Recenze cestovní kanceláře

Nev Dama

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Marcela | 31.08.2022 17:59
Dobrý den skvělá spolupráce s pracovníkem prodeje panem Filipem K. Děkuji za velkou vstřícnost a příjemné a rychlé vyřízení zájezdu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Milan | 24.08.2020 14:06
Hrůza. Poptal jsem u nich letní dovolenou. Musel jsem obratem uhradit 600 Kč jako poplatek za prověření dostupnosti. Po 3 dnech mi oznámili, že bohužel poptávaný hotel již je vyprodán. Tak jsem ihned poptal jiný hotel, který na jejich webových stránkách byl jako stále volný. Za další den opět oznámení, že je hotel již vyprodán a ihned nabídka byla smazána z jejich stránek. Chtěl jsem tedy vrátit poplatek 600 Kč s tím, že mi bylo řečeno, že ho obratem obdržím. I přes veškeré urgence jsem do této doby poplatek zpět neobdržel, takže to musím řešit přes ČOI. Bohužel jsem si myslel, že když je tato CK součástí CK Fischer, že bude profesionalita na prvním místě. V každém případě nikdy více s touto CK .....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Roman | 18.02.2020 19:41
Zimní dovolená Orso Bianco Aprica. Pokud Vám stačí teplo a zvyknete si všude, tak budete spokojeni a bude se Vám to nakonec líbit, jak nám někdo řekl od Nev Damy na začátku dovolené. Vybavení a kvalita ubytování je totiž na úrovni vybydlené ubytovny, Jen koupelny snesou nějakou známku za kvalitu.Jinak fakt bída. A to snesu hodně. Přitom na parkovišti žádný špatný auto. Ale je to prostě tak, že Nev Dama nabízí v Aprice k bydlení pouze neurčitě jisté privátní apartmány, ale nikdo vlastně neví kam a kde bude bydlet. A pokud chcete ubytování změnit nemáte již nárok, max. storno. Takže se nakonec všichni sejdeme v nejhorším domě v Aprice Orso Bianco :-). Protože to je pro cestovku nejlepší a určitě finančně nejvýhodnější. Pro klienta však velké rozčarování :-(. Nakonec abych jen nehanil, pozitivum bydlení, bohužel jediné, je umístění kousek od nástupní stanice lanovky. Je to prostě velká fífárna od cestovky a pokud si neujasníte tyto věci předem, po zaplacení od Nev Damy nečekejte již žádné slitování. A ještě jedna věc, celé jednání i nabídka tohoto typu ubytování od Nev Damy mě prostě uráží, myslím si, že jsme již v Evropě jako národ dále. Pro většinu evropanů, by toto ubytování bylo naprosto nepřijatelné. Tak proč nám je to stále nabízeno!! Doprava 100% jeli jsme vlastní. :-)

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zdenka Podolová | 01.02.2020 21:05
Ubohost ze strany prodejce-slečny, která nám ochotně a okamžitě přehodila Nassfeld za Livigno, které jme požadovali, ale neřekla, že jde jen o oblast Livigna a ne o samotné středisko, tak jak jsme chtěli. Dnes 1.2.2020 jsme se ocitli cca 15 km od Livigna v malém, ne roztomilém a zapomenutém hotýlku u cesty. Naproti 1 obchůdek přes frekventovanou cestu. Je to nekorektní jednání ze strany pracovnice, která prodala s úsměvem zájezd, ale nerespektovala naše požadavky. Jsme znechuceni tímto jednáním, už nikdy více tuto cestovku. Zdenka Podolová a Milan Holub, Olomouc

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Věra Prášilová | 17.08.2018 19:31
Za nemalý příplatek mi byl přislíben výhled z hotelu na jezero(Lago di Garda,2018),vše zapsáno ve smlouvě i voucheru.Po příjezdu do hotelu mi bylo zděleno,že cestovka žádný slibovaný výhled neobjednala,dostala jsem přízemní bungalov s výhledem do nikam.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Blue Style 30.11.2022 20:26 od Urbanová
Blue Style 22.11.2022 13:50 od Marie Sobková
Exim Tours 04.11.2022 08:30 od Gabriela
Exim Tours 30.10.2022 12:25 od Martina
Exim Tours 26.10.2022 20:53 od Monika
Poslední recenze
Orex Travel
Čedok
Exim Tours
České Kormidlo
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz