadlo. (lyžovala) Příjezd do Prahy nebyl v 3hod ráno jak bylo dekladováno ale v 4.30hod protože na nátlak skupinky se zpozdil odjezd ze ZIANA (18hod) Na dotaz jak se praktikuje sauna (prostěradla) bylo doporučeno plavky. Děkuji ale s takovou delegátkou už nechci více jet. V loni jsem byl v Penia di Canazei a byla organizace skvělá. Je škoda že si kazíte dobré jméno kvůli jedné delgátce. Toto není jen můj názor. děkuji
Přidal/a Richard Böhnel dne 26.08.2016

Byl jsem s Víkendem 3x, Norsko 2001, Skotsko 2002, Julské Alpy 2006. Ubytování turistické tj. více osob na pokoji nebo v chatce. Trasy prověřené, průvodkyně znalé poměrů schopné se domluvit. Jsou pružní (tedy byli) v řešení změněných situací (počasí, ubytování a pod.). Určitě to není cestovka pro lidi náročné na komfort. Tomu na české poměry odpovídají ceny. Nelze srovnávat s Němci, kteří poptávají násobně vyšší kapacity a tedy dosahují lepších cen. Poněkud mě zaráží výrok průvodce, pana Seidla, protože pokud vím, tak je to majitel, nebo syn majitele cestovky a u toho bych očekával, že si "fiflenu" nechá pro sebe i kdyby se tak jevila. Nic méně se chystám s Víkendem v roce 2017 vyrazit do pobaltských států, protože mé zkušenosti s touto CK jsou skvělé, tak snad nezklamou.
Přidal/a Hanka dne 31.07.2016

Sdílím velmi špatnou zkušenost, neférové jednání, nepřipravenost ubytování a jeho špatná kvalita, vzhledem k tomu předražené.
Přidal/a Rei dne 28.03.2016

Jo, za polární kruh, to je sen každé CK, aby si to někdo koupil, takže trochu reklamy. Naše rodina má opačnou zkušenost a bagatelizovat ubytování? Jen zážitky a jinak spát ve špinavé plesnivé stodole? Karibik za 62 tis? to je fakt směšné. Karibik jsme měli z Mnichova 1x za 699 E a podruhé Jamajka 749 E. Tak štastnou cestu za 62 tis.
Přidal/a Zdeněk H. dne 08.02.2016

S několika CK jezdím lyžovat už 8 let, s CK Víkend nyní poprvé. Ubytování a stravování mne mile překvapilo, "náš" autobus nás dopravoval denně do jiného areálu, vše bez stressu, mj. díky starostlivosti a perfektním instrukcím delegátky. Kladně hodnotím také chování a zkušenosti řidiče. Takže - díky a za rok opět.
Přidal/a Jef dne 04.02.2016

byl jsem s nima lyžovat na Kronplatz vše proběhlo v normálu
Přidal/a Inka dne 02.09.2015

S CK jsem obsalvovala již pár zájezdů, Italii, Alpy, i Čechy, musím se ale bohužel přidat, že některé ubytovací místa byly tragické. Hlavně tento rok jsem žasla údivem dokonce dvakrát v Rakousku Korutany, i Tyrolsko. Jinak vše úžasné, hlavně překrásné túry a pohodový průvodci. Raději si připlatím a budu i když jen přespávat , ale slušně. Jinak pro milovníky turistiky vřele doporučuji
Přidal/a Zora dne 04.06.2015

S CK Víkend jsem absolvovala zájezdy na Madeiru a Island. Letos jedu za polární kruh. Na Madeiře bylo ubytování v dobrém hotelu, na Islandu skromnější, ale tak to na severu chodí. Vše bylo v pohodě, průvodkyně naprosto skvělé, starostlivé a profesionální. Ceny zájezdů jsou skutečně příznivé. CK Víkend mohu jen doporučit!
Přidal/a Věra dne 03.06.2015

Já jsem s CK Víkend byla 2 týdny na Tenerife a na grand tour v Portugalsku a byly to jedny z nejpěknějších dovolených, co jsem kdy absolvovala. Za chvíli s nimi pojedu za polární kruh a v příštím roce se chystám na Nový Zéland. To, že ubytování je skromnější, mi nijak nevadí. Pro mne jsou důležité zážitky. Také se musíte podívat, jaké má tato cestovka super ceny - zájezd do Karibiku za 62 tis. nikde jinde neseženete. U mne má CK Víkend jedničku s *.
Přidal/a Blanka dne 27.04.2015

Absolvovala jsem poznávací cestu s CK Víkend do Karibiku teď v dubnu 2015. Je pravda, že jsme toho zvládli hodně vidět, ale musím souhlasit s předchozím příspěvkem, Největší slabinou zájezdu bylo ubytování na Martiniku. Byli jsme ubytovaní na jednolůžkových pokojích po 2lidech. Postel byla široká 140 cm. Na pokoji jeden ručník, jedno mýdlo. Nakonec se to vyřešilo přistýlkou. Když jsem se zeptala p. Seidla jednoho z průvodců, jestli o tom věděl, klidně mi odpověděl, že ano. Posléze mě nazval fiflenou, zvyklou na 4hvězdičkové hotely. Také se mi to zdá arogantní. Vaše 4hvězdičková fiflena.
Přidal/a Dobromila dne 24.02.2014

Vážení. Před několika dny jsem se vrátila z lyžařského zájezdu od CK Víkend. Větší amatérismus a aroganci ze strany CK jsem nikdy nezažila. To, že Víkend posílá klienty do penzionu, kde se krade, tomu rozumím, že nemuseli tušit, ale jejich arogantní reakce na stížnost klienta a naprostá ignorace a arogance mě tedy šokovala. Nicméně i fakt, že v rámci úspor se pokusili dát na pokoj mým kamaradům zcela cizího člověka.... Naprosto otřesná zkušenost.... CK Víkend nikdy více....
Poslední příspěvky diskuze
Exim Tours 25.06.2022 21:18 od Martina
Invia 22.06.2022 14:40 od Renata
101 CK Zemek 21.06.2022 08:55 od CraigDer
Blue Style 20.06.2022 14:18 od Pavel123
Blue Style 20.06.2022 08:38 od Tomáš
Poslední recenze
Blue Style
Fischer
Blue Style
Invia
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz