Recenze cestovní kanceláře

Orex Travel

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Slavomír | 08.01.2024 12:06
Dovolenku sme absolvovali v Turecku cez Orex travel, delegátka Vám poskytne fakultatívny zájazd, zoberie peniaze v hotovosti bez dokladu , a počas celej dovolenky ju nevidieť, a pri zdravotných problémoch sa určitý ľudia nevedeli zúčastniť zájazdu, ale delegátka aj s peniazmi je už nedostupná, lebo Vám končí dovolenka a musíte odletieť domov. Cestovná kancelária neberie zodpovednosť za počínanie delegátky, lebo delegátka je viazaná cez tureckú kanceláriu. Zhrniem: s takouto cestoukou, ktorá nemá dosah na externú delegátku už nidky viac nepocestujem. Nedoporučujem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucie Pavlíková | 27.10.2023 09:49
Cestovka Orex nikdy!!! Let opožden o 5 hodin od cestovky žádné info, neplánovaný přestup opět cestovka nic ač jsem tam volala. Bez omluvy a ještě nikdo nic nevěděl. Hotel 5* no max 3* špína. Objednán pokoj pro 5 osob, dostali jsme čtyřlůžkový pokoj. Delegátka k ničemu jen nabízí výlety příklad delfíny za 49e vstup a 169e plavání, sehnala jsem přímo za 40e a 110e. Na letiště Vás hodí už o 3,5h dříve. A vrchol stejný pokoj za 14000,-/osoba ale náš údajně byl lepší takže za 18000,- osoba. Nikdy více tuto cestovku!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Libor Farný | 18.09.2023 15:44
Kupoval jsem přes agenturu Invia a cestovku Orex jsem neznal, ale byl jsem se vším spokojen. Cena zájezdu super, autobusový transfer delší (ale byl jsem Alanya a to je snad nejdál od letiště), delegát v pohodě, hotel splnil očekávání 5* resort Diamond. Počasí vyšlo perfektně a Turecko se mi líbilo moc. Díky Orex i Invia. Libor Farný.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Markéta Zavřelová | 11.09.2023 10:45
Hrůza, děs! Už nikdy s touto CK. V systému vedena vystornovana osoba, avšak my ne. Na letišti nás velice upovídaná paní poslala na konec fronty s tím, že to vyřeší na závěr. Zaplacených 7 nocí, absolovovano 6. Odjezd na letiště příliš brzy, 2 hodiny jsme čekaly než se otevře odbavení. O času transferu jsme se dozvěděly pouze 4 hodiny předem. Této CK se už navždy vyhnu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Picura Ivan | 09.09.2023 09:54
Teď jsme se vrátily Byly jsme velice spokojeni. Dobře vše zorganizovamo

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marek Benát | 28.02.2023 21:27
Byl jsem vloni Turecko - Alanya hotel Drita a za ty peníze to bylo vážně super. Letos pojedu znovu asi s Orex Travel, ale rád bych někam blíže letiště, protože jsme jeli asi 90min busem, to mi trošku vadilo, ale jinak spokojenost veliká.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lukas Papirek | 28.11.2022 14:17
Vloni jsme si poprvé koupili zájezd od CK Orex Travel a byli jsme maximálně spokojeni. Měli jsme nejdříve obavy, protože jsme byli zvyklí cestovat s jinou CK a s Orexem jsme jeli úplně poprvé. Všechno ale dopadlo skvěle. Proto jsme objednali i letos. Letěli jsme do Turecka (Side) - delegátka na letišti i v hotelu super! Dokonce jsme dostali v hotelu i lepší pokoj než jsme měli zaplacený - bylo vidět, že hotel s cestovkou má dobré vztahy. Můžu vřele doporučit.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Novotný | 05.04.2022 17:09
Orex nabízí ubytování, fota v hlavní budově a nakonec jste ovšem ubytováni o půlnoci ve viladomech, což neodpovídá smlouvě, reklamace neuznávají. Nespolehlivá CK. Pozor, jenom problémy.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václav Novotný | 12.10.2021 11:17
S CK Orex Travel jsem byl jednou v Turecku a vše to odpovídalo. Příště pojedu opět s nimi a nebo s Invií. Václav Novotný.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Michaela Fléglová | 14.09.2019 10:50
Jeli jsme s tou to cestovní kanceláří i přes nějaké negativní recenze a byli jsme mile překvapeni, organizace super, delegát pan Maroš byl milý, vtipný a ochotný a i když jsme jeho služeb nemuseli využít, musíme jen chválit.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Exim Tours 17.05.2024 11:23 od Ivana Ž.
A-Z Tour 14.05.2024 15:08 od Pavel Papesch
Exim Tours 09.05.2024 07:23 od Ruzena Hlavacova
Invia 06.05.2024 09:45 od Jaroslav
Invia 26.04.2024 17:15 od Slávka
Poslední recenze
Blue Style
Čedok
Čedok
DER Touristik CZ
České Kormidlo
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz