Recenze cestovní kanceláře

Fischer

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Petra | 22.11.2022 20:41
Byla jsem v létě 2022 s Fischerem v Egyptě. Hnus jiným slovem se to popsat nedá. Plíseň, odpadky ve skříních, špína. Museli jsme si sami najít jiné ubytování. Za které jsme si připlatila. Po podání reklamace přišlo oznámení, že bylo v naprostém pořádku.( Přidala jsem i fotky toho hnusu) a reklamace byla zamítnuta. S Fischerem už nikdy a ani nikomu nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Štěpánka Černochová | 10.11.2022 17:39
S CK Fischer jsme byli 2022 září v Turecku.Melo jít o 5* hotel cena na 7 nocí byla za osobu 26290 s příplatkem za lepší pokojbez pojištění.Hotel byl špinavý, nedostatečná nabídka stále opakujících se jídel jde šlo hlavně o polotovary.Nabidka nápojů obsluha prostě šílené.Absolutne nechápu jak může Fischer nabízet takový hotel a za takové peníze.Cestuji 20 let několikrát za rok tohle jsem viděla poprvé.Na reklamaci ke které jsem dodala veškerá videa z jídelny, barů,pokoje který jsme měli mi bylo řečeno že CK neshledala nic co by nebylo normální.Takze CK absolutně absolutně je jim jedno co prodávají.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Monika Donátová | 06.11.2022 17:39
S Ck Fischer už nikam..V Turecku po 2,ale s nimi už ne.,hotel Sunstar Beach 4 hvězdy,absolutně ne.Vůbec asi nevědí,co prodávají,jiné info v katalogu a realita dost děsná,neodpovídalo ani 3 hvězdám bez All Inc.Při reklamaci jen prodlužování a nic neuznali..Nejhorší dovolená a hlavně jednání Ck..Nespokojených klientů bylo hodně,své ví i delegátka,ale náprava žádná..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Daniela | 02.11.2022 11:51
Dobrý den ,právě jsem strávila s dcerou a přátely týden na Lanzarote a musím Fischeru moc poděkovat ,vše bylo naprosto bez komplikací,tak jak bylo vše předem domluveno ,tak to i bylo ,delegát velmi příjemný .Prostě vše bylo super.Byla jsem s Fischerem na dovolené podruhé a nemůžu si stěžovat na nic.Jen tak dále ,přeju Fischeru ,ať se mu daří!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Erika Valovà | 02.11.2022 10:27
CK Fisher už nikdy. Podávají lživé informace. Při reklamaci jsme dostali za zájezd pro 9 lidí 1600 Kč. Prý nevidí důvod k reklamaci. Bydleli jsme týden na smetišti a veřejném koupališti. Samozřejmě se dušovali, že Aqua park je pro veřejnost nepřístupný. Jídlo celý týden stejné, studené. Teplá voda na pokoji vůbec netekla. Prostě noční můra.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jan Čermák | 27.10.2022 11:44
Dovolená hotel Yadis Djerba 10/22. CK tvrdila že se jedna o kovy hotel, není tomu tak, je rekonstruovány. Recepce, restaurace super. Pokoje ujdou, chodby katastrofa. Po chodbách lezou šváby. Personální se tomu směje, Delegat nechce řešit a sprosté na vás řve. Hrozná úroveň delegáta. Musíte si doplatit za ubytování při stěhování z 5* hotelu do 4* hotelu a zároveň opět zaplatit pobytovou taxi. Samo se dopravit do hotelu. Takže opět vicenaklady. S Fisherem už nikdy nikam nepoletime!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Sabina | 19.10.2022 14:26
Fisher je úplně nejhorší CK! Nechtějí připustit chybu při reklamaci ,radši napíšou 100x jak jim je to líto než aby vrátili 5tisic ...neskutečný ,delegátka na stížnost reaguje slovy:bla bla bla..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alexandra | 11.10.2022 14:56
Fischer radšej nie!!! Dovolenka v auguste 2022.CK Fischer prezentujú päť hviezdičkový hotel ako super luxus. Ostali sme v úžase. Všetko ošarpané vaňa, batéria, neodtekala voda z vane, chladnička sa rozpadla - starožitnosť, klimatizácia hrdzavá. Izba jednoduchá . Celková hygiena- navyhovujúce!!! Neupratujú každý deň-WC, nevymieňajú uteráky, neumývajú podlahu.V reštaurácii ráno čakáte na kávu príliš dlho, personál neochota-jedlo fajn, mali sme si z čoho vybrať. Večer zabudnite na biele obrusy, obrúsky. Počas nášho pobytu ani raz neumyli podlahu v reštaurácii dnu ani vonku. Dovolenka nás vyšla pre 5 dospelých a tri deti skoro 8 000 eur. Reklamáciu nám zamietli, že je neopodstatnená. Presne, že nie je 5 -ka ako 5-ka.....Radšej už nie s CK Fischer.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavlína | 02.10.2022 16:57
Fischer NEDOPORUČUJI!!! Na pobočce vychválena destinace vč. hotelu, který má mít údajně 5 hvězd. Při příjezdu na hotel špína, neochota personálu, v restauraci špinavé příbory nebo nebyly vůbec, uklízečka za celých 12 dní doplní pouze toaletní papír a 1x ručníky. Dovolená nás vyšla pro 2 osoby 70.000,-Kč!! Při reklamaci nám řeknou, že není 5 hvězd jako 5 hvězd a dál se s námi nikdo nebavil. S touto cestovkou už NIKDY!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Šárka | 30.09.2022 21:25
Maximální spokojenost.Letní dovolená s CK Fischer splnila vše,co jsme si od letní dovolené v Egyptě představovali.Určitě tuto CK opět příští léto navštívíme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zuzana Mádrová | 29.09.2022 16:50
Dobrý den, Byli jsme na dovolené teď v září 2022 na Kanárských Ostrovech..s cestovkou Fischer.. Bála jsem se ,podle tech recenzí, co tady lidi píšou... Musím říct a pochválit naší paní delegátku Vlastu Martincovou,která byla pohotová od první chvíle, co jsme dorazili na letiště ve Španělsku.. Druhý den hezky vysvětlila výlety, byla ochotná, pohotová, diky ni jsme dali tři výlety a moc se nám líbilo.. Mimochodem jsme byli na hotelu Don Manolito Puerto de la Cruz.. Hotel taky hezký, kdo má rád klidnější ubytování. Takže za mně a za manžela..palec nahoru ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zdeněk | 17.09.2022 16:40
Před odjezdem jsem se informoval v CK Fischer, zda jsou nějaké zásadní požadavky na oblečení na pobyt v Egyptě bylo mi sděleno CK že není žádné omezení. Opak byl však pravdou, při první návštěvě večeře v restauraci , jsem nemohl jít na večeři, neměl jsem dle jejich dress codu- dlouhé kalhoty a pevnou obuv .Protože jsem jel za teplem a v CK jsem se informoval , nebral jsem si žádné dlouhé kalhoty a proto mi nezbývalo nic jiného než si koupit kalhoty . Obchůdek nabízel jen tepláky, nezbylo mi nic jiného než si zakoupit tepláky . Bylo to pro mne velmi nekomfortní ,chodit po dobu celé dovolené na večeři v teplákách. Byl jsem zklamán pláží, krásná písečná dlouhá pláž , ohraničená provazem- nesmí se zde koupat , z hotelové pláže se muselo docházet minimálně 200 m ke koupání. Tak že veškerý komfort all- inclusive na pláži jsem si moc neužil .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 15.09.2022 07:41
Dobrý den, musím soulasit, že Fischer se chová naprosto amorálně. Nalákali mě inzerát hotelu v SAE, kde mělo být 6 restaurací, výborná úroveň all inclusive. Nakonec z 6 byla restaurace 1 a na konci zájezdu přes neustále se opakující menu a nízký výběr především ovoce se nám ani na jídlo chodit nechtělo. Když jsem inzerát a zájezd reklamoval, potají jej změnili a dělali jako že nic. Za mě to jsou podvodníci, již s nimi nikdy nikam nepojedu. Kdybych tu měl vše rozepisovat, co nefungovalo, byla by hodně dlouhá recenze. Byla to má nejhorší dovolená a nejhorší cestovka. M

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kamila | 05.09.2022 22:42
Nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy s touto CK nespolupracujte. Opakovaně velmi špatná zkušenost zaplacené částky za služby které nebyly provedeny s přitom deklarované reklamace nulová je nutno vše řešit přes právníky. Absolutně nedoporučuji služby i Fischer nikdy více s touto CK zklamali ve všech oblastech

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Georgina | 04.09.2022 22:01
Fischerem nedoporučuji cestovat, jeli jsme na Mallorca, přijeli jsme na Hotel (MARIANT), a první dojem byl špatněj, jako první, drzí recepční. Pak tam byly pokoje, které extrémně páchnuli, nemluvím o stěnách, které byly nejspíš z papíru, a ještě jsme menohli stát, kvůli rušním sousedům, kteří neustále měli puštěnou televizi. Volali jsme na recepci, ať něco udělají že to už dál nejde, samozřejmě se na nás vykašlali... Jídlo bylo odporné, a do bazénu jsem nevlezla, abych nechytila nějakou bakterii, kvůli tomu jak vypadal. Měli jsme Allinclusive, to ale bylo zbytečné protože jsme měli jenom bar, ve kterým nic nebylo. :( Jinak bylo hezké prostředí, jenom to že bylo hodně pro turisty. Ten hotel mě ale hodně zklamal. Pak nás pro skončení zklamal delegát Fischera, který samozřejmě byl nafoukaný, nejspíš bůh...a s ničím nepomohl.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alena12 | 04.09.2022 11:23
Nikdy viac oklamali nás v CK že budeme mať bezlepkovú stravu čo hotel také neposkytoval tak som celý týždeň aj s dcérou hladovali v Turecku .Delegát 0 bodov .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucie H. | 04.09.2022 08:50
Byli jsme s Fisherem už počtvrté, tentokrát na Korfu hotel Roda beach a velká spokojenost, při podpisu smlouvy jsem odmítla připlatit za "lepší" pokoj, nakonec měl nějaké mouchy, stejně v pokoji pouze spíme, takže jsem neřešila... Byla cítit silná sezóna, takže opravdu hodně lidí, personálu naštěstí dost, nechyběl jim úsměv na tvářích a skvěle se o nás staral. Z prvu mi bylo líto, že měla delegátka vyprodané výlety, ale užili jsme si to i na pláži. Popř kousek v blízkém městečku je autobusová zastávka ☺️ Křišťálově čistá voda, jen pozor na ježky. Jídlo luxusní, navíc celý den je možnost navštívit palačinkárnu a dát si ji třeba se zmrzlinou nebo na slano. Rezort je to ohromný, je možnost minigolfu, tenisu, fotbalu, venkovní posilovny, jógy, pilates, cvičení v slaném venkovním bazénu, večer dětská diskotéka a po ní muzikály (Mama mia, Aladin, Lví král...) Opravdu jsme si dovolenou užili!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Mária | 29.08.2022 16:02
Boli sme s CK Fisher na Mallorke od 30.7-06.8.2022 a boli sme spokojný.Po prílete na letisko v Palme nás čakali delegátky ,ktore nám dali obálky s informáciami a nasmerovali nás na transfery do hotelu,ešte pred odjazdom autobusu kontrolovala delegátka podla zoznamu či sme všetci a dala nám ešte informácie na cestu,ubytovali sme sa v pohode aj Ked ovládáme iba pár anglických slovíčok,recepčná Bola skvělá.Další deň bolo stretnutie s Delegátkou Terezou,ktora bola velmi milá a ochotná ,poznala okolie odporučila nám výlety v okolí a výlety s Českou sprievodkyňou , , a hlavne vždy nám zvyhla telefón,Ked sme nieco riešili...???? Aj odlet prebehol v poriadku,na letišti u prepážok odbavenia bol delegát.????Hotel odpovedal fotkám na webu.. každý deň nám upratovali izbu,menili ručníky takže za mňa dovolená Bola skvělá.Cena a služby odpovedali cene ????.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dagmar | 25.08.2022 19:52
S Fischerem už nikdy více, zaplatili jsme si přes Fischer ubytování ve 4* hotelu v Caorle. Zájezd na 2 noci pro 2 lidi stál 9500. Doprava vlastní. Přijeli jsme na hotel a poslali nás zaparkovat auto asi 800 m od hotelu, přesto, že inzerovali, parkování u hotelu. Ok, to bych ještě zkousla. Na večeři nás vyhnali kdesi do patra do jídelny, kde nabízeli 3 druhy těstovin a studené maso a to se stále opakovalo jak na oběd, tak na večeři. Pak jsme měli chemické pití z automatu neurčitého původu. U pokoje naše terasa vypadala jako výběh pro prasata. Tak jsme si stěžovali u fischera, ale bylo nám řečeno, že podmínky smlouvy dodrželi a víc je v podstatě nezajímá. Fuj už nikdy ...????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jitka11 | 22.08.2022 10:17
Komunikace s CK otřesná, dokud zájezd nemáte zaplacený, neustále z CK volají s nabídkami, v momentě, kdy zaplatíte, jakoby se po CK slehla zem. Nezájem. Po příletu pokoj s výhledem na bodláky, kabely, smetiště. Skvělá delegátka - děkujeme Kateřino! S CK Fischer nikdy více!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka s manželom | 14.08.2022 21:07
Maximálna spokojnosť s cestovnou kanceláriou.Veľmi rýchle vybavenie celeho zájazdu, všetko prehľadné, komunikácia na ozaj vysokej úrovni...Nám sa stala situácia,že sme museli odísť skôr z dovolenky a poisťovna v spolupráci s touto cestovnou kanceláriou veľmi rýchlo reagovali na môj problém a do pár hodín mi všetko vybavili, zariadili a maximálne vychádzali v ústrety.. Určite všetkým odporúčam túto cestovnú kanceláriu

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jan s rodinou | 13.08.2022 19:03
Dobry den, vcera jsme se celá rodina vrátila z Bulharska kde jsme byli ubytování přes Fisera s plnou penzi v hotelu Marvel,který ma čtyři hvězdy.Chtěl bych vam touto cestou říci,ze to byla pro mě nejhorší dovolená .čtyři hvězdy odpovídají pouze dvěma hvězdám ,všude bordel špína ,pokoje jak na intru.Přijeli jsme na hotel po obede ,nárok jsme měli az na večeři ,poslední den kdy jsme měli odletět az ve 22 hod jsme měli nárok pouze na snídani .Měli jsme pokoj s přistylkou které nebyla připravena a kdy jsem roztahoval křeslo na kterou nám byla přistylka dodelana tak jsem se skoro pozvracel ,kdyz jsem viděl jak křeslo prochcany. V jídelně stoly byli jak lepidlo.No proste humus!!A tak bych mohl pokracovat dal.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Aleš s rodinou | 09.08.2022 08:39
Kvalita služeb od CK Fischer je žalostná. Nedoporučuji žádným klientům, aby si od nich zájezd kupovali. Budou po návratu z dovolené velice zklamáni a nevymohou jako kompenzaci nic. Na dovolené na Krétě mají zcela nepoužitelného delegáta, který nevěděl nic ani o místě kde byl, ani nic o výletech. Nabízel jenom auto k pronájmu. Doprava byla zpožděna o 8 hodin, CK se zřekla zodpovědnosti, oni přeci za nic nemohou. Výlety, které jsme si zakoupili, k překvapení opět bez zodpovědnosti Fischer, oni je přeci jenom prodali, oni je neorganizovali,.... A tak by to šlo do nekonečna. Vyhněte se této velké cestovce, je to děs a hrůza!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zdeněk | 06.08.2022 20:49
Toto není cestovka, ale loterijní služba! Zaplacený zájezd na týden za cca 60 000 Kč pro 2 osoby zrušeny 2 dny před odletem. Byla nám nabídnutá alternativa ve stejném termínu, když si doplatíme ještě 10 000 Kč. Dopoledne jsme doplatili peníze, večer přijde info, že není kapacita!! Peníze vaše peníze má v blokaci loterijka Fisher, až na 14 dnů a vy si dělejte co chcete. Toto je realita této společnosti! Je mi z nich zle!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Krátká Dana | 04.08.2022 15:43
S Ck Fischer jsme nebyli vůbec spokojeni. Jednání delegátů na bodu mrazu, žádná nabídka, žádné doporučení výletů, atd. Jedno velké zklamání ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronika Heřmánková | 04.08.2022 08:54
Zakoupeni zajezdu probehlo v poradku,slecna na pobocce mila a vstricna.Kamen urazu byli delegati.Nebo spis nebyli,protoze jsme za celou dobu zadneho nevideli.Vse jsme si museli zarizovat sami,na schuzku jsme dorazili o 2 min dele a uz tam zadny nebyl,cekali jsme na nej a nic. Absolutni nezajem o nas,nikdo se po nas neshanel.To same na zpatecni ceste, po delegatovi ani pamatka,ani na letisti.Nikdy jsem se s takovym pristupem nesetkala,vzdy byl delegat na letisti i pri odletu.Neumet se domluvit,tak nevim,co bychom tam delali. Za takove penize bych ocekavala alespon minimalni zajem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jana Bendová | 02.08.2022 12:42
Výlet do Egypta La Rosa Waves, jedno velké zklamání, 4 *hotel????, odpovídá 2*, zaplatíte si pokoj směrem k moři, dostanete opak, v hotelu se krade, špína, jídlo jedna velká katastrofa. Po příjezdu jsem hned informovala CK Fischer a popsala situaci, ze stran CK Fischer je vše v pořádku, vše řešit s delegátem, ten bohužel nestíhal, řešil stížnosti a potíže klientů,co tam s námi byli. Za mě neprofesionální jednání, klamání klientů( foto nabídky neodpovídá skutečnosti)mé doporučení:CK Fischer, jeďte se do toho pekla podívat, nafoťte skutečnost a pak to nabízejte lidem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dušan | 31.07.2022 18:40
PROČ CESTOVAT S CESTOVNÍ KANCELÁŘÍ??? Dovolím si úvahu a platí prakticky na všechny CK, speciálně na Fischer. Cestovali jsme na Mallorcu. Při zakoupení zájezdu jsem nezískal žádné informace navíc, které bych se nedočetl, převážně z jiných zdrojů než od CK. Lépe řečeno, zakoupení proběhlo on line a vlastní komunikace byla hodně náročná, reakce na nějaké požadavky, jejich vyhodnocení a doporučení vhodného zájezdu a podobně, to neproběhlo. Prostě rychle si sám vyber, objednej a zaplať. Nějaká přidaná hodnota CK nebyla.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 31.07.2022 14:24
Už nikdy zaplatili jsme v úterý 80tis v neděli přišel email nepotvrzení rezervace hotelu 2x jsme volali psali a po týdnu se nám ozvali že si máme doplatit jiný hotel nesouhlasili jsme nakonec čekáme na peníze už 4 dny

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina | 28.07.2022 13:52
Standardní dovolenou do 4hvězdičkového hotelu Providence na ostrově Ischia jsem zakoupila v květnu 2022 přes Internet. V půl deváté ráno jsme skončily s 15kg kufry v na letišti v Neapoli, bez jakýchkoliv informací. Prý transfer do hotelu není v ceně. Dopravu na trajekt a do hotelu jsme si musely zajistit samy, naštěstí se domluvíme. V průběhu pobytu se nám podařilo spojit s delegátkou a ta nám zajistila za poplatek 80Euro na 2 osoby transfer zpět - trajekt a autobus. Bylo mi řečeno, že jsem transfer ani služby delegáta nepožadovala, prý jsem chtěla jen letenky a ubytování. To je přeci jasné, chtěly jsme se s kuframa proběhnout po Neapoli a na ostrov pak doplavat...Hotel i vše ostatní bylo bez chybičky. Chováním CK jsem znechucená.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Adéla | 28.07.2022 03:04
Co se týče CK Fischer, tak jedna velká katastrofa! Jsme dvě mladý holky, který se rozhodly vycestovat poprvé samy, tak jsme k tomu zvolily českou cestovní kancelář. Bez našeho nátlaku, bychom pokyny k odletu neměli ještě teď.. Po příletu na Maltu o nás delegátka absolutně nevěděla a ani jsme ji nezajímaly. Naštěstí o nás věděla paní na letišti na Maltě, tak nám domluvila odvoz, i když to mělo byt automaticky! Za to kolik cestovní kancelář dostala od nás peněz, tak pro nás neudělala nic. Za nás je to absolutně neprofesionální chování a už v životě s touhle CK nikam neletíme!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Valeria | 20.07.2022 20:41
Už nikdy. Po příletu bordel, čekalo přes 500 zákazníků a delegáti ani neměli seznamy kdo kam jede, všude zmatky, malém nás zapomněli na letišti a vuala- odmítnutí žádosti o kompenzaci protože všechno proběhlo jak mělo a je naše chyba ze jsme “přeslechli” naše jména když to četla ze seznamu ( který ani nemela, ale nevadi ). Rozhodně ne

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václava | 16.07.2022 22:24
S CK Fischer velké zklamání a bezmoc. Dne 29.6. 2022 jsme zaplatili zájezd a obdrželi „Odsouhlasení smlouvy“, s textem: „CKF je povinna Vám sdělit, zda došlo k vyžádání požadované služby ubytování nejpozději do pěti pracovních dnů od podpisu této smlouvy. " Zájezd nešlo jinak zajistit, než zaplacením, byť byla zajištěna pouze polovina služby, letenky. S CK jsme měli dobré zkušenosti, vyhrála důvěra. Do. 4.7., jsme neobdrželi zprávu, proto jsme celý den volali do CK. Telefon nezvedali. Večer píšeme dotaz, zda je potvrzené ubytování, za týden je odlet. Odpověď : „Urguji, budu Vás kontaktovat. Do 7.7.2022 se nic nedělo. Další mail, CK odepsala, že dá během dne vědět. Celý den nic, telefony nebrali, večer zpráva, ozvou se dopoledne. 8.7. Dopoledne nic, voláme, máme počkat ještě hodinu. Po hodině nic, posíláme dotaz, zda je možné zájezd zrušit. Odepsali, že je hotel obsazený.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petra | 14.07.2022 18:41
S CK Fischer už nikdy???? Jsou to lháři!!!Zájezd jsme objednali s dostatečným předstihem, záloha zaplacena již začátkem března. 5 dní před odletem jsme se dozvěděli, že nám změnili nejen čas odletu na dovolenou (a to 3x za sebou), ale že pro nás nemají zajištěné letadlo ani zpět domů. To co potvrdili jeden den, druhý den už neplatilo. Výmluvy typu let zrušili byli nemístní, jelikož námi objednané lety odlétali. A to dokonce na čas. Nakonec nám nejen změnili čas, ale i místo odletu. Opět stejná výmluva. Váš let zrušili, z Burgasu v ten den nic neletí. Ještě na hotelu jsme zjistili, že tomu tak není. Delegáta jsme viděli pouze jednou jedenkrát. Nabízejí půjčení auta, ale delegát o této službě nic nevěděl. Nebo nechtěl vědět. Těžko říct.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 14.07.2022 17:10
Našiel som si zájazd na Kapverdy cez Fischer, rezervoval som si ho, vybavil si 2214 EUR , hotel pre psov, dopravu z Blavy do Prahy a krvopotne dovolenku v práci na daný termín. Následne som zájazd uhradil, inak by som dostal od fischeru pokutu vo výške 30 % cca 660 EUR . Po hodinke mi napísali nech im pošlem č. účtu že sa pomýlil systém v cene a že mi vrátia peniaze. Už piaty deň som bez peňazí a neviem si v práci vybaviť nový termín dovolenky. Tento rok budem bez dovolenky vďaka cestovnej kancelárií Fischer.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin Harold | 06.07.2022 02:53
Peklo na zemi s CK Fischer, s 15 měsíčním miminkem vás ubytují v díře ve zdi na 14 dní a nikoho nezajímáte.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
AliNet | 04.07.2022 19:48
Bez zardění posouvají odlety do cílové destinace, čímž vám seberou den z dovolené. Delegát neví nic o místě, kde by měl poskytovat služby, neví nic o výletech, nezná ceny, ani kam se jde, není schopen zajistit dopravu, kterou neustále mění. Prostě katastrofa. Nedoporučuji služby CK Fisher. Nemohlo by to být horší.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Miroslav Janda | 01.07.2022 18:05
12.6.-19.6.1922 jsme CK Fischer byli na pozn.záj.na Sicilii s naprostou nespokojeností s touto CK.Zájezd zakoupen v prodejně CK v Ústí n.L.a vůbec jsme nebdrželi před odletem bližší program zájezdu+další pokyny.Jednali s námi jako bychom jeli na pobytovku. Podrobnosti nám přeposlali ostatní účastníci v průběhu.Franšíza Fischer nám nejdřív poslala mail bez přílohy,po 2denní marné korespondenci jsme museli do prodejny,kde nám dali podklady k letu, ale k zájezdu ne.Na mou nespokojenost prodejna i franšíza reagovali,že za nic nemohou,že jde o technické problémy,ale že by se třeba omluvili je ani nenapadlo.Tvrdí,že nám vše předali,což je lež.Lhali i k letu-limit zavazadla uvedli 15 kg,ostatní účastníci dostali 23 kg+všechny podrobnosti zájezdu.Po negativním hodnocení v dotazníku,neuznali jakoukoli chybu o omluvě ani nemluvím.S touto CK nikam nejezdit a najít si lepší a odpovědnější.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
václava | 01.07.2022 16:47
Také chci varovat před cestovní kanceláří Fischer. Chtěla jsem kompletní nabídku dovolené. Dostala jsem nabídku, ale po zaplacení zálohy a potvrzení smlouvy si vzpomněly, že v ceně zájezdu není transfer a chtěli doplatit dalších 5 tis. Kč. Řešila jsem až přes Českou obchodní inspekci. S takovým jednáním jsem se u cestovní kanceláře ještě nesetkala. Takže již nikdy!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alexandra | 26.06.2022 13:53
Hotel Elitsa Bulharsko Zajezd jsme si kupovaly na pobocce na cernym moste.Priplacely jsme si na lepsi pokoj.Dorazily jsme na hotel a vubec to nevypadalo jak na fotkach.Mely jsme pokoj primo u odpadkach takze byl vsude smrad.Kdyz jsme to chteli resit tak nam nabidly pouze to ze bysme si musily priplacet denne 1100kč za lepsi pokoj.Jidlo bylo odporne, nedovarene a vecne studene.Bar zaviral o 45min drive nez mel.Obsluha sotva mluvila anglicky takze se tam nedalo doruzumet.Delegat nam nabizel zajezd do turecka tak jsme to chteli snim osobne skonzultovat.Takze nam rikal ze za 10min bude u nas.Nakonec jsme cekaly na nej 30min a pak nam rekl ze nas hledal v jinem hotelu 160km od nas.Takze ani nevedel kde jsme.Pak nam rekl ze za nami prijede misti bulhar aby to snamy vyjedla a ze nam odpoledne zavolam a ujisti se ze u nas byl.Nikdo za nami neprijel a ani se nikdo neozval.To bylo na posled co jsme s delegatem byly v kontaktu.Byla to prvni dovolena s CK Fischer a posledni.Nedoporucuji!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 19.06.2022 18:58
Fischer NEBRAT!!! Zaplatili jsme 1.5 měsíce dopředu zájezd za 65 000kc na určené místo kde jsme chtěli (Sardinie Orosei) 20h před odletem nám volala paní z cestovky že je na hotelu stop stav že nás na hotel nevezmou. Nedokázala říct proč, když jsem na hotel volal normálně nám nabídli pokoj v daném termínu. Dostali jsme náhradní zájezd do Budoni, po příjezdu jsme zjistili že je to tu naprostá katastrofa. All inclusive úplně směšné jen pivo a nealko, (piva 2dcl) Studené jídlo a to i oběd, večeři. Pláž kamenitá cca 600m od hotelu. Dle informací hotelu tady stojí pobyt na týden bez jídla 8000kc. + letenky sem 17 000kc Takže za 65 000kc nás FISCHER pěkně natáhl. Naposled tato trapná cestovka!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
IvaIva | 06.06.2022 16:05
U CK Fischer( New Dama) jsem si zaplatila zájezd do Egypta, vše bylo super do té doby, než se zkomlikoval náš odlet. 3 dny před odletem mi náhle zemřela maminka a když jsem prosila u CK změnu termínu ( jakýkoliv pozdější termín a jakákolik destinace), tak mi napsali, že změna termínu není možná, pouze 100% strono. A to jsem se musela několikrát připomínat, žádná snaha vyjít vstříc. Do té doby, než zájezd zaplatíte, tak vám volají, dávají možnosti, po zaplacení zájezdu žádná snaha pomoci! Takže za mě už nikdy více, nedoporučuji tuto CK. V případě potíží, vás s klidem hodí přes palubu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Soňa Berky | 25.05.2022 21:26
S cestovní kanceláří Fischer jsme to měli složité.Nejprve jsme o zájezdu mluvili s jednou paní (nechci zmiňovat jméno).Že začátku byla komunikace v pořádku,ale později to byl vyloženě problém.Pani věčně nebyla v práci a nebo prostě,, neměla,, čas.Na každý můj požadavek (týkalo se to svatby v zahraničí) jsem slyšela nejde zařídit a podobně. Nakonec jsme zjistili, že nám ani neudělala reserve pokoje a letu. Vážně jsme uvažovali o změně agentury.Takové chování je špatné.Pak jsme ale začali jednat z paní/slečnou Nikol Kolářovou. Komunikace naprosto perfektní. Zařídila nám úplně všechno a ještě věci navíc. Těším se na úžasnou dovolenou a svatbu mích snů. Tímto chci paní/slečně Kolářové z Bruntálské pobočky Fischer poděkovat. Více takových zaměstnanců.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eva Eva | 23.05.2022 16:20
V letech 2018 a 2019 jsme letěli s CK Fischer a byli jsme spokojeni, jejich delegátka na Madeiře byla vysoce profesionální, takřka nepřekonatelná. I poptávala jsem u nich další zájezd před 14 dny. Napřed 2x na chatu (prý jsou online, ale nikdo tam nereaguje), pak mailem na 2 různých brněnských pobočkách. Dosud se nikdo neuráčil ani zareagovat, nicméně jejich reklamy mi do spamu chodí pravidelně. Když čtu recenze níže, asi je dobře, že mi neodpověděli. :-D Mimochodem, správce tohoto webu chce před odesláním rezence alespoň 1 hvězdičku u každé položky, jinak se zde nezobrazí nic. Tož jednu dávám, ale nula zůstává nulou. Cestu k moři jsem zařídila jinak a této cestovce už opravdu vydělat nedáme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav | 19.05.2022 19:22
Ještě jsme ne odleteli a Už nás FISCHER poškodil,zakoupil jsem pro rodinu zájezd do Turecka, Mám zaplacene pojištění vč zdarma rušit měnit 30 Až 45 dní před odletem,FISCHER chce po mě storno popltky za to Že chci zrušit dceru a vnuka ze zájezdu a ještě kompletní zaplacené pojištění ruší i těm kteří chtějí odletět

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav studenka | 19.05.2022 19:11
Cestovní kancelář FISCHER Je hrůza des, do kdy tato cestovka bude poškozovat klienty?

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
David | 14.01.2022 11:00
zájezd Omán – Salalah – 21.11-28.11.2021 Fanar Hotel 5* hotel za 16000 kč jsme si připlatili Premium all -CK Fischer nám dala rok starý leták s rok starou nabídkou -transfer z letiště nebyl privátní, ale starým rozhrkaným autobusem spolu s ostatními majiteli prémiového balíčku -exkluzivní welcome byl v podobě podání pomerančového džusu z krabice -Nebylo nabízeno ani možno přikoupit žádný druh šampaňského -Vysokorychlostní wifi nefungovala -VIP večeře v restauracích nebylo možné vůbec čerpat z důvodu uzavření restaurace -Hotelem nebyl poskytnut žádný suvenýr ani dárek -pan delegát se na informační schůzce naštval ze jsme si vůbec dovolili si na něco stěžovat Vyjádření CK Fischer: Naše klienty proto předem upozorňujeme a tato informace o případných změnách je také uvedena na Vašem Potvrzení o zájezdu: Rozsah a kvalita výše uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci. FISCHER, NEV-DAMA letecky a EXIM Tours-jedna firma, fabrika na zájezdy jako kompenzaci nám milostivě dali poukaz na 1000 kč

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina Coufalová | 30.12.2021 16:19
Ta to CK mě velice zklamala .V hotelu Mína Mark jsme měli zaplacený hotel s balkonem. Místo toho jsme dostali pokoj s výhledem na budovu. První schůzka měla být s delegátem česky mluvícím ale bohužel nebyla .Má znalost AJ je velmi slabá a po odmítnutí výletů jsme si asi podepsali ortel jelikož s námi pak nikdo nekomunikoval a nedal nám nikdo vědět, kdy na PCR testy a ni čas odjezdu.Díky jinému delegátovi z jiné CK který nám vše zařídil ,by jsme asi ani neodletěli z pět do ČR. S tou to CK už nikdy..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Renata | 30.11.2021 21:00
Cestovní kancelář Fischer nedoporučuji!!!! Zakoupily sme si zájezd do Ománu . Hotel měl byt 5 hvězdicový , ale byla tam všude plíseň , brouci a neskutečný smrad . Zkoušeli jsme si 3x vyměnit pokoj , ale všude to bylo stejný !!! Měli jsme pripojisteni na Covid . Dceři stal PCR test v Ománu 81 dolaru . Delegát nás ujistil , ze nám PCR test proplatí kancelář zpátky. Bohužel cestovní kancelář Fischer se nám vysmala!!! Když nabízejí zájezdy jsou velice milý , ale když se vyskytne problém daji od vás ruce pryc

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Nikola | 27.09.2021 13:54
Přes cestovní kancelář jsem objednala na doporučení paní v cestovce zájezd v Egyptě v hotelu TIA heights. S tím že paní z cestovky hotel doporočuvala. Zájezd nás stál 20 000 na osobu na 10 dní. Hotel hrůza ubytování nebylo přímo v hotelu ale asi 700 m od hotelu. Špinavý a rozbitý pokoj, v hotelu pouze ruská nevychovaná klientela. Animační programy v ruštině. Cestovní kancelář v žádným případě nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kristýna Malá | 24.09.2021 23:00
Katastrofa, přes Fischer.cz jsem objednala zájezd na Mallorcu (hotel Beverly Playa, Peguera), po příletu o nás delegátka ani nevěděla (na místě ručně doplnila informační obálku a poslala nás k automusu pro transfer do hotelu) zde jsme zjistili že byť máme zaplacen zájezd pro 3 osoby (já, má maminka a dcera) v autobuse jsou pouze 2 volná místa s větou bohužel jsem o vás nevěděla mohla by jste si dceru vzít na klín jsem byla nucena dosti nekomfortne v minibuse kde by měl člověk málo místa i sám absolvovat hodinovou cestu s dcerkou na klíně (podotýkám že jsem úmyslně vybírala hotel blizko letiště aby transfer netrval tak dlouho) ok to bych zkousla, po příjezdu na hotel jsem po pul hodinovém čekání na recepci zjistila že o nás nevědí a že pro nás nemají pokoj, situace se sice podařila vyřešit, recepční po další hodině čekání nějaký pokoj zajistil ale musela jsem první noc zaplatit, došlo sice k následné kompenzaci ale bankovní poplatky za úhradu kartou jsem zaplatila já. Ve chvíli kdy jsme mířili o půl 3 rano konečně na pokoj (letadlo přistálo 23:20) jsem informovala delegátku (pokut lze slečnu takto nazvat) mírně nevrlá mi sdělila že situaci ráno dořešíme. V 9 ráno jsem se tedy dostavila na schůzku, bylo mi řečeno že nedošlo k rezervaci z nějakého jejich rezervačního oddělení a že oni v 9 vstávají tak ať jdu na recepci kolem 10(jak jako ať jdu na recepri od čeho tady je měla jit na recepci se mnou) v cca 10 jsem se tedy vidala na recepci delegátka seděla sama u svého stolečku a koukala na mě, v 10:15 kdy ji končily hodiny na hotelu, při odchodu došla zda je vše v pořádku něco Španělsky prohodila s recepční (obě se od plic zasmály) v tu chvíli jsem si přišla jako blbec a odešla. A tímto můj příběh nekončí druhý den jsme jely na fakultativní výlet do delfinaria, po programu jsme opustily areál a ja si uvedomila, že nevím v kolik má odjíždět autobus, volám tedy delegátce a zjišťuji že to nám měl říct řidič i kde nás vyzvedne atd., no pardon řidič nám nic neřekl. Nakonec jsem se tedy dozvěděla že ma jet v 17:00, vzhledem k tomu že bylo asi 16:20 vydali jsme se na druhou stranu parkoviště do krámku pro pití v 16:45 jsme byly zpět a ještě s dalším párem a jejich synem čekali na autobus, v 17:10 paní psala delegátce, že stále čekáme, následně delegátka prověřila situaci a sdělila že autobus s ostatními klienty již odjel a že máme využít veřejnou dopravu nebo taxi (absolutně žádná snada o to vyřešit nastalou situaci) po několika dalších sms s delegátkou která nejevila zájem situaci řešit, manžel se s námi domluvil že tedy pojedeme taxíkem a zavolal ji ať nám zašle taxi pro 6 osob, taxi jsem zaplatila a volala do cestovky jak to hodlají řešit, v prvé řadě jsem se dozvěděla že ne Fischer ale exim je zprostredkovatel (koho to zajímá, obhednala jsem si zájezd přes Fischer a na to že je to jiná cestovka mě upozornili až odbavovací dokumenty) a následně jsem se dozvěděla že musím s delegátkou sepsat reklamační prorokol a že to zda mi proplati taxi hje ve své podstatě 50 na 50. Psala jsem tedy dost rozhořčena delegátce, no mám si počkat do neděle až se doatavi na hotel, svou chybu odmítá přiznat a dokonce zkusila výmluvu ve smyslu možná byl autobus plný a proto odjel, lide totiž nesmí stát v uličce, no tak to byla poslední kapka, ví přeci kolik lidí jelo tam a pro stejný počet osob má mít zajištěnou přepravu zpět, pro info sdělila mi že jede pouze tento jediný autobus takže to rozhodně nebylo o tom, že by jsme čekali na poslední bus. Ni čeká nás ještě 5 dnů do odletu, bojím se co nás tu ještě potká. Jinak hotel pěkný, čistý, jidlo dobré ale to CK neovlivní takže co se služeb CK týče absolutní hrůza, a slečna Tereza by měla přestat dělat tuto práci protože ji jednoznačně nebaví, ba dokonce snad obtěžuje. Horší delegátku jsem nezažila.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Arabela | 16.09.2021 16:45
S Fisherem poprvé a naposled!!!! A téhle cestovce jsem opravdu věřila!!! Hnus, hnus! Pozvolný přístup do moře? Žádný vstup! Žádný moře!!! Bazén only for bikiny? Jen ti ve skafandrech!!! Plavčíci to maj na párku!!! Hnus! Na jídlo musíte s předstihem jinak si nesednete, nenajíte. Nejhorší dovolená v mým životě !!! Hotel Hawaii paradise aqua resort naprostá katastrofa!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Michal | 13.09.2021 07:15
My sme druhykrat s Fischerom a naposledy. Davame sa dokopy aj s Cechmi a podavame trestne oznamenie. Zacnem takto, sme 5 clenna rodina, 0, 10, 11 rokov a dvaja dospeli. Podmienka bola ze budeme mat izbu pre 4 a maly bude mat postielku. Rezort sa vola Tia Heights Hotels Makadi Bay. Takze po prilete a transferi do hotela sme zistili ze nas ubytovali uplne mimo hotela do aquaparku, poviem vam ze by som tu neubytoval ani personal. izba smradlava, 3 postele pre 5 ludi (samozrejme bez postielky). Takze spat na recepciu, samozrejme nam recepcny ukazal na zmluve ze od fischera bola izba objednana priamo do aquaparku!!!! Ked som sa pani M. pytal ci je aquapark v cene tak mi povedala ze to zisti ale mysli si ze je ale pritom automaticky Cechoslovakom tam davaju izby, ziadny nieje priamo v rezorte. Ale na stranke neuvadzaju ubytovanie v aquaparku! Recepcny arogantny ze izbu nam nevymeni pokial sa nezaplati dalsich 6$ za noc. S tym som nesuhlasil, nechcel nam dat kontakt na delegata ani nic riesit, proste nas ignoroval a nam neostalo nic ine ako sediet na recepcii aj s malym. Okamzite som sa svoje naklady telefonoval do Kosic pani M., ta samozrejme este nebola v praci tak som sa pustil do jej kolegyne nech nam okamzite posle delegata lebo tu spravime cirkus aky este nemali. Mimochodom s pani M. som niekolkokrat telefonoval a ani raz mi nespomenula ze by sme boli mimo hotel niekde v awuaparku. (Ten objekt bol mimo aquaparku niekde v zadu v riti). Po chvili mi praskli nervy a kedze manzelka komunikuje anglicky som ju poslal sa spytat recepcneho kolko chce ked nam da izbu, povedal ze on nase peniaze nepotrebuje ze tych 6$ za noc ked si doplatime ze nam izbu zameni, tak nam dal izbu, podstatne lepsiu ale otocenu niekto do opacnej strany od hotela a pri balkone cement a diera co sa tam prerabalo. Tak sme sa aj tak prestahovali lebo izba bola oproti povodnej luxus. dali nam aj stvrtu izbu ale postielky sme sa aj tak nedoziadali, tej postielky co pani M. tvrdila ze bude pripravena!!!! Samozrejme tato seriozna pani mi ani neodpisala na maily ake jej kolegyna nam poslala delegata a ten nam na 3 stahovanie izbu vybavil paradnu hned pri bazene a zadarmo! Vsetky Ceske rodiny co sme tu stretli boli planovsne ubytovat v tych sopach za aquaparkom, kazda rodina platila za druhu izbu cize Fischer zavadza a klame vsetkych!!! Co sa tyka hotela? V zivote sem nechodte, PRORUSKY hotel, milion rusov, vsetky programi a animacie su orientovane do Rustiny! Co sa tyka jedla je to nieco otrasne, musi byt fakt dobry den aby bolo z coho vybrat, ranajky ok ale obed a vecera uplne cele zle! Zo zaciatku sme mali napoje vsetky, asi v polovici dovolenky zacali malinovky davat az od 10:00 Asi sme mali All Inclusive iba od takeho casu!! Neskor sa mi stalo ze v Lobby bare mi rano nedali kavu a poslali ma do restiky, tam milion ludi cakalo tak som sa vratil, spravil krik a uz sa kava spravit dala! Vecer nam to iste spravil s pivom ze mame si ist do restiky, tak zene ani nedal a ked som sa ja postavil tak mi nalial, neskor prisli rusi a tym hned otvoril 8 flias a rozlieval im pivo jedna radost. Mam pocit ze sme v rusku, delegat v tomto smere nevybavil nic, do 10 si nedate ani sprite, ani kolu a ked si neotvorite usra ani kavu. Deti ked poslete pre vodu ze chcete 4 tak im daju iba 2. Jedlo otras, malo jedla, velmi chaby vyber, napoje otras este vscsi. Hotel cele zle. Obsluha arogantna, k Rusom su ok. Pristup fischera ziadny. Je im jedno ze ste niekde v afrike s malym dietatom, maju vas na haku. Linka ktoru maju akoze online mi nesla, fakt niekomu zachrani zivot tska hotline linka. PCR testy mali stat 25$ a platili sme 70€. Posledny krat s nimi niekde! Na vylety co ponukaju a maju ich nafotene ako exotiku niekde na hawai nechodte vobec, aj to je podvod a vase vyhodene peniaze. Neviem ako dlho mi tu ta recenzia vydrzi ale budem ju sem davat dookola aby ludia videli co je Fischer zac! S Fischerom nikdy viac!!!!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Market | 09.09.2021 09:45
CK Fischer. Poprvé a naposled. Bohužel spousta cestovek zkrachovala a tak nebylo moc z čeho vybírat. Profesionalita skončila v cestovní kanceláři. Ubytování zatím snad nejhorší, co jsme kdy měli. Pokoj nevybavený, než cokoli dodali, trvalo to 3 dny. Jedním slovem děs!!!Půjčili jsme si auto, to delegát zařídil. Jen mi bylo divné, že když jsme si ho půjčili v 8 ráno, nenechali nám ho do rána. Odvezli si ho už ve 24 hodin. Informace o odletu byly také podivné. My jsme museli poslat delegátovi SMS, aby on nezapomněl nám to sdělit.... Celkově bych řekla, že pokud bych se mohla Fischerovi vyhnout, udělám to. Jediné, koho bych pochválila byli zaměstnanci, kteří nám zájezd prodávali. Byly velice ochotné....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronika | 03.09.2021 02:49
S CK Fisher jsme letěli s partnerem poprvé. Jsme momentálně v hotelu Impressive Punta Cana, Dominikánská Republika. Když pominu hned první informaci po koupi zajezdu, že zde nebudeme mít česky mluvícího delegáta neb se před X týdny vrátil domů, s tím jsem se nějak smířila. Ovšem co nás čekalo po příjezdu na hotel už bylo moc. Prostředí hotelu je krásné, čisté, upravené. Jídlo v celku dobré,velký výběr. Kámen úrazu je moře. Člověk letí přes půl světa kvůli moři, kde se nedá ani vykoupat. Je plné smradlavých řas, které se díky změnám proudu v oceánu stále valí. Hotel tuto skutečnost řeší v celku laxně. Nicméně v moři které smrdí jak močůvka se nedalo koupat. A co je horší, tento problém se tady reší posledních X let. Jak je možné že o tom nikde není ani tečka? Další věc která nás velmi rozčilila byla, že jsme nebyli informováni o tom ze každý víkend se do hotelu nahrne tisíce dominikanců,kteří zde tráví volné dny. Což o to,že jsou hluční,nechávají po sobě bordel ale že si pak nemáte ani kde sednout na jídlo, nebo Vás dokonce nepustí do jídelny a čekáte třeba 25 minut frontu až se ti co dojedli uráčí opustit prostory jídelny .. Neuvěřitelné, katastrofa

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marek | 27.08.2021 13:35
CK Fischer jsem s partnerkou využil poprvé a určitě naposledy. Ve zkratce jsme dojeli na hotel, kde my, i dalších 6 skupin zažili to stejné. Všichni měli zaplacený výhled na moře a nikdo ho nedostal. Recepční mi sdělila, že to není její problém. Po hodinovém dohadování a neustálém pohledu na moji frustrovanou a smutnou partnerku, jsem si vyhádal snad jako jediný výhled na moře. Pokoj byl celkem pěkný, ale tak ucpaný odpad v koupelně jsem snad nikde neviděl. Místo sprchového koutu byla vlastně vana. Proč ne. Jako největší fail od Fischera beru ale to, že hotel, který byl uvedený na webu CK Fischer, byl ve skutečnosti zhruba dva kilometry od hotelu, kde nás nakonec ubytovali. Jedná se tím o klamavou nabídku, proto Fischer nyní beru jako cirkus Humberto, AKA totální neprofesionalita. Když jsem psal email do CK Fischer, doposud se mi nikdo neozval. Po CK Fischer už určitě nikdy nešáhnu. Pěkný den všem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Markus | 27.08.2021 13:20
CK Fischer jsem s partnerkou využil poprvé a určitě naposledy. Ve zkratce jsme dojeli na hotel, kde my, i dalších 6 skupin zažili to stejné. Všichni měli zaplacený výhled na moře a nikdo ho nedostal. Recepční mi sdělila, že to není její problém. Po hodinovém dohadování a neustálém pohledu na moji frustrovanou a smutnou partnerku, jsem si vyhádal snad jako jediný výhled na moře. Pokoj byl celkem pěkný, ale tak ucpaný odpad v koupelně jsem snad nikde neviděl. Místo sprchového koutu byla vlastně vana. Proč ne. Jako největší fail od Fischera beru ale to, že hotel, který byl uvedený na webu CK Fischer, byl ve skutečnosti zhruba dva kilometry od hotelu, kde nás nakonec ubytovali. Jedná se tím o klamavou nabídku, proto Fischer nyní beru jako cirkus Humberto, AKA totální neprofesionalita. Když jsem psal email do CK Fischer, doposud se mi nikdo neozval. Po CK Fischer už určitě niky nešáhnu. Pěkný den všem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela | 27.08.2021 06:38
Váhala jsem 3 měsíce, zda se takto podělit o negativní zkušenost s CK Fischer, Exim Tours a E - travel, jedna skupina ještě s CK Nev Dama ... Rodiče si objednali zájezd, otec pozval na zájezd ještě své dva sourozence, skupina lidí nad 65 let, zájezd kupoval v CK Fischer. Po 14-ti dnech poslali e-mail, že hotel neotevřel, muselo se přebukovat, nakonec hotel od Exim Tours. Přeplatek, zaslali cca po třech týdnech po několika urgencích e-mailem, nebyli mi schopni dosud vystavit žádný ODD ( do včerejšího dne, po 3 měsích) spravovala E travel, komunikace nulová. - smlouvy zaslány nepotvrzené - pokyny k odletu 2 dny před odletem ( po několika urgencích) - objednání na PCR nezadán ve smlouvě, rušilo se telefonicky u objednavatele CK Fischer ( volali z CK FIscher, že zapomněli zadat testování) nyní zpětně chtějí doplatit 2x PCR, 2x 990 Kč, ( ať potvrdím písemně, že jsme test rušili) ačkoliv se nechali testovat na vlastní náklady - organizace při příletu ( nikdo nikde, zahnali je do autobusů, nepředali obálky s informacemi ....) Dovolená proběhla celkem v pořádku. Při cestě zpět delegátka neohlídala testování, nebyla přítomna u autobusu, aby vše zkontrolovala, ani delegát na letišti, 2 h před odletem ..... na letišti je nevpustili do letadla, delegát opět nepřítomen, byl přítomen jeden šašek pro obě kanceláře, absolutně nekomunikativní, šlo zajistit testování na letišti, nikdo se nezhostil pomoci. Až po několika mých telefonátech v neděli odpoledne, kde nejste schopni se nikam dovolat, se mi podařilo najít hlavní vedoucí delegátů, která přijela na letiště, avšak už pozdě. Rodiče neumí anglicky, takže paní delegátka: musíte si zakoupit nové letenky a nocleh, to už ale není v mé kompetenci. Takže jsem kupovala z ČR nové letenky, nocleh, mezinárodní certifikáty, návratové formuláře apod. .... aby celá skupina mohla odletět domů. Nyní jsem řešila, 3 měsíce, aby mi zaslali řádné vyúčtování ( to až když jsem kontaktovala tiskového mluvčího, my byli schopni reagovat) protože mi neseděl vrácený přeplatek, a opět moment překvapení, naúčtovali 2x 990 Kč za PCR testy, ačkoliv se testovali samostatně, my však máme smlouvy s razítky ( opět jsem vyžádala smlouvu potvrzenou ) bez testů. Volala jsem zpět na CK Fišer a pán za přepážkou mi sdělil, že už s tím nemá co společného:-D Psala jsem stížnost - výsměch. Jedním slovem shrnutí: KATASTROFA, absolutně neprofesionální přístup. Nejsmutnější na tom všem je, že se nemůžete bránit, už dávno neplatí proklientský přístup, náš zákazník náš pán. Ještě jsem se s takovým chováním nesetkala. Mohu jen skálopevně sdělit, že s touto skupinou již nikam nevycestujeme! Prosím, podporujme slušné firmy, slušné lidi, protože v této nehezké době je třeba se spojit a nenechat vyhrát toto chování tyto lidé....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eri r | 19.08.2021 15:15
Bohužel mam taky první i spatnou zkušenost z CK Fischer. Objednala jsem si zájezd do Řecka, všechno probíhalo v pořádku, samozřejmě když platíte jim peníze vy. Jak teď kom jsou ti opatřeni tak musela jsem jet z manželem na PCR test, jelikož na letišti bylo potřeba doložit. Ale mněla jsem z tím problém na ocko.uzis.cz, neposlali certifikát, že jsem negativní. Pouze mněla jsem potvrzeni v češtině které není platné pro Řecko, jelikož potřebuji v angličtině. Takže nevěděla jsem jak dopadne dovolena. Samozřejmě před tím než jsem objednala zájezd ptala jsem se ohledně storna, a by se člověk ujistil jak to dopadne. Bylo mi řečeno, že i v den odletu můžete to bez problém stornovat, pokud si koupíte pojištěni, do kterého vchodí storno a že jsou tam procenta které CK si strhne. Tak jsem z tím souhlasila a koupila zájezd. Ale když jsem se dovolala, v den odletu, po 15 minutách na pobočku a začala jsem řešit problém, protože nemněla jsem certifikát, bylo mi řečeno že nevracejí nic, z důvodu že nikdo není z nás nemocny na Covid. I když jsem mněla v pojištěni to storno. Nicméně dostala jsem od doktora potvrzeni že jsem negativní na Covid a dopadlo to v pořádku na letišti. (Taky je dobra zkušenost, pokud nedostanete ten certifikát, ohledně PCR testu, ihned to řešte, protože já to nedostala ani po týdnu. A věřte mne jsou pěkně nervy, když si pomyslíš na tom že kvůli jednomu papíru, propadne ti dovolena skoro za 30 000 kč). Do hotelu dorazili jsme v pořádku. A teď tam nás čekalo obrovské překvapeni. Nedostali jsme ten pokoj ( teda dvoulůžkový, z wifi, TV a hlavně teplou vodou) který jsme si zaplatili. Pokoj do kterého nás strčily byl daleko od restauraci a recepci, ale to není ani důležité. V pokoji žádné zařízeni: televizi stara ještě z 90-x let popraskaná/nefunkční, wifi tam vůbec nefungoval. Jakože člověk si řekne, přijdeš na dovolenu tak nebudeš na netu nebo v televizi sedět a užívat si volno ne. Ale když přijdeš večer a chceš si odpočinout, tak se nebudeš dívat do stropu nebo na zdi. Druhy den na hotelu byl ještě lepší, přišly jsme na pokoj a chtěli jsme se sprchovat, tam na s cekalo překvápko, tekla ledová voda a ještě mne vlezl obrovsky pavouk do sprchy. Myslela jsem si že propustím vodu poteče tepla, radši bych to neděla, tekla čím dal tím víc studena. Pak nám už ruply nervy chtěli jsme se postěžovat delegátce, nestihly jsme něco říct, ona ihned vyměníme vám pokoj. Jako věděla kam nás strčily ale čekali že to projde. Protože ne každý bude se stěžovat ale mněli by. Jakože my zaplatíme za lepší pokoj a oni se domluví úplně za jiny a horši. Sepsali jsme reklamaci a chtěli jsme nechat na recepci pro delegátku, tak jedna recepční, která pochopila pouze slovo “reklamace“, ihned za námi přiběhla, že nám pokoj nevymění, jelikož je to „lepší kvalita“ pokojů a jsou dražší. A kdo za to bude platit, protože pochopila ze reklamujeme hotel a ne Fischer. Řekla jsem ji pouze ze je to problém CK a že platit za to budou oni. Takže aby jste věděli že pěkně podvádí zákazníku. Nedoporučují v žádném případě

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jolana | 16.08.2021 10:48
S CK Fischer jsem jela na dovolenou poprvé a naposledy. Pět dní před odletem náš pobyt zrušili, a tak jsme si museli zarezervovat jiný termín. Byli jsme na Angela beach hotel na Corfu. Cestovka nám za zrušení prvotního letu nedala žádnou kompenzaci. Ubytovali nás v nejhorším pokoji, jelikož ty lepší byly pro rodiny s dětmi a my byli pouze 2. Už před odletem jsem žádala o výhled na moře či na bazén (v nabídce byl ještě výhled do zahrady), my však dostali výhled na cestu. Delegátka k zastižení nebyla (kromě 1. dne). Ubytování nás zklamalo, jelikož jsme si dopředu řekli, jaký pokoj chceme. CK Fischer to však nezařídila, prostě hrůza. První dva dny vůbec netekla teplá voda.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Rochová Pavla | 25.07.2021 16:24
Týdeníky zájezd Primorsko,hotel Perla Beach,naprostá spokojenost 100% služby.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela | 05.03.2021 08:41
S CK Fischer jsme byli na dovolené již po několikáté. Většinou jsme byli se službami spokojeni, nutno však říct, že jsme dosud neměli žádné nadstandardní požadavky. Letos jsme si vybrali letovisko MARSA ALAM (EG), hotel Albatros Sea World. Až do chvíle, než jsme oslovili CK s požadavkem prodloužení pobytu. Původně 11 dnů (odlet středa) na 15 dnů (odlet sobota). Požádali jsme o nacenění možných variant. Ze všech co jsme obdrželi se jevila nejlépe možnost přebukování letenky za 1500/osoba s tím, že prodloužení pobytu budeme řešit přímo s hotelem. Ve chvíli kdy nám tuto možnost potvrdili jsme okamžitě odeslali peníze za přebukování a začali jsme řešit ostatní (prodloužení pobytu v hotelu, parkování na letišti a pojištění). Všichni nám velmi rychle a profesionálně vyšli vstříc. Bohužel potom jsme toto absolvovali se ozval znovu FISCHER s tím, že přebukování není možné a musíme si zakoupit nové letenky v ceně 8000/osoba. To samozřejmě značně změnilo situaci. Takže jsme se rozhodli, že si pobyt prodlužovat nebudeme. Toto jednání mi přijde značně neprofesionální a musím říct, že pokud bych měla ještě někdy v budoucnu využít služby nějaké CK tak to rozhodně FISCHER nebude. Co se týká služeb delegátky-slečny Kláry, tak to také úplně není člověk na svém místě. Za pobyt jsme ji viděli jednou, nástěnka CK rozhodně nebyla aktualizovaná a velmi podstatná věc v současné situaci je dodávání aktuálních informací a tam bych řekla že je největší kámen úrazu. Shrnutí: hotel pěkný, pobyt zde mohu doporučit nicméně s jinou CK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Monika | 16.02.2021 22:13
S Fischerem jsem letěla poprvé do Ras Al Khaimah, nemohu nic vytknout, vše dokonalé, jen mladá slečna nebo paní delegátka Dominika, trochu mimo realitu, podávala milné informace, i přes to že bydlela na našem hotelu Doubletree Hilton, tak jsme ji viděli jen jednou, veškeré informace nám šoupala pod dveře.Lítám už 17 let od jiných cestovek, myslím si že by mohla být více vidět. Jinak na whasappu byla kdykoliv i když jste ji napsali sms tak odpověděla.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Milada Nedbálková | 24.09.2020 11:47
Dobrý den, jsem zklamaná z jednání CK Fischer. Koupila jsem si jako jejich stálý klient zájezd na Krétu pro sebe a pro syna za téměř 60.000,- Kč na týden. Dostali jsme plesnivý a zapáchající pokoj, který rozhodně neodpovídá 5*. Když jsem ho reklamovala s přiloženými fotografiemi, odpověděla mi paní Juhosová z CK Fischer emailem, že musím počítat s pracovní ležérností Řeků a s vlhkostí přímořského vzduchu. Na zdech černé krátery a opadaná omítka s plísní. Pokoje CK Fischerem prezentované absolutně neodpovídají realitě na místě.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří | 05.03.2020 21:16
Týdenní zájezd do Rotana Salalah Resort v Ománu od 23.2.2020. Cena na faktuře byla o několik tisíc vyšší než cena sjednaná telefonicky. Na dotaz mi bylo řečeno, že to tak mají v systému a pokud se mi to nelíbí, tak mají jiné zájemce a mám smůlu. Zajímavý systém připomínající spíše podvodné jednání. Podivné dohadování ohledně ceny čtyřletého a dvouletého dítěte na přistýlce. Původně požadovali plnou cenu, pak byla možná sleva a do třetice to opět změnili. Rovněž jsem byl CK Fischer ubezpečen, že po celou dobu letecké přepravy bude zajištěno stravování. Ve skutečnosti jsme dostali v 11 hodin dopoledne sendvič a pak už nic. Nebylo si možno ani nic koupit a v hotelu byla jídelna už zavřená, takže další jídlo až druhý den ráno. 20 hodin bez jídla dospělý člověk to přežije, ale pro malé děti je to problém. Při zpátečním odbavení na letišti jsme museli čekat ¾ hodiny ve frontě na letišti. Delegát CK Fischer se opodál vybavoval s klientkami, zatímco děti brečely. Čekal bych, že nám zajistí přednostní odbavení. Když to shrnu, tak CK Fischer je nepřátelská k dětem a nedoporučuji ji pro rodiny s dětmi. Kvalita ubytování, stravovaní, pláž, bazén a ochota hotelového personálu na velmi dobré úrovni. Hotel mohu vřele doporučit, ale cestu si zajistěte sami nebo s jinou CK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Luděk | 14.10.2019 14:37
Zajezd na 15 dní na ostrov Kos byl zakoupen přes web zájezdy.od cestovky Fischer....odlet zpět byl planoven večer na 2.10.2019.K samotnemu zajezdu velkých vyhrad není, při posledním setkaní s delegatkou od Fischera jsme se jen nahodou optali na hodinu a den odletu zda platí, nevěděla začala hledat kdesi na netu, a nakonec oznamila , že odlet je už ráno okolo 6 hodiny raní...Neoptat se , asi bychom zustali a museli si letenku zpět zakoupili, a navic nam zkratila cestovka pobyt o den s vysvětlením že nema žadna volná letadla a tohle je poslední....Odlet samozřejmě bez snídaně, ta zařízena nebyla,,,Maně jsem si vzpoměl na dobu kdy cestovku vlastnil ještě pan Fischer a kdy jsme s ní létali s maximalní spokojeností., Už nikdy bychom s ni nikdy neletěli....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
cestovatelka888 | 20.08.2019 11:17
Pro dovolenou v Egyptě, Marsa Alam jsme si vybrali cestovní kancelář Fisher, protože jsme věřili, že se o své klienty v případě problémů postará. Dovolená v Royal Tulip resort byla opravdu skvělá. Všude čisto, ochotný a milý personál, krásné moře, skvělé bazény. S drobnými problémy nám ochotně pomohla zdejší delegátka Klára Paterová a tak jsme si užili opravdu super dovolenou. Na letišti nás a dalších asi čtyřicet klientů čekala studená sprcha. Po asi hodinovém čekání na odbavení před námi uzavřeli přepážky, že už nejsou místa v letadle.Nikdo z nás nechápal, jak je to možné, když máme letenky do Brna zaplacené. Řekli nám, že asi za čtyři a půl hodiny odlétají dvě letadla do Prahy a buď poletíme tam nebo ať si děláme, co chceme. Byli jsme šokovaní, bezradní a naštvaní. Nezbylo nám ale nic jiného, než letět do Prahy a to dokonce spousta párů byla rozdělena do různých letadel, tak ani neletěli spolu. Po příletu do Prahy nám zajistili odvoz autobusem do Brna, což bylo také v pátek po D1 hodně vyčerpávající. Nechtěli jsme si takové jednání líbit a protože se odmítnutí nástupu do letadla musí reklamovat přímo u letecké společnosti, zkusili jsme kontaktovat firmy, které se tímto vymáháním zabývají. Když však zjistili, že se jedná o dopravce ONUR, odmítli se tím zabývat. Mysleli jsme si, že se nás teda nikdo nezastane a proto nás velmi mile překvapilo, když nám zavolali zástupci Fishera, že v této mimořádné situaci nás odškodní sami a do dvou dnů jsme měli peníze na účtu. Tímto nám dokázali, že jim opravdu záleží na spokojenosti klientů a že jsme jim důvěřovali právem. Na další dovolenou si tedy určitě vybereme opět Fisher.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarda | 06.07.2019 17:12
V loni jsme byli s CK Fischer na dovolené v Bulharsku. Vše bylo z počátku v pořádku, delegátka nám dala pokyny a mimo jiné nám řekla, že pokud budeme cokoliv potřebovat, můžeme volat i v noci, že má telefon stále při sobě. Jednoho dne ve 3 h. ráno jsme pro syna akutně potřebovali lékařskou pomoc. Volali jsme 6x delegátce, ale nebrala telefon. Ozvala se nám až ráno v 9 h. Když jsme ji řekli, že syn skončil na kapačkách a že budeme potřebovat pomoc s překládáním při další návštěvě lékaře, tak nám odpověděla, že nemá čas, že jede s klienty na výlet. Vše jsme proto opět řešili stejně jako v noci s asistenční službou, kde bylo vše na profesionální úrovni. Po návratu do ČR jsme provedli reklamaci a CK se nám skoro vysmála. Prý se synovi vlastně nic nestalo a delegátka prý neměla signál. To jsme odmítli s tím, že máme lékařskou zprávu, a že kdyby neměla signál, tak nám telefon nevyzvání, ale ozve se, že je volaný nedostupný. Na tohle již CK nereagovala. Udělejte si sami úsudek o této CK. Za nás již nikdy více.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří Dobeš | 17.06.2019 11:12
NIKDY VÍCE S CK FISCHER ANI S CK NEW-DAMA Jiří Dobeš, špatná zkušenost s dovolenou s CK Fischer (New-Dama): absolvovali jsme dovolenou s CK Fischer (smlouva došla následně s CK New-Dama). Egypt, 20.4. - 27.4.2019, hotel Long Beach. Leteckou dopravu zajišťovala společnost SmartWings. Odlet byl plánovaný dne 20.4.2019 v 11:10 z letiště Brno - Tuřany. Odlet měl nakonec zpoždění cca 7 hodin. Následně se CK Fischer zachovala doslova "tragicky". Nejenže absolutně nespolupracuje při reklamaci zpoždění letu (smlouva s CK je přitom uzavřena včetně letecké dopravy), ale odmítá se i s leteckou společností o tomto problému bavit. Nechá tak veškeré dohadování na klientovi, který jí zaplatil i leteckou dopravu včetně provize pro CK. Následně jsme v hotelu v cílové destinaci (Egypt, Hurghada), kam jsme se měli dostat cca v 16 hodin, nedostali nasmlouvanou All Inclusiv večeři. Do hotelu jsme se dostali až v 00:15 hod. dne 21.4.2019 oproti 20.4. Delegátka na místě nebyla, nikdo nám nic nedomluvil. Stejně i při odjezdu dne 27.4. ve 02:15 hodin jsme nedostali ani balíček se snídaní na cestu. Přitom 27.4. je den, kdy máte mít ještě poskytované a uhrazené služby v hotelu. Reklamoval jsem tyto nedostatky s CK Fischer. Absolutně žádná možnost dohody, ani přiznání pochybení. Proto doporučuji všem případným zájemcům o dovolenou s CK FISCHER nebo s CK NEW-DAMA. S těmito CK nikdy více. Vyberte si jinou cestovní kancelář. CK FISCHER se chová přezíravě k zákazníkům a jediné co ji zajímá jsou vaše peníze. Služby dále neplní a není ochotná ani uznat reklamace.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
mrkvová | 26.04.2019 12:22
Dne 18.4.2019jsem si od ck Fischer objednala zájezd do Egypta s odletem 27.4.19 z Ostravy.7 dnů před odletem nepřišly žádné pokyny k odletu tak jsem psala prodejci,přišla odpověd ,že mi určitě pokyny příjdou v útery 23.4.protože jsou svátky,potom psali že se na pokynech pracuje,pak ,že nemají potvrzeni od letecké společností,potom mi volal pán Čížek a ujištoval mě ,,že pokyny budu mít určitě 24.4.ráno,poté mi telefonoval,že se nemusím bát,že je vše v pořádku ,ale ještě neví čas ,ale určitě 25.4.ráno budou vše vědět 25.4.v 11.30mě ujištoval že vše zjísti a za chvíli se ozve,let z ostravy bude možná o 1h-2 opožděn ale kolega mi do 15h.da přesné info.Ve 14.30 mi zavolal kolega ze náš let je přesunutý do Prahy!! odlet 27.4. v 19h.Tomu se říká seriozní jednání nebo podvod?V jiných ck o přesunu klientu z ostravy do Prahy nic neví!!Je to nehorázné neomluvitelné jednání ze strany Fisher a to jsem je několikkrát ujištovala,že poletíme jedině z Ostravy !!Prý nam dají 500kč na osobu dopravné,taková drzost!Neudělal náhodou někdo chybu s místem odletu?Měli jen výmluvy!Tak,že na místo naplánované dovolené spousta komplikací a místo koupání v moři v dešti!S ck Fischer už v životě nikdy!!!Jsou to lháři a podvodníci.Museli vědět vše dopředu !

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Josef Chladil | 19.01.2019 15:46
Na podzim 2017 jsem objednal zájezd pro 2 osoby do Řecka podle katalogu za cenu 33180Kč. Agentka CK mi nabídla výhodné ubytování s výhledem na moře za navýšení ceny o 1000Kč. Následně asi za týden byla podepsána smlouva s navýšenou cenou, ale bez poznámky, že se jedná o lepší ubytování. Smlouvu jsem. podepsal, přehlédl nedostatek ve smlouvě a následně zaplatil, ovšem nakonec jsme bydleli takřka ve sklepě bez výhledu. Jakékoliv moje důkazy a dovolání na původní cenu CK FISCHER v rámci reklamace neřešil a vysvětlením navýšení o 1000Kč se nezabýval. Sice zde byla moje chyba, ale ztráta naší důvěry v tuto cestovku jim za to asi stála. S CK FISCHER nikdy více.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Drahoslava Homolková | 26.10.2018 19:25
Před týdnem jsem si u Fisher vyhledala na příští rok dovolenou na Grand Canaria, s paní jsme domluvili termín a rezervaci. Na druhý den jsme doplnili drobnosti a čekala jsem na instrukce k platbě. V pozdějších hodinách mi paní volá a že došlo k omylu že někdo špatně nacenil tento zájezd!!! to byl asi nějaký reklamní trik ne??!! Totíž cena z 18000 vzrostla na 26000 a že mi dají slevu 2000. To si dělají srandu ze mě??? Chápu že se někdo splete ale tu kompenzaci bych očekávala trochu jinou a to nemluvím o tom že jsem na odpověd čěkala dva dny. Tak že za mě už NIKDY SI OD FISCHERU ZÁJEZD NEKOUPÍM!!!! HOMOLKOVÁ

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Blue Style 30.11.2022 20:26 od Urbanová
Blue Style 22.11.2022 13:50 od Marie Sobková
Exim Tours 04.11.2022 08:30 od Gabriela
Exim Tours 30.10.2022 12:25 od Martina
Exim Tours 26.10.2022 20:53 od Monika
Poslední recenze
Orex Travel
Čedok
Exim Tours
České Kormidlo
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz