Recenze cestovní kanceláře

Invia

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Xxxxyy | 03.09.2022 11:47
Inviu nedoporučuji!!! Letěli jsme do Španělska, v Barceloně nás nikdo nečekal, žádný český delegát. Vše ve španělštině nebo Aj. Strašný strašný a strašný!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alexandr | 03.08.2022 12:39
Tato CA, je past na důvěřivé a slušné lidi. Prosím všechny, aby si na ně dali pozor. Jsou to ZLODĚJI!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Miška | 27.07.2022 08:43
Cez Inviu nikdy viac!! Čistý odrb! Pre nich podpis zmluvy neznamená nič, komunikácie 0 bodov. "Kolega začína až od druhej, kolega nie je v práci, kolega má druhého klienta, kolega má pauzu, kolega ani mne nedvíha" aaaa "nechám mu odkaz, ozve sa vám" samozrejme nikto sa neozve. Posielate len peniaze a oni nie sú schopní ani jednu zmluvu bez chyby napísať. Nesedel ani počet noci. Každý deň mi volali, že sa cena navyšuje až to bolo o 700e navyše.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ladislav | 24.07.2022 09:07
Dobrý den, úvodem bych služby agentuře Invia nazval jedná velká neschopná a nespolehlivá agentura .Objednal jsem si dovolenou v Chorvatsku a bylo mi řečeno , že všechno je zjištěno a ověřeno mohu klidně zaplatit.A tak jsem zaplatil .Dva dny před odjezdem jsem volal na cestovkou která zájezd organizovala a tam mi řekli ,že všechny zájezdy jsou už 14 dní vyprodané.Proto jsem se rozhodl varovat všechny ,aby si raději našli , cestovka která dovolenou pořádá a sami si to domluvili u konkrétní cestovky a nespoléhali na služby Invia!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Daniel | 15.06.2022 09:11
!!!Katastrofa, nechají vás zájezd rezervovat a zaplatit a poté vám web sdělí, že rezervace není možná. Normální podvodníci! Nikam se jim nedá dovolat, automat vám řekne, že vám zavolají, ale samozřejmě nikdo se neozve. Předávám policii jako podvod. Dejte si dobrý pozor, než jim něco zaplatíte, je lepší obrátit se přímo na pořádající cestovku.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
PavelV | 29.07.2021 08:39
V prosinci 2019 jsem zaplatil na účet Invie zálohu na dovolenou v roce 2020. Bohužel až později jsem zjistil, že zájezd pořádá CK Travelco (Iberiatravel) se sídlem Oščadnica, Slovensko. Zájezd jsem stornoval kvůli situaci s Covidem - ve Španělsku bylo v té době onemocnění nejhorší. Do dnešního dne nemám zpět nic. Travelco - pan Kučák Pavol mi neodpovídá, komunikuje jen s Invií. Invie se tváří že za nic nemůže ačkoli peníze dostali na svůj účet. A tak si se mnou hrají na schovávanou. Před Invií VARUJI, je risk jim zaslat vůbec nějaké své peníze - nemáte žádnou záruku, že by se zachovali jako solidní společnost a divím se jak mohou být hodnoceni tak dobře za rok 2020. Ale není se co divit, když si přečtu i ostatní recenze na jejich adresu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Radek Lerch | 04.01.2020 17:16
Invii už nikdy víc. Objednali jsme si u invii dovolenou na Bali a oni nás bez našeho vědomí předali k jiné cestovce,která krachovala.Na hotelu jsme neměli slíbeného delegáta a co víc,ani žadná kniha ani informace o odletu.zoufalé..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav | 07.10.2019 19:00
před odletem jsem si objednal a zaplatil parkovné u Invie na parkovišti ve Vrapicích.V noci se mi nepodařilo parkoviště najít, tak jsem zaparkoval na parkovišti Exim tours v Buštěhradu, kde se o mě postarali a já se dostal v pořádku na letiště.Po návratu jsem požadoval zpět peníze za parkovné, které jsem u Invie nevyužil, ale bylo mi napsáno že nic nedostanu.Následně mi přišel email kde jsem měl vyjádřit spokojenost s jejich službami, což jsem udělal v neprospěch Invie. Na jejich stránkách jsem pak kontroloval jestli byla moje kritika zveřejněna, jaké bylo moje udivení, když jsem zjistil že byla moje kritika zcenzurována a místo slov Invia bylo nahrazeno CA. Nevěřte společnost, která mění názory svých klientů na jejich práci podle toho jak se jim líbí

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Luboš | 18.06.2019 17:56
INVIA Pozor na tuto cestovku, zakoupíte zájezd.. poletíte s úplně jinou CK a skončíte jinde, než bylo domluveno. Když chcete napsat recenzi na jejich stránky, nefungují pokud dáte málo hvězdiček.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarmila Ďurišová | 21.11.2018 21:46
Již v březnu 2018 jsem si objednala a zaplatila zájezd do Egypta do určité destinace. Dala jsem na radu kamarádů, kteří byli se vším spokojení. Jenže asi 3 týdny před odletem mi volala paní z PANTOUR, že nemají na ten termín let a jestli si chci vybrat jiný zájezd. Jinam jsem nechtěla, tak jsem chtěla zájezd stornovat a vrátit peníze. Měla jsem sjednané pojištění storna na celou částku. Byla to jejich chyba a storno uznali. Jenže dostat z nich peníze zpátky mě stálo mnoho telefonátů, času a nervů. Myslím, že kdybych obě cestovky co pár dní neotravovala a nepopoháněla, tak mi ty peníze nevrátí. Nakonec mi je všechny poslali více než za měsíc. A ještě informace, pokud byste se chtěli dovolat na finanční oddělení INVIA, tak máte smůlu. Mají tam jen emaily a kdo ví, jestli vám odpoví. Telefonní kontakt na ně neměla ani paní z cestovky. Takže s INVIA ani s PANTOUR už nikdy nikam nepojedu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Blue Style 30.11.2022 20:26 od Urbanová
Blue Style 22.11.2022 13:50 od Marie Sobková
Exim Tours 04.11.2022 08:30 od Gabriela
Exim Tours 30.10.2022 12:25 od Martina
Exim Tours 26.10.2022 20:53 od Monika
Poslední recenze
Orex Travel
Čedok
Exim Tours
České Kormidlo
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz