Archiv recenzí
12.09.2008 - 12.07.2018


AdrialandAfroditaAlexAlexandriaAncoraAtlas AdriaAzur ReizenBeta tourBlue SkyBlue StyleBrennaCanaria travelČebusČedokČeské KormidloESO travelExim ToursFIRO-tourFischerGreece-toursChina ToursInexInviaJohohoJokratourKellnerKentluckyKM TravelKovotourLivingstoneMayer CrocusMedina ToursMetalNeckermann ČRNev DamaOrex TravelPantourRedok TravelSiam travelSolvexSunflower toursSunny DaysTopFlyTrip4youTrue TravelVíkendVítkovice ToursWisnar

Archiv recenzí cestovky Sunny Days


Přidal/a Inn dne 15.11.2015

Jiří Koula? No tak já myslím, že nyní po těch zkušenostech a ostudách už většina lidí ví, které CK mají úroven, ale BS ani SD to není a ani nikdy nebyla.
Přidal/a Jiří Koula dne 01.10.2011

BlueStyle a SunnyDays jsou nejlepší cestovky s kterými jsem kdy letěl. Fischer je předražený. Čedok je nejhorší cestovka - nedoporučuji
Přidal/a Hanka a spol. dne 28.08.2009

Dovolená v Tunisu v hotelu Les Colombes- dobrá, odpovídající ceně i počtu hvězdiček. Pokoje vždy uklizené perfektně, ustláno s ïbišky. Strava dostačující, snídaně chudší, ale určitě si vybere každý normální člověk. obědy perfektní i večeře, kdo si stěžuje na jídlo, nevím, co jí doma. Pláž krásná, lehátek dostatek, kdo chce být vpředu, musí si přivstat, pokud není kamarád delegátky, která mu doporučí, aby lidem ručníky z lehátek scházel a vzal si jejich lehátka. Také se nesmíte delegátky Jitky ptát na počasí, ( i když jsou 2 dny bouřky), není totiž rosnička. U francouzské cestovky to vytisknou a dají na nástěnku, což je pro českou delegátku moc práce.Bazény asi dobré, ty jsme nevyužívali, letěli jsme k moři. Animační programy dost chudé, což animátoři omlouvají tím, že tam spí děti. Zřejmě vedle v hotelu žádné děti nebyly, protože tam jedou programy do 24 hod. Také mi není jasné co zahrnuje all incl., když večer si musíte flašku vody ukrást na pokoj, pokud ji žádáte v baru, tak vám jí chce číšník prodat za 2,4Din.Toto by si měla cestovka ujasnit. Nejhorší ale na celé dovolené je cesta s cestovkou Sunny days, nevím jestli tam mají lidi tak hloupé a neznalé, nebo dobře vycvičené ke lžím. Při odletu nás tahali za nos, i když jsme jim volali, že na odletech na letišti je vyvěšeno, že letadlo do Tunisu odlétá dříve, tak nám dotyčná slečna tvrdila, že ne. Poté mi volala v 16.00 abychom se dostavili na odbavení v 17.00 hod. A to bydlíme pouze 140km od Prahy, chtěla bych ji vidět, jak to dokáže. Poté se celá dovolená nesla v obavách, zda a kdy se dostaneme domů, protože většina letů byla zpožděna nebo odložena. Nakonec jsme odletěli dobře, ale zase v Praze na Ruzyni, měli zmatky, takže člověk neví, komu věřit, a zajistit si odvoz z letiště není snadné z hodiny na hodinu. Po celkových zkušenostech, jsem vyléčená létat na dovolenou s cestovkou Sunny days, do jejich hotelu ano, ale s jinou cestovní kanceláří. Divím se, že v dnešní době si cestovka neváží svých klientů, a myslím , že po letošních zkušenostech přijdou o spoustu zákazníků.
Přidal/a Helena-Jindřichův Hradec dne 18.08.2009

Já byla se Sunny Days již 3x a vždy bez problémů. Možná jsem měla štěstí, ale vše včetně delegátů vždy na jedničku. To, co jsme si zaplatili, to jsme měli. Možná je to taky tím, že nejsem chronicky stále nespokojený turista.
Přidal/a petra dne 14.08.2009

Hotel Les Colombes a Sunny days nikdy více.Hotel zajímavý vejdete na pokoj a šok, špína a plíseň z klimatizace kapala voda .Koupelna plíseň vlhko a oloupaný zdi nebyl tam závěs nad vanou. Sprcha stříkala do všech stran.Postele rozvrzaný každá jinak vysoká .Pod postelí vytíraly naposledy nejspíš před rokem humus. Skříň ,police prohnuta štítila jsem se do ni něco uložit.Na všem byly mastné otisky po předešlých obyvatelích .Jak jsem se dozvěděla tak v jiné části hotelu mají krásně uklizené pokoje i každý den krásně ustlané i s růžičkami nazdobené. Nevím čím to je nejspíš každé patro má na starosti jiný pokojský či pokojská my měli muže a ten spíš koukal po nás než uklízel.Pláž byla krásna moře bylo čisté až do té doby než přišli vlny a naplavily bordel, ale to nikdo neovlivní pláž každý den hrabaly, bazény byli čisté. Jídlo velký výběr, ale kvalita a chut žádná měli by jim vysvětlit na co se používá sůl jídla mdlá a mastná a sladkou papriku na těstovinách místo soli a obarveny brambory bych vypustila.Pro děti žádný výběr.Mají výborný zákusky ,postrádala jsem ovoce stále se opakoval meloun a broskve.Stoly špinavé a příbory na nich prostřené.Nechutné.Rozbité židle neustále kolovaly ,nevyhodily je. Večer jsou vystoupeni to vás pobaví.Tanečky výborný. Od let domů= měli jsme odjet z hotelu v šest hodin opustit pokoj ve 12.00 věci nechat na recepci. Na letence jsme měli čas odletu v 22.50. V sedm nám řekly, že pojedeme v osm a poletíme v 23.15 odjely jsme v osm a přijely na letiště 21.30 a že se musíme co nejrychleji odbavit letíme dříve o půl hodiny.Změnily nám let a do Prahy jsme letěly přes Brno.Ty co byly z Ostravy letěli jen do Brna a do Ostravy je vezly autobusem ten let úplně zrušily.Připadaly jsme si jak blázni stále jsme psaly domů změny kdy pro nás mají přijet na letiště.Nikdy více Sunny Days a hotely se třemi hvězdičkama. . . . . . . . .
Přidal/a Verča dne 16.07.2009

My jsme se vrátili z Tunisu 8.7.2OO9. Hotel Les Colombes ubytování dobré, strava též, jenom snad malá nabídka ovoce to nás překvapilo. Bazény čisté, pláže také. Průvodci Jitka a Ali super jednu chvíli jsem je litovala. Nejvíc se nám líbili animátoři Verunka, Valid, Mohamed byli prostě super!!!!! Nabídka výletů taky hojná.S odletem jsme jako jediný let neměli problém, ale ti všichni ostatní ano. Je to prostě místo pro krásnou rodinou dovolenou.
Přidal/a Martina dne 05.07.2009

Už nikdy vice se Sunny Days!!!Stalo se nám přesně to samé,měli jsme letět odpoledne a nakonec jsme letěli v jednu v noci,od12hodin bez pokoje,jedna sprcha pro 50lidí!Cestovali jsme 13 hodin a to s dvouletým dítětem!Na Djerbě mezipřistání no hrůza! Jsou to pěkní vychcanci!!!
Přidal/a Sona Kozielová dne 29.06.2009

Ahoj všichni,Tunis,Hammamet Club Les Colombes úžasné místo,krásný hotel,čistá pláž. Velký dík sl.Jitce a celému personálu.Jen mám velké výhrady k dopravě.Zaplatili jsme si letenky z Ov,odlétali jsme z Brna,to se dá pochopit. Zpáteční cesta děs a nervy na pochodu! Odlétali jsme o půlnoci z Tunisu,mezipřistání Djerba,taky chápu,v 6 ráno přistání v Praze,a autobusem do Brna,pak do Ov. To už teda nechápu! Proč nabízí ck možnost odletu z Ov a pak to nedodrží? Letěli jsme asi 3hodiny,pak 7h. autobusem?!? To je otřesné! Pražákům se nestane,že by přistáli v OV a pak se trmáceli přes půl republiky! Nutno podotknout,že kvalitním busem.Pak nás dorazilo oznámení řidiče,že na Rohlence musí mít 45min pauzu! Byli jsme v 13 h v OV a to jsem měla jít už na ranní. Příště jiná ck.
Přidal/a Tvrdková Ilona dne 24.06.2009

Sunny Days super cestovka a úžasná dovolená.Letos již počtvrté a nikdy nezklame.Poděkování také delegátům v Tunisu slečně Jitce a panu Alimu,kteří se starají o klienty jako o vlastní ,nikdy není žádný problém pokud ano okamžitě řeší.Krásné výlety které pořádají jsou vynikající a průvodce úžasné znalosti.Je mi padesát let projela jsem kus světa mohu srovnávat.Už jedině se Sunny Days a to už se budu vracet jen na stejné místo a to Hammamet Club Les Colombes super moře,pláže hotel ,úžasní lidé a hlavně usměvavý personál,no prostě celkově mohu pouze doporučit.Děkuji Sunny Days a opět v říjnu v Les Colombes.I.Tvrdková Praha5
Přidal/a Petr dne 14.04.2009

Poznatek velmi špatný. Z cestovkou jsem byl v Turecku. Po přistání nám bylo řečeno, že náš hotel je obsazený. Dostali jsme náhradní hotel a po dalších třech dnech jsme se znovu stěhovali do jiného. "Náš hotel" který jsme měli koupený jsme viděli jen z autobusu. To když jsme se stěhovali z prvního náhradního hotelu do druhého náhradního hotelu.
Přidal/a Semelová dne 02.01.2009

Po příletu do Egypta jsme museli čeakt 4 hodiny na hotelu než se uvolní pokoj. Jink vše fungovalo.
Přidal/a Pokorný dne 26.10.2008

Přesně tak. Doporučuji Čedok nebo Fischer.
Přidal/a Misa dne 28.09.2008

Cestovka udává mírně řečeno nepřesné informace. Stejně tak Blue Style nestojí za nic.
Poslední příspěvky diskuze
Blue Style 30.11.2022 20:26 od Urbanová
Blue Style 22.11.2022 13:50 od Marie Sobková
Exim Tours 04.11.2022 08:30 od Gabriela
Exim Tours 30.10.2022 12:25 od Martina
Exim Tours 26.10.2022 20:53 od Monika
Poslední recenze
Orex Travel
Čedok
Exim Tours
České Kormidlo
Čedok
Chrámíme práva zaměstanců | www.zapracipenize.cz