Recenze cestovní kanceláře

Fischer

Průměrné hodnocení

Sdílet

Zobrazit diskuzi

Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

Ilona Müllerová | 13.04.2024 09:11
Egypt, Soma Bay, hotel Mövenpick. Prostředí hezké, ale chování personálu katastrofa. Když jim nedáte peníze, neobslouží Vás při obědě a večeři s nabídkou alkoholických nápojů, které máte mít zdarma v rámci all inclusive. Na recepci stejný přístup. Při příjezdu všichni dávali do pasu peníze, kdo nedal čekal půl dne na ubytování. Objednali jsme si výlet k pyramidám přes delegáta, nevzbudili nás ani jsme nedostali balíčky se snídaní a večeří jak bylo slíbeno. Ignorace v programu all inclusive, zážitek na celý život.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dalibor | 19.03.2024 10:54
V případě problému úplná katastrofa, jednozančné lhaní, totální arogance a hlavně ignorace, nestojíte této CK ani za odpověd, konkrétně "lucie.sikorova@dertouristik.cz" včetně "zakaznicky.servis@fischer.cz" prostě neexistujete, poztřeba asi dávat podněty na ČOI.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
LENKA LÁNÍKOVA | 17.03.2024 18:06
HODNOCENÍ ZAJEZDU S DER TURISTIC-FISCHER

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Koželuh Josef | 20.02.2024 15:13
POZOR! I TO SE MŮŽE STÁT S CK FISCHER! Dne 16.1.2024 jsem měl absolvovat poznávací zájezd KRÁSY KUBY S DANÝM OKRUHEM. Po příletu do Havany jsem se dozvěděl, že tento typ poznávacího zájezdu se nekoná a zařadili mě do skupiny s koupi zájezdu 3 dny v Havaně a s pobytem na ostrově Cayo Santa Maria. O takový typ zájezdu jsem neměl zájem. Po reklamaci nabízena kompenzace 10000 Kč (zájezd stál 50000 Kč) odpovídá ceně, na kterou bych se dostal při koupi pobytového zájezdu. Navíc odpověď byla plná polopravd a lží. Skupině DER TOURISTIK nezáleží na spokojenosti zákazníka, ale jde ji pouze o prodej zájezdu za každou cenu a klidně prodají i typ zájezdu, který se nekoná.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
David Horák | 28.01.2024 08:41
Jestli vás lákají přímé lety z Prahy na Kubu, Dominikánskou republiku a do Vietnamu s Airbusem A350-900, který provozuje společnost WORLD FLY (CK FISCHER a EXIM TOURS), tak bych chtěl upozornit, že toto letadlo je upravené na maximální možný počet sedaček „dobytčárnu“. Sedačky jsou velmi nepohodlné a je velmi málo místa na nohy. Umím si představit letět tímto letadlem někam do středomoří (2-3 hodiny), ale ne 13 hodin, jako v našem případě do Vietnamu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Evuska | 25.01.2024 18:45
SAE - BM beach resort. Zájezd přes Fischer Der Touristik. Informace do e-mailu před dovolenou úplně v pohodě. I dětskou sedačku zajistili na transfer, jak jsme se dohodli. Nejhorší pocit jsme měla z delegáta, kterého jsme vůbec neviděli. Nedal nám termín schůzky a když jsem mu telefonovala, tak mi odsekával a snažil se hovor co nejdříve ukončit. Pan Vojta Míšek… nakonec ani nesplnil, co slíbil… neprofesionální jednání.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Růžena | 10.01.2024 16:06
Dobrý den v prosinci jsme odletěli s CK Fischer do Dominikánské republiky a už nikdy více .V letadle jídlo ,které se nedalo jíst.V hotelu jsme dostali jiný pokoj než jsme měli dostat .Výměna nebyla možná ,protože hotel byl plný.Na pokoji žádné župany,bačkory.Delegát odpovídal jak se mu chtělo ,někdy za dva dny .A vždy bez výsledku .Velkou oporou nám byla animatorka Sára ,za kterou velké Díky.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Julius Výmola | 07.01.2024 14:31
Vážení přátelé, varuji vás před CK Fischer DER Touristik CZ a.s., jsou to prolhaní šmejdi. V listopadu 2023 jsem koupil za 21909 Kč zájezd do hotelu Hawaii Paradise Aquapark Resort 5*, Hurghada, Egypt. Nejen, že cca 40m od hotelu denně od 8 do 16 hod burácely těžké samohybné sbíječky, rozbíjející asi 1m silnou masu betonu cca 80x60m, ale to hlavní, proč se jezdí do Egypta, koupání v moři, nebylo možné, protože moře mělo při odlivu hloubku tak do 1/2 lýtek a při přílivu nad kolena asi 200 cm směrem do moře, dno kamenná deska, na jejímž konci nebyla možnost dostat se do hlubší vody, aniž by vás vlnobití nerozbilo o korály, protože molo žádné, pouze zoufalá troska u břehu odnikud nikam (viz. video). Proto Fischer a hotely Hawaii Paradis never more! Rád si vyslechnu Vaše zkušenosti s uvedenou CK a hotely! Výmola Julius 733 458 742

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marek Matejka | 31.12.2023 04:34
Phu Quoc Dobrý den všem . Poprvé jsem absolvoval zajed s fisherem který není Fischer. Letadlo hrozné na záchodě žádný toaletní papír . Resort Melia na vše čekáte pití , fronty na snidani na večeři , co nejvíce nejsou lehátka na plazi a nikoho to nezajima. Myslím ze za své peníze určitě nedostanete službu kterou čekáte. Na fotkách a reklamách cestovky pozlatko ale realita úplně jiná. Jde jim jen o peníze a vůbec ne o Vás. Poradně rozvazte než jim něco zaplatíte. Matějka

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina | 01.11.2023 10:41
S CK Fischer jsme absolvovali zájezd na Krétu, hotel Adele beach, Adelianos Kampos. Samotný komplex hotelu krásný, služby v pořádku. My ovšem dostali pokoj v suterénu bez okna, zde zapáchala kanalizace. A to hodně silně. Vyvětrat nebylo možné, protože pokoj žádné okno neměl. Pokud jsme vylezli ze suterénu, nacházeli jsme se u provozní části jídelny a kuchyně, takže jsme nemohli ani větrat dveřmi, protože jsme se báli nezvaných nočních návštěvníků, kteří měli hlad. Pokoj 4*. Po dvou nocích ze šesti jsme dostali náhradní pokoj. Postoj cestovní kanceláře - všechny služby byly řádně splněny, není co reklamovat.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela | 21.10.2023 10:06
Už nikdy více nepoletime s fischerem. Objednala jsem dva zájezdy. Úplně stejné zájezdy. A my jeli na 6 nocí a sestra na 7 nocí. Ona v ceně vízum a delegáta fischer. My ač nechápu úplně jinou egyptskou společnost. Problém už na letišti , kdy jsme museli jet samostatně v autě do hotelu. Pak to stejne i zpět. Oni by pro nás snad ani nedojeli , kdybych nezavolala na telefoni číslo. Stát ve 2 ráno na ulici s unavenyma dětma hodinu , fakt paráda. Proste koupím si zájezd od fischera , ale nemám zájezd od fischera ???? Nechapeme doteď.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Andrei | 19.10.2023 10:59
To je podvod! Zájezd do Vietnamu jsme si objednali přes stránky agentury Fischer, museli jsme složit rezervační zálohu 25 tisíc korun. Druhý den, aniž bychom cokoliv zaplatili nebo podepsali dohodu na oddělení, jsme se rozhodli rezervaci zrušit, ale začali po nás požadovat zaplacení této zálohy s výhrůžkami, že jinak se obrátí na soud. Jaké výdaje tato společnost za 25 tisíc vynaložila za jeden den, 3 měsíce před začátkem tohoto zájezdu, nám nevysvětlili. Vřele doporučuji nerezervovat u této organizace.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Franta | 10.10.2023 22:48
S Der Touristik CZ / Fischer už nikdy více. Podali jsme reklamaci a výsledek je víc než šokující. Doletěli jsme s dítětem na Kapverdy Riu ***** a na recepci zjistili, že nemáme ubytování. Manželka zcela pochopitelně emotivně reagovala a snažila se zjistit, co se stalo. Volala delegátce a do CK Fischer. CK to měla na háku a o delegátce se nebudu raději rozepisovat. Vyfasovali jsme pokoj odpovídající chlívku. Smrad, zatuchlé, jedna nepovlečená postel, jedno funkční světlo a výhled někam na smeťák. Výsledek: provolaných několik tisíc korun, pokoj který jsme neměli zaplacený, kompenzace 600Kč a manželka byla označená za lháře a hysterku. Předáváme to právníkovi už z principu i když si od toho nic neslibuji. CK přišla o klienta.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Stanislava | 08.10.2023 17:09
Po příletu na Tenerife jsme dle pokynů vyhledali zástupce transferové společnosti. Paní nám předala kontakt na delegátku Vlastu Martincovou a sdělila číslo stanoviště busu. Podle podmínek je maximální doba čekání 60 minut, po hodině a půl našeho čekání (někteří lidé již tam čekali před naším příchodem) jsme chtěli situaci řešit s delegátkou, která nám, ale během hovoru zavěsila telefon a už jsme o ní do konce dovolené neslyšeli. Tato absolutní neprofesionalita delegátky nás totálně naštvala. Poté jsme volali na HELP linku, ke už pán zareagoval lépe a začal situaci řešit a přišla za námi paní z letiště a poté dorazil i bus , ale stejně jsme další půlhodinu čekali na dalších šest lidí. Odjeli jsme dvě hodiny po přistání. Samozřejmě chápeme, že bus může mít zpoždění nebo poruchu. Tady spíš šlo nacpat do busu všechny, kteří přilétnou třeba během tří hodin.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jitka | 26.09.2023 14:42
Turecko White Gold hotel. Hotel nádhera. Ale pozor Economy room. Bylo mi řečeno,že to bude pokoj s výhledem na okolní hotely a s balkonem. Noha se mi tam vešla jen šířku. Viz foto. Delegátka měla po prac.době. Odepsala SMS,že si můžu za poplatek 10Eur/den/10dni vzít standard room. Syn byl z toho chudák špatný,tak jsem šla zaplatit. Chtěli jen hotovost,bez dokladu! Měla jsem ty peníze na výlety. Tak že tak. A pozor, uvádí CK 130km od letiště.Ale bus nabere 20lidí, rozváží je a my tak jeli 3hod.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení


Příloha



Alžběta Havlíková | 25.09.2023 11:44
Chtěla jsem koupit online dovolenou u CK Fischer..Po telefonátu s paní na infolince jsem změnila názor a zájezd koupila u konkurence.Paní byla velice arogantní a vůbec neměla ponětí co mají na svých web.stránkách.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Michaela | 21.09.2023 22:11
Ještě jsme ani na dovolenou neodjeli a uz jsme naprosto znechucení. Check in letenek nelze udelat, protože děti mají nastavený status ADULT a jejich rocniky narozeni nelze vybrat. Na smlouvě napsáno malým svetle šedým písmem. Paní na infolince zdědila, že si tento problém musíme řešit s aerolinkou. Za mě naprosto nepřípustné jednání. Zájezd byl celý objednán a zaplacen přes FISCHER. Tak bych čekala, že vzniklé problémy budou i řešit. Za mě NAPOSLED s touto cestovní kancelari. Bohužel velké zklamání. Čedok 100 a 1 proti tomuto naprostá profesionalita.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Renata Banova | 21.09.2023 19:58
Sbh Taro beach hotel, fuerteve ntura.údajně 4 hvězdičky, tak to určitě.Objednany a zaplaceny vyhled na more, ani ve snu. Jen vybydleny pokoj, vse odrene a špinavé. Už zase nekdy od fischera, prejmenovani na der turistik nepomohlo.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin Kocourek | 20.09.2023 17:54
U této cestovky jsme objednávali zájezd, který nebylo možné ihned zaplatit, s odkazem že se druhý den ozve jakýsi delegát. Ten se ozval se slovy že hotel je plný a nenabídl adekvátní alternativu. Pochopitelně se přes noc hotel zaplnil. Stále nechápu proč bylo znemožněno platební tlačítko.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Šárka | 09.09.2023 20:55
Kréta, hotel Grecotel Marina Palace, 3.9.-10.9. 2023. Krásná dovolená, úžasný hotel. Ale kdybychom si vše zařídili sami, vyšlo by to asi na stejno. Prakticky celý pobyt, celou cestu jsme z cestovky nikoho neviděli. V hotelu jsme si vše museli vyjednat sami, veškerý check-in, výlety, půjčení auta atd.(a to si nedovedu představit, pokud někdo neumí anglicky nebo německy). Delegátka se na domluvenou info schůzku vůbec nedostavila, telefon nebrala. A nebrala ho ani po celou dobu našeho pobytu, natož aby se obtěžovala zavolat zpátky. O termín odjezdu transferu na letiště jsme jí museli několikrát urgovat. Takže do tohoto hotelu se vždycky rádi vratime, ale už bez této cestovky.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Sikorová | 20.08.2023 10:30
Zakyntos, Hotel Alykanas Beach od 1.8. - 8.8. Hotel pěkný, pokoje také, jen koupelny by chtěly modernizaci a uzavření sprchového koutu. MOC chybí sušák na mokré plavky !! S jídlem jsme byli spokojeni. Asi nejlepší je blízkost travnaté i písčité pláže a opravdu teplé moře. Opravdu jediným zklamáním byla delegátka. Koupili jsme si u ní na sobotu výlet na želvy, který byl kvůli počasí přesunut na pondělí. Ovšem v pondělí jsme se dozvěděli, že se konal v neděli, což nám delegátka nedala vědět. Pak se vymlouvala a mlžila (byla upozorněná, že v úterý odjíždíme)až nám nakonec peníze prý zanechala na recepci, ovšem byli jsme už v letadle domů. Nakonec vše vyřídila CK Fischer, děkujeme

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcel | 16.08.2023 13:14
V červenci jsme si zakoupili pobyt v Bulharsku, Primorsku, Ropotamo Villas. Ubyttování údajně 3*, na recepci označené 2*. Zápach, zatuchlina, pavučiny, plíseň, staré, vybydlené, opotřebované. Naše reklamace zamítnuta, že nebylo shledáno závad. Pochybuji, že někdo z CK vůbec toto ubytování kdy viděl. Delegát se snažil problémy řešit, ale v sezóně neměl šanci přestěhovat všechny ubytované do lepších pokojů. Myslím, že na to CK spoléhá. Za mne velmi neprofesionální přístup pracovníků reklamačního oddělení. Své nabízené služby by měli prověřovat lépe. Každopádně nedoporučuji, hrozí zdravotní riziko.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Matese | 13.08.2023 15:13
CK Fischer - dovolená Rhodos. Vše proběhlo pohodlně a bez starostí. Vše hezky zorganizované od příletu až po odlet. Transfery přesně na čas , dle předem poskytnutých informací. I výlet jsme zakoupili a nelitovali toho. Nečekejte ovšem, že vás bude delegátka vodit za ruku. Chce to alespoň základy samostatnosti, orientace a AJ. Co mi obecně vadí na cestovkách v ČR nejvíce, že dle mého názoru nám nabízejí pouze zbytky po západní evropě. Ptal jsem se na hezké a klidně i dražší hotely na jihu ostrova a ty neměli v nabídce, což je škoda.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Mária | 12.08.2023 23:21
Byli sme s CK Fisher v hoteli Alykanas Beach od 28.7-4.8.2023 v pokoji typu Annex,který je 200m od hlavní budovy, pokoje byli menší ale nově předělané a koupelna byla starší a také malinká,byl problém se v ní pohnout,ale nám to stačilo,úklid a výměna ručníků každý den????,byli sme ubytovaní v Přízemí a na terase se dobře sedělo,ale na večer tam bylo plno komárů,jinak jídlo bylo supr,velký výběr,dostatek celý den, aj pití,ale naj bylo to moře ????bylo fakt úžasný,nám se tam líbilo,v tomto hotelu bylo hodně Čechů a Slováků tak 80%????klientely,delegátka tam byla každý den,a byli tam i animátoři , kteří nám při příjezdů pomáhali s registrací,my sme byli spokojení,o

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří Rožumberg | 09.08.2023 10:09
Naše poslední dovolená s Fisher! Vždy jsme létali s touto agenturou a vše bylo v pořádku, ale to se bohužel změnilo poslední dovolenou v Řecku. Dovolená skoro za 70 000 kč. 5* hotel, super! Člověk si připlatí za luxus. Jeli jsme hlavně za šnorchlováním do Kefalonie. Paní ve Fisheru nám doporučila krásné místo! Nejkrásnější pláž Skala 4km od hotelu. Pod hotelem oblázková pláž????. Realita byla - oblázková pláž pod hotelem (tím bylo myšleno molo pro lodě, kde bylo 10 lehátek, schůdky do vody a 4 m hloubka, kde byl řetěz olezlý zeleným humusem! Pokoje neuklizené, na stropech plísěn, vybavení na 3 špatné * Zájezd jsme reklamovali a vyjádření z cestovky bylo více než směšné. Na příští zájezd máme slevu 1000 kč????????‍♂️. Samozřejmě to budeme řešit jinou cestou, jelikož to je výsměch!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Vanda | 04.08.2023 20:56
Naše letošní dovolená z CK Fischer,kterou jsme měli v červnu v Egyptě Marsa Alam Hotelu Brayka Bay Reef,nezačala příliš vesele.Manželovi hned 2den po příletu opuchlo koleno,tak,že mu zcela znemožnilo chodit.Dopadlo to tak,že jsme skončili celý 1den v nemocnici v PortGhalibu a další dny trávil manžel užíváním antibiotik,mazáním a já ho vozila vypůjčeným vozíkem po resortu.Ze začátku to vypadalo,že máme kompletně po dovolené,ale díky úžasné profesionální pomoci ze strany naší skvělé delegátky p.Lucii Fojtíkové jsme si i tak s určitým omezením dovolenou stačili užít. Děkuji,za to,že jsou mezi námi lidé,kteří svou práci dělají né na 100% ale 200%.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Josef Lazar | 31.07.2023 10:19
Touto společnosti jsem letěl na Silvestra za 160 tisíc vše bylo ok jen delegátky hledal 1/5 po letišti v Dubai nebyla tam kde měla stát a ještě nás seřvala proč jsme volali do Prahy . Dubaj jsme opět objednali letíme 5.8.23 ale tak neochotně a nevzdělaný personální jsem nezažil co cestovní kancelář zaměstná myslím ze dnešní době je kde vybrat lidi který mají zájem dotáhnout věci do konce je honem zaplat aby byl profit a víc je nezajímá .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petra Šindelová | 29.07.2023 09:07
Pro týden dovolené jsme si vybrali hotel Alykanas Beach. Děti rády navštěvuji dětské kluby. V tomto hotelu klub Fantazia od CK Fischer je katastrofa. Animátorky nemají snahu děti nalákat a zaujmout, jen aby neměly moc práce. Pokaždé je po hotelu hledáme, vůbec nejsou vidět a spousta dětí o nich ani neví!!!! Mám srovnání od jiných CK a za mě toto nejhorší co jsme byli!!! Jinak hotel pěkný, jídlo chutné.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina | 26.07.2023 13:34
tento týden jsme se vrátili z dovolené ve Španělku pořádající CK Fisher z hotelu Playas de Torrevieja. BOHUŽEL na nás na pokoji čekalo první noc VELMI NEHEZKÉ PŘEKAVPENÍ, a to ve formě ŠTĚNIC, což nám NAPROSTO ZKAZILO celou týdenní dovolenou. Než jsme se ráno stačili vzpamatovat a jít vyměnit pokoj za jiný, už jsme je měli nalezené v botách, kufru, batohu...o jejich množství na pokoji svědčí i fakt, že byly viditelné i za denního světla!!! ABSOLUTNĚ NECHÁPU A NEROZUMÍM TOMU, že si nás vůbec dovolili na tomto pokoji ubytovat, ať mi nikdo netvrdí, že o tom NEVĚDĚLI!!! Pokud tam byli ubytovaní předešlí hosté, pochybuji, že by si ráno nevšimli podezřelých fleků na polštáři a u nohou a ,,broučků,, , kteří i za světla lezli po stěnách /ano, pokud je jich malé množství, ani to nezaregistrujete, přes den jsou schované a vylézají až v noci, ale v případě přemnožení jsou právě vidět i během dne! /.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka Dolejšová | 25.07.2023 03:11
Na Kanárských ostrovů hotel SBH Monica Beach za 80600,- Kč kde se každý den krade co nám řekli češi co to zažili a my také , kdy nám ve spaní někdo otevřel dveře a pak utekl . T o samé mé dceři a tři malinké děti a manžel ho nedostihl to je vrchol . Každou noc jsme byli ve strachu a všichni daly stoly před dveře aby byl skyšet hluk, když vám jde někdo do pokoje. A to nemluvím, že na pokoj nebyla dodávana voda a na snídani jen 1dc což jsem nemohla s barama odnést a v lahvy 3 dc zakázáno !!! Takže za 80600,- Kč si myslíte že vše ok . Kdo zvás by to koupil. A to jsme věrní zákazníci. Že se nestidíte.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Irena Nejedlá | 20.07.2023 11:03
JORDÁNSKO 2023 3.7. - 10.7.2023 jsme odjeli na dovolenou do Jordánska, problémy nastaly už na letišti v Akabě, kde jsme zjistili, že nám ztratili kufry, ty se našly 1,5 dne před naším návratem. Pomoc ze strany delegátky Viktorie jedním slovem nula!! Po příjezdu na hotel nám bylo oznámeno, že pokud chceme přistýlku, kterou jsme si již v agentuře objednali, bude nám zpoplatněna 50 USD/noc - pomoc delegátky opět žádná. Veškeré problémy jsem si musela vyřídit sama, delegátka naprosto neschopná a neochotná. Dále co mne mrzí, že popis okolí a vstupu do moře se naprosto neshodoval s popisem zájezdu, který jsem si objednala.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
EVA ONDROVÁ | 18.07.2023 08:16
Dovolená 6 .- 16.7.2023 Kréta, Anissaras, hotel Anna Maria Village - naprosto skvělá a nádherná.Palec nahoru a hotel naprosto doporučuji,velmi jsme si dovolenou užili a jsem velmi spokojena,já,manžel i dcera. Nikde ani malinký zádrhel a já velmi cestovní kanceláři děkuji a ráda bych si to zase zopakovala.Odlet i přílet z letiště Pardubice se Smartwings skvělý,žádné zpoždění,vše také na jedničku. Děkuji- opravdu skvělé.S CK Fischer z mé strany bezchybný krok.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin Nanek | 15.07.2023 21:01
Dovolená v Turecku v 5* s all utra inclusive. Delegátka na místě až následující den, bez asistence s ubytováním nebo s pozdní večeří vzhledem k času příletu (jídlo tak až druhý den). Delegátka se na inf. schůzce věnovala hlavně výletům, keré ale nebyly s českým průvodcem. Turecky neuměla, věci týkající se ubytování nutno řešit s místním personálem, zdravotní problémy řešit přes naši pojišťovnu, hlavní zájem bylo vybrat co nejdříve peníze na výlety. Pobyt samotný byl super, ale to jen díky hotelu a jeho personálu (MAXERIA BLUE DIDYMA HOTEL). Sami jsme 1x řešili problém s ubytováním (zápach v koupelně) a poslední den dřívější snídani vzhledem k časnému odjezdu na letiště. Spáteční let byl s mezipřistáním, o kterém CK neinformovala. Díky časům příletu/odletu bylo z 8 dní reálně 6. Za posledních 20 let nejhorší zkušenost s CK a delegátkou, která tam zjevně byla na dovolené.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Evinka Mahdia | 14.07.2023 13:02
Za celou dobu jsem delegáta nepotřebovala. Až na konci pobytu, kdy jsme den před odjezdem nenašly odjezd autobusem na letiště. Nebyl ani večer a tak jsme musely psát zprávu delegátovi, který cca do 30 min nakonec napsal. Není to zrovna příjemná situace. Na letišti nebyl vůbec a tak jsme si musely poradit samy. A to nemluvím o cestě autobusem, která trvala o více jak hodinu déle, jelikož jsme sbírali lidi z hotelů v Monastiru, což při cestě na hotel vůbec. Služby tedy velmi bídné. Nechat v noci lidi na letišti bezprizorně...

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dagmarka | 04.07.2023 16:18
Jedem s Fischerem příští týden do Turecka , vybrali jsme si termín dle času odletů, máme sebou malou vnučku a nyní nám poslali časy úplně jiné, odlet místo v 17 hodin tak o půlnoci. Když jsem tam zavolala, řekli mi že mám smůlu, je to v podmínkách a oni si vlastně můžou dělat co chtějí. Hrozný přístup, stále melou dokola je to v podmínkách. A když jsem se zeptala proč nemáme návazný let, tak je to v podmínkách, že oni vlastně určují kdy poletíte. Určitě bych to za těchto podmínek nekoupila, hrůza , už dnes jsem otrávená jak to bude probíhat. Je to vlastně vše podvod, zaplatíte a od té doby nemáte nárok si cokoliv nárokovat. Nikam se nedovoláte nikdo nic neřeší. Hrůza, hrůza, hrůza, už nikdy Fisscher!!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Renata Konečná | 04.07.2023 12:48
25.6.2023 jsme s touto cestvkou letěli na Djerbu.Zaplacený přimy let a ejhle..bylo mezipřistání v Tunisu, o kterem nam celou dobu nikdo nic neřekl az v letadle.A nejlepši nyla delegatka na mistě..viděli jsme jin jen jednou a to druhy den asi na cca 20 minut kdy nam poskytla nepravdive informace a pak už vubec žadny kontakt z jeji strany.Nejela s nami ani na letiště zpět...nic.Pokoje celkem slušne,jidlo sedalo taky..ale asi jako vsude-prvni dva dny je človek nadseny a pak je jedno a to same dokola.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Vozkova Jitka | 02.07.2023 08:15
Momentálně jsem na Zakynthosu v hotelu Locanda něco takového hrozného jsem od Ck Fiser ještě nezažila. Pokoj s výhledem na zahradu -koukali jsme na zeď v přízemí, pláž 10 lehátek, to by se dalo vše vydržet, ale nejhorší je jídlo, které vypadá jako když ho někdo použil, slané nápoje z automatu,červený tác, na který si dáte špinavé příbory, když momentálně jsou-proste hrozná závodní jídelna. Po příjezdu ihned navštívím CK. Vše jsme nahlásil delegace a sepsali.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petr S. | 25.06.2023 15:56
Je to podvod. Zaplatíte zájezd, dostanete informaci, že máte mít platný pas, což ještě dva měsíce máte, a na letišti vás nepustí.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarmila | 20.06.2023 10:35
Korfu Acharavi Mare. Cesta z letiska k hotelu trvala cca 1,5 hod. Vodič zastavil, pri hotely, nič nepovedal, ľudia začali vystupovať a museli sme sa spýtať v akom hotely sme, nikto nevedel kde máme vystúpiť, žiadne informácie. Delegátka 0 bodov. Prišla až na druhý deň a ponukala výlety. Pri ubytovaní nebola vôbec a na recepcii hovorili iba anglicky a nemecky, takže sme si pomáhali sami, ak niekto vedel trochu anglicky tak pomáhal ostatným. Neviem začo som platila služby delegáta, keď mi nič nepomohla. Check-in sme si robili sami, aj cesta tam i späť, pri ubytovaní nebola, tak začo platíme služby delegáta. Veľké sklamanie, cestovka ponúka iné izby ako sú na stránke hotela. Na stránke je prezentovaná rodinná izba ako 2 miestnosti, ja som mala 1 miestnosť a akože rodinnú izbu. Keď som sa sťažovala delegátke, povedala že preverí a dá mi vedieť, viac sa neozvala. Takže túto cestovku neodporučam.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucie | 15.06.2023 18:48
Jela jsem na dovolenou do Tuniska z Fischer. Když jsme čekali na autobus , který nás měl dopravit na letiště domu do ČR , tak pro nás nepřijel???? . Delegat nám oznámil , ze na nás zapomněli . S tou cestovkou už opravdu nikdy více .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Arnošt Kozák | 03.06.2023 17:11
Již jednou jsem psal recenzi na Turecko Side bungalovy Clover Magic Nova Beach,která se někam zatoulala.Tak znova .Jak Fischer může nabídnout něco tak strašného je zarážející .Rozhodně tam nejezděte,protože ubytování a vše okolo pobytu není na úrovni trojky jak bylo prezentováno.Katastrofa !!!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucie | 30.05.2023 18:04
Egypt, hotel Hawaii paradise Aquapark. Strašný! Ještě jsem se ptala na přístup do moře a jestli tam je program pro teenagery. Přístup do moře samej kámen, vyžití pro teenagery žádné. Strašný fronty na jídlo. Nepořádek všude. Zájezd za 60000,- a min. 30 min. jsem čekala ve frontě na každé jídlo. Nikdy víc!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Ladka 758 | 25.04.2023 15:59
Škoda že jsem nečetla recenze dřív.Jednání příšerné žádná odezva změny s kterýma nesouhlasíte a žádné řešení.A to jsem ještě neodletěla hrůza zmatky už pře odletem lituji že jsem zaplatila.Už nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kryštof | 09.04.2023 15:54
Byli jsme s mamkou v Norsku a delegátka úplná hrůza. Prostě asi 70ti letá paní, co nedokáže přemýšlet dopředu a sotva dokáže mluvit. Druhý den nás táhla 12 HODIN autobusem někam do prdele a cestou byli jenom 2 záchodové zastávky. Prvnó zastávka byl nějaký zasraný dřevěný kostelíček, kterej byl stejně zavřenej, a na druhou zastávku jsme jeli 4 hodiny v kuse, i když řekla, že to je pouhá hodinka. Fakt hrůza. Už nikdy s Fischerem a obecně z žádnou cestovkou. Třetí den jsme se od té báby oddělili a o mnohem lepší zážitek. Prošli jsme si Oslo sami. Radši cestujte na sebe a ne s nějakou firmou. Stojí zo zbytečně moc peněz a budete za toho nejvíc typického turistu ve skupince.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Vlasta Foltová | 27.03.2023 15:00
Varují před CK Fischer !!! V krásné Alanyi po dlouhé a náročné cestě jsme v hotelu dostaly náhradní pokoj ve skladišti. Jsme seniorky, kufry jsme si tahaly do schodů bez výtahu samy, pokoj nešel uzamknout, tak jsme se i bály. Už nikdy více s Fischerem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Patrik Rosenkranc | 14.02.2023 10:43
Kvalita služeb od CK Fischer je hrozná. Nedoporučuji žádným klientům, aby si od nich zájezd kupovali. Po návratu z dovolené jsme velice zklamáni . Na dovolené na Egyptě delegát, který nic nevyřešil a reklamace zamitnuta s tim,ze oni za nic neručí.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petr smucr | 06.02.2023 18:02
Všechny lidi varuji Pozor pozor S Fisherem už nikdy v životě Totální průser hotel totální humus a z cestovky se s námi vůbec nebaví o kompenzaci nechtějí ani slyšet nikdy v životě už s vámi nepojedem vyhozené peníze a děti zklamaný

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petra | 22.11.2022 20:41
Byla jsem v létě 2022 s Fischerem v Egyptě. Hnus jiným slovem se to popsat nedá. Plíseň, odpadky ve skříních, špína. Museli jsme si sami najít jiné ubytování. Za které jsme si připlatila. Po podání reklamace přišlo oznámení, že bylo v naprostém pořádku.( Přidala jsem i fotky toho hnusu) a reklamace byla zamítnuta. S Fischerem už nikdy a ani nikomu nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Štěpánka Černochová | 10.11.2022 17:39
S CK Fischer jsme byli 2022 září v Turecku.Melo jít o 5* hotel cena na 7 nocí byla za osobu 26290 s příplatkem za lepší pokojbez pojištění.Hotel byl špinavý, nedostatečná nabídka stále opakujících se jídel jde šlo hlavně o polotovary.Nabidka nápojů obsluha prostě šílené.Absolutne nechápu jak může Fischer nabízet takový hotel a za takové peníze.Cestuji 20 let několikrát za rok tohle jsem viděla poprvé.Na reklamaci ke které jsem dodala veškerá videa z jídelny, barů,pokoje který jsme měli mi bylo řečeno že CK neshledala nic co by nebylo normální.Takze CK absolutně absolutně je jim jedno co prodávají.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Monika Donátová | 06.11.2022 17:39
S Ck Fischer už nikam..V Turecku po 2,ale s nimi už ne.,hotel Sunstar Beach 4 hvězdy,absolutně ne.Vůbec asi nevědí,co prodávají,jiné info v katalogu a realita dost děsná,neodpovídalo ani 3 hvězdám bez All Inc.Při reklamaci jen prodlužování a nic neuznali..Nejhorší dovolená a hlavně jednání Ck..Nespokojených klientů bylo hodně,své ví i delegátka,ale náprava žádná..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Daniela | 02.11.2022 11:51
Dobrý den ,právě jsem strávila s dcerou a přátely týden na Lanzarote a musím Fischeru moc poděkovat ,vše bylo naprosto bez komplikací,tak jak bylo vše předem domluveno ,tak to i bylo ,delegát velmi příjemný .Prostě vše bylo super.Byla jsem s Fischerem na dovolené podruhé a nemůžu si stěžovat na nic.Jen tak dále ,přeju Fischeru ,ať se mu daří!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Erika Valovà | 02.11.2022 10:27
CK Fisher už nikdy. Podávají lživé informace. Při reklamaci jsme dostali za zájezd pro 9 lidí 1600 Kč. Prý nevidí důvod k reklamaci. Bydleli jsme týden na smetišti a veřejném koupališti. Samozřejmě se dušovali, že Aqua park je pro veřejnost nepřístupný. Jídlo celý týden stejné, studené. Teplá voda na pokoji vůbec netekla. Prostě noční můra.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jan Čermák | 27.10.2022 11:44
Dovolená hotel Yadis Djerba 10/22. CK tvrdila že se jedna o kovy hotel, není tomu tak, je rekonstruovány. Recepce, restaurace super. Pokoje ujdou, chodby katastrofa. Po chodbách lezou šváby. Personální se tomu směje, Delegat nechce řešit a sprosté na vás řve. Hrozná úroveň delegáta. Musíte si doplatit za ubytování při stěhování z 5* hotelu do 4* hotelu a zároveň opět zaplatit pobytovou taxi. Samo se dopravit do hotelu. Takže opět vicenaklady. S Fisherem už nikdy nikam nepoletime!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Sabina | 19.10.2022 14:26
Fisher je úplně nejhorší CK! Nechtějí připustit chybu při reklamaci ,radši napíšou 100x jak jim je to líto než aby vrátili 5tisic ...neskutečný ,delegátka na stížnost reaguje slovy:bla bla bla..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alexandra | 11.10.2022 14:56
Fischer radšej nie!!! Dovolenka v auguste 2022.CK Fischer prezentujú päť hviezdičkový hotel ako super luxus. Ostali sme v úžase. Všetko ošarpané vaňa, batéria, neodtekala voda z vane, chladnička sa rozpadla - starožitnosť, klimatizácia hrdzavá. Izba jednoduchá . Celková hygiena- navyhovujúce!!! Neupratujú každý deň-WC, nevymieňajú uteráky, neumývajú podlahu.V reštaurácii ráno čakáte na kávu príliš dlho, personál neochota-jedlo fajn, mali sme si z čoho vybrať. Večer zabudnite na biele obrusy, obrúsky. Počas nášho pobytu ani raz neumyli podlahu v reštaurácii dnu ani vonku. Dovolenka nás vyšla pre 5 dospelých a tri deti skoro 8 000 eur. Reklamáciu nám zamietli, že je neopodstatnená. Presne, že nie je 5 -ka ako 5-ka.....Radšej už nie s CK Fischer.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Pavlína | 02.10.2022 16:57
Fischer NEDOPORUČUJI!!! Na pobočce vychválena destinace vč. hotelu, který má mít údajně 5 hvězd. Při příjezdu na hotel špína, neochota personálu, v restauraci špinavé příbory nebo nebyly vůbec, uklízečka za celých 12 dní doplní pouze toaletní papír a 1x ručníky. Dovolená nás vyšla pro 2 osoby 70.000,-Kč!! Při reklamaci nám řeknou, že není 5 hvězd jako 5 hvězd a dál se s námi nikdo nebavil. S touto cestovkou už NIKDY!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Šárka | 30.09.2022 21:25
Maximální spokojenost.Letní dovolená s CK Fischer splnila vše,co jsme si od letní dovolené v Egyptě představovali.Určitě tuto CK opět příští léto navštívíme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zuzana Mádrová | 29.09.2022 16:50
Dobrý den, Byli jsme na dovolené teď v září 2022 na Kanárských Ostrovech..s cestovkou Fischer.. Bála jsem se ,podle tech recenzí, co tady lidi píšou... Musím říct a pochválit naší paní delegátku Vlastu Martincovou,která byla pohotová od první chvíle, co jsme dorazili na letiště ve Španělsku.. Druhý den hezky vysvětlila výlety, byla ochotná, pohotová, diky ni jsme dali tři výlety a moc se nám líbilo.. Mimochodem jsme byli na hotelu Don Manolito Puerto de la Cruz.. Hotel taky hezký, kdo má rád klidnější ubytování. Takže za mně a za manžela..palec nahoru ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zdeněk | 17.09.2022 16:40
Před odjezdem jsem se informoval v CK Fischer, zda jsou nějaké zásadní požadavky na oblečení na pobyt v Egyptě bylo mi sděleno CK že není žádné omezení. Opak byl však pravdou, při první návštěvě večeře v restauraci , jsem nemohl jít na večeři, neměl jsem dle jejich dress codu- dlouhé kalhoty a pevnou obuv .Protože jsem jel za teplem a v CK jsem se informoval , nebral jsem si žádné dlouhé kalhoty a proto mi nezbývalo nic jiného než si koupit kalhoty . Obchůdek nabízel jen tepláky, nezbylo mi nic jiného než si zakoupit tepláky . Bylo to pro mne velmi nekomfortní ,chodit po dobu celé dovolené na večeři v teplákách. Byl jsem zklamán pláží, krásná písečná dlouhá pláž , ohraničená provazem- nesmí se zde koupat , z hotelové pláže se muselo docházet minimálně 200 m ke koupání. Tak že veškerý komfort all- inclusive na pláži jsem si moc neužil .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 15.09.2022 07:41
Dobrý den, musím soulasit, že Fischer se chová naprosto amorálně. Nalákali mě inzerát hotelu v SAE, kde mělo být 6 restaurací, výborná úroveň all inclusive. Nakonec z 6 byla restaurace 1 a na konci zájezdu přes neustále se opakující menu a nízký výběr především ovoce se nám ani na jídlo chodit nechtělo. Když jsem inzerát a zájezd reklamoval, potají jej změnili a dělali jako že nic. Za mě to jsou podvodníci, již s nimi nikdy nikam nepojedu. Kdybych tu měl vše rozepisovat, co nefungovalo, byla by hodně dlouhá recenze. Byla to má nejhorší dovolená a nejhorší cestovka. M

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kamila | 05.09.2022 22:42
Nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy s touto CK nespolupracujte. Opakovaně velmi špatná zkušenost zaplacené částky za služby které nebyly provedeny s přitom deklarované reklamace nulová je nutno vše řešit přes právníky. Absolutně nedoporučuji služby i Fischer nikdy více s touto CK zklamali ve všech oblastech

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Georgina | 04.09.2022 22:01
Fischerem nedoporučuji cestovat, jeli jsme na Mallorca, přijeli jsme na Hotel (MARIANT), a první dojem byl špatněj, jako první, drzí recepční. Pak tam byly pokoje, které extrémně páchnuli, nemluvím o stěnách, které byly nejspíš z papíru, a ještě jsme menohli stát, kvůli rušním sousedům, kteří neustále měli puštěnou televizi. Volali jsme na recepci, ať něco udělají že to už dál nejde, samozřejmě se na nás vykašlali... Jídlo bylo odporné, a do bazénu jsem nevlezla, abych nechytila nějakou bakterii, kvůli tomu jak vypadal. Měli jsme Allinclusive, to ale bylo zbytečné protože jsme měli jenom bar, ve kterým nic nebylo. :( Jinak bylo hezké prostředí, jenom to že bylo hodně pro turisty. Ten hotel mě ale hodně zklamal. Pak nás pro skončení zklamal delegát Fischera, který samozřejmě byl nafoukaný, nejspíš bůh...a s ničím nepomohl.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alena12 | 04.09.2022 11:23
Nikdy viac oklamali nás v CK že budeme mať bezlepkovú stravu čo hotel také neposkytoval tak som celý týždeň aj s dcérou hladovali v Turecku .Delegát 0 bodov .

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lucie H. | 04.09.2022 08:50
Byli jsme s Fisherem už počtvrté, tentokrát na Korfu hotel Roda beach a velká spokojenost, při podpisu smlouvy jsem odmítla připlatit za "lepší" pokoj, nakonec měl nějaké mouchy, stejně v pokoji pouze spíme, takže jsem neřešila... Byla cítit silná sezóna, takže opravdu hodně lidí, personálu naštěstí dost, nechyběl jim úsměv na tvářích a skvěle se o nás staral. Z prvu mi bylo líto, že měla delegátka vyprodané výlety, ale užili jsme si to i na pláži. Popř kousek v blízkém městečku je autobusová zastávka ☺️ Křišťálově čistá voda, jen pozor na ježky. Jídlo luxusní, navíc celý den je možnost navštívit palačinkárnu a dát si ji třeba se zmrzlinou nebo na slano. Rezort je to ohromný, je možnost minigolfu, tenisu, fotbalu, venkovní posilovny, jógy, pilates, cvičení v slaném venkovním bazénu, večer dětská diskotéka a po ní muzikály (Mama mia, Aladin, Lví král...) Opravdu jsme si dovolenou užili!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Mária | 29.08.2022 16:02
Boli sme s CK Fisher na Mallorke od 30.7-06.8.2022 a boli sme spokojný.Po prílete na letisko v Palme nás čakali delegátky ,ktore nám dali obálky s informáciami a nasmerovali nás na transfery do hotelu,ešte pred odjazdom autobusu kontrolovala delegátka podla zoznamu či sme všetci a dala nám ešte informácie na cestu,ubytovali sme sa v pohode aj Ked ovládáme iba pár anglických slovíčok,recepčná Bola skvělá.Další deň bolo stretnutie s Delegátkou Terezou,ktora bola velmi milá a ochotná ,poznala okolie odporučila nám výlety v okolí a výlety s Českou sprievodkyňou , , a hlavne vždy nám zvyhla telefón,Ked sme nieco riešili...???? Aj odlet prebehol v poriadku,na letišti u prepážok odbavenia bol delegát.????Hotel odpovedal fotkám na webu.. každý deň nám upratovali izbu,menili ručníky takže za mňa dovolená Bola skvělá.Cena a služby odpovedali cene ????.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dagmar | 25.08.2022 19:52
S Fischerem už nikdy více, zaplatili jsme si přes Fischer ubytování ve 4* hotelu v Caorle. Zájezd na 2 noci pro 2 lidi stál 9500. Doprava vlastní. Přijeli jsme na hotel a poslali nás zaparkovat auto asi 800 m od hotelu, přesto, že inzerovali, parkování u hotelu. Ok, to bych ještě zkousla. Na večeři nás vyhnali kdesi do patra do jídelny, kde nabízeli 3 druhy těstovin a studené maso a to se stále opakovalo jak na oběd, tak na večeři. Pak jsme měli chemické pití z automatu neurčitého původu. U pokoje naše terasa vypadala jako výběh pro prasata. Tak jsme si stěžovali u fischera, ale bylo nám řečeno, že podmínky smlouvy dodrželi a víc je v podstatě nezajímá. Fuj už nikdy ...????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jitka11 | 22.08.2022 10:17
Komunikace s CK otřesná, dokud zájezd nemáte zaplacený, neustále z CK volají s nabídkami, v momentě, kdy zaplatíte, jakoby se po CK slehla zem. Nezájem. Po příletu pokoj s výhledem na bodláky, kabely, smetiště. Skvělá delegátka - děkujeme Kateřino! S CK Fischer nikdy více!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Lenka s manželom | 14.08.2022 21:07
Maximálna spokojnosť s cestovnou kanceláriou.Veľmi rýchle vybavenie celeho zájazdu, všetko prehľadné, komunikácia na ozaj vysokej úrovni...Nám sa stala situácia,že sme museli odísť skôr z dovolenky a poisťovna v spolupráci s touto cestovnou kanceláriou veľmi rýchlo reagovali na môj problém a do pár hodín mi všetko vybavili, zariadili a maximálne vychádzali v ústrety.. Určite všetkým odporúčam túto cestovnú kanceláriu

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jan s rodinou | 13.08.2022 19:03
Dobry den, vcera jsme se celá rodina vrátila z Bulharska kde jsme byli ubytování přes Fisera s plnou penzi v hotelu Marvel,který ma čtyři hvězdy.Chtěl bych vam touto cestou říci,ze to byla pro mě nejhorší dovolená .čtyři hvězdy odpovídají pouze dvěma hvězdám ,všude bordel špína ,pokoje jak na intru.Přijeli jsme na hotel po obede ,nárok jsme měli az na večeři ,poslední den kdy jsme měli odletět az ve 22 hod jsme měli nárok pouze na snídani .Měli jsme pokoj s přistylkou které nebyla připravena a kdy jsem roztahoval křeslo na kterou nám byla přistylka dodelana tak jsem se skoro pozvracel ,kdyz jsem viděl jak křeslo prochcany. V jídelně stoly byli jak lepidlo.No proste humus!!A tak bych mohl pokracovat dal.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Aleš s rodinou | 09.08.2022 08:39
Kvalita služeb od CK Fischer je žalostná. Nedoporučuji žádným klientům, aby si od nich zájezd kupovali. Budou po návratu z dovolené velice zklamáni a nevymohou jako kompenzaci nic. Na dovolené na Krétě mají zcela nepoužitelného delegáta, který nevěděl nic ani o místě kde byl, ani nic o výletech. Nabízel jenom auto k pronájmu. Doprava byla zpožděna o 8 hodin, CK se zřekla zodpovědnosti, oni přeci za nic nemohou. Výlety, které jsme si zakoupili, k překvapení opět bez zodpovědnosti Fischer, oni je přeci jenom prodali, oni je neorganizovali,.... A tak by to šlo do nekonečna. Vyhněte se této velké cestovce, je to děs a hrůza!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Zdeněk | 06.08.2022 20:49
Toto není cestovka, ale loterijní služba! Zaplacený zájezd na týden za cca 60 000 Kč pro 2 osoby zrušeny 2 dny před odletem. Byla nám nabídnutá alternativa ve stejném termínu, když si doplatíme ještě 10 000 Kč. Dopoledne jsme doplatili peníze, večer přijde info, že není kapacita!! Peníze vaše peníze má v blokaci loterijka Fisher, až na 14 dnů a vy si dělejte co chcete. Toto je realita této společnosti! Je mi z nich zle!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Krátká Dana | 04.08.2022 15:43
S Ck Fischer jsme nebyli vůbec spokojeni. Jednání delegátů na bodu mrazu, žádná nabídka, žádné doporučení výletů, atd. Jedno velké zklamání ????

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronika Heřmánková | 04.08.2022 08:54
Zakoupeni zajezdu probehlo v poradku,slecna na pobocce mila a vstricna.Kamen urazu byli delegati.Nebo spis nebyli,protoze jsme za celou dobu zadneho nevideli.Vse jsme si museli zarizovat sami,na schuzku jsme dorazili o 2 min dele a uz tam zadny nebyl,cekali jsme na nej a nic. Absolutni nezajem o nas,nikdo se po nas neshanel.To same na zpatecni ceste, po delegatovi ani pamatka,ani na letisti.Nikdy jsem se s takovym pristupem nesetkala,vzdy byl delegat na letisti i pri odletu.Neumet se domluvit,tak nevim,co bychom tam delali. Za takove penize bych ocekavala alespon minimalni zajem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jana Bendová | 02.08.2022 12:42
Výlet do Egypta La Rosa Waves, jedno velké zklamání, 4 *hotel????, odpovídá 2*, zaplatíte si pokoj směrem k moři, dostanete opak, v hotelu se krade, špína, jídlo jedna velká katastrofa. Po příjezdu jsem hned informovala CK Fischer a popsala situaci, ze stran CK Fischer je vše v pořádku, vše řešit s delegátem, ten bohužel nestíhal, řešil stížnosti a potíže klientů,co tam s námi byli. Za mě neprofesionální jednání, klamání klientů( foto nabídky neodpovídá skutečnosti)mé doporučení:CK Fischer, jeďte se do toho pekla podívat, nafoťte skutečnost a pak to nabízejte lidem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Dušan | 31.07.2022 18:40
PROČ CESTOVAT S CESTOVNÍ KANCELÁŘÍ??? Dovolím si úvahu a platí prakticky na všechny CK, speciálně na Fischer. Cestovali jsme na Mallorcu. Při zakoupení zájezdu jsem nezískal žádné informace navíc, které bych se nedočetl, převážně z jiných zdrojů než od CK. Lépe řečeno, zakoupení proběhlo on line a vlastní komunikace byla hodně náročná, reakce na nějaké požadavky, jejich vyhodnocení a doporučení vhodného zájezdu a podobně, to neproběhlo. Prostě rychle si sám vyber, objednej a zaplať. Nějaká přidaná hodnota CK nebyla.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin | 31.07.2022 14:24
Už nikdy zaplatili jsme v úterý 80tis v neděli přišel email nepotvrzení rezervace hotelu 2x jsme volali psali a po týdnu se nám ozvali že si máme doplatit jiný hotel nesouhlasili jsme nakonec čekáme na peníze už 4 dny

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martina | 28.07.2022 13:52
Standardní dovolenou do 4hvězdičkového hotelu Providence na ostrově Ischia jsem zakoupila v květnu 2022 přes Internet. V půl deváté ráno jsme skončily s 15kg kufry v na letišti v Neapoli, bez jakýchkoliv informací. Prý transfer do hotelu není v ceně. Dopravu na trajekt a do hotelu jsme si musely zajistit samy, naštěstí se domluvíme. V průběhu pobytu se nám podařilo spojit s delegátkou a ta nám zajistila za poplatek 80Euro na 2 osoby transfer zpět - trajekt a autobus. Bylo mi řečeno, že jsem transfer ani služby delegáta nepožadovala, prý jsem chtěla jen letenky a ubytování. To je přeci jasné, chtěly jsme se s kuframa proběhnout po Neapoli a na ostrov pak doplavat...Hotel i vše ostatní bylo bez chybičky. Chováním CK jsem znechucená.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Adéla | 28.07.2022 03:04
Co se týče CK Fischer, tak jedna velká katastrofa! Jsme dvě mladý holky, který se rozhodly vycestovat poprvé samy, tak jsme k tomu zvolily českou cestovní kancelář. Bez našeho nátlaku, bychom pokyny k odletu neměli ještě teď.. Po příletu na Maltu o nás delegátka absolutně nevěděla a ani jsme ji nezajímaly. Naštěstí o nás věděla paní na letišti na Maltě, tak nám domluvila odvoz, i když to mělo byt automaticky! Za to kolik cestovní kancelář dostala od nás peněz, tak pro nás neudělala nic. Za nás je to absolutně neprofesionální chování a už v životě s touhle CK nikam neletíme!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Valeria | 20.07.2022 20:41
Už nikdy. Po příletu bordel, čekalo přes 500 zákazníků a delegáti ani neměli seznamy kdo kam jede, všude zmatky, malém nás zapomněli na letišti a vuala- odmítnutí žádosti o kompenzaci protože všechno proběhlo jak mělo a je naše chyba ze jsme “přeslechli” naše jména když to četla ze seznamu ( který ani nemela, ale nevadi ). Rozhodně ne

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Václava | 16.07.2022 22:24
S CK Fischer velké zklamání a bezmoc. Dne 29.6. 2022 jsme zaplatili zájezd a obdrželi „Odsouhlasení smlouvy“, s textem: „CKF je povinna Vám sdělit, zda došlo k vyžádání požadované služby ubytování nejpozději do pěti pracovních dnů od podpisu této smlouvy. " Zájezd nešlo jinak zajistit, než zaplacením, byť byla zajištěna pouze polovina služby, letenky. S CK jsme měli dobré zkušenosti, vyhrála důvěra. Do. 4.7., jsme neobdrželi zprávu, proto jsme celý den volali do CK. Telefon nezvedali. Večer píšeme dotaz, zda je potvrzené ubytování, za týden je odlet. Odpověď : „Urguji, budu Vás kontaktovat. Do 7.7.2022 se nic nedělo. Další mail, CK odepsala, že dá během dne vědět. Celý den nic, telefony nebrali, večer zpráva, ozvou se dopoledne. 8.7. Dopoledne nic, voláme, máme počkat ještě hodinu. Po hodině nic, posíláme dotaz, zda je možné zájezd zrušit. Odepsali, že je hotel obsazený.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Petra | 14.07.2022 18:41
S CK Fischer už nikdy???? Jsou to lháři!!!Zájezd jsme objednali s dostatečným předstihem, záloha zaplacena již začátkem března. 5 dní před odletem jsme se dozvěděli, že nám změnili nejen čas odletu na dovolenou (a to 3x za sebou), ale že pro nás nemají zajištěné letadlo ani zpět domů. To co potvrdili jeden den, druhý den už neplatilo. Výmluvy typu let zrušili byli nemístní, jelikož námi objednané lety odlétali. A to dokonce na čas. Nakonec nám nejen změnili čas, ale i místo odletu. Opět stejná výmluva. Váš let zrušili, z Burgasu v ten den nic neletí. Ještě na hotelu jsme zjistili, že tomu tak není. Delegáta jsme viděli pouze jednou jedenkrát. Nabízejí půjčení auta, ale delegát o této službě nic nevěděl. Nebo nechtěl vědět. Těžko říct.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 14.07.2022 17:10
Našiel som si zájazd na Kapverdy cez Fischer, rezervoval som si ho, vybavil si 2214 EUR , hotel pre psov, dopravu z Blavy do Prahy a krvopotne dovolenku v práci na daný termín. Následne som zájazd uhradil, inak by som dostal od fischeru pokutu vo výške 30 % cca 660 EUR . Po hodinke mi napísali nech im pošlem č. účtu že sa pomýlil systém v cene a že mi vrátia peniaze. Už piaty deň som bez peňazí a neviem si v práci vybaviť nový termín dovolenky. Tento rok budem bez dovolenky vďaka cestovnej kancelárií Fischer.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Martin Harold | 06.07.2022 02:53
Peklo na zemi s CK Fischer, s 15 měsíčním miminkem vás ubytují v díře ve zdi na 14 dní a nikoho nezajímáte.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
AliNet | 04.07.2022 19:48
Bez zardění posouvají odlety do cílové destinace, čímž vám seberou den z dovolené. Delegát neví nic o místě, kde by měl poskytovat služby, neví nic o výletech, nezná ceny, ani kam se jde, není schopen zajistit dopravu, kterou neustále mění. Prostě katastrofa. Nedoporučuji služby CK Fisher. Nemohlo by to být horší.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Miroslav Janda | 01.07.2022 18:05
12.6.-19.6.1922 jsme CK Fischer byli na pozn.záj.na Sicilii s naprostou nespokojeností s touto CK.Zájezd zakoupen v prodejně CK v Ústí n.L.a vůbec jsme nebdrželi před odletem bližší program zájezdu+další pokyny.Jednali s námi jako bychom jeli na pobytovku. Podrobnosti nám přeposlali ostatní účastníci v průběhu.Franšíza Fischer nám nejdřív poslala mail bez přílohy,po 2denní marné korespondenci jsme museli do prodejny,kde nám dali podklady k letu, ale k zájezdu ne.Na mou nespokojenost prodejna i franšíza reagovali,že za nic nemohou,že jde o technické problémy,ale že by se třeba omluvili je ani nenapadlo.Tvrdí,že nám vše předali,což je lež.Lhali i k letu-limit zavazadla uvedli 15 kg,ostatní účastníci dostali 23 kg+všechny podrobnosti zájezdu.Po negativním hodnocení v dotazníku,neuznali jakoukoli chybu o omluvě ani nemluvím.S touto CK nikam nejezdit a najít si lepší a odpovědnější.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
václava | 01.07.2022 16:47
Také chci varovat před cestovní kanceláří Fischer. Chtěla jsem kompletní nabídku dovolené. Dostala jsem nabídku, ale po zaplacení zálohy a potvrzení smlouvy si vzpomněly, že v ceně zájezdu není transfer a chtěli doplatit dalších 5 tis. Kč. Řešila jsem až přes Českou obchodní inspekci. S takovým jednáním jsem se u cestovní kanceláře ještě nesetkala. Takže již nikdy!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Alexandra | 26.06.2022 13:53
Hotel Elitsa Bulharsko Zajezd jsme si kupovaly na pobocce na cernym moste.Priplacely jsme si na lepsi pokoj.Dorazily jsme na hotel a vubec to nevypadalo jak na fotkach.Mely jsme pokoj primo u odpadkach takze byl vsude smrad.Kdyz jsme to chteli resit tak nam nabidly pouze to ze bysme si musily priplacet denne 1100kč za lepsi pokoj.Jidlo bylo odporne, nedovarene a vecne studene.Bar zaviral o 45min drive nez mel.Obsluha sotva mluvila anglicky takze se tam nedalo doruzumet.Delegat nam nabizel zajezd do turecka tak jsme to chteli snim osobne skonzultovat.Takze nam rikal ze za 10min bude u nas.Nakonec jsme cekaly na nej 30min a pak nam rekl ze nas hledal v jinem hotelu 160km od nas.Takze ani nevedel kde jsme.Pak nam rekl ze za nami prijede misti bulhar aby to snamy vyjedla a ze nam odpoledne zavolam a ujisti se ze u nas byl.Nikdo za nami neprijel a ani se nikdo neozval.To bylo na posled co jsme s delegatem byly v kontaktu.Byla to prvni dovolena s CK Fischer a posledni.Nedoporucuji!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Tomáš | 19.06.2022 18:58
Fischer NEBRAT!!! Zaplatili jsme 1.5 měsíce dopředu zájezd za 65 000kc na určené místo kde jsme chtěli (Sardinie Orosei) 20h před odletem nám volala paní z cestovky že je na hotelu stop stav že nás na hotel nevezmou. Nedokázala říct proč, když jsem na hotel volal normálně nám nabídli pokoj v daném termínu. Dostali jsme náhradní zájezd do Budoni, po příjezdu jsme zjistili že je to tu naprostá katastrofa. All inclusive úplně směšné jen pivo a nealko, (piva 2dcl) Studené jídlo a to i oběd, večeři. Pláž kamenitá cca 600m od hotelu. Dle informací hotelu tady stojí pobyt na týden bez jídla 8000kc. + letenky sem 17 000kc Takže za 65 000kc nás FISCHER pěkně natáhl. Naposled tato trapná cestovka!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
IvaIva | 06.06.2022 16:05
U CK Fischer( New Dama) jsem si zaplatila zájezd do Egypta, vše bylo super do té doby, než se zkomlikoval náš odlet. 3 dny před odletem mi náhle zemřela maminka a když jsem prosila u CK změnu termínu ( jakýkoliv pozdější termín a jakákolik destinace), tak mi napsali, že změna termínu není možná, pouze 100% strono. A to jsem se musela několikrát připomínat, žádná snaha vyjít vstříc. Do té doby, než zájezd zaplatíte, tak vám volají, dávají možnosti, po zaplacení zájezdu žádná snaha pomoci! Takže za mě už nikdy více, nedoporučuji tuto CK. V případě potíží, vás s klidem hodí přes palubu.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Soňa Berky | 25.05.2022 21:26
S cestovní kanceláří Fischer jsme to měli složité.Nejprve jsme o zájezdu mluvili s jednou paní (nechci zmiňovat jméno).Že začátku byla komunikace v pořádku,ale později to byl vyloženě problém.Pani věčně nebyla v práci a nebo prostě,, neměla,, čas.Na každý můj požadavek (týkalo se to svatby v zahraničí) jsem slyšela nejde zařídit a podobně. Nakonec jsme zjistili, že nám ani neudělala reserve pokoje a letu. Vážně jsme uvažovali o změně agentury.Takové chování je špatné.Pak jsme ale začali jednat z paní/slečnou Nikol Kolářovou. Komunikace naprosto perfektní. Zařídila nám úplně všechno a ještě věci navíc. Těším se na úžasnou dovolenou a svatbu mích snů. Tímto chci paní/slečně Kolářové z Bruntálské pobočky Fischer poděkovat. Více takových zaměstnanců.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eva Eva | 23.05.2022 16:20
V letech 2018 a 2019 jsme letěli s CK Fischer a byli jsme spokojeni, jejich delegátka na Madeiře byla vysoce profesionální, takřka nepřekonatelná. I poptávala jsem u nich další zájezd před 14 dny. Napřed 2x na chatu (prý jsou online, ale nikdo tam nereaguje), pak mailem na 2 různých brněnských pobočkách. Dosud se nikdo neuráčil ani zareagovat, nicméně jejich reklamy mi do spamu chodí pravidelně. Když čtu recenze níže, asi je dobře, že mi neodpověděli. :-D Mimochodem, správce tohoto webu chce před odesláním rezence alespoň 1 hvězdičku u každé položky, jinak se zde nezobrazí nic. Tož jednu dávám, ale nula zůstává nulou. Cestu k moři jsem zařídila jinak a této cestovce už opravdu vydělat nedáme.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav | 19.05.2022 19:22
Ještě jsme ne odleteli a Už nás FISCHER poškodil,zakoupil jsem pro rodinu zájezd do Turecka, Mám zaplacene pojištění vč zdarma rušit měnit 30 Až 45 dní před odletem,FISCHER chce po mě storno popltky za to Že chci zrušit dceru a vnuka ze zájezdu a ještě kompletní zaplacené pojištění ruší i těm kteří chtějí odletět

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jaroslav studenka | 19.05.2022 19:11
Cestovní kancelář FISCHER Je hrůza des, do kdy tato cestovka bude poškozovat klienty?

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
David | 14.01.2022 11:00
zájezd Omán – Salalah – 21.11-28.11.2021 Fanar Hotel 5* hotel za 16000 kč jsme si připlatili Premium all -CK Fischer nám dala rok starý leták s rok starou nabídkou -transfer z letiště nebyl privátní, ale starým rozhrkaným autobusem spolu s ostatními majiteli prémiového balíčku -exkluzivní welcome byl v podobě podání pomerančového džusu z krabice -Nebylo nabízeno ani možno přikoupit žádný druh šampaňského -Vysokorychlostní wifi nefungovala -VIP večeře v restauracích nebylo možné vůbec čerpat z důvodu uzavření restaurace -Hotelem nebyl poskytnut žádný suvenýr ani dárek -pan delegát se na informační schůzce naštval ze jsme si vůbec dovolili si na něco stěžovat Vyjádření CK Fischer: Naše klienty proto předem upozorňujeme a tato informace o případných změnách je také uvedena na Vašem Potvrzení o zájezdu: Rozsah a kvalita výše uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci. FISCHER, NEV-DAMA letecky a EXIM Tours-jedna firma, fabrika na zájezdy jako kompenzaci nám milostivě dali poukaz na 1000 kč

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kateřina Coufalová | 30.12.2021 16:19
Ta to CK mě velice zklamala .V hotelu Mína Mark jsme měli zaplacený hotel s balkonem. Místo toho jsme dostali pokoj s výhledem na budovu. První schůzka měla být s delegátem česky mluvícím ale bohužel nebyla .Má znalost AJ je velmi slabá a po odmítnutí výletů jsme si asi podepsali ortel jelikož s námi pak nikdo nekomunikoval a nedal nám nikdo vědět, kdy na PCR testy a ni čas odjezdu.Díky jinému delegátovi z jiné CK který nám vše zařídil ,by jsme asi ani neodletěli z pět do ČR. S tou to CK už nikdy..

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Renata | 30.11.2021 21:00
Cestovní kancelář Fischer nedoporučuji!!!! Zakoupily sme si zájezd do Ománu . Hotel měl byt 5 hvězdicový , ale byla tam všude plíseň , brouci a neskutečný smrad . Zkoušeli jsme si 3x vyměnit pokoj , ale všude to bylo stejný !!! Měli jsme pripojisteni na Covid . Dceři stal PCR test v Ománu 81 dolaru . Delegát nás ujistil , ze nám PCR test proplatí kancelář zpátky. Bohužel cestovní kancelář Fischer se nám vysmala!!! Když nabízejí zájezdy jsou velice milý , ale když se vyskytne problém daji od vás ruce pryc

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Nikola | 27.09.2021 13:54
Přes cestovní kancelář jsem objednala na doporučení paní v cestovce zájezd v Egyptě v hotelu TIA heights. S tím že paní z cestovky hotel doporočuvala. Zájezd nás stál 20 000 na osobu na 10 dní. Hotel hrůza ubytování nebylo přímo v hotelu ale asi 700 m od hotelu. Špinavý a rozbitý pokoj, v hotelu pouze ruská nevychovaná klientela. Animační programy v ruštině. Cestovní kancelář v žádným případě nedoporučuji.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Kristýna Malá | 24.09.2021 23:00
Katastrofa, přes Fischer.cz jsem objednala zájezd na Mallorcu (hotel Beverly Playa, Peguera), po příletu o nás delegátka ani nevěděla (na místě ručně doplnila informační obálku a poslala nás k automusu pro transfer do hotelu) zde jsme zjistili že byť máme zaplacen zájezd pro 3 osoby (já, má maminka a dcera) v autobuse jsou pouze 2 volná místa s větou bohužel jsem o vás nevěděla mohla by jste si dceru vzít na klín jsem byla nucena dosti nekomfortne v minibuse kde by měl člověk málo místa i sám absolvovat hodinovou cestu s dcerkou na klíně (podotýkám že jsem úmyslně vybírala hotel blizko letiště aby transfer netrval tak dlouho) ok to bych zkousla, po příjezdu na hotel jsem po pul hodinovém čekání na recepci zjistila že o nás nevědí a že pro nás nemají pokoj, situace se sice podařila vyřešit, recepční po další hodině čekání nějaký pokoj zajistil ale musela jsem první noc zaplatit, došlo sice k následné kompenzaci ale bankovní poplatky za úhradu kartou jsem zaplatila já. Ve chvíli kdy jsme mířili o půl 3 rano konečně na pokoj (letadlo přistálo 23:20) jsem informovala delegátku (pokut lze slečnu takto nazvat) mírně nevrlá mi sdělila že situaci ráno dořešíme. V 9 ráno jsem se tedy dostavila na schůzku, bylo mi řečeno že nedošlo k rezervaci z nějakého jejich rezervačního oddělení a že oni v 9 vstávají tak ať jdu na recepci kolem 10(jak jako ať jdu na recepri od čeho tady je měla jit na recepci se mnou) v cca 10 jsem se tedy vidala na recepci delegátka seděla sama u svého stolečku a koukala na mě, v 10:15 kdy ji končily hodiny na hotelu, při odchodu došla zda je vše v pořádku něco Španělsky prohodila s recepční (obě se od plic zasmály) v tu chvíli jsem si přišla jako blbec a odešla. A tímto můj příběh nekončí druhý den jsme jely na fakultativní výlet do delfinaria, po programu jsme opustily areál a ja si uvedomila, že nevím v kolik má odjíždět autobus, volám tedy delegátce a zjišťuji že to nám měl říct řidič i kde nás vyzvedne atd., no pardon řidič nám nic neřekl. Nakonec jsem se tedy dozvěděla že ma jet v 17:00, vzhledem k tomu že bylo asi 16:20 vydali jsme se na druhou stranu parkoviště do krámku pro pití v 16:45 jsme byly zpět a ještě s dalším párem a jejich synem čekali na autobus, v 17:10 paní psala delegátce, že stále čekáme, následně delegátka prověřila situaci a sdělila že autobus s ostatními klienty již odjel a že máme využít veřejnou dopravu nebo taxi (absolutně žádná snada o to vyřešit nastalou situaci) po několika dalších sms s delegátkou která nejevila zájem situaci řešit, manžel se s námi domluvil že tedy pojedeme taxíkem a zavolal ji ať nám zašle taxi pro 6 osob, taxi jsem zaplatila a volala do cestovky jak to hodlají řešit, v prvé řadě jsem se dozvěděla že ne Fischer ale exim je zprostredkovatel (koho to zajímá, obhednala jsem si zájezd přes Fischer a na to že je to jiná cestovka mě upozornili až odbavovací dokumenty) a následně jsem se dozvěděla že musím s delegátkou sepsat reklamační prorokol a že to zda mi proplati taxi hje ve své podstatě 50 na 50. Psala jsem tedy dost rozhořčena delegátce, no mám si počkat do neděle až se doatavi na hotel, svou chybu odmítá přiznat a dokonce zkusila výmluvu ve smyslu možná byl autobus plný a proto odjel, lide totiž nesmí stát v uličce, no tak to byla poslední kapka, ví přeci kolik lidí jelo tam a pro stejný počet osob má mít zajištěnou přepravu zpět, pro info sdělila mi že jede pouze tento jediný autobus takže to rozhodně nebylo o tom, že by jsme čekali na poslední bus. Ni čeká nás ještě 5 dnů do odletu, bojím se co nás tu ještě potká. Jinak hotel pěkný, čistý, jidlo dobré ale to CK neovlivní takže co se služeb CK týče absolutní hrůza, a slečna Tereza by měla přestat dělat tuto práci protože ji jednoznačně nebaví, ba dokonce snad obtěžuje. Horší delegátku jsem nezažila.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Arabela | 16.09.2021 16:45
S Fisherem poprvé a naposled!!!! A téhle cestovce jsem opravdu věřila!!! Hnus, hnus! Pozvolný přístup do moře? Žádný vstup! Žádný moře!!! Bazén only for bikiny? Jen ti ve skafandrech!!! Plavčíci to maj na párku!!! Hnus! Na jídlo musíte s předstihem jinak si nesednete, nenajíte. Nejhorší dovolená v mým životě !!! Hotel Hawaii paradise aqua resort naprostá katastrofa!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Michal | 13.09.2021 07:15
My sme druhykrat s Fischerom a naposledy. Davame sa dokopy aj s Cechmi a podavame trestne oznamenie. Zacnem takto, sme 5 clenna rodina, 0, 10, 11 rokov a dvaja dospeli. Podmienka bola ze budeme mat izbu pre 4 a maly bude mat postielku. Rezort sa vola Tia Heights Hotels Makadi Bay. Takze po prilete a transferi do hotela sme zistili ze nas ubytovali uplne mimo hotela do aquaparku, poviem vam ze by som tu neubytoval ani personal. izba smradlava, 3 postele pre 5 ludi (samozrejme bez postielky). Takze spat na recepciu, samozrejme nam recepcny ukazal na zmluve ze od fischera bola izba objednana priamo do aquaparku!!!! Ked som sa pani M. pytal ci je aquapark v cene tak mi povedala ze to zisti ale mysli si ze je ale pritom automaticky Cechoslovakom tam davaju izby, ziadny nieje priamo v rezorte. Ale na stranke neuvadzaju ubytovanie v aquaparku! Recepcny arogantny ze izbu nam nevymeni pokial sa nezaplati dalsich 6$ za noc. S tym som nesuhlasil, nechcel nam dat kontakt na delegata ani nic riesit, proste nas ignoroval a nam neostalo nic ine ako sediet na recepcii aj s malym. Okamzite som sa svoje naklady telefonoval do Kosic pani M., ta samozrejme este nebola v praci tak som sa pustil do jej kolegyne nech nam okamzite posle delegata lebo tu spravime cirkus aky este nemali. Mimochodom s pani M. som niekolkokrat telefonoval a ani raz mi nespomenula ze by sme boli mimo hotel niekde v awuaparku. (Ten objekt bol mimo aquaparku niekde v zadu v riti). Po chvili mi praskli nervy a kedze manzelka komunikuje anglicky som ju poslal sa spytat recepcneho kolko chce ked nam da izbu, povedal ze on nase peniaze nepotrebuje ze tych 6$ za noc ked si doplatime ze nam izbu zameni, tak nam dal izbu, podstatne lepsiu ale otocenu niekto do opacnej strany od hotela a pri balkone cement a diera co sa tam prerabalo. Tak sme sa aj tak prestahovali lebo izba bola oproti povodnej luxus. dali nam aj stvrtu izbu ale postielky sme sa aj tak nedoziadali, tej postielky co pani M. tvrdila ze bude pripravena!!!! Samozrejme tato seriozna pani mi ani neodpisala na maily ake jej kolegyna nam poslala delegata a ten nam na 3 stahovanie izbu vybavil paradnu hned pri bazene a zadarmo! Vsetky Ceske rodiny co sme tu stretli boli planovsne ubytovat v tych sopach za aquaparkom, kazda rodina platila za druhu izbu cize Fischer zavadza a klame vsetkych!!! Co sa tyka hotela? V zivote sem nechodte, PRORUSKY hotel, milion rusov, vsetky programi a animacie su orientovane do Rustiny! Co sa tyka jedla je to nieco otrasne, musi byt fakt dobry den aby bolo z coho vybrat, ranajky ok ale obed a vecera uplne cele zle! Zo zaciatku sme mali napoje vsetky, asi v polovici dovolenky zacali malinovky davat az od 10:00 Asi sme mali All Inclusive iba od takeho casu!! Neskor sa mi stalo ze v Lobby bare mi rano nedali kavu a poslali ma do restiky, tam milion ludi cakalo tak som sa vratil, spravil krik a uz sa kava spravit dala! Vecer nam to iste spravil s pivom ze mame si ist do restiky, tak zene ani nedal a ked som sa ja postavil tak mi nalial, neskor prisli rusi a tym hned otvoril 8 flias a rozlieval im pivo jedna radost. Mam pocit ze sme v rusku, delegat v tomto smere nevybavil nic, do 10 si nedate ani sprite, ani kolu a ked si neotvorite usra ani kavu. Deti ked poslete pre vodu ze chcete 4 tak im daju iba 2. Jedlo otras, malo jedla, velmi chaby vyber, napoje otras este vscsi. Hotel cele zle. Obsluha arogantna, k Rusom su ok. Pristup fischera ziadny. Je im jedno ze ste niekde v afrike s malym dietatom, maju vas na haku. Linka ktoru maju akoze online mi nesla, fakt niekomu zachrani zivot tska hotline linka. PCR testy mali stat 25$ a platili sme 70€. Posledny krat s nimi niekde! Na vylety co ponukaju a maju ich nafotene ako exotiku niekde na hawai nechodte vobec, aj to je podvod a vase vyhodene peniaze. Neviem ako dlho mi tu ta recenzia vydrzi ale budem ju sem davat dookola aby ludia videli co je Fischer zac! S Fischerom nikdy viac!!!!!!!!

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Market | 09.09.2021 09:45
CK Fischer. Poprvé a naposled. Bohužel spousta cestovek zkrachovala a tak nebylo moc z čeho vybírat. Profesionalita skončila v cestovní kanceláři. Ubytování zatím snad nejhorší, co jsme kdy měli. Pokoj nevybavený, než cokoli dodali, trvalo to 3 dny. Jedním slovem děs!!!Půjčili jsme si auto, to delegát zařídil. Jen mi bylo divné, že když jsme si ho půjčili v 8 ráno, nenechali nám ho do rána. Odvezli si ho už ve 24 hodin. Informace o odletu byly také podivné. My jsme museli poslat delegátovi SMS, aby on nezapomněl nám to sdělit.... Celkově bych řekla, že pokud bych se mohla Fischerovi vyhnout, udělám to. Jediné, koho bych pochválila byli zaměstnanci, kteří nám zájezd prodávali. Byly velice ochotné....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Veronika | 03.09.2021 02:49
S CK Fisher jsme letěli s partnerem poprvé. Jsme momentálně v hotelu Impressive Punta Cana, Dominikánská Republika. Když pominu hned první informaci po koupi zajezdu, že zde nebudeme mít česky mluvícího delegáta neb se před X týdny vrátil domů, s tím jsem se nějak smířila. Ovšem co nás čekalo po příjezdu na hotel už bylo moc. Prostředí hotelu je krásné, čisté, upravené. Jídlo v celku dobré,velký výběr. Kámen úrazu je moře. Člověk letí přes půl světa kvůli moři, kde se nedá ani vykoupat. Je plné smradlavých řas, které se díky změnám proudu v oceánu stále valí. Hotel tuto skutečnost řeší v celku laxně. Nicméně v moři které smrdí jak močůvka se nedalo koupat. A co je horší, tento problém se tady reší posledních X let. Jak je možné že o tom nikde není ani tečka? Další věc která nás velmi rozčilila byla, že jsme nebyli informováni o tom ze každý víkend se do hotelu nahrne tisíce dominikanců,kteří zde tráví volné dny. Což o to,že jsou hluční,nechávají po sobě bordel ale že si pak nemáte ani kde sednout na jídlo, nebo Vás dokonce nepustí do jídelny a čekáte třeba 25 minut frontu až se ti co dojedli uráčí opustit prostory jídelny .. Neuvěřitelné, katastrofa

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marek | 27.08.2021 13:35
CK Fischer jsem s partnerkou využil poprvé a určitě naposledy. Ve zkratce jsme dojeli na hotel, kde my, i dalších 6 skupin zažili to stejné. Všichni měli zaplacený výhled na moře a nikdo ho nedostal. Recepční mi sdělila, že to není její problém. Po hodinovém dohadování a neustálém pohledu na moji frustrovanou a smutnou partnerku, jsem si vyhádal snad jako jediný výhled na moře. Pokoj byl celkem pěkný, ale tak ucpaný odpad v koupelně jsem snad nikde neviděl. Místo sprchového koutu byla vlastně vana. Proč ne. Jako největší fail od Fischera beru ale to, že hotel, který byl uvedený na webu CK Fischer, byl ve skutečnosti zhruba dva kilometry od hotelu, kde nás nakonec ubytovali. Jedná se tím o klamavou nabídku, proto Fischer nyní beru jako cirkus Humberto, AKA totální neprofesionalita. Když jsem psal email do CK Fischer, doposud se mi nikdo neozval. Po CK Fischer už určitě nikdy nešáhnu. Pěkný den všem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Markus | 27.08.2021 13:20
CK Fischer jsem s partnerkou využil poprvé a určitě naposledy. Ve zkratce jsme dojeli na hotel, kde my, i dalších 6 skupin zažili to stejné. Všichni měli zaplacený výhled na moře a nikdo ho nedostal. Recepční mi sdělila, že to není její problém. Po hodinovém dohadování a neustálém pohledu na moji frustrovanou a smutnou partnerku, jsem si vyhádal snad jako jediný výhled na moře. Pokoj byl celkem pěkný, ale tak ucpaný odpad v koupelně jsem snad nikde neviděl. Místo sprchového koutu byla vlastně vana. Proč ne. Jako největší fail od Fischera beru ale to, že hotel, který byl uvedený na webu CK Fischer, byl ve skutečnosti zhruba dva kilometry od hotelu, kde nás nakonec ubytovali. Jedná se tím o klamavou nabídku, proto Fischer nyní beru jako cirkus Humberto, AKA totální neprofesionalita. Když jsem psal email do CK Fischer, doposud se mi nikdo neozval. Po CK Fischer už určitě niky nešáhnu. Pěkný den všem.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela | 27.08.2021 06:38
Váhala jsem 3 měsíce, zda se takto podělit o negativní zkušenost s CK Fischer, Exim Tours a E - travel, jedna skupina ještě s CK Nev Dama ... Rodiče si objednali zájezd, otec pozval na zájezd ještě své dva sourozence, skupina lidí nad 65 let, zájezd kupoval v CK Fischer. Po 14-ti dnech poslali e-mail, že hotel neotevřel, muselo se přebukovat, nakonec hotel od Exim Tours. Přeplatek, zaslali cca po třech týdnech po několika urgencích e-mailem, nebyli mi schopni dosud vystavit žádný ODD ( do včerejšího dne, po 3 měsích) spravovala E travel, komunikace nulová. - smlouvy zaslány nepotvrzené - pokyny k odletu 2 dny před odletem ( po několika urgencích) - objednání na PCR nezadán ve smlouvě, rušilo se telefonicky u objednavatele CK Fischer ( volali z CK FIscher, že zapomněli zadat testování) nyní zpětně chtějí doplatit 2x PCR, 2x 990 Kč, ( ať potvrdím písemně, že jsme test rušili) ačkoliv se nechali testovat na vlastní náklady - organizace při příletu ( nikdo nikde, zahnali je do autobusů, nepředali obálky s informacemi ....) Dovolená proběhla celkem v pořádku. Při cestě zpět delegátka neohlídala testování, nebyla přítomna u autobusu, aby vše zkontrolovala, ani delegát na letišti, 2 h před odletem ..... na letišti je nevpustili do letadla, delegát opět nepřítomen, byl přítomen jeden šašek pro obě kanceláře, absolutně nekomunikativní, šlo zajistit testování na letišti, nikdo se nezhostil pomoci. Až po několika mých telefonátech v neděli odpoledne, kde nejste schopni se nikam dovolat, se mi podařilo najít hlavní vedoucí delegátů, která přijela na letiště, avšak už pozdě. Rodiče neumí anglicky, takže paní delegátka: musíte si zakoupit nové letenky a nocleh, to už ale není v mé kompetenci. Takže jsem kupovala z ČR nové letenky, nocleh, mezinárodní certifikáty, návratové formuláře apod. .... aby celá skupina mohla odletět domů. Nyní jsem řešila, 3 měsíce, aby mi zaslali řádné vyúčtování ( to až když jsem kontaktovala tiskového mluvčího, my byli schopni reagovat) protože mi neseděl vrácený přeplatek, a opět moment překvapení, naúčtovali 2x 990 Kč za PCR testy, ačkoliv se testovali samostatně, my však máme smlouvy s razítky ( opět jsem vyžádala smlouvu potvrzenou ) bez testů. Volala jsem zpět na CK Fišer a pán za přepážkou mi sdělil, že už s tím nemá co společného:-D Psala jsem stížnost - výsměch. Jedním slovem shrnutí: KATASTROFA, absolutně neprofesionální přístup. Nejsmutnější na tom všem je, že se nemůžete bránit, už dávno neplatí proklientský přístup, náš zákazník náš pán. Ještě jsem se s takovým chováním nesetkala. Mohu jen skálopevně sdělit, že s touto skupinou již nikam nevycestujeme! Prosím, podporujme slušné firmy, slušné lidi, protože v této nehezké době je třeba se spojit a nenechat vyhrát toto chování tyto lidé....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Eri r | 19.08.2021 15:15
Bohužel mam taky první i spatnou zkušenost z CK Fischer. Objednala jsem si zájezd do Řecka, všechno probíhalo v pořádku, samozřejmě když platíte jim peníze vy. Jak teď kom jsou ti opatřeni tak musela jsem jet z manželem na PCR test, jelikož na letišti bylo potřeba doložit. Ale mněla jsem z tím problém na ocko.uzis.cz, neposlali certifikát, že jsem negativní. Pouze mněla jsem potvrzeni v češtině které není platné pro Řecko, jelikož potřebuji v angličtině. Takže nevěděla jsem jak dopadne dovolena. Samozřejmě před tím než jsem objednala zájezd ptala jsem se ohledně storna, a by se člověk ujistil jak to dopadne. Bylo mi řečeno, že i v den odletu můžete to bez problém stornovat, pokud si koupíte pojištěni, do kterého vchodí storno a že jsou tam procenta které CK si strhne. Tak jsem z tím souhlasila a koupila zájezd. Ale když jsem se dovolala, v den odletu, po 15 minutách na pobočku a začala jsem řešit problém, protože nemněla jsem certifikát, bylo mi řečeno že nevracejí nic, z důvodu že nikdo není z nás nemocny na Covid. I když jsem mněla v pojištěni to storno. Nicméně dostala jsem od doktora potvrzeni že jsem negativní na Covid a dopadlo to v pořádku na letišti. (Taky je dobra zkušenost, pokud nedostanete ten certifikát, ohledně PCR testu, ihned to řešte, protože já to nedostala ani po týdnu. A věřte mne jsou pěkně nervy, když si pomyslíš na tom že kvůli jednomu papíru, propadne ti dovolena skoro za 30 000 kč). Do hotelu dorazili jsme v pořádku. A teď tam nás čekalo obrovské překvapeni. Nedostali jsme ten pokoj ( teda dvoulůžkový, z wifi, TV a hlavně teplou vodou) který jsme si zaplatili. Pokoj do kterého nás strčily byl daleko od restauraci a recepci, ale to není ani důležité. V pokoji žádné zařízeni: televizi stara ještě z 90-x let popraskaná/nefunkční, wifi tam vůbec nefungoval. Jakože člověk si řekne, přijdeš na dovolenu tak nebudeš na netu nebo v televizi sedět a užívat si volno ne. Ale když přijdeš večer a chceš si odpočinout, tak se nebudeš dívat do stropu nebo na zdi. Druhy den na hotelu byl ještě lepší, přišly jsme na pokoj a chtěli jsme se sprchovat, tam na s cekalo překvápko, tekla ledová voda a ještě mne vlezl obrovsky pavouk do sprchy. Myslela jsem si že propustím vodu poteče tepla, radši bych to neděla, tekla čím dal tím víc studena. Pak nám už ruply nervy chtěli jsme se postěžovat delegátce, nestihly jsme něco říct, ona ihned vyměníme vám pokoj. Jako věděla kam nás strčily ale čekali že to projde. Protože ne každý bude se stěžovat ale mněli by. Jakože my zaplatíme za lepší pokoj a oni se domluví úplně za jiny a horši. Sepsali jsme reklamaci a chtěli jsme nechat na recepci pro delegátku, tak jedna recepční, která pochopila pouze slovo “reklamace“, ihned za námi přiběhla, že nám pokoj nevymění, jelikož je to „lepší kvalita“ pokojů a jsou dražší. A kdo za to bude platit, protože pochopila ze reklamujeme hotel a ne Fischer. Řekla jsem ji pouze ze je to problém CK a že platit za to budou oni. Takže aby jste věděli že pěkně podvádí zákazníku. Nedoporučují v žádném případě

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jolana | 16.08.2021 10:48
S CK Fischer jsem jela na dovolenou poprvé a naposledy. Pět dní před odletem náš pobyt zrušili, a tak jsme si museli zarezervovat jiný termín. Byli jsme na Angela beach hotel na Corfu. Cestovka nám za zrušení prvotního letu nedala žádnou kompenzaci. Ubytovali nás v nejhorším pokoji, jelikož ty lepší byly pro rodiny s dětmi a my byli pouze 2. Už před odletem jsem žádala o výhled na moře či na bazén (v nabídce byl ještě výhled do zahrady), my však dostali výhled na cestu. Delegátka k zastižení nebyla (kromě 1. dne). Ubytování nás zklamalo, jelikož jsme si dopředu řekli, jaký pokoj chceme. CK Fischer to však nezařídila, prostě hrůza. První dva dny vůbec netekla teplá voda.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Rochová Pavla | 25.07.2021 16:24
Týdeníky zájezd Primorsko,hotel Perla Beach,naprostá spokojenost 100% služby.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Marcela | 05.03.2021 08:41
S CK Fischer jsme byli na dovolené již po několikáté. Většinou jsme byli se službami spokojeni, nutno však říct, že jsme dosud neměli žádné nadstandardní požadavky. Letos jsme si vybrali letovisko MARSA ALAM (EG), hotel Albatros Sea World. Až do chvíle, než jsme oslovili CK s požadavkem prodloužení pobytu. Původně 11 dnů (odlet středa) na 15 dnů (odlet sobota). Požádali jsme o nacenění možných variant. Ze všech co jsme obdrželi se jevila nejlépe možnost přebukování letenky za 1500/osoba s tím, že prodloužení pobytu budeme řešit přímo s hotelem. Ve chvíli kdy nám tuto možnost potvrdili jsme okamžitě odeslali peníze za přebukování a začali jsme řešit ostatní (prodloužení pobytu v hotelu, parkování na letišti a pojištění). Všichni nám velmi rychle a profesionálně vyšli vstříc. Bohužel potom jsme toto absolvovali se ozval znovu FISCHER s tím, že přebukování není možné a musíme si zakoupit nové letenky v ceně 8000/osoba. To samozřejmě značně změnilo situaci. Takže jsme se rozhodli, že si pobyt prodlužovat nebudeme. Toto jednání mi přijde značně neprofesionální a musím říct, že pokud bych měla ještě někdy v budoucnu využít služby nějaké CK tak to rozhodně FISCHER nebude. Co se týká služeb delegátky-slečny Kláry, tak to také úplně není člověk na svém místě. Za pobyt jsme ji viděli jednou, nástěnka CK rozhodně nebyla aktualizovaná a velmi podstatná věc v současné situaci je dodávání aktuálních informací a tam bych řekla že je největší kámen úrazu. Shrnutí: hotel pěkný, pobyt zde mohu doporučit nicméně s jinou CK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Monika | 16.02.2021 22:13
S Fischerem jsem letěla poprvé do Ras Al Khaimah, nemohu nic vytknout, vše dokonalé, jen mladá slečna nebo paní delegátka Dominika, trochu mimo realitu, podávala milné informace, i přes to že bydlela na našem hotelu Doubletree Hilton, tak jsme ji viděli jen jednou, veškeré informace nám šoupala pod dveře.Lítám už 17 let od jiných cestovek, myslím si že by mohla být více vidět. Jinak na whasappu byla kdykoliv i když jste ji napsali sms tak odpověděla.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Milada Nedbálková | 24.09.2020 11:47
Dobrý den, jsem zklamaná z jednání CK Fischer. Koupila jsem si jako jejich stálý klient zájezd na Krétu pro sebe a pro syna za téměř 60.000,- Kč na týden. Dostali jsme plesnivý a zapáchající pokoj, který rozhodně neodpovídá 5*. Když jsem ho reklamovala s přiloženými fotografiemi, odpověděla mi paní Juhosová z CK Fischer emailem, že musím počítat s pracovní ležérností Řeků a s vlhkostí přímořského vzduchu. Na zdech černé krátery a opadaná omítka s plísní. Pokoje CK Fischerem prezentované absolutně neodpovídají realitě na místě.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří | 05.03.2020 21:16
Týdenní zájezd do Rotana Salalah Resort v Ománu od 23.2.2020. Cena na faktuře byla o několik tisíc vyšší než cena sjednaná telefonicky. Na dotaz mi bylo řečeno, že to tak mají v systému a pokud se mi to nelíbí, tak mají jiné zájemce a mám smůlu. Zajímavý systém připomínající spíše podvodné jednání. Podivné dohadování ohledně ceny čtyřletého a dvouletého dítěte na přistýlce. Původně požadovali plnou cenu, pak byla možná sleva a do třetice to opět změnili. Rovněž jsem byl CK Fischer ubezpečen, že po celou dobu letecké přepravy bude zajištěno stravování. Ve skutečnosti jsme dostali v 11 hodin dopoledne sendvič a pak už nic. Nebylo si možno ani nic koupit a v hotelu byla jídelna už zavřená, takže další jídlo až druhý den ráno. 20 hodin bez jídla dospělý člověk to přežije, ale pro malé děti je to problém. Při zpátečním odbavení na letišti jsme museli čekat ¾ hodiny ve frontě na letišti. Delegát CK Fischer se opodál vybavoval s klientkami, zatímco děti brečely. Čekal bych, že nám zajistí přednostní odbavení. Když to shrnu, tak CK Fischer je nepřátelská k dětem a nedoporučuji ji pro rodiny s dětmi. Kvalita ubytování, stravovaní, pláž, bazén a ochota hotelového personálu na velmi dobré úrovni. Hotel mohu vřele doporučit, ale cestu si zajistěte sami nebo s jinou CK.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Luděk | 14.10.2019 14:37
Zajezd na 15 dní na ostrov Kos byl zakoupen přes web zájezdy.od cestovky Fischer....odlet zpět byl planoven večer na 2.10.2019.K samotnemu zajezdu velkých vyhrad není, při posledním setkaní s delegatkou od Fischera jsme se jen nahodou optali na hodinu a den odletu zda platí, nevěděla začala hledat kdesi na netu, a nakonec oznamila , že odlet je už ráno okolo 6 hodiny raní...Neoptat se , asi bychom zustali a museli si letenku zpět zakoupili, a navic nam zkratila cestovka pobyt o den s vysvětlením že nema žadna volná letadla a tohle je poslední....Odlet samozřejmě bez snídaně, ta zařízena nebyla,,,Maně jsem si vzpoměl na dobu kdy cestovku vlastnil ještě pan Fischer a kdy jsme s ní létali s maximalní spokojeností., Už nikdy bychom s ni nikdy neletěli....

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
cestovatelka888 | 20.08.2019 11:17
Pro dovolenou v Egyptě, Marsa Alam jsme si vybrali cestovní kancelář Fisher, protože jsme věřili, že se o své klienty v případě problémů postará. Dovolená v Royal Tulip resort byla opravdu skvělá. Všude čisto, ochotný a milý personál, krásné moře, skvělé bazény. S drobnými problémy nám ochotně pomohla zdejší delegátka Klára Paterová a tak jsme si užili opravdu super dovolenou. Na letišti nás a dalších asi čtyřicet klientů čekala studená sprcha. Po asi hodinovém čekání na odbavení před námi uzavřeli přepážky, že už nejsou místa v letadle.Nikdo z nás nechápal, jak je to možné, když máme letenky do Brna zaplacené. Řekli nám, že asi za čtyři a půl hodiny odlétají dvě letadla do Prahy a buď poletíme tam nebo ať si děláme, co chceme. Byli jsme šokovaní, bezradní a naštvaní. Nezbylo nám ale nic jiného, než letět do Prahy a to dokonce spousta párů byla rozdělena do různých letadel, tak ani neletěli spolu. Po příletu do Prahy nám zajistili odvoz autobusem do Brna, což bylo také v pátek po D1 hodně vyčerpávající. Nechtěli jsme si takové jednání líbit a protože se odmítnutí nástupu do letadla musí reklamovat přímo u letecké společnosti, zkusili jsme kontaktovat firmy, které se tímto vymáháním zabývají. Když však zjistili, že se jedná o dopravce ONUR, odmítli se tím zabývat. Mysleli jsme si, že se nás teda nikdo nezastane a proto nás velmi mile překvapilo, když nám zavolali zástupci Fishera, že v této mimořádné situaci nás odškodní sami a do dvou dnů jsme měli peníze na účtu. Tímto nám dokázali, že jim opravdu záleží na spokojenosti klientů a že jsme jim důvěřovali právem. Na další dovolenou si tedy určitě vybereme opět Fisher.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jarda | 06.07.2019 17:12
V loni jsme byli s CK Fischer na dovolené v Bulharsku. Vše bylo z počátku v pořádku, delegátka nám dala pokyny a mimo jiné nám řekla, že pokud budeme cokoliv potřebovat, můžeme volat i v noci, že má telefon stále při sobě. Jednoho dne ve 3 h. ráno jsme pro syna akutně potřebovali lékařskou pomoc. Volali jsme 6x delegátce, ale nebrala telefon. Ozvala se nám až ráno v 9 h. Když jsme ji řekli, že syn skončil na kapačkách a že budeme potřebovat pomoc s překládáním při další návštěvě lékaře, tak nám odpověděla, že nemá čas, že jede s klienty na výlet. Vše jsme proto opět řešili stejně jako v noci s asistenční službou, kde bylo vše na profesionální úrovni. Po návratu do ČR jsme provedli reklamaci a CK se nám skoro vysmála. Prý se synovi vlastně nic nestalo a delegátka prý neměla signál. To jsme odmítli s tím, že máme lékařskou zprávu, a že kdyby neměla signál, tak nám telefon nevyzvání, ale ozve se, že je volaný nedostupný. Na tohle již CK nereagovala. Udělejte si sami úsudek o této CK. Za nás již nikdy více.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Jiří Dobeš | 17.06.2019 11:12
NIKDY VÍCE S CK FISCHER ANI S CK NEW-DAMA Jiří Dobeš, špatná zkušenost s dovolenou s CK Fischer (New-Dama): absolvovali jsme dovolenou s CK Fischer (smlouva došla následně s CK New-Dama). Egypt, 20.4. - 27.4.2019, hotel Long Beach. Leteckou dopravu zajišťovala společnost SmartWings. Odlet byl plánovaný dne 20.4.2019 v 11:10 z letiště Brno - Tuřany. Odlet měl nakonec zpoždění cca 7 hodin. Následně se CK Fischer zachovala doslova "tragicky". Nejenže absolutně nespolupracuje při reklamaci zpoždění letu (smlouva s CK je přitom uzavřena včetně letecké dopravy), ale odmítá se i s leteckou společností o tomto problému bavit. Nechá tak veškeré dohadování na klientovi, který jí zaplatil i leteckou dopravu včetně provize pro CK. Následně jsme v hotelu v cílové destinaci (Egypt, Hurghada), kam jsme se měli dostat cca v 16 hodin, nedostali nasmlouvanou All Inclusiv večeři. Do hotelu jsme se dostali až v 00:15 hod. dne 21.4.2019 oproti 20.4. Delegátka na místě nebyla, nikdo nám nic nedomluvil. Stejně i při odjezdu dne 27.4. ve 02:15 hodin jsme nedostali ani balíček se snídaní na cestu. Přitom 27.4. je den, kdy máte mít ještě poskytované a uhrazené služby v hotelu. Reklamoval jsem tyto nedostatky s CK Fischer. Absolutně žádná možnost dohody, ani přiznání pochybení. Proto doporučuji všem případným zájemcům o dovolenou s CK FISCHER nebo s CK NEW-DAMA. S těmito CK nikdy více. Vyberte si jinou cestovní kancelář. CK FISCHER se chová přezíravě k zákazníkům a jediné co ji zajímá jsou vaše peníze. Služby dále neplní a není ochotná ani uznat reklamace.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
mrkvová | 26.04.2019 12:22
Dne 18.4.2019jsem si od ck Fischer objednala zájezd do Egypta s odletem 27.4.19 z Ostravy.7 dnů před odletem nepřišly žádné pokyny k odletu tak jsem psala prodejci,přišla odpověd ,že mi určitě pokyny příjdou v útery 23.4.protože jsou svátky,potom psali že se na pokynech pracuje,pak ,že nemají potvrzeni od letecké společností,potom mi volal pán Čížek a ujištoval mě ,,že pokyny budu mít určitě 24.4.ráno,poté mi telefonoval,že se nemusím bát,že je vše v pořádku ,ale ještě neví čas ,ale určitě 25.4.ráno budou vše vědět 25.4.v 11.30mě ujištoval že vše zjísti a za chvíli se ozve,let z ostravy bude možná o 1h-2 opožděn ale kolega mi do 15h.da přesné info.Ve 14.30 mi zavolal kolega ze náš let je přesunutý do Prahy!! odlet 27.4. v 19h.Tomu se říká seriozní jednání nebo podvod?V jiných ck o přesunu klientu z ostravy do Prahy nic neví!!Je to nehorázné neomluvitelné jednání ze strany Fisher a to jsem je několikkrát ujištovala,že poletíme jedině z Ostravy !!Prý nam dají 500kč na osobu dopravné,taková drzost!Neudělal náhodou někdo chybu s místem odletu?Měli jen výmluvy!Tak,že na místo naplánované dovolené spousta komplikací a místo koupání v moři v dešti!S ck Fischer už v životě nikdy!!!Jsou to lháři a podvodníci.Museli vědět vše dopředu !

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Josef Chladil | 19.01.2019 15:46
Na podzim 2017 jsem objednal zájezd pro 2 osoby do Řecka podle katalogu za cenu 33180Kč. Agentka CK mi nabídla výhodné ubytování s výhledem na moře za navýšení ceny o 1000Kč. Následně asi za týden byla podepsána smlouva s navýšenou cenou, ale bez poznámky, že se jedná o lepší ubytování. Smlouvu jsem. podepsal, přehlédl nedostatek ve smlouvě a následně zaplatil, ovšem nakonec jsme bydleli takřka ve sklepě bez výhledu. Jakékoliv moje důkazy a dovolání na původní cenu CK FISCHER v rámci reklamace neřešil a vysvětlením navýšení o 1000Kč se nezabýval. Sice zde byla moje chyba, ale ztráta naší důvěry v tuto cestovku jim za to asi stála. S CK FISCHER nikdy více.

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Drahoslava Homolková | 26.10.2018 19:25
Před týdnem jsem si u Fisher vyhledala na příští rok dovolenou na Grand Canaria, s paní jsme domluvili termín a rezervaci. Na druhý den jsme doplnili drobnosti a čekala jsem na instrukce k platbě. V pozdějších hodinách mi paní volá a že došlo k omylu že někdo špatně nacenil tento zájezd!!! to byl asi nějaký reklamní trik ne??!! Totíž cena z 18000 vzrostla na 26000 a že mi dají slevu 2000. To si dělají srandu ze mě??? Chápu že se někdo splete ale tu kompenzaci bych očekávala trochu jinou a to nemluvím o tom že jsem na odpověd čěkala dva dny. Tak že za mě už NIKDY SI OD FISCHERU ZÁJEZD NEKOUPÍM!!!! HOMOLKOVÁ

Profesionalita
Delegát
Informace
Doprava
Výsledné hodnocení
Poslední příspěvky diskuze
Exim Tours 17.05.2024 11:23 od Ivana Ž.
A-Z Tour 14.05.2024 15:08 od Pavel Papesch
Exim Tours 09.05.2024 07:23 od Ruzena Hlavacova
Invia 06.05.2024 09:45 od Jaroslav
Invia 26.04.2024 17:15 od Slávka
Poslední recenze
Blue Style
Čedok
Čedok
DER Touristik CZ
České Kormidlo
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz