Recenze cestovní kanceláře

Mayer Crocus

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Milena Procházková | 06.06.2024 16:07
S cestovní kanceláří Mayer Crocus jezdím na poznávací zájezdy opakovaně, protože je to spolehlivá cestovní kancelář. Ráda bych ocenila velice vstřícný a empatický přístup při řešení nečekané události, která se v mém případě vyskytla. Jednání bylo skutečně profesionální. Rovněž průvodci jsou na zájezdy dobře připraveni S touto cestovní kanceláří hodláme cestovat i v budoucnu. Již nyní se těšíme na zájezd Perly severní Itálie. Milena

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Milena Procházková | 06.06.2024 13:41
S cestovní kanceláří CK Mayer Crocus jezdíme na poznávací zájezdy opakovaně, protože je to spolehlivá cestovní kancelář. Ráda bych ocenila velice vstřícný a empatický přístup při řešení nečekané události, která se v mém případě vyskytla. Jednání bylo skutečně profesionální. Rovněž průvodci jsou na zájezdech velmi dobře připraveni. S touto společností hodláme cestovat i v budoucnu. Nyní se těšíme na zájezd Perly severní Itálie. Milena

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Helena Medunova | 29.04.2024 09:59
Dobry den, v utery jsem se vratila ze zajezdu na Maltu, moc se mi tam libilo, uzasna, zvlastni zeme s neopakovatelnou atmosferou. A k tomu velice prispivala nase pruvodkyne PAVLA RENDLOVA, organizacne nas velice dobre zvladla, zaroven byla mila, ochotna a taky nas dokazala vyhecovat, coz pri prumernem veku nasi skupiny asi tak 70 let, bylo mnohdy zapotrebi a to vse s velkou davkou humoru. Uz ted se mi po teto uzasne zemi styska a moc rada bych se tam jeste vratila. K tomu vsemu jeste prispelo hezke ubytovani a skvele jidlo. Dekuji a velice pozdravuji Pavlu. Helena Medunova

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dana Čiperová | 15.08.2023 14:57
Musím ocenit práci průvodců Marka,Markéty a řidičů Filipa a Milana, kteří dokázali operativně vyřešit problémy zaplavených a uzavřených silnic,změnili program a bezpečné nás dostali do Prahy. Jedná se o zájezd NORSKÉ FJORDY v termínu 4.8.-13.8.2023.Velké díky

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václav | 28.07.2023 20:03
Naprosto skvělá dovolená v termínu 15.- 22.7. v Italských Dolomitech. Perfektní průvodkyně, výborně připravená a ochotná ve všem poradit. Velmi pěkný a dobře položený hotel, bezproblémová cesta - vysoká profesionalita řidičů. Malá vada na kráse byly celkem pozdní večeře - od 19.30 hod. což není chyba CK, v Itálii je to běžné.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavla, Jana, Petra | 16.07.2023 17:06
Poznávací zájezd Chorvatsko, červen 2023 část 2/2 Jeden večer se konala tzv. gala večeře, což spočívalo hlavně v tom, že všechny stoly spojili v jeden celek a všechno trvalo několikanásobně déle než obvykle. Delegátka odborně OK, ale organizačně to občas trochu nezvládala. Sem tam změnila časy o oznámila nám to na poslední chvíli, v Šibeniku jsme šli na placenou prohlídku kostela (5€!), který byl ovšem v rekonstrukci a celý vnitřek byl vyplněn lešením, čili k vidění nebylo skoro nic. Delegátka to ovšem musela zaregistrovat, když šla platit vstupné a neupozornila nás na to. Vtipné bylo rovněž to, že v autobuse na zpáteční cestě rozdala hodnotící dotazník a evidentně se cítila dotčená, že mnoho hodnocení bylo negativních.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavla, Jana, Petra | 16.07.2023 16:22
Poznávací zájezd Chorvatsko, červen 2023 část 1/2 Doprava byla na úrovni, řidiči OK. Ovšem ubytování a stravování bylo i na chorvatské 3*** nic moc. Zařízení pokojů starší, postele vrzaly jako o život i při sebemenším pohybu a pod mnoha hosty se i propadl rošt. Lednice na pokoji kvůli plísni a špíně naprosto nepoužitelná. Rovněž inzerovaný hotelový bazén byl mimo provoz i když už byla sezóna a navíc v něm bylo cca 10 cm bažinaté vody sloužící jako líheň komárů. Co se jídla týká měli jsme polopenzi, snídaně byly OK (švédské stoly s pestrým výběrem), zato večeře nás velmi zklamaly. Polévka výhradně z pytlíku, salát většinou jen prakticky neochucené pokrájené zelí + občas kousíček rajčete nebo plátek neoloupané okurky. Jídla samotná byla nedochucená, velmi mastná. Obsluha tragická, bez zájmu, placené nápoje k jídlu nám nikdy nenabídli.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Aneta Kubešová | 16.05.2023 10:44
Delegát se k nám nechoval úplně hezky a urážel nás, když se něco řešilo… S nějakými rodinami byl problém, ale na druhou stranu byli celkem příjemní řidiči, autobus byl pěkný a navštívili jsme pěkná místa. Celkově mi hlavně vadil přístup delegáta.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Anicka | 31.03.2023 08:42
Sardinie 2022 pobytově -poznávací zájezd září 2022, Sardinie jako samotná, pěkný ostrov, ale cestování s CK Mayer Crocus autobusem a bydlení v těch nejhorších apartmánech a je jich styl stravování vůbec nedoporučuju. Plně souhlasím s recenzí od pana Fridricha, kterou jsme si vyhledali až během dovolené, protože nám bylo divné, že by s nikdo na nic veřejně nestěžoval, navíc, když jsme si na něco stěžovali, bylo nám řečeno od delegátky, která byla s organizací trochu mimo řečeno, že lidé si stěžují každý rok, ale jak vidíme, zájezd se zase naplnil........tak je mi trrochu nejasné, proč s tím CK něco nedělá a nesnaží se o změnu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Schwarzmayerová Eva | 26.09.2022 16:45
Dobrý den. Od 12.9.- 19.9.2022 jsem se zúčastnila s CK Mayer zúčastnila zájezdu Toskánsko a Cinque Terre. Byl to velice pěkný poznávací zájezd a velký podíl na spokojenosti měl průvodce p. Vojtěch Hýnar, který byl perfektně připravený jak znalostmi tak svým milým přístupem ke všem účastníkům zájezdu, každému se snažil vyhovět ,byl veselý a vtipný a také velké díky patří i řidičům, kteří jeli a chovali se k nám skvělé. Často čtu špatné recenze na průvodce i U CK Mayer, ale tentokrát to bylo na 5 hvězdiček.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Catrine | 07.01.2022 19:50
V září 2021 jsem se s CK Mayer zúčastnila zájezdu Toskánsko a Cinque Terre a byla jsem maxinálně spokojená. Pěkné ubytování, moc pěkný program a hlavně super průvodkyně, ochotná, milá.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Fridrich | 13.09.2021 22:39
Zájezd Sardinie září 2021, NEDOPORUČUJI, ubytování katastrofa, vybydlené apartmány bez klimatizace,na fotkách asi před 10-lety, skutečnost krutě jiná, mikrovlnky, nemáte si jak ohřát stravu co dostanete, jídlo na polopenzi z nejlevnějších surovin dovezené z ČR, chleba 4 dny starý na půl týdne, pro jídlo si chodíte s hrncem jak žebrák přes půl města, vydávání stravy na ulici, hygiena při výdeji stravy žádná, kuchařka - 18-ti letá dívka bez vyučení, delegátka na úrovni účastníka zájezdu neschopná zařídit něco navíc, nudná. Bezkonkurenčně nejhorší cestovka

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Adriana | 08.07.2019 16:22
Vypravila jsem se poprvé s cestovni kancelaří CK Mayer Crocus do Italie a Švýcarska. A také naposledy. V autobuse jsme nemohli používat toaletu, přestávky na WC nám byli umožněny po více jak 4 až 5 hodinách.Ubytovaní v italském hotýlku plném pavučin s předpotopní koupelnou, kde protýkalo WC a sprcha pamatovala Tita. Polopenze nic moc. Organizace výletů strašná.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Fischer 20.07.2024 12:35 od Milan Babinec
Čedok 19.07.2024 00:16 od Silvana
Čedok 18.07.2024 10:40 od Jaroslava
Blue Style 17.07.2024 09:59 od Hana Illková
Invia 15.07.2024 19:41 od Pavlína
Poslední recenze
Ancora
Čedok
Blue Style
Exim Tours
Blue Style
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz