Recenze cestovní kanceláře
Pantour

Průměrné hodnocení: 41%
★★★★★

					

Důležité upozornění


V souvislosti s mimořádnou situací způsobenou COVID-19 jsme při každé CK otevřeli diskusní fórum, do kterého můžete napsat svou zkušenost.


Pokud chcete hodnotit zájezdy a služby CK do 15.03.2020, můžete přidat svou recenzi.

					



Přístup a profesionalita
Služby delegáta
Uvedené informace vs. realita
Doprava
Přidat fotky mohou jen registrovaní uživatelé.
Vybrat fotku (1/2) Vybrat fotku (2/2)

Prosím, pozorně zkontrolujte všechna pole. Po přidání recenzi nemožno upravit!

Přidáním recenze vyjádřujete souhlas s Pravidly používání.





			
Upozornění: Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru RecenzeCestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

					
★★★★★
Recenzi napsal/a David Liška | 29.10.2019 22:19
Nejhorší dovolená co moje rodina zažila. Zájezd na Krétu do 3 hvezdickoveho hotelu Comfort Malievi. Nedoporučuji nikomu pkesnive flekate matrace polštáře s odpornými žlutými fleky.. Místo povlaku obalené kusem hadru. Špinavý hnusný ucpaný odpad v koupelně. A pokoje bez teplé vody.

Přístup a profesionalita: 0% Služby delegáta: 0%
Informace vs. realita: 0% Doprava: 75%

							Výsledné hodnocení: 19%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Stanislav Dubinin | 17.09.2019 16:09
Moc nedoporučuji. Politika firmy- my jsme vám prodali zájezd, dál řešte problémy jak chcete. To co se děje v Egyptě je věc třetí strany, za to nemůžeme. Včetně otázek ubytování. Reklamace musíte sepsat s delegátem na místě (když ho nějakým způsobem chytíte). Delegát jakmile slyší o problému, prostě mizí a ani nezvedá telefon. Prodávají přes delegáta exkurze, ale za kvalitu a to že skutečný obsah exkurze se liší od reklamního letáku (mimochodem s logem Pantoura) se neručí. Je to vše třetí strana a Váš problém.

Přístup a profesionalita: 25% Služby delegáta: 0%
Informace vs. realita: 0% Doprava: 75%

							Výsledné hodnocení: 25%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Jana Jiranová | 17.09.2019 10:19
My jsme byli s CK Pantour absolutně spokojeni. Vloni jsme byli s touto CK na ostrově Zakynthos, delegátka Irina byla úžasná a dodnes sebou nosím její telefonní číslo :-) . Letos v září jsme po dobrých zkušenostech s touto CK vycestovali na Rhodos. Ubytování jsme byli v hotelu Dorieas, na all inclusive a programy jsme chodili do sesterského hotelu Diagoras. Všechno bylo přesně tak, jak bylo uvedeno v nabídce na internetu. Byli jsme ubytování v nově postaveném hotelu. Všude bylo velmi čisto, úklid probíhal každý den, každý den byly vyměny ručníky i ložní prádlo. Personál obou hotelů byl milý, vstřícný, ochotný a přátelský. Stravování v hotelu Diagoras bylo bez chybičky. Všechny jídla formou bufetu, výborné chutné jídla, obrovský výběr všeho možného byl neustále doplňován. Vybrat si musel opravdu každý. I v jídelně byla udržována vzorná čistota. Bazény nám byly k dispozici tři, dostatek lehátek, opět všude čisto a klid. Byla to jedna z nejhezčích dovolených. Delegátka CK Pantour nás čekala na letišti už po příjezdu, všechny služby byly perfektně zorganizovány. Informanční schůzka s delegátem Romanem se konala ještě v den příletu, delegát byl kdykoliv k dispozici na telefonu. Byli jsme velice spokojeni a doporučujeme CK Pantour.

Přístup a profesionalita: 100% Služby delegáta: 100%
Informace vs. realita: 100% Doprava: 100%

							Výsledné hodnocení: 100%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Patrik Krcheň | 02.09.2019 22:44
Vážená CK Pantour citujem s ponuky na vašej stránke, ide o COMFORT MALIEVI APARTHOTEL Kréta. : 1. "cca 350 metrov od najbližšej pláže" - klamstvo od najbližšej pláže je to presne 550 metrov ! 2. "Ďalšie pláže, piesočné alebo zmiešané, sú vzdialené cca 500 - 800 m" klamstvo ďalšie pláže sú 1 km a viac ! 3."Najbližšie nákupné možnosti, taverny, reštaurácie a bary sú v dosahu 150 metrov" klamstvo, v dosahu 150 metrov sa nachádzajú iba dva obchody so zmiešaným tovarom, tzv. supermarkety, jediná a najbližšia taverna je 300m od hotela a ďalšia najbližšia až 1200 m. 4. " Centrum mesta je vzdialené 2 km" klamstvo - je vzdialené 2,8 km ! Vážená CK Pantour, akosi ste zabudli uviesť že hotel sa nachádza na kopci nad mestom, takže aj tých 550 metrov od najbližšej pláže, alebo z mesta na hotel je celkom dosť do brehu, čo nám s malým dieťaťom vôbec nevyhovovalo, ďalej hotelový bazén má hĺbku od 190 do 260 cm ! pre malé deti a neplavcov absolútne nevhodné. Podotýkam, že keby ste tieto informácie mali pravdivo uvedené, tak tam isto nejdeme, a s Vami už asi nikdy nepôjdeme. s pozdravom Patrik Krcheň

Přístup a profesionalita: 25% Služby delegáta: 25%
Informace vs. realita: 0% Doprava: 75%

							Výsledné hodnocení: 31%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Michaela | 24.08.2019 11:33
V klidu nás CK pantour přesunula do jiného hotelu s horšími podmínkami navíc do úplně jiného letoviska (toto letovisko jsme nechtěli) místo hodiny z letiště, jsme na hotel jeli 3h!! Takže o takový kus dal nás dali! Nepochopím a je to katastrofální jednání stejně tak jako delegatka Eliška. V Turecku město Alanya Díky Pantour. Zasílám reklamace a stížnosti na všechny možné orgány.

Přístup a profesionalita: 0% Služby delegáta: 0%
Informace vs. realita: 0% Doprava: 0%

							Výsledné hodnocení: 0%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Irena Chaloupková | 22.08.2019 16:46
Kypr 14.8. -21.8. 2019. Nebyli jsme informováni, že delegát mluví jen anglicky. Cestovka z ČR telefonicky komunikovala, delegát se snažil problémy řešit a byl velice slušný. Ubytování bylo odpovídající, jídlo také. Příjezd a odjezd bez problému. Nelze doporučit klientům, kteří potřebují podporu česky mluvícího delegáta. Báli jsme se s touto kanceláří vycestovat, ale nebylo to špatné. Nějak fungují. Je to především o lidech, očekávání... A musím dodat, že zájezd byl zakoupen přes Student Agency, která komunikuje výborně. Duplicitě zasílá všechny informace o zájezdu atd.

Přístup a profesionalita: 50% Služby delegáta: 50%
Informace vs. realita: 75% Doprava: 75%

							Výsledné hodnocení: 63%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Radoslav Řezníček | 08.08.2019 08:13
Cestovka mě při odjezdu nevyzvedla z hotelu, na letiště jsem jel taxíkem (alespoň ten mi zajistila delegátka), úhradu nákladů za taxi nedokázala CK vyřešit (zaplatit/zamítnout) ani za měsíc, reagovat začala až a intervenci zprotředkovatele zájezdu (Student agency) s vyjádřením, že "kliet nepodal reklamaci, pouze požadoval proplatit taxi".

Přístup a profesionalita: 0% Služby delegáta: 100%
Informace vs. realita: 75% Doprava: 0%

							Výsledné hodnocení: 44%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Jàra Nedohonil | 26.01.2019 19:23
Mají v popisu zájezdu schovaných dost věcí, se zájezdem jsem nebyl moc spokojený. Jedno z nejhorších věcí bylo asi to, že nad hotelem Blue sky Beach na Krétě nalétala letadla k přistání takže od rána do večera hučely nad apartmánem letadla. Dále pak jejich podání all inclusive bylo v tom, že celý pobyt byly jen stále dokola stejné jídla, pití vám dali akorát do 200ml plastového kelimku, mohli jste si jít i 50x ale nikdy ne víc než do toho. Čistou vodu načepovat do půl litrové láhve? Ani za nic buď si kupte nebo jen do toho kelímku. Naštěstí jeden z obsluhy na baru byl normální tak s tím problém neměl. Vybavení pokoje sprcha ve výšce 170cm 50x50 kdy já se svymi 200cm jsem se sprchoval v podřepu. Za týden vyměnit ložní prádlo či ručníky? Smůla. Vynášení košů? za tyden jednou. Postel betonový základ, přes něj prkna každé jiné co zrovna našli a matrace flekatá jak z kontejneru. První noc ubytovaní uplně jinde než jsme měli být.

Přístup a profesionalita: 25% Služby delegáta: 50%
Informace vs. realita: 25% Doprava: 50%

							Výsledné hodnocení: 38%

							

★★★★★
Recenzi napsal/a Jaroslav Papežík | 09.09.2018 15:05
letěli jsme letos na Krétu s touto cestovníé kanceláří,4 hodiny před odletem nám volali že námi objednanéý apartment Eva Studios není volný ale sehnali nám jiný-Paralia,že prý je to ještě lepší ,že nebudem doplácet atd.po příletu v noci jsme byli v šoku nad tímto náhradním ubytování,Teplá voda netekla,wc a sprcha společně v místnosti 1,2x1,2m,bez závěsu,lednice namražená tak že nešla zavřít a uvniř plíseň,prostě děs,to jsme reklamovali za 2 dny nám přidělili jiný pokoj,ten už byl o něco lepší ale ceklově to zkazilo celou dovolenou.námi objednané ubytování bylo dle fotek a i po návštěvě pokojů bylo o třídu lepší.Takže když to shrnu tak CK Pantour asi zaplatilo za nás menší cenu za náhradní ubytování než by jistě zaplatilo v Eva studios,takže s touto cestovní kanceláří bych určitě již nikam nejel

Přístup a profesionalita: 50% Služby delegáta: 60%
Informace vs. realita: 37% Doprava: 50%

							Výsledné hodnocení: 49%

							

Seznam-Cestovek.cz

Poslední recenze

Afrodita
★★★★★
Fischer
★★★★★
Fischer
★★★★★
Blue Style
★★★★★
Blue Style
★★★★★