Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Mayer Crocus


Přidal/a Michaela Bulvova dne 06.10.2017

Zamky na Loire II - Atlantske pobrezi 16.7. - 23.7.2017 Program zajezdu byl pestry, ale posledni den nam byl nedobrovolne zkracen o pul dne, coz bylo pro mne a moji mamku velike zklamani. V prubehu rozchodu zmena mista a casu srazu bez predchoziho upozorneni (kdybychom nepotkali jine ucastnici zajezdu, ani bychom se o tom nedozvedeli). Vetsina prohlidek trvala od rana pres obed, kde se nam pri rozchodu neumoznilo tepleho obeda v restauraci (nedostatek casu). V prubehu zajezdu v autobusu nebyl umoznem pristup na WC, krome posledniho dne kdy jsme se vracely domu. Neumoznen pristup ke vsem inzerovanym pamatkam v Bordeaux, misto odjezdu ve vecernich hodinach, odjezd byl v 11 rano. Vseobecne hodnotim tuto cestovni kancelar velikym zklamanim, a pri rozhovoru s dalsimi ucastniky zajedku, toto nedobrovolne zkraceni zajezdu se jim v minulosti stalo vice nez 4x.
Přidal/a romana dne 07.08.2017

v červenci jsem se vrátila ze zájezdu Národní parky Chorvatska (30.6-10.7 ), a byla jsme velmi spokojena. Program byl vyřešený do posledního detailu. Nejvíce ale musím vyzdvihnout skvělou průvodkyni paní Andreu. Po celou dobu nesmírně laskavá, ochotná . Shodli jsme se s ostatními účastníky zájezdu, že nechápeme, jak obrovský rozsah znalostí se může vejít do jedné hlavy. A to vše s úsměvem a ochotou cokoli vysvětlit i opakovaně. Jako bonus je její naprosto čistá čeština. Musím skutečně říci, že paní Andrea je naprostý profesionál a příště budu opět vyhledávat zájezdy pod jejím vedením. Ještě jednou moc děkuji za krásnou dovolenou
Přidal/a Milena Frenzlová dne 12.07.2017

V podstatě každoročně již 15 let jezdíme na zájezdy s CK Crocus Mayer na delší či kratší poznávací zájezdy a vždy vše OK. Doprava - busem- , průvodci, ubytování, příp. strava vše dle nabídky OK. Musela bych hodně zapřemýšlet, abych vymyslela, kdy něco nebylo na 99%! :-) .A naopak obdivuji profesionálnost průvodců, mají-li řešit jakékoliv problémy, které nastanou během cesty a vyřeší je, včetně zvládnutí některých klientů. Někdy se člověk na cestách setká s klientem - prudičem a stěžovatelem, což průvodci nepřeji, ale občas to ostatní cestující semkne a vzpomíná se na jednotlivé incidenty ještě po dlouhém čase. Děkuji CK Crocus Mayer za mnoho hezkých prožitků a zážitků - vesměs na cestách po zemích Evropy.
Přidal/a Zdeňka dne 30.04.2017

O prázdninách se s kamarádkou chystáme s cestovkou MayerCrocus na Pohádkové Dolomity, máte někdo nějaké zkušenosti? Díky
Přidal/a Marek dne 21.09.2016

V září 2016 jsme absolvovali poznávací zájezd do Andorry a Katalánka. Program zájezdu, poskytnuté ubytování i celkový průběh hodnotíme velice kladně. Velké díky zejména naší průvodkyni Soně, která byla schopná nejen pružně improvizovat v závislosti na aktuální situaci, ale také díky svým zkušenostem nám vyjednat drobné bonusy (snížené vstupné, zastávku na památce mimo program apod.). Velmi děkujeme za příjemný zážitek a budeme CK vřele doporučovat!
Přidal/a Jarka dne 30.08.2016

21.8.2016 jsme se vrátili z Norska.Byli jsme velmi spokojeni jak s programem,tak se skvělou průvodkyní Katkou.Tonda,řidič Mazlíka,nám poskytl bezpečí během celé dlouhé trasy.Vše umocnilo nádherné počasí,které nám vydrželo celých deset dnů.Děkujeme ck mayer a crocus.Jarka a Petr
Přidal/a Zdeňka Maralíková dne 02.08.2016

S cestovkou mayercrocus jsme byly s kamarádkou před dvěma týdny v Norsku, program proběhl v souladu s nabídkou, skromnější ubytování nám nevadilo, průvodkyně výborná, řidič autobusu(Tonda) skvělý.
Přidal/a Tom dne 05.06.2016

Ahoj, s touto CK jsem byl minulý rok v červnu na zájezdě v Norsku a až "menší" výtku na řidiče proběhlo vše absolutně OK, průvodkyně, jídlo, program
Přidal/a Zdeňka dne 22.02.2016

Ahoj, nebyla jsem v Norsku, s CK Mayer jsem byla vcelku spokojená co se týče programu, průvodců, dopravy, nebyla jsem spokojená s úrovní ubytování ať už šlo o lokaci či o samotný hotel. Doporučuji si předem zjistit podrobnosti.
Přidal/a Zdeňka dne 19.02.2016

Zkušenost zatím žádnou nemám, ale uvažuji, že se s touto cestovkou vydám do Norska a ráda bych znala názory těch, kteří se už zúčastnili, děkuji.
Přidal/a Zdena dne 24.08.2015

Pěkné programy a fajn průvodci jsou zcela zastíněny příšerným ubytováním. Ve Španělsku mravenci a švábi a vůbec celkově dost děsné místo - Salou. Letos ve Vel. Británii společná postel a dokonce i přikrývka v řetězci Ibis. Panem Majerem odůvodněno jako úsporné opatření, reklamace neuznána.
Přidal/a Pavel Jech dne 22.11.2014

Byl jsem s ck v listopadu 2014 v Thajsku. Průvodce výborný, ale úsporné praktiky CK hrozné. Z více věcí zmíním to, že nám byl v ceně zájezdu slíben zdarma výlet na ostrovy Phi Phi. Já jsem tam již byl a tak jsem měl co srovnávat. Výlet na ostrovy Phi Phi mají ostaní cestovky fakultativně zpravidla za 80 USD. Je to výlet rychlým motorovým člunem pro 15 - 20 lidí, který se z pevniny na ostrovy dostane za cca 25 minut. Cestou zpravidla zastaví na některém z menších ostrovů, kde lidé mají koupačku v luxusně čisté vodě a na nádherných bílých plážích s palmami. Na samotných Phi Phi se pak přistává na třech plážích, zajíždí se do všech lagun, kde je tak průzračná voda, že vidíte na dně každý kámen a spoustu ryb. Zde je vícekrát koupání a šnorchlování. Třikrát se zastavuje u opic, lidé vidí jeskyně a vlaštovčí hnízda. Tento výlet je ikonou jihu Thajska, je oprávněně nazýván šperkem a lidé se na něj velmi těší. My jsme výlet na ostrovy Phi Phi měli zdarma v ceně zájezdu, jeli jsme trajektem, lodní linkou která denně přiváží a odváží cca 500 turistů na ubytování za cenu 300 BTH (200 Kč) jedním směrem. Doba jízdy trvá téměř 2,5 hodiny, cestou tam trajekt zpomalí asi 100 m před ústím zátoky Maya Bay a pak obloukem objede jižní ostrov a zakotví v přístavu na severním ostrově. Zde z lodi vystoupí 95 % lidí a s několika podvedenými výletníky loď poodjede 150 m k pevně zakotvenému molu, kde je lidem nabídnuto slíbené šnorchlování. To se však děje v zátoce kde je velký pohyb větších lodí, voda je zkalená a ryby zde moc nejsou. Potom je oběd, který mají v ceně i všichni kdo jedou na malých rychlých člunech. Po obědě ve 14.30 trajekt opět vyrazí nejkratší cestou zpět a všichni si mají myslet, že to tak je správně. Bohužel, všichni co nevědí jak to má ve skutečnosti vypadat, si myslí, že to tak má být. Já jsem tento zájezd volil především proto, že jsem chtěl manželce a přátelům ukázat ostrovy Phi Phi, pro tento podraz bych použil přirovnání - byl nám slíben nablískaný Superb a dostali jsme starou ojetou Felicii.
Poslední příspěvky diskuze
Invia 30.09.2022 20:07 od Leona Kravcova
Exim Tours 29.09.2022 17:22 od Zuzana Mádrová
Blue Style 26.09.2022 18:48 od Ivana
Blue Style 23.09.2022 20:01 od Sonja Škrabalová
Čedok 22.09.2022 10:37 od Šafránkovi
Poslední recenze
Redok Travel
Redok Travel
Exim Tours
Čedok
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz